- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.821
cewabınız için teşekkür ederim peki size nasıl ulaşabilirim ameliyatın detaylarını sizden dinlemek isterim bir sakıncası yoksa. kafamda çok soru war en iyi sizden öğrenebilirim
Size özelden Deniznurol hanımın mail adresini gönderdim sevgili Serminbat hnm.Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
sevgili feee birkac doktor belirleyip gorusmeye gitmelisin. doktor seni muayene edip fiyat konusunda oluru olmazi sana soyler. goguslerinin buyuklugu uygulayacagi yontem fiyatta etkili oluyor. karsilikli doktorla gorusmen, once muayene olman lazim. estetik operasyon sezonu yani subat mart gibi yaz mevsimine dogru da fiyat artiyor. yani subat mart estetik yaptiranlar da artis basliyor:))) tavsiyem eylul ekim kasim gibi gorusmeye git. bir de mesela doktorum anadolu yakasinda bir hastane ile anlasmali oldugunu orada olursam yardimci olabilecegini soylemisti. ama ben avrupa yakasinda yasadigim icin avrupa yakasinda ameliyatin olmasini istedim doktorum da etiler ozel bayindir tip merkezinde ameliyatimi gerceklestirdi. bu hastanede cok indirim yapamayacagini soyledi. ama fiyatta cok yardimci oldu. gorusmekte fayda var belki o an gorustugun doktor nakit 5000 6000 tl. yi kabul de edebilir. hic belli olmaz. yeter ki sen kendini iyi ellere emanet et, iyi doktorlari sec. lebens hanim, ben, nldglp, jelesec, askinn vs. adini sayamadigim butun memnun olanlarin doktorlarini listele. git gorus derim ben... herkese sevgiler
nasıl olur verdiğiniz mail adreine yazdım bu arada mail adresinizi faceden girdiğimde o maildeki bayanı size benzettim . .. eğer yanıldımsa çok özür dilerim .sizi burada tanıdım çok nazik çok duyarlı biri olarak tanıdım . mail atıp cevap gelmeyince bir anlam veremedim. bir daha kontrol edeyim kusura bakmayın o zmana
tesekkurler iyiyim:))) sizi gordum daha iyi oldum. umarim siz de iyisinizdir guzel arkadasim. 1 yasindaki kizim rahatsizdi soguk alginligi ve buna bagli kusma. doktora goturduk ilac tedavisi vs. derken simdi kizim daha iyi. simdi de ben hastayim. inanin ameliyat oldugumu unuttum. sadece camasirimi degistirirken ve scarex jel surerken Allaha ve doktoruma sukredip dua ediyorum. iyi ki bu ameliyati olmusum diyorum
annem cok iyi ve cok mutlu. gecen hafta kontrole gitti. onun ameliyati benden farkli oldu cok daha sarkik ve buyuk oldugu icin meme uclarini ameliyat masasina koyup kucultup tekrar yerine monte etmisler. 1 ay olacak neredeyse hala pansumanda. benim ameliyatimin daha basit seyri oldu. gercekten size anlatamam onun gogusleri acayip buyuktu. seda sayan kadar kucultmus neredeyse annemin goguslerini. herkesin ameliyati farkli oluyor bu meme buyuklugu ile dogru orantili.
cocuklar insana herseyi unutturuyor. biraz buyusunler buradan sizler gibi seker insanlarla gorusmeyi tanismayi isterim su an hicbirseye vakit bulamiyorum. ya da ben koca bir beceriksizim:))) cocuk bakmak bana gore degilmis... hepinize kucak dolusu sevgiler
tesekkurler iyiyim:))) sizi gordum daha iyi oldum. umarim siz de iyisinizdir guzel arkadasim. 1 yasindaki kizim rahatsizdi soguk alginligi ve buna bagli kusma. doktora goturduk ilac tedavisi vs. derken simdi kizim daha iyi. simdi de ben hastayim. inanin ameliyat oldugumu unuttum. sadece camasirimi degistirirken ve scarex jel surerken Allaha ve doktoruma sukredip dua ediyorum. iyi ki bu ameliyati olmusum diyorum
annem cok iyi ve cok mutlu. gecen hafta kontrole gitti. onun ameliyati benden farkli oldu cok daha sarkik ve buyuk oldugu icin meme uclarini ameliyat masasina koyup kucultup tekrar yerine monte etmisler. 1 ay olacak neredeyse hala pansumanda. benim ameliyatimin daha basit seyri oldu. gercekten size anlatamam onun gogusleri acayip buyuktu. seda sayan kadar kucultmus neredeyse annemin goguslerini. herkesin ameliyati farkli oluyor bu meme buyuklugu ile dogru orantili.
