Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim Jelesec :) o kadar canımı yakıyor ki artık gözümü kararttim sanirim peki senin onerebilecegin doktorlar var mi ??

Teşekkür ederim Jelesec :) o kadar canımı yakıyor ki artık gözümü kararttim sanirim peki senin onerebilecegin doktorlar var mi ??

kısa zamanda sıkıntılarından kurtulman dileğiyle değişik doktorlara ameliyat olan sonuçlarından memnun olan arkadaşlarımız var forumda liste yapabilirsin kendine ben doktor tavsiyesinde bulunmayı pek sevmiyorum :))) kararını verdiysen hiç değiştirme karşılıklı görüşüp için ısındıysa ameliyat olanları da gördüysen sorun yok

Son düzenleme:

Henuz gorusmedim bu hafta sonunda liste olayini halletmeyi düşünüyorum :) insallah kurtulabilirimm

arkadaslar canlarrr bugun doktora gittim ve gunumu aldimm 18haziran sali gunu bursa tip fakultesinde agirliklarimdan kurtuluyorum nasipse :)) cok mutluyum cok heyecanliyim o zamana kadaar fazla kilolardan kurtulma vaktidirrr coook dua edin banaaa canlarimmmm hepinizi coook seviyorummmmm

Asıl ben sana teşekkür ederim nazik arkadaşım,bilmezmiyiz o yükün sıkıntılarını çok şükür bende başkaları da kurtuldu.Yakın zamanda sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah.Yakın zamanda olursan ameliyatını, düğününe kadar hiç bir sıkıntın kalmaz ayrıca gelinliğin de daha bir oturur vücuduna diyorum.Doktor araştırmalarında bol bol şans diliyorum sevgiler genç arkadaşım....

durruyekta adına çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım yazından sevincini görebiliyorum.Kilo vermende kolaylıklar diliyorum.Dualarda hazırda hiiiiiiiiç merak etme seve seve ederim yeter ki sen kendi kalbini ferah tut canım.İyilerin işi daima rast gider, çoğumuz ağrılarımızdan bahsediyoruz iri memeli olmak zor be kardeşim çeken bilir.......seni çok seviyoruz........

Son düzenleme:

Cok sagol :) insallah kurtulurum yakın zamanda da düğünümde de doya doya gobek atarim rahatca:) en cok da gelinligimin icine rahatca girmek icin istiyorum bunu

canım ben3 ay önce ikisinide oldum iyiki öyle yapmışım burnum hafif düşmüştü eski haline birebir döndürdü dr um, estetika ataşehirde oldum, göğüslerdende çok memnunum, ama havalar iice sıcaklamadan çabucak karar ver, yoksa sıkıntı çekersin güneş gözlüğü falan takamıycaksın çünkü ağrıymış sızıymış sıfırdı bende,,,,

florine canım senin albümün var mı ? burnunu merak ettim senin doktorunu iyi tanıyorum 2.kere görüşmüştük halkla ilişkiler Burcak hnm.da iyi tanır beni

sıcaklarda her ameliyat zor aslında

cok twsekkur ediyorum hemen bakiyorummmm canimmm

Rica ederim Durruyekta Sayende ben de tekrardan bir göz attım o linke:) Hemen 1 bardak içiverdim hatta.Bu arada senin adına çok sevindim tatlım.İnşallah istediğin gibi olur herşey.Bursa tıp fakültesi gerçekten iyi bir hastanedir.Kayınvalidemler ordan çok yararlanırlardı Bursa da yaşadıkları dönemde.Çok da memnunlardı hem hastaneden hem doktorlarından.Tekrar hayırlısı olsun.

gözünüz aydın , ağırlık hemde ne ağırlık kurtulma vakti Allah isteyen herkese nasip etsin bu ameliyatı başarılı ameliyat diliyorum sevgiler

florine canım senin albümün var mı ? burnunu merak ettim senin doktorunu iyi tanıyorum 2.kere görüşmüştük halkla ilişkiler Burcak hnm.da iyi tanır beni

sıcaklarda her ameliyat zor aslında

canım albüm oluşturmayı becerdimde, resim koyabilmeyi beceremedim:) resim büyükmüşde şöyleymişde,böyleymişde, orada öncesi diye bişey kaldı bekliyo, burçakı tanımıyorum, benle ilk adını hatırlamadığım bi kız ilgilendi hemen sonra ayrılmış şimdi birsel ilgileniyo benle:) bi gün yakından incelersin:)

(( göremeyecek miyim seksüüü memeleri ve güzel burnunu şimdi canlı görürüm neyse sende canlı benimkileri görürsün k.k.da görmeyen kalmadı canlı jübilemi yapmıştım ama senin için açacağım artık :))) Burçak senin doktorunu çok seven bi personeldi gelen giden hastalarla alt girişte camakenli yerde ağırlardı belki başka şubeye geçmiştir

Sevgili Lebensfreu ben size hiç katılmıyorum bu konuda.Gizmo kötü bir insanmıydı ki çok problem yaşadı ve işi rast gitmedi? aklıma ilk onun ismi geldi diye yazdım.Onun gibi daha bir çok üye var bu topikde benim 2 yıldır bilip okuduğum.GErçekten kötü sonuçlar yaşayan insanlar oldu.

Allah bütün,bu yola başkoyup operasyonlarını olmak isteyen her kişiye,keza farklı rahatsızlıklar geçirip şifa bulmak isteyen herkesin yanında olsun inşallah.Bunun iyilik veye kötülük ile hiç alakası yok.

Dualarımız bütün bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarımız içindir.Durruyekta da inşallah bunlardan biri olacaktır

Lütfen sakin olalım, mevzuyu iyiliğe kötülüğe de getirmeyelim, herşey insanlar için, hastalıklarda öyle.
İşi iyi insanlar sağlıklı kötüler hasta kıvamına getirirseniz ayıp edersiniz.
Ayıp eder karşılıklı polemiğe girersenizde ceza alırsınız.
Umarım anlatabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…