Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam kızlar, ameliyat olmayı düşünüyorum. göğüs cup ölçüm 95, bu ameliyattan sonra süt bezlerimiz zarar gördüğünden emziremiyor muyuz? bir de ameliyat fiyatları nelerdir?

nukleus hanımın yazısını olkudum çok geçmiş olsun ameliyatının bu kadar rahat ve güzel geçmesi çok hoş hatta özendirici insanın gidip ameliyat masasına yatası geliyor:) yannız fiyat beni korkuttu ben daha hiçbir doktorla görüşmedim fiyat hakkında bi bilgim yok yeni ameliyat olan arkadaşlar(asssk,gülhan,aedaa,amida vb.) formu hala takip ediyorsanız yardımcı olun bildiğim kadarıyla sizler fiyat vermemiştiniz gögüs küçültme fiyatları nasıl sizinkilerde bukadar uçukmu? ben 5 civarındadır diye düşünüyodum yoksa çok dahamı fazla. ayyyyyyyyyy bide para biriktirmeyimi bekliğcem(

fee ben hiç bu kadar uçuk bir rakam duymadım. Kendi görüştüklerim 8-10bin aralığındaydı. Daha uygun da bulabilirsin tabii ki, ama özel düşünüyorsan sanmam ki İstanbul-Ankara'da (özellikle İstanbul'da) 6 binden aşağı bulabilesin. 5 bin ayırabiliyorsan biraz daha biriktir, fiyat senin için bir parametre olmasın. Her doktorla görüşebil, ama içine sinene ol. Ki belki içine sinen ucuz olan olur ancak pahalı olan doktorları elemek insanın içine kurt düşürebilir.

Söylediklerine harfiyen katılıyorum teleferik.Kıdemli bir üye olarak yazılan yazılara ait kişilerin biraz önceki yazılarını takip etmenizi öneririm.Bakalım neler paylaşmış? Spam mesajlar şeklinde her topiğe copypaste yapıp sürecini yazıp birden çekip gitmişmi? Bu tür kişiler sadece reklam amaçlı üyeliklerde olabiliyor Geçende böyle bir kişi kib aldı bu topiğe yazanlardan mesela sevgili Feee.Aman yanlış anlaşılmasın lafım Nukleus hanıma değildir.Kendisine geçmiş olsun.Önemli olan sonraki süreçtir.Çünkü dikişlerde açılmalar,minik yaralar sonraki süreçte yaşanan şeylerdir.İnşallah güzel atlatır kendisi de.Bu kadar güzel paylaşım yapan Nukleus hanımın sonraki yazılarını bekliyoruz:)

Son düzenleme:

FEE, panik yapma ben meme küçültme ve karıngermeye hastahane dahil 10,000.tl verdim. Ameliyatı Ataköy Estetica da oldum. Gayet memnunum.

Slm kızlar ben perşembe günü ameliyat oluyorum sonunda :) ama çokkkk korkuyorum tabi sonrasını düşününce korkumu az bişe de olsa yeniyorum:) amaliyat olan arkadaşlara sorum olacak ya kızlar siz ameliyattan sonra nasıl bi pijama vs tercih ettiniz? Hastanede giymek için önden düğmeli düşünüyorum ama kolların biraz acıyabilir dedi dr um.siz ne tür bi pijama giymiştiniz rahat ettiniz mi :))))

Hadi bakalım kolay gelsin hiç korkma sevin ağırlıklardan kurtulup şahane göğüslere sahip olacaksın evel Allah.En pratik olan önden açılabilen pijama yada eşofman takımı,bir sırt çantası tamam.Gülerek gir ameliyata sağlıklı ve mutlu olarak çık inşalllah.....

arkadaşlar bugün bir doktorla konuştum 5.500 fiyat verdi, ama ameliyat olanlara birşey sormak istiyorum. izler çok mu kötü oluyor? kalıcı şekilde mi derin mi? zamanla geçiyor mu?

içime su serptin saol özellikle senden bunu duymak beni mutlu etti çünkü görüşmek istediğim doktorlar arasında senin doktorunda var.

Umarım istediğin gibi bir sonuç elde edersin. Doğrusu ben fazlasıyla memnunum özellikle göğüslerimden. Hem görünüm olarak
hem de büyüklük olarak. Ne istediğini iyi anlatırsanız veya ne bileyim bir resim falan gösterip bunun gibi istiyorum derseniz mesele halloluyor. Bir de ben ikisini bir arada olduğum için biraz daha hesaplı oldu sanırım. Ama yalnızca meme küçültmede de bence oynasa oynasa 500tl daha oynar sanırım.

