- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.741
feee ve ameliyat dusunen herkesin Allah gonlune gore versin. feee 2 cocugun oldugunu hatirliyorum insallah uygun zamani bulur esini de ikna eder olurszn. gerci ben ikna edemeden ameliyat oldum. kafama koymustum. coskun akan bir nehir gibi onume cikan herseyi savurdum. hedefe kilitlendim. annem babam cok desteklediler esim onay vermek durumunda kaldi. bir muddet bana tavir aldi ama alisti. bunun kiskancligini bile yapmaya basladi:) beyaz veya dar giyinince. bayanlar bu ameliyattan once kilo verin. cok faydasi oluyor. herkese iyi aksamlar
merhaba bende bu ameliyatı olmak istiyorum 1 hafta önce ümraniye devlet hastanesine gittim doktor devlet seninkini karşılar dedi
çarşamba günü de beykoz devlet hastanesine gittim doktor artık devlet karşılamıyor(3000 tl) sadece araştırma ve üniv hastanelerinin heyet raporu ile karşıladığını söyledi çok canım sıkıldı acaba heyete girsem onay alabilir miyim? ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum burda tavsiye edeceğiniz araştırma veya üniv hastanesi doktoru var mı?
Çook geçmiş olsun.. Dr ismi vermedin sanırım vermende sakıncı olur mu onu da kestiremedim.. Ama çok merak ettim özelden atarsan sevinirim. Onun dışında sana rica ediyorum, M&S olur, Boyner olur, git oradan bir sütyen dene, ordaki çalışanlar seni yönlendirsin. Çünkü sen yanlış beden kullanıyorsun kesin!!!!! Çok daha memnun kalacaksın, bana teşekkür edeceksin vallahi bak:)
Hissizlik çok fena evet ama.. Başa gelen de çekilecek, böyle şeyler için kendini üzme. Olmuş bitmiş 3 yıl geçti diyorsun. Dikişlerin düzeltilmesi kolay iş onuysa hiç kafana takma. Gönlünce olsun her şey.
merhaba bende bu ameliyatı olmak istiyorum 1 hafta önce ümraniye devlet hastanesine gittim doktor devlet seninkini karşılar dedi
çarşamba günü de beykoz devlet hastanesine gittim doktor artık devlet karşılamıyor(3000 tl) sadece araştırma ve üniv hastanelerinin heyet raporu ile karşıladığını söyledi çok canım sıkıldı acaba heyete girsem onay alabilir miyim? ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum burda tavsiye edeceğiniz araştırma veya üniv hastanesi doktoru var mı?
uzun zamandir yazismalari okumuyordum..ama cevap verme istegi djydum.ben arastirma hastahanesinde heyet raporu ile oldjm.doktoruma sonsuz guven duydum.zaten ameliyathaneye girdigimde ail guven icersinde isinin ehli oldugunu yasadim. benim tibbi bilgim fazladir.zamanindadoktor olmak istiyordum ancak kan goremedigimden giremedim bu meslege.. ozelde doktorlarin hastalarini nasil yonttugunu da biliyorum.hic gerekmedigi halde para icin sadece derkyi acip kapadiklarina sag,ikli organlari aldiklarini da. benim doktorum harikaydi isinin ehliydi.8 martta ameliyat oldum.hic bir komplikasyon olmadi cok sukur.sade gohus uclarim hissetmiyor.-o da zamanla o,ur ins. doktor isi biraz da sans isi. ben sahsen sahsi menfaatini gorevinden ustun doktorlardan korkarimaskabuket, çok çok geçmiş olsun. Şartları bilmeden yazıyorum farkındayım ama böyle bir operasyon için benim de Sgk da yaptırma durumum varken inan hiç düşünmedim bile. Doğrusu başka yaptıran arkadaşlarıda okudum burada, hatta sizden başka şikayete de denk gelmedim. Yine de istemedim çünkü bu bir ESTETİK işi diye düşündüm. Bir işi görevi gereği yapmak başka, direkt kazanarak yapmak başka diye düşünüyorum. Mesleki ahlakı tavan yapmış dr.ları istisna tutuyorum tabiki.
uzun zamandir yazismalari okumuyordum..ama cevap verme istegi djydum.ben arastirma hastahanesinde heyet raporu ile oldjm.doktoruma sonsuz guven duydum.zaten ameliyathaneye girdigimde ail guven icersinde isinin ehli oldugunu yasadim. benim tibbi bilgim fazladir.zamanindadoktor olmak istiyordum ancak kan goremedigimden giremedim bu meslege.. ozelde doktorlarin hastalarini nasil yonttugunu da biliyorum.hic gerekmedigi halde para icin sadece derkyi acip kapadiklarina sag,ikli organlari aldiklarini da. benim doktorum harikaydi isinin ehliydi.8 martta ameliyat oldum.hic bir komplikasyon olmadi cok sukur.sade gohus uclarim hissetmiyor.-o da zamanla o,ur ins. doktor isi biraz da sans isi. ben sahsen sahsi menfaatini gorevinden ustun doktorlardan korkarim
Bende göztepe hastahanesinde olucam ameliyat,.siz hangi hashanede oldunuz.Benim haziran başı tam yaz.planları hepsi aksıyacak biraz blgi alabilirim.. yaş kaç, iyileşmede yaşın önemi büyük tabi.. , bir buçuk ay olmuş.. bir aylık ameliyatlıyken , artık tamemen işe güce ev işlerine rahat başlanabiliyormu..yada nekadar zamanda bu duruma gelinecek..Sizin şu anda ameliyatla ilgili günlük yaşamı kısıtlama olayı varmı..bana bu konuda biraz bilgi verebilirmisiniz..
