Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

nldglp ablacim sesini duydum hemen yazayim dedim :) is yerinde internetimiz sinirli oldugu icin giremiyorum bazen telden takip ediyorum ama yazmak zor oluyo ameliyatimin uzerinden tam 1 ay gecti cok sukur iyiyim hafif bi esitsizlik var goguslerim eskidende vardi halen biraz var o biraz moralimi bozuyo bide sol gogsumun ucunu hic hissetmiyorum 1 ay oldu normalmidir acaba bunun icin doktorumu aramadim daha umarim normaldir onun disinda gayet iyiyim izler icin jel kullaniyorum izler simdi bile cok rahatsiz edici degil baya hizli iyilesti...... umarim burdaki herkess cok iyidir hepinize sevgiler

Teşekkür ederim Amida cım bu kibar hareketin için.1 ay daha çok yeni ama Amida cım.Bekle bakalım 6 ayını doldurmanı ondan sonra bence telaş et.Aslında hepimizin doğuştan bir göğsü diğerine göre daha farklıdır ama bu sende bariz şekildeyse bir şey diyemeyeceğim.Doktorun ne derse bence onu dinle.Çünkü hep bekleyip görmemizi söylüyorlar.Doku ve deri yapımız sanırım ancak kendi haline dönebiliyor.Ben daha önce de yazmıştım.Tek göğsüm benimde çabuk gelmişti hissi.Diğeri daha sonra gelmişti.Bu tür şeyler yaşanabiliyor.Bunu da malesef bekleyip göreceksin.Aslında doktorlar bu his konusunda oldukca titizler ama sanırım çoğu arkadaş yaşıyor bu durumu.İzlerin merak etme tamamen silikleşip belli belirsiz olacaklar.Daha şimdiden iyi ise demekki 1 yıl sonunda çok iyi olacaklar Arada da olsa haberlerinizi duymak isterim.En azından gelişmeler olduğunda yazsanız çok sevinirim.Ben de artık eskisi kadar aktif değilim bu topikde.Ama sizlerin yeri de ayrı benim gönlümde.Sağlıklı ve mutlu günlerde ve de güzel haberlerinizle görüşmek üzere SEVGİLER...

Deniz hnm evet 100 msj dolmadan özel msj atamıyorsunuz ama ben size mail adresimi veririm özelden.Arzu ederseniz ordan da yazabilirsiniz:) Malesef köşk binasının durumu kötü.Daha sonra size özelden bir lik atarım.Binanın yaşadığı talihsizliklerin hikayesi.KAlimed üyesi arkadaşlarım çok uğraşmışlardı Teferruatları okursunuz.

Doktorunuzdan baştan beri memnuniyetinizi yazmıştınız.İyi ki vermişsiniz adını da. Bakın diğer üye arkadaşa en azından bir fikir vermiş oldunuz bu sayede.YAzılarınızı hep görmek isteriz.Dediğim gibi sevdiğim eski üyeler için ben hep burda varım.Hep takipdeyim

imkan olsada transfer yapılsa bizim gibi olmayana sizden alınıp hooop tek taşta iki tarafta kurtulsa ne güzel oluuuuuuuur(((

allah sizede bizede yardım etsin bizde sıfır göğüs sizde fazla fazla((

cevap için teşekkürler ben ümraniye devlet hastanesinde muayene oldum ameliyat için uygun olduğumu söylediler arkadaşımın doktoru beykoz devlet hastanesindeydi karra verip oraya ameliyat günü almaya gittim oradaki doktorda muayene etti ameliyet için uygun dedi fakat 1 Mayıs itibari ile devlet bu ameliyatı araştırma ve üniv hastaneleri hariç 3000tl ye yaptığını söyledi kafam karıştı ümraniye devlet hast macide yakut ve beykoz devlet hastanesi hacer banu aksoy bu iki doktorun ii sonuçlar verdiğini öğrendim,siz hangi doktora ameliyat olacaksınız ve doktorunuzu ii araştırdınız mı göztepedeki doktorları araştırdım fakat çok bilgi edinemedim

arkadaşlar bende göğüslerimi küçültmek durumunda olacağım
doğum yaptım henüz 2 ay önce emziriyorum
ne kadar zaman sonra ameliyat olabilirim sütten kesmem gerek diye düşünüyorum
özellikle süt doluyken omzum sırtım ağrıyor estetik bir görüntü bozukluğunu geçtim sağlığım bozuldu

Ne güzel bebek kokusu vardır evin her yerinde Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah...

emzirme durumu bitip üzerinden de4.5.ay geçmesi lazım benim bildiğim küçültmek için daha zamanınız var yani doya doya tadını çıkarın yavrunuz ile emme keyfinin sevgiler

Son düzenleme:

bildigim kadarıyla emzirmeyi kestikten sonra 6 ay geçmesi lazım.bende doğumdan sonra çocuğum 1 yaşlarındayken ameliyat için bir doktorla görüştüm bana bebeğin daha küçük olduğunu bana ihtiyacı olduğunu büyüdükten sonra ameliyat olmamın daha doğru olucağını söyledi banada doğru geldi. doktorum bayandı belki annelik içgüdüsüyle karar vermiş olabiliriz her doktor beklemez daha erken yapanlarda var o senin ve doktorun kararına kalmış.ben beklediğim için pişman değilim hala bekliyorum bakalım bana nezaman sıra gelecek:)

Bebeciğini doya doya emzirdikten sonra sende yavaş yavaş doktor araştırıp en aklına yatan ve güven duyduğun bir hekime hayırlısıyla ameliyatını olursun.Bizler gibi çektiğin iri memelerinin verdiği sıkıntılarından kurtulursun inşallah, bebeğini güle güle büyüt güzel kardeşim...

ben 8 martta gulsum hanima ameliyat oldum. harika bir doktor olmasinin otesinde mukemmel biri. dort dortluk.hic korkmayin kendinizi onun ellerine teslim edin

cewabınız için teşekkür ederim peki size nasıl ulaşabilirim ameliyatın detaylarını sizden dinlemek isterim bir sakıncası yoksa. kafamda çok soru war en iyi sizden öğrenebilirim

herhalde ozel mesaj gonderemiyorum. bana maiinizi yazarsaniz ordan size ulasabilirim.sevgiler

Deniz hnm araya girdim kusura bakmayın ama malesef serminbat hanımın da msj sayısı şimdi baktım 4 yani o da size msj atamaz.İsterseniz ben size mail adresimi özelden yazmıştım.Siz bana mail atın.Ben de sizin mail adresinizi Serminbat hanıma özelden yazayım.Başka türlü kontak kuramazsınız.Ya da isterseniz editörler aracılığı ile belki bu işi halledebilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…