Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cewabınız için teşekkür ederim peki size nasıl ulaşabilirim ameliyatın detaylarını sizden dinlemek isterim bir sakıncası yoksa. kafamda çok soru war en iyi sizden öğrenebilirim

Size özelden Deniznurol hanımın mail adresini gönderdim sevgili Serminbat hnm.Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

sevgili feee birkac doktor belirleyip gorusmeye gitmelisin. doktor seni muayene edip fiyat konusunda oluru olmazi sana soyler. goguslerinin buyuklugu uygulayacagi yontem fiyatta etkili oluyor. karsilikli doktorla gorusmen, once muayene olman lazim. estetik operasyon sezonu yani subat mart gibi yaz mevsimine dogru da fiyat artiyor. yani subat mart estetik yaptiranlar da artis basliyor:))) tavsiyem eylul ekim kasim gibi gorusmeye git. bir de mesela doktorum anadolu yakasinda bir hastane ile anlasmali oldugunu orada olursam yardimci olabilecegini soylemisti. ama ben avrupa yakasinda yasadigim icin avrupa yakasinda ameliyatin olmasini istedim doktorum da etiler ozel bayindir tip merkezinde ameliyatimi gerceklestirdi. bu hastanede cok indirim yapamayacagini soyledi. ama fiyatta cok yardimci oldu. gorusmekte fayda var belki o an gorustugun doktor nakit 5000 6000 tl. yi kabul de edebilir. hic belli olmaz. yeter ki sen kendini iyi ellere emanet et, iyi doktorlari sec. lebens hanim, ben, nldglp, jelesec, askinn vs. adini sayamadigim butun memnun olanlarin doktorlarini listele. git gorus derim ben... herkese sevgiler

Merhaba gülhan'cığım nasılsın canım arkadaşım annen nasıl oldu hareket edebilmesi normale döndü mü?Umarım ikinizde keyifli ve mutlusunuzdur.Çok çok selamlar sevgiyle kalın....

tesekkurler iyiyim:))) sizi gordum daha iyi oldum. umarim siz de iyisinizdir guzel arkadasim. 1 yasindaki kizim rahatsizdi soguk alginligi ve buna bagli kusma. doktora goturduk ilac tedavisi vs. derken simdi kizim daha iyi. simdi de ben hastayim. inanin ameliyat oldugumu unuttum. sadece camasirimi degistirirken ve scarex jel surerken Allaha ve doktoruma sukredip dua ediyorum. iyi ki bu ameliyati olmusum diyorum
annem cok iyi ve cok mutlu. gecen hafta kontrole gitti. onun ameliyati benden farkli oldu cok daha sarkik ve buyuk oldugu icin meme uclarini ameliyat masasina koyup kucultup tekrar yerine monte etmisler. 1 ay olacak neredeyse hala pansumanda. benim ameliyatimin daha basit seyri oldu. gercekten size anlatamam onun gogusleri acayip buyuktu. seda sayan kadar kucultmus neredeyse annemin goguslerini. herkesin ameliyati farkli oluyor bu meme buyuklugu ile dogru orantili.
cocuklar insana herseyi unutturuyor. biraz buyusunler buradan sizler gibi seker insanlarla gorusmeyi tanismayi isterim su an hicbirseye vakit bulamiyorum. ya da ben koca bir beceriksizim:))) cocuk bakmak bana gore degilmis... hepinize kucak dolusu sevgiler

Sorun çözülmüş sevindim Deniz hanım sizinde belirttiğiniz gibi biri nlglpd birde karşılıklı tanışıp zaman geçirseniz ne kadar nazik,seviyeli, duyarlı biri olduğunu daha iyi anlarsınız :) sevgiler

Merhaba daha öncede belirtmiştim.asidik beden hızla kendini toparlıyamıyor...Tüm ameliyat olacaklar ve olanlar için karbonatlı su içerek asidik olan bedeni ( iç suyumuz asidik olduğundan dolayı,hücreler çürüdüğü için iyileşme çok ağır oluyor) alkaliye çevirmek gerekiyor, bol alkali beslenip , bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat koyup içilerek bu karbonatlı su içimini, günde en az 4 kez tekrarladığınızda, bedendeki asit gidip yerine alkali beden alıyor ve hücrelere oksijen gittiği için hızlı bir şekilde beden iyileşiyor.(kansere kadar varan tüm hastalıkların hızla iyileştiğini internetten araştırma yaparak gözlemliye bilirsiniz..tekrar geçmişolsun, sevgiler..[Bu arada anneniz kollarını ağrısız sızısız rahat oynatıp ev işlerini yapmaya başladımı.].

