- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.841
günaydın arkadaşlar, çok sıkı takip edemiyorum iş hayatımdan dolayı ama doktorumu neredeyse seçmiş olmanın da iç huzuruyla çok mutuluyum ve bu mutlulukla size günaydın demek istedim. inşalalh ben de en kısa zamanda meme küçültme ameliyatı olacağım. Lebensfreude ablacığım, Tayfun hoca diren takıyormu? bilgilerini paylaşabilirsen çok sevinirim
Merhaba uzeyse arkadaşım.Evet benim ameliyatımda takılmıştı ve kanımca takılmazsa hiç iyi sonuçlar olmayabilir bir arkadaş burada günlerce neler çektiğini paylaşmıştı.Anladığım kadarıyla büyük ihtimal tercihin galiba Tayfun hocadan yana.Bence çok güzel bir karar vermişsin ben kendisinden ve yaptığı ameliyatından son derece memnun kaldım.Umarım sende memnun kalırsın hakkında hayırlısı olsun.Gelişmeleri paylaşmak üzere görüşürüz arkadaşım.....:)
evet ablacım, kısmetse ve inşallah, maddiyatla ilgili engelimi hallettiğim gün Tayfun hoca ile görüşmeye gitmek için arayacağım ve inşallah da ameliyatımı olacağım. senin memnunuyetini biliyorum, inşallah ve hayırlısıyla ben de aynı memnuniyetimi bu sayfalara yazacağım günü hevesle bekliyorum.
İnşallah herşey dilediğin gibi olur ve yakın zamanda hayırlısıyla sağlığına ve güzel küçük dimdik memişlerine kavuşursun....Sevgiyle kal canım....başka soruların olursa hiç çekinme sor seve seve cevaplarız....
canim mesajini aldim ama yuz tane olmadigi icin burdan cevapliyorumm iyi dileklerin dusuncelerin icin coook sagol nasil mutlu oldum bilemezsinn :)))icinin guzelligi yuzune yansimis bunu bil....bana gelince yarin gun almaya gidecegim ameliyat icin meme ultrasonumuda cektirdim simdi en yakin zamana gun almam kaldi umarimmm bi iki gun sonradina gun verebilir doktorum buradan paylasacagim mutlaka ama senin tecrubelerine cok ihtiyacim olcak simdidem cokkk tesekkur ederimmm :))))sevgiyle kalll
Evet haziran 3 ünde hastahaneye yatıcam..Bakalım nasıl gelişecek olylar, annenin yaşına yakın yaşım 55 bu yüzdendendirki, bana öncü oldu..anenin ameliyatı 1 ayı doldurdu.. onun iyileşme sürecini bana kısaca yazarmısın şu anda durumu nasıl, hala hareketler kısıtlımı, Karbonatı içmene çok sevindim.. hertürlü hastalık için şifa , annende başladımı. buradan iyileşen insanları okuyabilirsiniz..https://www.facebook.com/pages/Kemal-Milar/175346669287746 sevgiler..
naime hanim annem cok iyi. ilk gunler cok zorlandi. ev islerine haftada 1 gun yardimci bayan aldi. yemeklerini ben ve kardesim yaptik. kendisinin gogusleri cok buyuk oldugu icin biraz daha zor bir ameliyat oldu. agrilari uzun surdu. bir de yanma ve batma hissinden cok bahsetti. bende agri olmustu ama yanma hissi yasamadim.doktor ayni ama gogus buyukluklerimiz farkli oldugu icin ameliyattan ameliyata fark var. bir de bunyeden bunyeye, kisiden kisiye degisiyor. o cok acik tenli ve cildi hassas. bandajlar alerji bile yapti. hatta doktorumuz farkli krem ve ekstra alerji hapi verdi. bu ameliyatin tedavisi bile kisiye ozel. doktorunuzun dediklerini harfiyen uygulayip batticonla temiz pansuman yapip verdigi kremleri kullaninca cabucak iyilesiyorsunuz. bir de 15 gun sakin dus almayin. sacinizi yikayin. doktorum cok tembihlemisti. onun sozunu dinledik. hic sorun yasamadik cok sukur. ama inanin annem ev gezmelerinden carsi alisverislerinden, babamla hafta sonu gezilerinden hic mahrum kalmadi tabii yuk tasimamak kaydiyla. onun disinda beni ornek alarak evdeyken hep istirahat etti. kendini yormadi hirpalamadi. genelde el ve kollarindaki dermansizliktan yakinip durdu. 1 ayini doldurdugu gun onu telefonla aradigimda kuaforde sacini yaptirdigini soyledi. ertesi gun ise hayatinda ilk defa 15-20 liraya renkli dantelli 2 tane sutyen aldigini soyledi. kadincagiz hep kalin askili suslu olmayan simsiki sutyenler taktigi icin ustelik bir de bu iyi marka toparlayicilar bayagi pahali oluyor bilirsiniz:) yani annemden aldigim bu haberlerle buyuk bir yasama sevinciyle normal hayatina dondugunu anladim. size de hayirli basarili bir ameliyat gecirmenizi diliyorum. haberlerinizi merakla bekliyorum. herkese gonulden sevgiler...
