- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.761
İlkönce başınız sağolsun Deniz hnm.Sevenlerimizden ayrılmak onları bir daha görememek duygusu insanı üzüyor aslında.Yoksa hepimiz bir gün buluşacağız eninde sonunda.HEr zaman söylerim ve bunun için dua da ederim ''Sıralı ölüm versin,evlat acısı göstermesin''
Aman bundan sonra çok dikkat.Kiloyu korumak ve almamak çok önemli bu ameliyatlardan sonra.Yürüyüş en güzeli.Havalar da çok müsait artıkBen artık girip yazmıyorum daha önce de yazmıştım.Ama siz eski takip ettiklerimden olduğunuz için dayanamadım.Aslında GİZMO yu ve diğer aynı anda olan AEDAA ve AMİDA yı da merak etmiyor değilim.Kemancı sağolsun tel.den arayıp sordu böylelikle haber aldım kendisinden.Ben 1.5 yıldır hiç durmadan yazdım ve çok paylaşım yaptım.Artık herkes sürecimi ezberledi:)) İhtiyaç olursa gene yazarım.Ama bıktırmamak da lazım diye düşünüyorum.
Aynı okuldan mezun olmuşuz.İnanın çok sevindim.Ben 85 mezunuyum.Demekki benim size yakın olmamın sebebi buydu diyebiliriz belki deAyrıca şimdi zar zor ayakta tutulan her an yıkılma tehlikesi olan ''KÖŞK BİNASI'' nda da okumuştum.
Siz yazın Deniz hnm.ben yazmasamda sürekli takip ediyorum topiği.Gerekli olduğunda özelden de yazabilirsiniz bana.Sonsuz sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıkla ve güzel günlerle kalın
nldglp ablacim sesini duydum hemen yazayim dedim :) is yerinde internetimiz sinirli oldugu icin giremiyorum bazen telden takip ediyorum ama yazmak zor oluyo ameliyatimin uzerinden tam 1 ay gecti cok sukur iyiyim hafif bi esitsizlik var goguslerim eskidende vardi halen biraz var o biraz moralimi bozuyo bide sol gogsumun ucunu hic hissetmiyorum 1 ay oldu normalmidir acaba bunun icin doktorumu aramadim daha umarim normaldir onun disinda gayet iyiyim izler icin jel kullaniyorum izler simdi bile cok rahatsiz edici degil baya hizli iyilesti...... umarim burdaki herkess cok iyidir hepinize sevgiler
sevgili n adını bilmiyorum ya orkide ya ndlp olarak yazıyorum ama ad önemli mi... sağol varol güzel duyguların için... ben sana özelden mesaj attım ama zannedersem 100 kere yazmış olmam gerekiyor atmam için. ben de aleni yazıyorum :). evet ben KKL liyim ama 71 mezunuyum. ilkönce eski binada okudum o senelerde yeni bina yapılınca oraya geçtik. yazdığın gibi eski bina kaderine terkedildi. bizler sesimizi çıkarıyoruz ama kimbilir kimlere peşkeş çekilecek o zarif bina öyle kaderine terkedildi. çok acı .evet ben de en sonunda doktorumu açıkladım. kendisine sonsuz güvendim bende nadir bir duygudur o . işinin ehli çok saygı duyulacak bir doktor.ben taburcu olduğum gün ancak akşam eve gelebilşmiştim . 9 da ameliyata girmiş ancak saat 4,30 da kontrola gelebildi. Allah böyle güzel dokotrlarımızı başımızdan eksik etmesin
Arkadaslarrrr yarın saat üçte doktor randevum var ameliyat için gün alıcam cok dua edın olur mu
Selam, benim gögüslerim büyük ve biri daha sarkıktı bu yüzden direk raporlu olrak ameliyat olucam, göztepe devlet hastahanesinde.
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy - v2.0 buradan randevu alabilirsin..
Senin cup ölçülerin ve kilon kaç..
durruyekta işin rast gitsin dualarımız seninle , güzel haberlerini paylaşmak üzere sevgiyle sağlıkla hoşça kal.
Arkadaslarrrr yarın saat üçte doktor randevum var ameliyat için gün alıcam cok dua edın olur mu
Allah yardımcın olsun inşlh dilediğin gibi olur herşey..
unuturmuyum ablacım sadece nete giremiyorum arada cepten bakıyorum bu sabah internetti bulunca hemen yazayım dedim kendine çook iyi bak öpüyorum..amida'cığım iyi günler ablacığım nasılsın?Beni unutmadığın için teşekkür ederim,iyiyim canım....
arkadaşlar bende göğüslerimi küçültmek durumunda olacağım
doğum yaptım henüz 2 ay önce emziriyorum
ne kadar zaman sonra ameliyat olabilirim sütten kesmem gerek diye düşünüyorum
özellikle süt doluyken omzum sırtım ağrıyor estetik bir görüntü bozukluğunu geçtim sağlığım bozuldu
unuturmuyum ablacım sadece nete giremiyorum arada cepten bakıyorum bu sabah internetti bulunca hemen yazayım dedim kendine çook iyi bak öpüyorum..
özellikle süt doluyken omzum sırtım ağrıyor estetik bir görüntü bozukluğunu geçtim sağlığım bozuldu
ben 8 martta gulsum hanima ameliyat oldum. harika bir doktor olmasinin otesinde mukemmel biri. dort dortluk.hic korkmayin kendinizi onun ellerine teslim edin
cewabınız için teşekkür ederim peki size nasıl ulaşabilirim ameliyatın detaylarını sizden dinlemek isterim bir sakıncası yoksa. kafamda çok soru war en iyi sizden öğrenebilirim
herhalde ozel mesaj gonderemiyorum. bana maiinizi yazarsaniz ordan size ulasabilirim.sevgiler
herhalde ozel mesaj gonderemiyorum. bana maiinizi yazarsaniz ordan size ulasabilirim.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?