- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.881
Lütfen sakin olalım, mevzuyu iyiliğe kötülüğe de getirmeyelim, herşey insanlar için, hastalıklarda öyle.
İşi iyi insanlar sağlıklı kötüler hasta kıvamına getirirseniz ayıp edersiniz.
Ayıp eder karşılıklı polemiğe girersenizde ceza alırsınız.
Umarım anlatabilmişimdir...
(( göremeyecek miyim seksüüü memeleri ve güzel burnunu şimdi canlı görürüm neyse sende canlı benimkileri görürsün k.k.da görmeyen kalmadı canlı jübilemi yapmıştım ama senin için açacağım artık :))) Burçak senin doktorunu çok seven bi personeldi gelen giden hastalarla alt girişte camakenli yerde ağırlardı belki başka şubeye geçmiştir
olabilir canım:) bencede canlı canlı görelim, görüşelim, yanlız ben artık yavaş yavaş yazlığa gidip geliyorum, haziran başı temelli yerleşirim, gerçi burdan yarım saat eşim hergün gidip geliyo ama nete pek giremiyorum:)
yazlığa gelirim miniği alır yarım saatlik yolsabuluşmaya çağıracağız senide gelir tayfa ile canlı canlı tanışırsın
vallahi süper fikir, seninki kaç yaşında, benim kızım sabahtan akşama bebek ver ilgilenir rahat edersin yani:)
Sende sağol .........memeler küçülecek gelinlikte çuk oturacak evel Allah göbek de atılacak,işte o kadar.....:)))))))
canım ben3 ay önce ikisinide oldum iyi ki oyle yapmışım burnum hafif düşmüştü eski haline birebir döndürdü dr um, estetika ataşehirde oldum, göğüslerdende çok memnunum, ama havalar iice sıcaklamadan çabucak karar ver, yoksa sıkıntı çekersin güneş gözlüğü falan takamıycaksın çünküağrıymış sızıymış sıfırdı bende,,,,
Ayy inşallah inşallah :) sen nasil tatlısın ya valla cok tesekkur ederim verdigin moral icin herkes karşı cıkıyor moral sıfırken yüzumu güldürdün :)
benide cesaretlendirin hadi hadi:)
ben yatarken boğazımı kapatıyo nefes almakta zorlanıyorum. omuzlarım hele de sırtım müthiş ağrıyo.ama henüz çocugum olmadığından emzirme konusunda teredütüm var bide ameliyattan korkuyorum
Vallahi temizliğe yine ara verdim cevap vermek için en çok bende bu yüzden sağlık sorunları olanlara imkan varsa olun diyorum. Hele bir hamile olursan memeler daha da büyüyor ve nefes alman zorlaşıyor.İki kez yaşadım bunları emzirebilmen için sizin gibi gençler de daha itinalı yaklaşırlar doktorlar. Bir kaç doktorla görüş gerçekten kim güven veriyorsa gönlün hangisini tutarsa hayırlısıyla olursun ameliyatını inşallah......
peki şöle bişey sorayım size bu arada teşekkür ederim.doğumdan sonra gögüslerin küçülür diyorlar ogrumu.ben hem saglık açısından hemde görüntü açısından rahtsızım .çünkü çalışma ortamına giricem ve rahat edemiyorum hep ön planda...sadece bi doktorla görüştüm o da bana ameliyatın kötü yanlarını anlattı sadece aha a korkuttu
Canım ne mutlu bana bende seni sevdim Allah bana da senin gibi neşeli gelinler nasip ettsin, şeker kız ablam ben geçen sene 49 yaşında bu ameliyatı oldum süper memişlerim oldu. Hele senin gençliğin verdi güzellikler de var sen neden çekiniyorsun?Nişanlın ne diyor bu girişimine?Sevgiler güzel arkadaşım.....(kızım desem kızar'mısın?).....Herşey gönlünce olsun inşallah tüm ameliyata hazırlananlara başarılı ameliyatlar olsun güzel nekahatlar ve sonuçlar diliyorum....
Ne kadar guzel enerjin var senin ablamm ya :) de tabi neden kizcam ablam diyeyim o zaman bende... inşallah sana da dunya tatlisi gelinler verir rabbim :) nişanlım her konuda destek cektigim acıyı goruyo çünkü dik duramıyorum istedigim gibi hareket edemiyorum eskiden sporcuydum simdi spor bile yapamiyorumrahatsızlığım vardi zaten o da tetikledi..
ya nasil yapiliyo bu kur bende cok merak ettim banada anlatirmisiniz acep :)))
Merhabalar, sağlığımız için bedenimizin alkali olması gerekiyor.. ama ne yazıkki yediklerimiz içtiklerimiz.. bizi asidik yapıyor ve bu yüzden hücre iyileşmesi çok zor oluyor..Karbonatsa vucuttaki asidi dışarı atıp bedeni alkaliye çeviriyor..ve hücrelere oksijen gitmesini sağlıyor. Hücreler oksijen gidince hemen canlanıp kendilerini yenilemeye ve sağlığa kavuşmaya başlıyor ve tüm beden iyileşiyor.İnşallah ameliyat yaralarımızda hızla iyileşecek...
KÜR; sabah akşam bir çay kaşığı karbonat birer bardak suya karıştırılıp içilecek. hayat boyu yapmanız tavsiye olunur. nezle bile olmuyorsunuz.. gayet sağlıklı bir bedene sahip olunuyor. en 2 yıldır kaşık kaşık içiyorum.yemek öncesi sonrası bardak bardak için çocuklarınıza yarım çay kaşığı hergün sularına karıştırın.. hasta olmasınlar...Tabiki asitli ve şekerli gıdalardan tamemen uzak durmak gerekiyor.. onlar bedeni hemen aside çeviriyor ve çürütüyor.. internetten geniş bilgi alabirsiniz.. sevgiler..(https://www.facebook.com/kemal.milar?fref=ts)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?