Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankarada gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde 20 mayısta ameliyat olcağım doktor Sedat Tatar'la ilgili bilgisi olan varmı? Ya da gazide ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi?

çok özür dilerim mesajını görmedim sade resimlerine baktım. kendim mesaj yollayamıyorum diye mesajlara bakmadım. yoksa bu kadar nezaketsiz olurmuyum hiç ?. tabi ki bana mail adresini yolla ben sana hem yazarım hem facebookdan varsa sende arkadaş oluruz. ben 25 mesaj atarım da . ameliyat olmadan önceki heyecanla herkeze mesaj atıp soruyorsun ama ameliyat bittiği zaman mesajlar azalıyor. ama tabi ki benim bilgi ve tecrübeme ihtiyacı olana seve seve yardım ederim. sevgiler

ayrıca mesajlara baktım daha yeni göndermişsiniz mesajı yani 24 de eh demek sizi kırmadım :). binaya gelince hepimiz bu husuta bir hareket ediyoruz. facebookta benim KKL sayfam var eski ve yeni bütün arkadaşlarımla görüşüyorum. mail adresinizi aldım .ismin de çok güzelmiş bu arada gün içersinde mail atacağım . diğer kardeşimize de mail adresimi verirsen onunla irtibata geçer doktor hakkında öğrenmek istediği bütün detayları anlatırım. sevgiler

Merhabalar

Ben 44 yaşında 173 boyunda ve kendime göre vücut ölçüleri normal bir bayanım. Fakat yıllardır memelerimin sarkıklığı ve büyüklüğü beni hep rahatsız etmiştir. DR LEVENT COŞKUN TAŞÇIYI LİPOSLİM YAPAN ARKADAŞLARIM VASITASIYLA TANIMA FIRSATIM OLDU. Bende sağlık alanında çalışmaktayım ve yıllardır eşimi ikna etmeye çalışıp biryandanda doktor arayışımıda sürdürmekteydim. İnternet yorum ve haberlerini araştırdığımda Coşkun TAŞÇI nın daha çok liposlim konusunda önplana çıktığını gördüm. İlk muayeneye okadar tereddüt ve korkuyla gittim ki inanın ilk muayeneden 3 gün sonra tereddütsüz ameliyat masasındaydım. sağlık personeli olduğum için ençok korkum anestezi ve uyanma konusuydu.Benim bildiğim meme toparlama ve küçültme ameliyatları 6-8 saat sürer ve 1 hafta kollarınızı hareket ettiremez. elinizde drenlerle gezer, drenler çekildikten sonra göğsünüzde ağrı ve şişlik olur vb....... g.bi birçok şikayetlariniz olur. Ameliyatım 1,30 st gibi bir sürede bitti ve anestezi almadan derin sedasyon denen yöntemle işlemim bitti. Coşkun Bey eve gidebileceğimi söyledi ama ben küçük çocuklarım olduğu için hastanede 1 gece kalmak istedim. Ertesi sabah drenlerim çıktı ve ben alışverişe gittim.

İşlemden önce ve sonra bu ameliyatı olmuş kişilerle kendinizi kıyaslama imkanınız oluyor. Ameliyatımdan sonra 1,5 ay gibi bir süre geçti.
Kocam bana neden daha önce ameliyat olmadın yorumları yapıyor.
Omzum göğüslerimi saklamak ve sıkıştırmak için aldığım sütyenlerden dolayı çökmeye ve sırt ağrım olmaya başlamıştı. Şimdi artık ince askılı sütyenler giymeye başladım
Üst tarafım inceldi ve kıyafetlerim daha güzel durmaya başladı.

SONUÇ OLARAK COŞKUN BEYE GİTTİĞİM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM. VERDİĞİM PARA HELAL OLSUN. BUKADAR KONFORLU VE TEKNOLOJİK BİR CERRAHİ İLE 25 SENELİK SAĞLIK HİZMETİ HAYATIMDA KARŞILAŞMAMIŞTIM.

Gercekten zor bi karar ameliyatıma yaklaşık 25 gün kaldı heyecan dorukta her gece saçma sapan rüyalar görüyorum hayırlısıyla bi an önce olsa bitse. Umarım bende ameliyattan sonra memnuyetimi yazarım buradan ama doktorumla ılıglı hiç kimseden bilgi alamıyorum ve korkmaya basladım ankara gazi üni.hastanesınde ameliyat olan yok mu ?