cocuklar insana herseyi unutturuyor. biraz buyusunler buradan sizler gibi seker insanlarla gorusmeyi tanismayi isterim su an hicbirseye vakit bulamiyorum. ya da ben koca bir beceriksizim:))) cocuk bakmak bana gore degilmis... hepinize kucak dolusu sevgiler
cok gecmis olsun oeki ameliyat oncesi testler neler istedi doktor meme ultrasonu cekildinizmi meselaalebens hanim mesajinizi okuyunca duygulandim. boyle sozler insanda verimi arttiriyor. cok tesekkurler guzel sozleriniz iyi dilekleriniz icin. size bir sorum olacak. bu ay sonu 3 ayim dolacak. doktorum o zaman kontrole cagirdi. gidince kendisine soracaktim ama sizler deneyimlisiniz.ben hala body yarim sutyen kullaniyorum. ne zaman suslu guzel sutyen kullanmaya baslayayim. su an ben ameliyat olali 2 ay 10 gun oldu. bir de bu jeli 6 aya kadar mi 1 sene ye kadar mi kullanicam? sevgiler... bir de naime21 dediginizi yapiyorum. karbonatli su icine yarim limon sikarak iciyorum. gune boyle bir karisimla baslamak eminim fayda verecektir. hemen homini yemek yerine oncelikle vucuduma dinlendirici bir etki verdi. iyi gelecegine yurekten inaniyorum. zaten butun kabuklarim dustu. hafif pembe beyaz guzel izler kaldi. en azindan goguslerimin altini goruyorum:))))))) naime ameliyattan sonra 1 ila 1,5 ay temizlik yapmamak bence insanin iyiligine. eller kollar merak etme ertesi gunde hareket ediyor ama kendini 2 hafta zorlamaman gerekiyor. zaten sen hareket kabiliyetini zamanla arttiriyorsun. "aman zorlamayayim" deyip geri cekiliyorsun. iyilestikce farkina varmadan bulasik camasir yikama temizlik dolaplara uzanma islerini yapmaya basliyorsun. ama 2 hafta sonra her isini yapani da gordum. ben biraz pimpirikli titiz oldugum icin, kendimi dinlendirdim. cunku oyle cok basit bir ameliyat degil. ben 2 ayi bitirdim. sanki hic ameliyat olmamis gibi iyiyim. siz gun aldiniz degil mi hayirli ugurlu olsun. hersey dilediginiz gibi olsun..
lebens hanim mesajinizi okuyunca duygulandim. boyle sozler insanda verimi arttiriyor. cok tesekkurler guzel sozleriniz iyi dilekleriniz icin. size bir sorum olacak. bu ay sonu 3 ayim dolacak. doktorum o zaman kontrole cagirdi. gidince kendisine soracaktim ama sizler deneyimlisiniz.ben hala body yarim sutyen kullaniyorum. ne zaman suslu guzel sutyen kullanmaya baslayayim. su an ben ameliyat olali 2 ay 10 gun oldu. bir de bu jeli 6 aya kadar mi 1 sene ye kadar mi kullanicam? sevgiler... bir de naime21 dediginizi yapiyorum. karbonatli su icine yarim limon sikarak iciyorum. gune boyle bir karisimla baslamak eminim fayda verecektir. hemen homini yemek yerine oncelikle vucuduma dinlendirici bir etki verdi. iyi gelecegine yurekten inaniyorum. zaten butun kabuklarim dustu. hafif pembe beyaz guzel izler kaldi. en azindan goguslerimin altini goruyorum:))))))) naime ameliyattan sonra 1 ila 1,5 ay temizlik yapmamak bence insanin iyiligine. eller kollar merak etme ertesi gunde hareket ediyor ama kendini 2 hafta zorlamaman gerekiyor. zaten sen hareket kabiliyetini zamanla arttiriyorsun. "aman zorlamayayim" deyip geri cekiliyorsun. iyilestikce farkina varmadan bulasik camasir yikama temizlik dolaplara uzanma islerini yapmaya basliyorsun. ama 2 hafta sonra her isini yapani da gordum. ben biraz pimpirikli titiz oldugum icin, kendimi dinlendirdim. cunku oyle cok basit bir ameliyat degil. ben 2 ayi bitirdim. sanki hic ameliyat olmamis gibi iyiyim. siz gun aldiniz degil mi hayirli ugurlu olsun. hersey dilediginiz gibi olsun..
tesekkur lebens hanim. yumusak sporcu sutyenine devam etmem iyi olacak sanirim. henuz obur camasirlara ben de dikislerim de kendimizi hazir hissetmiyoruz:) cocuklar uyuyor benim de cenem acildi. bunlari yazdim cunku ben de unutmak istemiyorum. bu forum arsiv gibi. herkese iyi geceler...
sevgili feee birkac doktor belirleyip gorusmeye gitmelisin. doktor seni muayene edip fiyat konusunda oluru olmazi sana soyler. goguslerinin buyuklugu uygulayacagi yontem fiyatta etkili oluyor. karsilikli doktorla gorusmen, once muayene olman lazim. estetik operasyon sezonu yani subat mart gibi yaz mevsimine dogru da fiyat artiyor. yani subat mart estetik yaptiranlar da artis basliyor:))) tavsiyem eylul ekim kasim gibi gorusmeye git. bir de mesela doktorum anadolu yakasinda bir hastane ile anlasmali oldugunu orada olursam yardimci olabilecegini soylemisti. ama ben avrupa yakasinda yasadigim icin avrupa yakasinda ameliyatin olmasini istedim doktorum da etiler ozel bayindir tip merkezinde ameliyatimi gerceklestirdi. bu hastanede cok indirim yapamayacagini soyledi. ama fiyatta cok yardimci oldu. gorusmekte fayda var belki o an gorustugun doktor nakit 5000 6000 tl. yi kabul de edebilir. hic belli olmaz. yeter ki sen kendini iyi ellere emanet et, iyi doktorlari sec. lebens hanim, ben, nldglp, jelesec, askinn vs. adini sayamadigim butun memnun olanlarin doktorlarini listele. git gorus derim ben... herkese sevgiler
Hadi bakalım kolay gelsin hiç korkma sevin ağırlıklardan kurtulup şahane göğüslere sahip olacaksın evel Allah.En pratik olan önden açılabilen pijama yada eşofman takımı,bir sırt çantası tamam.Gülerek gir ameliyata sağlıklı ve mutlu olarak çık inşalllah.....
ayyyy inşallahhhh :) çok tesekkür ederim.amaeliyattan sonra tecrübelerimi paylaşacağım.dua edin nolurr :)
naime ameliyati haziran basi olacaktin goztepe arastirma da degil mi... iyi yaz tatiline cikmadan haberlerini aliriz. merakla bekliyorum. ameliyatinin harika gecmesi dilegiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?