.
merhaba.ben antalya arastirmada oldum. yasla hic ilgisi yok.ben 60 yasindaym.benlen 26 yasi da biri oldu.ben hemen ayaga kalktim o ise 2 kere daha bicak altina yatti.burada sigara en buyuk faktor.ben 2 ci gun taburcu oldum en son cuma gunu kotole gittim bir kac dikis kalmis onlar alindi.goruntu harika.be den toplam 2 ,ilo doku alindi. ben aslen moda liyim. goztepede mulaka cok kyi doktorlar vardir.ins. siz de rahatlikla atlatirsiniz
bu arada yardimcim her isi yapti.kollara yuklenme ek gerekiykr.simdi her seyi yapiyorum ama zorlamiyorum.sizin de ik zamanlar yardimciya ihtiyaciniz olacak
naime selam.. annem ameliyat ilali 10 gun oldu. yuruyor gezmeye gidiyor. ama robot gibi hareketleri agir... yemegini kendi yiyiyor kendi ihtiyaclarini tuvalet vs. kendi karsiliyor. yemek yapamiyor bicakla birsey kesemiyor. gogus ameliyati el ve kollarda acayip dermansizlik yapiyor. guc gerektiren islerde basarisiz oluyorsunuz. gogus bolgenizde adaleleriniz tutulmus gibi bir his yasiyorsunuz.1 ay oldugunda neler yaptigimi anlatayim. ben ufak bebegimi 9 kg. kendisi kucagima almaya basladim. yatagina uykuya yatirip sabah uyaninca yine yatagindan ben aliyordum. yemek yapiyordum. inanin tek yapamadigim elektrikli supurge ile evi supurmekti. haa bir de nevresim degistirirken cok zorlaniyordum. yorgani esim kapliyordu. hala her hafta supurge isi icin ev temizligi icin yardimci aliyorum. kendimi yormamaya calisiyorum. kolay bir ameliyat degil meme kucultme zor bir ameliyat. su an 2 ayim gecti. normal bir insanin yapacagi herseyi yapiyorum. hafta sonu dugundeydim 6 tur halay cektim ve gobek attim:)))))) yani anlamaniz acisindan soyluyorum. bu arada lebens hanim siz nerelerdesiniz? herkese sevgiler
merhaba.ben antalya arastirmada oldum. yasla hic ilgisi yok.ben 60 yasindaym.benlen 26 yasi da biri oldu.ben hemen ayaga kalktim o ise 2 kere daha bicak altina yatti.burada sigara en buyuk faktor.ben 2 ci gun taburcu oldum en son cuma gunu kotole gittim bir kac dikis kalmis onlar alindi.goruntu harika.be den toplam 2 ,ilo doku alindi. ben aslen moda liyim. goztepede mulaka cok kyi doktorlar vardir.ins. siz de rahatlikla atlatirsiniz
bu arada yardimcim her isi yapti.kollara yuklenme ek gerekiykr.simdi her seyi yapiyorum ama zorlamiyorum.sizin de ik zamanlar yardimciya ihtiyaciniz olacak
Ne mutlu size harika atlatmışsınız olayı..bedenin sağlıklı olması her yaşda çok önemli anladığım kadarıyla siz sağlığınıza önem veriyorsunuz.. belki duymuşsunuzdur,ama her ihtimalle ben size hatırlatim.
.Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet Beslenme Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi.
almadıysanız muhakak dr. un alkali diyet kitabını okuyun.. birde günde en az iki çay kaşığı karbonatı suya karıştırıp içtikmi bedenimiz tamemen alkaliye dönüşüyor ve hücreler kendini yeniliyor, gençlik ve sağlık başlıyor.
https://www.facebook.com/pages/Kemal-Milar/175346669287746?fref=ts
Ayrıca beğenip ilgi alanınıza eklerseniz.. insanların müthiş sağlığa kavuşma yazılarını yakından takip edebilirsiniz,, benimde tesellim.. ameliyattan sonra alkali olan bedenim çabuk iyileşebilmesi..