Çok çok geçmiş olsun gözünüz aydın ve sağlığınız daim olsun sevgili arkadaşım.

çabalarınız için çok teşekkür ediyorum umarım bi şekilde görüşürüz.

4defa gögüs ameliyati oldum (ilk kücültme ameliyatiydi sonrakilarde hep izler icin cok genis izler birakarak iyilesiyor yaralarim ne yapacagimi bilmiyorum artik cok mutsuzum((

eğer böyle bir süreç varsa en az 2 sene daha bu sıkıntıyı çekeceğim demektir

benim bebeğim de gelecek martta 1 yaşında olacak ben de yaza ameliyat olur muyum diyordum ama sanırım 2015 yazında ancak ameliyat olabilirim bu durumda...
emzirdikten sonra çok feci sarkacaklar sanırım emzirme sutyenim 100 numara ama onun bile kenarından köşesinden çıkıyor göğüslerim
sütten ağırlaştıkça omuzlarım ağrıyor sırtım ağrıyor omurgam eğildi sanıyorum... keşke daha normal ölçülerde dünyaya gelebilseydim

İzmir'de önerebileceğiniz doktor kim var? Bir de ben ssk dan yararlanmak istiyorum. Çok büyük sırt ağrısı yapıyor. Boyun fıtığım var buna bağlı olduğunu düşünüyorum. Ssk dan yararlanma konusunda zorluk çıkarmayan hastane hangisi?

maalesef bi bekleme süresi görünüyor :) bebekte büyümüş olur ameliyat sonrası daha rahat edersiniz...

sıkıntılarını çok iyi anlayabiliyorum ameliyat sonrası küçük memelere kavuşuyorsun az sabır sevgiler

Veeee sonunda doktoruma görüştüm ve ilk görüşte içim ısındı cok tatlı bi bayan insanı rahatlatıyo ilk görüşmemiz olduğu için sıkıntılarımı anlattım muayene. Oldum benden meme ultrasonu istedi onun sonucunu götürdüğüm zaman ameliyat Günü'de kesinleşmiş olacak ve kurul karşılayacak bundan dolayı ekstra mutluyummmm cok dua edin haftaya Perşembe artık ameliyat günü kesin bi hasta olacagımmm

Merhaba durruyekta doktorunu bulduğuna çok sevindim,kurulun ameliyatı karşılaması ayrı bir sevinç.Mutluluğunu paylaşıyorum ve tüm aşamaları kolay atlatman için duacı olurum,tekrardan gözün aydın arkadaşım.....:)

sevgili bayanlar,

ben geçen hafta salı günü ikili ameliyat oldum. göğüs küçültme ve karın germe (ve içerdeki fazlalık yağlar da alındı) ....
Bu tip estetik ameliyatlardan önce genelde insanın yakın çevresi sadece ameliyatın olumsuz yönlerini anlatarak nedense caydırma misyonu yükleniyorlar (herhalde endişeden) , bu sebeple de çoğu insan kendisini forum sitelerinde araştırma yaparken buluyor. Ben de aynen bunları yaşadığım için bu iki operasyonu birarada geçiren bir kişi olarak tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim.

47 yaşında, epey büyük (DD cup) göğüsleri olan, sezeryan ile doğum yapmış olduğundan son derece sarkık - çatlak göbeği olan, oldukça da şişman denilebilecek(hadi itiraf edeyim 1.60 boy 75 kilo) bir vücudum vardı.

Senelerce vücudumdan mutsuz olmama rağmen bu ameliyatı neden çok önceden yaptırmamış olduğuma çok pişmanım. Şu anda da 47 yaşındayım ama kendimi genç kızlığımdaki gibi hissediyorum. Gelelim ameliyatın detaylarına....

Superplast Alman Estetik hastanesi doktoru Coşkun Levent Taşçı, benim uzun süren araştırmalarımdan sonra karar verdiğim doktorum oldu ve şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum, sevgili bayanlar bu işte en önemli şey; doğru yerde, doğru doktorla, doğru ekiple ve doğru zamanda karar almaktır. Ben bunu biraz da şansımın yardımıyla yaşadım. Doktorum müthiş başarılı, naif, hümanist ve insana güven veren biri... herkese yürekten tavsiye ediyorum.....