gulhan'cığım kızına sana ve annene açil şifalar diliyorum.Yinede o kadar telaşın arsında bizlere cevap vermek nezaketinde bulunduğun için sana çok teşekkür ediyoruz sevgili arkadaşım.İnşallah ilerde daha rahat bir zamanda hem burada hem özel hayatta güzel şeyler paylaşırız.Sevgiler canım sen süper annesin hiç endişelenme bak maşallah bizleride unutmuyorsun habersiz bırakmıyorsun, küçük çoçukla işlerini ayarlamak yorucu olur bilirim canım....Güzel günler seninle olsun kibar arkadaşım......

lebens hanim mesajinizi okuyunca duygulandim. boyle sozler insanda verimi arttiriyor. cok tesekkurler guzel sozleriniz iyi dilekleriniz icin. size bir sorum olacak. bu ay sonu 3 ayim dolacak. doktorum o zaman kontrole cagirdi. gidince kendisine soracaktim ama sizler deneyimlisiniz.ben hala body yarim sutyen kullaniyorum. ne zaman suslu guzel sutyen kullanmaya baslayayim. su an ben ameliyat olali 2 ay 10 gun oldu. bir de bu jeli 6 aya kadar mi 1 sene ye kadar mi kullanicam? sevgiler... bir de naime21 dediginizi yapiyorum. karbonatli su icine yarim limon sikarak iciyorum. gune boyle bir karisimla baslamak eminim fayda verecektir. hemen homini yemek yerine oncelikle vucuduma dinlendirici bir etki verdi. iyi gelecegine yurekten inaniyorum. zaten butun kabuklarim dustu. hafif pembe beyaz guzel izler kaldi. en azindan goguslerimin altini goruyorum:))))))) naime ameliyattan sonra 1 ila 1,5 ay temizlik yapmamak bence insanin iyiligine. eller kollar merak etme ertesi gunde hareket ediyor ama kendini 2 hafta zorlamaman gerekiyor. zaten sen hareket kabiliyetini zamanla arttiriyorsun. "aman zorlamayayim" deyip geri cekiliyorsun. iyilestikce farkina varmadan bulasik camasir yikama temizlik dolaplara uzanma islerini yapmaya basliyorsun. ama 2 hafta sonra her isini yapani da gordum. ben biraz pimpirikli titiz oldugum icin, kendimi dinlendirdim. cunku oyle cok basit bir ameliyat degil. ben 2 ayi bitirdim. sanki hic ameliyat olmamis gibi iyiyim. siz gun aldiniz degil mi hayirli ugurlu olsun. hersey dilediginiz gibi olsun..

naime ameliyati haziran basi olacaktin goztepe arastirma da degil mi... iyi yaz tatiline cikmadan haberlerini aliriz. merakla bekliyorum. ameliyatinin harika gecmesi dilegiyle..

cok gecmis olsun oeki ameliyat oncesi testler neler istedi doktor meme ultrasonu cekildinizmi meselaa
ben yarin ultrason cekikip persembe gun alacagimda cok heyecenliyim umarim guzel olur hersey

gulhanım ben kendi yaşadıklarımdan bahsedeyim benim tenim biraz hassas olduğu için hatırlıyorsam 6 ay sonra giyebilmiştim.Doktorumun verdiği jeli de izlerimin rengi acılana kadar kullanmıştım.Süslü sütyeni çok erken giymeye denedim fakat dikiş izlerim kızarımıştı baya bir rahatsızlanmıştım havalarda ısınınca sıkıntı oldu....Sen nasılısa doktoruna kontrole gideceksin bence biraz daha alt dikişleri tahriş etmeyecek penye sporcu sütyen kullan derim bilmişlik taslamak istemeden nacizane fikrim bu.Çok çok sevgiler ve selamlar öptüm,ailece Allaha emanet olun sıcak kanlı arkadaşım.