Negüzel anlatmışsın, çok memnun oldum,gözümün önünde gün gün canlandı.. anlatıkların..Umarım budurumu kolayca atlatırım..insanın elini kolunu kullanamaması,çok berbat bişi , diyer ameliyatlarda vucut ne kadar perişan olsa bile el tuyorsa herşey daha kolay oluyor..naime selam.. annem ameliyat ilali 10 gun oldu. yuruyor gezmeye gidiyor. ama robot gibi hareketleri agir... yemegini kendi yiyiyor kendi ihtiyaclarini tuvalet vs. kendi karsiliyor. yemek yapamiyor bicakla birsey kesemiyor. gogus ameliyati el ve kollarda acayip dermansizlik yapiyor. guc gerektiren islerde basarisiz oluyorsunuz. gogus bolgenizde adaleleriniz tutulmus gibi bir his yasiyorsunuz.1 ay oldugunda neler yaptigimi anlatayim. ben ufak bebegimi 9 kg. kendisi kucagima almaya basladim. yatagina uykuya yatirip sabah uyaninca yine yatagindan ben aliyordum. yemek yapiyordum. inanin tek yapamadigim elektrikli supurge ile evi supurmekti. haa bir de nevresim degistirirken cok zorlaniyordum. yorgani esim kapliyordu. hala her hafta supurge isi icin ev temizligi icin yardimci aliyorum. kendimi yormamaya calisiyorum. kolay bir ameliyat degil meme kucultme zor bir ameliyat. su an 2 ayim gecti. normal bir insanin yapacagi herseyi yapiyorum. hafta sonu dugundeydim 6 tur halay cektim ve gobek attim:)))))) yani anlamaniz acisindan soyluyorum. bu arada lebens hanim siz nerelerdesiniz? herkese sevgiler
ben 8 martta gulsum hanima ameliyat oldum. harika bir doktor olmasinin otesinde mukemmel biri. dort dortluk.hic korkmayin kendinizi onun ellerine teslim edinarkadaşlar herkese meraba... aranıza yeni katıldım. ben göğüslerimi küçülttürmek istiyorum. antalya da yaşıyorum. gülsüm tetik menevşe' ye gidiyorum. yalnız doktorla ilgili bir bilgim yok. yaptıran yada yaptırdığını bildiğiniz biri war mı? lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın. cewaplarınız için şimdiden teşekkürler....
Deniz hnm merhaba.Sizi görünce yazmadan duramadım.Maşallah atlattınız artıkBu arada ben de Moda lıyım diyebilirim çünkü 6 yılım Moda da Kadıköy Kız Lisesi nde geçti:) Ordan mezunum
Sizin süreciniz gerçekten güzel geçtiDarısı tüm olmak isteyenlere:)
çok teşekkür ederim. aslında yazmak istedim ama burası karman çorman bir yer. yazıyorsun herkez cevap veriyor bir bakıyorsun kendi kendine yazmışsın .o yüzden ara ara girip yazılanları okumakla kalıyorum. yazını görünce sevindim . evet yazdığın gibi çok iyi atlattım Allah a şükürler olsun . darısı olacakların başına. bu gün de yürümeğe başaldım yani spora çünkü sigarayı bıraktığımdan 8 kılo aldım 2 kılo memelerle gitti.şş ameliyat olduğuma öyle memnunum ki...
ben doğma büyüme modalıyım kadıköy kız lisesi mezununuyum.ama tabi sen çömez sayılırsın bize göre . bizler daha eski mezunlarızız. ama ne güzel aynı okulda okumak aynı havayı teneffüs etmek. zaman öyle akıp geçiyor ömür bitiyor. bu gün çok sevdiğim bir arkadaşımı dostumu kaybettim sabah vefat etti. ben pazar günü ziyaret etmiştim iyiki de etmişim. ihtiyaçları olur diye uğramıştım. zamanı gelen gidiyor onun için kimseyi kırmağa üzmeğe gücendirmeğe kötülük yapmaya değimiyor hayat maalesef
ben 8 martta gulsum hanima ameliyat oldum. harika bir doktor olmasinin otesinde mukemmel biri. dort dortluk.hic korkmayin kendinizi onun ellerine teslim edin
sevgili n adını bilmiyorum ya orkide ya ndlp olarak yazıyorum ama ad önemli mi... sağol varol güzel duyguların için... ben sana özelden mesaj attım ama zannedersem 100 kere yazmış olmam gerekiyor atmam için. ben de aleni yazıyorum :). evet ben KKL liyim ama 71 mezunuyum. ilkönce eski binada okudum o senelerde yeni bina yapılınca oraya geçtik. yazdığın gibi eski bina kaderine terkedildi. bizler sesimizi çıkarıyoruz ama kimbilir kimlere peşkeş çekilecek o zarif bina öyle kaderine terkedildi. çok acı .evet ben de en sonunda doktorumu açıkladım. kendisine sonsuz güvendim bende nadir bir duygudur o . işinin ehli çok saygı duyulacak bir doktor.ben taburcu olduğum gün ancak akşam eve gelebilşmiştim . 9 da ameliyata girmiş ancak saat 4,30 da kontrola gelebildi. Allah böyle güzel dokotrlarımızı başımızdan eksik etmesinDeniz hnm iyi ki girip okumuşsunuz.Ne tesadüf bakın serminbat hanım için ne kadar güzel bir haber verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?