Geçen hafta Pazartesi günü uçakla İzmir'den İstanbul'a gittim
salı günü sabah 10 da ameliyat oldum, lokal anestezi ve sedasyon ile (evet doğru okudunuz, lokal anestezi) 4 saat sürdü, (evet bunu da doğru okudunuz 4 saat ) Akşamüstü son derece ilgili ve güler yüzlü hemşire ile beni tuvalete kaldırdılar, ellerimde diren hortumları ile tuvalate gidip küçük tuvaletimi yaptım. Gece son derece güzel uykumu çektim, refakatçim olan kızım ile saat 12 den sabah 9.30 a kadar aralıksız uyumuşuz hatta sevgili doktorum başka bir ameliyata girmeden önce benim direnlerimi çıkarmak için sabah erkenden gelmiş ama ailecek uyuduğumuz için rahatsız etmek istememiş ve odadan çıkmış. Daha sonra öğlene doğru gelip diren hortumlarımı çıkarttı.
Çarşamba günü hastaneden eve çıktım (evdeki merdivenleri kendi başıma indim ve çıktım)
Persembe ve Cuma günü bandajlarım ile (hamile pantolonu ve eşimin kot gömleğini giyerek hem kuaföre gidip saçımı yıkattım, hem fön çektirdim hem de öğlen yemek yemeye dışarı çıktım (1-2 saatlik araba gezintisi yaparak)
Cumartesi günü bandajlarım alındı ve ohhhh dunya varmış hiçbir dikiş sıkıntısı yaşamadım ama bu bandajlar beni sonraki 2-3 gün iyi uyutmadı ama napcan çekcen mecburrrr sonunda güzel olmak var.

Pazar anadolu fenerine kadar İstanbulu gezmece, bu kadar gezildiği için tabi ki fazladan ödem toplamaca ama yine de mutlu olmaca....

Bugün Çarşamba ve ben dün İzmir'e uçakla çok mutlu bir kadın olarak geri döndüm, bu haftayı da biraz istirahat ederek, işime gitmeyerek bitirmeyi planlıyorum ama önümüzdeki pazartesi ofisimdeyim inşallah.

Evet şimdi eminim herkes bu operasyon için ne kadar harcadığımı merak ediyordur. Öncelikle şunu anladım ki bu ameliyatı çok daha ucuza yaptırabileceğim bir çok alternatifim varken hiç üşenmeden İstanbul'a gittiğim ve Coşkun Beye yaptırdığım için kendimle çok gurur duyuyorum çünkü bu tip işlerde "ucuz etin yahnisi yavan olur" deyimi hep aklıma gelir. Evet ben 20.000.-TL ödedim, biraz pahalıya yaptırdım belki ama doktorumun ve hastanenin almış olduğu bu parayı hepsine helal ediyorum ve bereketini görmelerini diliyorum. Gerçekten neticeden daha şimdiden çok mutluyum, vücudumdaki ödem bittiğinde kim bilir kendimi ne kadar daha iyi hissedeceğim.

Bu arada şunu da mutlaka yazmak isterim benim ne sevgili doktorum ile ne hastane sahipleri ile ne de yakıni üçüncü kişilerle hiçbir yakınlığım-akrabalık bağım yoktur (Yani tanıklığa engel halim yoktur.:)))) Bu bilgilerin hepsini bu ameliyata karar vermiş olup, nerede? kimle? nasıl? olduğuna karar verememiş okuyuculara yol göstersin diye paylaştım.

Umarım bu ameliyata karar veren bayanlar; en kısa zamanda maddi durumlarını ve enerjilerini ayarlayabilirler ve yaptırırlar.
Herkese şimdiden bol şans diliyorum.

Çok çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım,doktor memnuniyetini ve ameliyatının neticesini zevkle okudum.Umarım başka arkadaşlara da yol ve kolaylık gösterici olmuşsundur.Biraz pahalı bir müdahale olmuş ama herkesin imkanlarının dahilinde alternatiflerin olduğu da bir gerçek.Sana yeni vücudunla sağlık mutluluk dolu bir yaşam diliyorum sevgiyle kal....Allah nazarlardan korusun.

Cok sagol lebenscigimmm dualarin ve guzel dileklerin icinnn umarim hersey istedgim gibi ve sorunsuz olur :))

Çok çok geçmiş olsun nukleus, Demek sizde İzmirdesiniz. Ben de 27.03.2013 te İstanbulda olmuştum. Birhayli benzer yönlerimiz gibi. Bence bol bol dinlenin. Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…