Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim Mune.Ben de bunu anlatmak istemiştim.Amacım asla polemik değildi zaten

olabilir canım:) bencede canlı canlı görelim, görüşelim, yanlız ben artık yavaş yavaş yazlığa gidip geliyorum, haziran başı temelli yerleşirim, gerçi burdan yarım saat eşim hergün gidip geliyo ama nete pek giremiyorum:)

yazlığa gelirim miniği alır yarım saatlik yolsa buluşmaya çağıracağız senide gelir tayfa ile canlı canlı tanışırsın

slm arkadaşlar ben de küçültme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde bi doktora göründüm doktor beni baya korkuttu.benim daha çocugum yok o yüzden süt vermee problem olur mu ameliyat ve sonrası zor bir süreç mi

Sende sağol .........memeler küçülecek gelinlikte çuk oturacak evel Allah göbek de atılacak,işte o kadar.....:)))))))

Ayy inşallah inşallah :) sen nasil tatlısın ya valla cok tesekkur ederim verdigin moral icin herkes karşı cıkıyor moral sıfırken yüzumu güldürdün :)

Ne kadar zamanda duzeldin peki canim hala hissizlik var mı göğüslerinde? Gozluk sıkıntım falan yok allahtan kullanmam zaten pek :) bir de toplam maliyet ne oldu sana :)

Ayy inşallah inşallah :) sen nasil tatlısın ya valla cok tesekkur ederim verdigin moral icin herkes karşı cıkıyor moral sıfırken yüzumu güldürdün :)

Canım ne mutlu bana bende seni sevdim Allah bana da senin gibi neşeli gelinler nasip ettsin, şeker kız ablam ben geçen sene 49 yaşında bu ameliyatı oldum süper memişlerim oldu. Hele senin gençliğin verdi güzellikler de var sen neden çekiniyorsun?Nişanlın ne diyor bu girişimine?Sevgiler güzel arkadaşım.....(kızım desem kızar'mısın?).....Herşey gönlünce olsun inşallah tüm ameliyata hazırlananlara başarılı ameliyatlar olsun güzel nekahatlar ve sonuçlar diliyorum....

ben yatarken boğazımı kapatıyo nefes almakta zorlanıyorum. omuzlarım hele de sırtım müthiş ağrıyo.ama henüz çocugum olmadığından emzirme konusunda teredütüm var bide ameliyattan korkuyorum

ben yatarken boğazımı kapatıyo nefes almakta zorlanıyorum. omuzlarım hele de sırtım müthiş ağrıyo.ama henüz çocugum olmadığından emzirme konusunda teredütüm var bide ameliyattan korkuyorum

Vallahi temizliğe yine ara verdim cevap vermek için en çok bende bu yüzden sağlık sorunları olanlara imkan varsa olun diyorum. Hele bir hamile olursan memeler daha da büyüyor ve nefes alman zorlaşıyor.İki kez yaşadım bunları emzirebilmen için sizin gibi gençlere daha itinalı yaklaşırlar doktorlar. Bir kaç doktorla görüş gerçekten kim güven veriyorsa gönlün hangisini tutarsa hayırlısıyla olursun ameliyatını inşallah......Kesin kararlı olunca korku da kayboluyor bende korkuyordum ama yaş ilerledikçe sıkıntılar malesef azalmıyor ağrılarım daha da artı.....

Son düzenleme:

peki şöle bişey sorayım size bu arada teşekkür ederim.doğumdan sonra gögüslerin küçülür diyorlar ogrumu.ben hem saglık açısından hemde görüntü açısından rahtsızım .çünkü çalışma ortamına giricem ve rahat edemiyorum hep ön planda...sadece bi doktorla görüştüm o da bana ameliyatın kötü yanlarını anlattı sadece aha a korkuttu

Canım teşekkürler benden sana........ ben kendi adıma konuşuyorum benimkiler büyüdü ve sarkma da oluyor. Sütüm büyük memelere ramen yetersizdi çocuklar emekte çok zorlandılar yorgun düşüyorladı. İki yetişkin oğlum var anne sütünü az aldılar ama bir eksiklikleri olmadı çok şükür... Yazdığım gibi araştır çok araştır mail yoluyla da cevap verir doktorlar....Hoşça kal......

Ne kadar guzel enerjin var senin ablamm ya :) de tabi neden kizcam ablam diyeyim o zaman bende... inşallah sana da dunya tatlisi gelinler verir rabbim :) nişanlım her konuda destek cektigim acıyı goruyo çünkü dik duramıyorum istedigim gibi hareket edemiyorum eskiden sporcuydum simdi spor bile yapamiyorum rahatsızlığım vardi zaten o da tetikledi..

Çok sevinirim abla demene,şükür enerjimi herşey de güzellik görebildiğim için paylaşabiliyorum herhalde.Amin diyorum bu güzel dilek ve dua'na.Nişanlında senin gibi bir kızla evleneceği için çok şanslı bence,ikinizde bir ömür boyu bir birinize destek olun ve çooooook mutlu olun canım kızım.....Tez zamanda yüce Allahım tüm dileklerini kabul etsin inşallah.....Sağlığına ve hayal ettiğin göğüslere kavuşman dileğiyle hoşça kal canım....:)

ya nasil yapiliyo bu kur bende cok merak ettim banada anlatirmisiniz acep :)))

Merhabalar, sağlığımız için bedenimizin alkali olması gerekiyor.. ama ne yazıkki yediklerimiz içtiklerimiz.. bizi asidik yapıyor ve bu yüzden hücre iyileşmesi çok zor oluyor..Karbonatsa vucuttaki asidi dışarı atıp bedeni alkaliye çeviriyor..ve hücrelere oksijen gitmesini sağlıyor. Hücreler oksijen gidince hemen canlanıp kendilerini yenilemeye ve sağlığa kavuşmaya başlıyor ve tüm beden iyileşiyor.İnşallah ameliyat yaralarımızda hızla iyileşecek...
KÜR; sabah akşam bir çay kaşığı karbonat birer bardak suya karıştırılıp içilecek. hayat boyu yapmanız tavsiye olunur. nezle bile olmuyorsunuz.. gayet sağlıklı bir bedene sahip olunuyor. en 2 yıldır kaşık kaşık içiyorum.yemek öncesi sonrası bardak bardak için çocuklarınıza yarım çay kaşığı hergün sularına karıştırın.. hasta olmasınlar...Tabiki asitli ve şekerli gıdalardan tamemen uzak durmak gerekiyor.. onlar bedeni hemen aside çeviriyor ve çürütüyor.. internetten geniş bilgi alabirsiniz.. sevgiler..(https://www.facebook.com/kemal.milar?fref=ts)

Ben de düzenli içmeye başladım sayenizde.Bilginiz için çok teşekkürler sevgili Naime

Kizlar yazdiklarinizi aylardir takip ediyorum uye olup yazmak bugüne nasip oldu. Sizlerin yazdıklarını okudukca cesaretleniyorum gerçekten. Ben de karar verdim ve bu ameliyati olucam :s hatta ameliyat günüm bile belli. Benim korktuğum şey ameliyat sonrasinda kalabilecek olan hipertrofik skar çünkü benim vucudum buna cok musait bir de üstüne üstlük gunde 1paketten fazla sigara iciyorum benim gibi durumu olan ve izleri cok belirgin ve buyuk kalan yada sorun yasamayan var mi ???

Bilgilerinizi benimlede paylasirsaniz gerçekten çok mutlu olurummm :)
(Bu arada doktorum dikine çizgi şeklinde ki yöntemi uygulayacak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…