- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.801
fee ben hiç bu kadar uçuk bir rakam duymadım. Kendi görüştüklerim 8-10bin aralığındaydı. Daha uygun da bulabilirsin tabii ki, ama özel düşünüyorsan sanmam ki İstanbul-Ankara'da (özellikle İstanbul'da) 6 binden aşağı bulabilesin. 5 bin ayırabiliyorsan biraz daha biriktir, fiyat senin için bir parametre olmasın. Her doktorla görüşebil, ama içine sinene ol. Ki belki içine sinen ucuz olan olur ancak pahalı olan doktorları elemek insanın içine kurt düşürebilir.
nukleus hanımın yazısını olkudum çok geçmiş olsun ameliyatının bu kadar rahat ve güzel geçmesi çok hoş hatta özendirici insanın gidip ameliyat masasına yatası geliyor:) yannız fiyat beni korkuttuben daha hiçbir doktorla görüşmedim fiyat hakkında bi bilgim yok yeni ameliyat olan arkadaşlar(asssk,gülhan,aedaa,amida vb.) formu hala takip ediyorsanız yardımcı olun bildiğim kadarıyla sizler fiyat vermemiştiniz gögüs küçültme fiyatları nasıl sizinkilerde bukadar uçukmu? ben 5 civarındadır diye düşünüyodum yoksa çok dahamı fazla. ayyyyyyyyyy bide para biriktirmeyimi bekliğcem (
Slm kızlar ben perşembe günü ameliyat oluyorum sonunda :) ama çokkkk korkuyorum tabi sonrasını düşününce korkumu az bişe de olsa yeniyorum:) amaliyat olan arkadaşlara sorum olacak ya kızlar siz ameliyattan sonra nasıl bi pijama vs tercih ettiniz? Hastanede giymek için önden düğmeli düşünüyorum ama kolların biraz acıyabilir dedi dr um.siz ne tür bi pijama giymiştiniz rahat ettiniz mi :))))
FEE, panik yapma ben meme küçültme ve karıngermeye hastahane dahil 10,000.tl verdim. Ameliyatı Ataköy Estetica da oldum. Gayet memnunum.
içime su serptin saol özellikle senden bunu duymak beni mutlu etti çünkü görüşmek istediğim doktorlar arasında senin doktorunda var.
Umarım istediğin gibi bir sonuç elde edersin. Doğrusu ben fazlasıyla memnunum özellikle göğüslerimden. Hem görünüm olarak
hem de büyüklük olarak. Ne istediğini iyi anlatırsanız veya ne bileyim bir resim falan gösterip bunun gibi istiyorum derseniz mesele halloluyor. Bir de ben ikisini bir arada olduğum için biraz daha hesaplı oldu sanırım. Ama yalnızca meme küçültmede de bence oynasa oynasa 500tl daha oynar sanırım.
fee ben hiç bu kadar uçuk bir rakam duymadım. Kendi görüştüklerim 8-10bin aralığındaydı. Daha uygun da bulabilirsin tabii ki, ama özel düşünüyorsan sanmam ki İstanbul-Ankara'da (özellikle İstanbul'da) 6 binden aşağı bulabilesin. 5 bin ayırabiliyorsan biraz daha biriktir, fiyat senin için bir parametre olmasın. Her doktorla görüşebil, ama içine sinene ol. Ki belki içine sinen ucuz olan olur ancak pahalı olan doktorları elemek insanın içine kurt düşürebilir.
nldglp hem mail attim hem faceden buldum mesaj attim. geri donmediniz.kabulum. seremad adli uyeye en azindan mailimi verirseniz ona yardimci olabilirim. burada anonim kalindigi taktirde demek ki dostluklar tesis edilebiiyor..gerisi bos.yine de yasadigim surec icersinde beni motive edp yardimci oldunuz sagolun
Deniz hanım güzel haftasonları dileyerek sorularınızı cevaplayayım:) Bana mail ya da Facebook hesabımdan hiç bir şekilde msj gelmedi inanın.Ben face hesabımı zaten size vermemiştim diye hatırlıyorum.Sadece mail adresimi vermiştim.Biraz önce kontrol ettim tekrar fakat gelmemiş.Ben,bana yazılan her tür mail,msj larıma anında dönerim.Kaldı ki size Seremad adlı üye ile iletişiminizi kolaylaştırmak için bu fikri de ben vermiştimneden mailiniz gelse size cvp vermeyeyim? Bakın ilk maillerde bazen bir harfden bile biliyorsunuz gitmeyebiliyor .Daha önce burdaki bir arkadaşla daha oldu bu durum.Keşke maili ya da face hesabıma msj ı attığınız gün buraya da (attım nldglp) deseydiniz daha iyi anlaşırdık.mail adresimi tekrar veriyorum mesaj bölümünden.İsmimden sonraki orta tire (-) işareti olacak. altta(_) değil.Bu durumda da bana gelmiyor mailler.Bu arada son olarak siz bana öğleden sonra mail atarım dediniz.Ben o gün bütün gün cep telefonumdan ve bilgisayarımdan mail geldimi acaba diye bakıp durmuştum Siz beni tanımıyorsunuz Deniz hanımm çok hassasımdır bu konularda inanın.
nldglp hem mail attim hem faceden buldum mesaj attim. geri donmediniz.kabulum. seremad adli uyeye en azindan mailimi verirseniz ona yardimci olabilirim. burada anonim kalindigi taktirde demek ki dostluklar tesis edilebiiyor..gerisi bos.yine de yasadigim surec icersinde beni motive edp yardimci oldunuz sagolun
tekrar baktım aynı adrese mail yollamışım . tekrar yolladım. belki görmediniz
arkadaşlar bugün bir doktorla konuştum 5.500 fiyat verdi, ama ameliyat olanlara birşey sormak istiyorum. izler çok mu kötü oluyor? kalıcı şekilde mi derin mi? zamanla geçiyor mu?
tekrar baktım aynı adrese mail yollamışım . tekrar yolladım. belki görmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?