- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.861
merhaba riseros, düğününde ameliyat kararında hayırlı olsunkombine yani 2.ameliyatı bir arada olmak her türlü avantajlı çok doğru bi karar vermişsin (meme ve burun tek iyileşme sürecinde hallolmuş olur:) kendine 1.ay ver bu ameliyatı olmak kolay daha sonra ki süreç de dikkat etmek şart ağır kaldırmamak dikişleri zorlamamak adına Emre beyi tanımıyorum forumda denk gelmedim ismine ... çok başarılı bi ameliyat dilerim
Teşekkür ederim Jelesec :) o kadar canımı yakıyor ki artık gözümü kararttim sanirim peki senin onerebilecegin doktorlar var mi ??
kısa zamanda sıkıntılarından kurtulman dileğiyledeğişik doktorlara ameliyat olan sonuçlarından memnun olan arkadaşlarımız var forumda liste yapabilirsin kendine ben doktor tavsiyesinde bulunmayı pek sevmiyorum :))) kararını verdiysen hiç değiştirme karşılıklı görüşüp için ısındıysa ameliyat olanları da gördüysen sorun yok
Henuz gorusmedim bu hafta sonunda liste olayini halletmeyi düşünüyorum :) insallah kurtulabilirimm
sana kolay gelsin doktor secimi zor olandır sonrası kolay sevgiler
BEn kür olarak yapmadım ama daha önce yaşadığım bir tecrübeyi aktardım sizlereNAime hnm ın paylaştığı bir linki vereyim araştırın isterseniz.Kendisi de mutlaka görüp cvp yazacaktır:)
Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet Beslenme Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
Cok tesekkur ederim lebensfreude :) aslinda ameliyattan korkmuyorum hatta bu agirliklardan kurtulmak icin can atiyorum bugun gel deseler giderim yani :) ama düğünümu etkilemesinden korkuyorum ya iyilesemezsem ya o halde kalirsam diye :) aslinda daha once gözümü karartıp bogazici tip merkezine basvurmustum öyle gozumu korkuttu ki doktor bey sagolsun.. o yuzden vazgectim ama inanilmaz agrilar cekiyorum bu yuzden yeniden arastirip iyi bi yere basvurmaya karar verdim. Burun icin gittigim doktor bi kac tavsiyede bulundu ama aralarinda en cok Emre Gönen'in üstünde durdu bende belki ona ameliyat olan bir kac arkadasa rastlarim umuduylada yeniden foruma dondum :)
arkadaslar canlarrr bugun doktora gittim ve gunumu aldimm 18haziran sali gunu bursa tip fakultesinde agirliklarimdan kurtuluyorum nasipse :)) cok mutluyum cok heyecanliyim o zamana kadaar fazla kilolardan kurtulma vaktidirrr coook dua edin banaaa canlarimmmm hepinizi coook seviyorummmmm
Asıl ben sana teşekkür ederim nazik arkadaşım,bilmezmiyiz o yükün sıkıntılarını çok şükür bende başkaları da kurtuldu.Yakın zamanda sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah.Yakın zamanda olursan ameliyatını, düğününe kadar hiç bir sıkıntın kalmaz ayrıca gelinliğin de daha bir oturur vücuduna diyorum.Doktor araştırmalarında bol bol şans diliyorum sevgiler genç arkadaşım....
Cok sagol :) insallah kurtulurum yakın zamanda da düğünümde de doya doya gobek atarim rahatca:) en cok da gelinligimin icine rahatca girmek icin istiyorum bunu
Merhaba arkadaşlar benim de eylülde düğünüm var bu ay burun ameliyati oluyorum aynı anda göğüs ameliyatını da aradan çıkarmayı düşünüyorum .. daha önce ameliyat olan arkadaşların fikirlerini öğrenebilir miyim. ? Iyilesme surecleriniz nasildi kac ayda tamamen toparlayabildiniz ortalama maliyet nedir?
Ve son soru aranizda Emre Gönen'e ameliyat olaniniz var mı?
canım ben3 ay önce ikisinide oldum iyiki öyle yapmışım burnum hafif düşmüştü eski haline birebir döndürdü dr um, estetika ataşehirde oldum, göğüslerdende çok memnunum, ama havalar iice sıcaklamadan çabucak karar ver, yoksa sıkıntı çekersin güneş gözlüğü falan takamıycaksın çünküağrıymış sızıymış sıfırdı bende,,,,
cok twsekkur ediyorum hemen bakiyorummmm canimmm
arkadaslar canlarrr bugun doktora gittim ve gunumu aldimm 18haziran sali gunu bursa tip fakultesinde agirliklarimdan kurtuluyorum nasipse :)) cok mutluyum cok heyecanliyim o zamana kadaar fazla kilolardan kurtulma vaktidirrr coook dua edin banaaa canlarimmmm hepinizi coook seviyorummmmm
florine canım senin albümün var mı ? burnunu merak ettimsenin doktorunu iyi tanıyorum 2.kere görüşmüştük halkla ilişkiler Burcak hnm.da iyi tanır beni
sıcaklarda her ameliyat zor aslında
Bilmez miyim burun icin ameliyata karar vermem yillarimi, bi doktora karar vermem aylarımı aldı resmen :) umarım bu da oyle olmaz..
canım albüm oluşturmayı becerdimde, resim koyabilmeyi beceremedim:) resim büyükmüşde şöyleymişde,böyleymişde, orada öncesi diye bişey kaldı bekliyo, burçakı tanımıyorum, benle ilk adını hatırlamadığım bi kız ilgilendi hemen sonra ayrılmış şimdi birsel ilgileniyo benle:) bi gün yakından incelersin:)
durruyekta adına çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım yazından sevincini görebiliyorum.Kilo vermende kolaylıklar diliyorum.Dualarda hazırda hiiiiiiiiç merak etme seve seve ederim yeter ki sen kendi kalbini ferah tut canım.İyilerin işi daima rast gider, çoğumuz ağrılarımızdan bahsediyoruz iri memeli olmak zor be kardeşim çeken bilir.......seni çok seviyoruz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?