durruyekta hanim evet meme ultrasonz cektirdim. doktoeum diger testlerin ameliyata geldigim gun yapulacagini bir aksilik olursa ameliyarin iptal olacagini soyledi. sabah ameliyata gittigimde kan tahlili ekg ve akciger filmim cekildi. sorun cok sukur cikmadi. ameliyata alindim. anestezi doktoru hep yanimdaydi. cok hosuma giden birsey oldu. odaya sedye geldi. ben uzerine yattim o sirada hemsire sol bacagimda kalcama dogru bir igne vurdu inanin o an bayildim. uyandigimda odamdaydim ameliyat bitmisti. hayal meyal anestezi doktorunun kendisi bayandi "cok ozendim ameliyatta hemsirelerle bakip bakip hayran kaldik" dedigini duydum. oda da gulusmeler oldu:)) ama cok usudugumu herkesi bulanik gordugumu hatirliyorum. uzerime sisme vakumlu bir yorgan orttuler sicak hava bastilar. o an yani isininca hayata dondum. cok yeni ya anlatiyorum. yasadiklarim cok taze...

ben 14.00 te girdim. 17.30 ciktim. ayilma suresi uzun suruyormus. yoksa doktorum aileme 16.30 da bilgi vermis. aksam 20.00 gibi bir kase corbayi yarim yamalak agzimdan aka aka:))) narkozdan mi nedir annemle kavga ede ede "duzgun ver su corbayi anne yaaa" diyerek ictim. ellerimi oynatamiyordum. gece saat 22.00 de hemsire yurutmeye geldi. hani yeni dogan taylarin bacaklari titrer ya. zangir zangir bacaklarim titriyor. gerci sezeryandan bu tip yurutulmelere aliskinim:))) neyse hemsire resmen omuz verdi. sonra koluma girip koridorda yuruttu. esim refakat etti evde babaanne ve anneanneleri cocuklarima bakti. yatmadan bir agei kesici ve antibiyotik yapildi. sabaha kadar cok guzel uyudum. bir ara gece 2.00 gibi lavaboya gitmek istedim esime kiyamadim gecs nobete kalan hemsire de erkekti:) hadi bakalim buyrun:))) kendim zar zor egile bukule lavaboya gittim. dikkat edin cok basiniz donuyor ben dusuyordum neredeyse. lavaboda pijamamin dugmelerini actim. mutlu mutlu guldugumu sevincten gozlerimin doldugunu soyleyebilirim. sargiliydi kalip gibiydi ama nasil oldugu anlasiliyordu. naime aklima geldi annemde ben de hastanede 1 gece yattik.

tesekkur lebens hanim. yumusak sporcu sutyenine devam etmem iyi olacak sanirim. henuz obur camasirlara ben de dikislerim de kendimizi hazir hissetmiyoruz:) cocuklar uyuyor benim de cenem acildi. bunlari yazdim cunku ben de unutmak istemiyorum. bu forum arsiv gibi. herkese iyi geceler...

Senin tatlı sohbetine doyum olmaz,güzel şeyler konuştuktan sonra çenen hiç durmasın konuş hayatım.İçin dışın bir hanımefendisin çok sevimli bir bayansın sevdim seni tekrar paylaşımlar üzerine iyi geceler herkese......

Son düzenleme:

Gülhancım tavsiyelerin için teşekkürler sizin gibi deneyimli arkadaşlardan her konuda tavsiye alabilmek çok güzel insan rahatlıyor...

ayyyy inşallahhhh :) çok tesekkür ederim.amaeliyattan sonra tecrübelerimi paylaşacağım.dua edin nolurr :)

ayyyy inşallahhhh :) çok tesekkür ederim.amaeliyattan sonra tecrübelerimi paylaşacağım.dua edin nolurr :)

Nasılsın canım heyecan doruktadır mutlaka,ama bunlar hep unutulacak hiç korkma,hastane kapısından girdiğin an herşey o kadar çabuk gelişiyor ki sen şaşkına dönüyorsun.Yatağında uyandıktan sonra ne zaman ameliyathaneye girdiğini ve çıktığını hatırlamıyorsun bile.Dualarımızla seninleyiz sevgiler güzel kardeşim....

naime ameliyati haziran basi olacaktin goztepe arastirma da degil mi... iyi yaz tatiline cikmadan haberlerini aliriz. merakla bekliyorum. ameliyatinin harika gecmesi dilegiyle..

Evet haziran 3 ünde hastahaneye yatıcam..Bakalım nasıl gelişecek olylar, annenin yaşına yakın yaşım 55 bu yüzdendendirki, bana öncü oldu..anenin ameliyatı 1 ayı doldurdu.. onun iyileşme sürecini bana kısaca yazarmısın şu anda durumu nasıl, hala hareketler kısıtlımı, Karbonatı içmene çok sevindim.. hertürlü hastalık için şifa , annende başladımı. buradan iyileşen insanları okuyabilirsiniz..https://www.facebook.com/pages/Kemal-Milar/175346669287746 sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…