Evet haziran 3 ünde hastahaneye yatıcam..Bakalım nasıl gelişecek olylar, annenin yaşına yakın yaşım 55 bu yüzdendendirki, bana öncü oldu..anenin ameliyatı 1 ayı doldurdu.. onun iyileşme sürecini bana kısaca yazarmısın şu anda durumu nasıl, hala hareketler kısıtlımı, Karbonatı içmene çok sevindim.. hertürlü hastalık için şifa , annende başladımı. buradan iyileşen insanları okuyabilirsiniz..https://www.facebook.com/pages/Kemal-Milar/175346669287746 sevgiler..
Merhaba naime, başarılı bi ameliyat diliyorum sana şimdidenkarbonatlı sıuyu senin paylaşımında öğrenip uyguladım ameliyat sonrası çok faydasını gördüm teşekkürler sevgiler
Tatlım günaydınPc açıp ilk senin bu yazını görünce ben de bugüne ilk gözağrısı topiğimizden başlayayım dedim 8-10 yıl önce çok ağır grip olmuştum.Artık dermanım tamamen bitik,ateş nerdeyse 1 hafta hiç bitmemiş durumda,resmen yatağa bağlanmıştım.Sürekli kuvvetli antibiyotik,2 günde bir de serum yiyordum.Fakat verilen anitibiyotikler benim ağzımda mantar başlatmıştı.Mantar olunca da antibiyotik kesilmesi gerekirken gittiğim doktor değil kesmek bana daha kuvvetli antibiyotikler vermeye devam ediyordu.Meğerse antibiyotik mantarı daha da tetiklermiş.Benim ağzım feci bir görüntüdeydi.NErdeyse 20.gün falan olmuştu 7 kilo vermişim yattığım yerde.Bİldiğiniz eriyorum...Hemen görümcemin arkadaşı başka bir kulak buruncuya gittik.Adamcağız beni ağzımdaki yaralarla görünce şok oldu Bütün diş etlerim sapsarı iltihap hem de göz göz çıban şeklindeydi.Dudak üstlerim ise 1 parmak kalınlığında iltihap kabuklaşmıştı.Artık konuşamıyordum zaten.Sadece benden antibiyotiği kesti.Ve ne dedi dersin? Ağzınızı karbonatlı su ile bolca çalkalayın Bu kadar basit yani...O günden beri ben de kim hasta grip,anjin türü olsa hemen söylerim karbonatlı suyu.Ama içildiğini bilmiyordum.Sağolsun Naime nin sayesinde öğrendim bunu da.Linke girip face sayfasını bulup okumuştum
ya nasil yapiliyo bu kur bende cok merak ettim banada anlatirmisiniz acep :)))
Gizmo cum inşallah bu mesajı okur ve cevaplarsın.Profiline baktım en son 31 Mart da yazmışsın.Ama dün foruma giriş yapmışsın.Lütfen bizi haberdar edermisin? Durumun nedir çünkü gerçekten seni merak ediyorum.Yaraların ne durumda? Çok da özledik yazılarını
Merhaba arkadaşlar benim de eylülde düğünüm var bu ay burun ameliyati oluyorum aynı anda göğüs ameliyatını da aradan çıkarmayı düşünüyorum .. daha önce ameliyat olan arkadaşların fikirlerini öğrenebilir miyim. ? Iyilesme surecleriniz nasildi kac ayda tamamen toparlayabildiniz ortalama maliyet nedir?
Ve son soru aranizda Emre Gönen'e ameliyat olaniniz var mı?
Merhaba arkadaşlar benim de eylülde düğünüm var bu ay burun ameliyati oluyorum aynı anda göğüs ameliyatını da aradan çıkarmayı düşünüyorum .. daha önce ameliyat olan arkadaşların fikirlerini öğrenebilir miyim. ? Iyilesme surecleriniz nasildi kac ayda tamamen toparlayabildiniz ortalama maliyet nedir?
Ve son soru aranizda Emre Gönen'e ameliyat olaniniz var mı?
Gözünde büyüteceğin çok korkucağın bir ameliyat değil canım,her bünye tıpkı insan karakterleri gibi çok farklıdır....kendi adıma yazıyorum ben çok çabuk iyileştim bir aya kadar kendi işlerimi bilhassa kollarımı fazla zorlamadan yapabildim.Mesela gulhan 2013 ün yazılarını oku derim çünkü en taze bilgiyi o verebilir çünkü yeni ameliyat olanlardan birisi kendisi,hata annesi 60 yaşında bir kaç hafta önçe olmuş gelişmelerden ve hayatından çok memnun'muş.Hakkında hayırlısı olsun ha fiyatlar 5000tl den başlayıp dahada çıkıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?