Buda benim döşündüğüm fiyatlara geliyor teşekkürler beni rahatlattınız.

sorularıma cevap yazan arkadaşlara cevap vermeye çalışıyorum bunu atlamışım kusura bakmayın ben 5civarında düşündüm sadece göğüs küçültme için tabiki 3 aşağı 5yukarı değişir fakat öbür fiyat çok fazla tabi bana göre herkezin bütçesi bir değil bana çok gelen başkasına az gelebilir önemli olan ameliyatın güzel geçmesi.ben hem ucuz hemde yahnilik et alayım istiyorum:) cok mu istiyorum...

nldglp hem mail attim hem faceden buldum mesaj attim. geri donmediniz.kabulum. seremad adli uyeye en azindan mailimi verirseniz ona yardimci olabilirim. burada anonim kalindigi taktirde demek ki dostluklar tesis edilebiiyor..gerisi bos.yine de yasadigim surec icersinde beni motive edp yardimci oldunuz sagolun

Deniz hanım güzel haftasonları dileyerek sorularınızı cevaplayayım:) Bana mail ya da Facebook hesabımdan hiç bir şekilde msj gelmedi inanın.Ben face hesabımı zaten size vermemiştim diye hatırlıyorum.Sadece mail adresimi vermiştim.Biraz önce kontrol ettim tekrar fakat gelmemiş.Ben,bana yazılan her tür mail,msj larıma anında dönerim.Kaldı ki size Seremad adlı üye ile iletişiminizi kolaylaştırmak için bu fikri de ben vermiştim neden mailiniz gelse size cvp vermeyeyim? Bakın ilk maillerde bazen bir harfden bile biliyorsunuz gitmeyebiliyor .Daha önce burdaki bir arkadaşla daha oldu bu durum.Keşke maili ya da face hesabıma msj ı attığınız gün buraya da (attım nldglp) deseydiniz daha iyi anlaşırdık.mail adresimi tekrar veriyorum mesaj bölümünden.İsmimden sonraki orta tire (-) işareti olacak. altta(_) değil.Bu durumda da bana gelmiyor mailler.Bu arada son olarak siz bana öğleden sonra mail atarım dediniz.Ben o gün bütün gün cep telefonumdan ve bilgisayarımdan mail geldimi acaba diye bakıp durmuştum Siz beni tanımıyorsunuz Deniz hanımm çok hassasımdır bu konularda inanın.

nasıl olur verdiğiniz mail adreine yazdım bu arada mail adresinizi faceden girdiğimde o maildeki bayanı size benzettim . .. eğer yanıldımsa çok özür dilerim .sizi burada tanıdım çok nazik çok duyarlı biri olarak tanıdım . mail atıp cevap gelmeyince bir anlam veremedim. bir daha kontrol edeyim kusura bakmayın o zmana

tekrar baktım aynı adrese mail yollamışım . tekrar yolladım. belki görmediniz

arkadaşlar bugün bir doktorla konuştum 5.500 fiyat verdi, ama ameliyat olanlara birşey sormak istiyorum. izler çok mu kötü oluyor? kalıcı şekilde mi derin mi? zamanla geçiyor mu?

Merhahaba ben ameliyat olalı tam 15 ay oldu,izler belli belirsiz hemde ters t şeklinde ki teknik yöntem uygulandı.Her kişininin teni ve iyleşme süresi farklıdır standart bir netiçe olamaz bence,dün bir başka arkadaşımla görüştüm kendisi benden beyaz tenli hemen hemen aynı zamanda ameliyat olmuştuk,fakat izleri benimkilerden daha bir belirgin......Ameliyatın hayırlı olsun istediğin ölçülere ve görünümüne tez zamanda kavuş güzel arkadaşım.....Sonraki paylaşımlarında görüşmek üzere....sevgiiyle sağlıkla kal....

tekrar baktım aynı adrese mail yollamışım . tekrar yolladım. belki görmediniz

Deniz hanımla mail işimizi çözdük:) Spam mesajların içine düştüğü için görmemişim Neyse sorunumuzu hallettik Tekrardan yüzyüze tanıştığımız için de çok memnun oldum Deniz hanım.Face den bayağı kaynattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…