- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.901
Kizlar yazdiklarinizi aylardir takip ediyorum uye olup yazmak bugüne nasip oldu. Sizlerin yazdıklarını okudukca cesaretleniyorum gerçekten. Ben de karar verdim ve bu ameliyati olucam :s hatta ameliyat günüm bile belli. Benim korktuğum şey ameliyat sonrasinda kalabilecek olan hipertrofik skar çünkü benim vucudum buna cok musait bir de üstüne üstlük gunde 1paketten fazla sigara iciyorumbenim gibi durumu olan ve izleri cok belirgin ve buyuk kalan yada sorun yasamayan var mi ???
Bilgilerinizi benimlede paylasirsaniz gerçekten çok mutlu olurummm :)
(Bu arada doktorum dikine çizgi şeklinde ki yöntemi uygulayacak)
Merhaba Badem.İnşallah düşündüğünüz ve çekindiğiniz hiç bir şey olmaz.Rahat ve sonrası güzel bir süreç geçirirsiniz.Sigara konusuna şöyle diyebilirim.Benim eşim de günde 1 paket sigara içiyordu.Geçen sene o da benden sonra Lazer lipo yaptırmaya karar verdi.Fakat doktorumuz sigarayı en azından 15 gün içmemesi gerektiğini söylemişti.Eşim de ameliyata 1 ay kala K.köy Altıyol da bulunan bir sigara bırakma merkezine gidip sigaraya bir günde son verdi.Hiç de zorlanmadığını söylemişti.Ameliyatı da çok rahat geçirdi.Keşke hiç içmeseniz ama bırakamıyorum da diyorsanız en azından azaltmaya baksanız.Ya da böyle bir merkezden yardım alarak en azından ameliyatınıza daha emin ve mutlu girebilirsiniz.Karar tabiiki sizin.
Yönteminiz anladığım kadarı ile lolipop galiba.Meme altı kesisi olmayacak sanırım.Çok iyi bu daNe zaman ameliyat tarihiniz acaba?
bırakmak benim için çok zor ve şu dönem aslında işime de gelmiyor çünkü hemen kg alacağımı biliorum hele ki hastalık dönemimde ama azaltmak için elimden gelenin en iyisini yapıcam. ameliyat tarihim de çok yakın bu ayın 22sinde ameliyatım var :S görüşmeye gitmemle randevuyu almam bi olduama gerçekten hem çok korkuyorum hem de leyla gibiyim :s
bu arada cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ederim.
İnşallah badem hnm bırakmak tabiiki en güzeli ama azaltmak da bence bi nebze iyi diye düşünüyorum.Malesef sigarayı bırakanların en büyük derdi di mi kilo alımı2 haftanız kalmış.Hadi bakalım biraz gayretle yarıya bile indirseniz kardır sizin için.
Mahsuru yoksa sorabilirmiyim nerde ve kime operasyonunuzu olacağınızı? Rica ederim ne demek.Aşkamları zaten ara ara bakıyorum topiğime.Soran olursa da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
tabi ki bi mahsuru yoknldglp ameliyatım özel de olacak ve doktorum da cem payaslı. Hakkında hep iyi yorumlar okudum ve kendisi de çok güven verdi bana açıkçası :) umarım sorunsuz bi ameliyat geçiririm :/
Evet Cem bey benim de forumda çok duyduğum doktorlardan.Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.İnanın olup bittikten sonra ,keşke şimdiye kadar olsaymışım diyeceksinizYaza girerken bence çok iyi karar vermişsiniz:)
Evet Cem bey benim de forumda çok duyduğum doktorlardan.Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.İnanın olup bittikten sonra ,keşke şimdiye kadar olsaymışım diyeceksinizYaza girerken bence çok iyi karar vermişsiniz:)
aslında bi yandan içimde kelebekler uçuşuyor bi mutluyum ki sormayın daha 25 yaşındayım ve bekarım sarkık ve büyük memişlerden öyle bıktım ki şimdi en azından rahat rahat bikini alabilicem ben de göz kararı sütyen alabilicem hatta sütyensiz bile gezebilicem artık omuzlarım ve sırtım ağrımıcak evde teşhirci gibi hissetmicem kendimi ohhh diyorum :)))))) bunlar benim için öyle dertki aslında anlatılmaz yaşanır gerçektende bi de üstüne biraz kg verdim mi deymeyin keyfimeeeeee :)))))
Ne güzel gençken olmak bu ameliyatı çok doğru ve isabetli bir karar.Çok haklısın giysi ve çamaşır bulma konusu hepimizin içinde bir yaraydı eskidenİnşallah sen de bunun mutluluğunu yaşayarak aramıza katıl bademcim.Bu arada benim oğlumla yaşıtsın
amin amin inşallahhhhh sabırsızlanıyorum o günler için :))
bu arada oğlunuz ne şanslı böyle tatlı dilli ve güzel göğüslü bi annesi var
Tatlı dilim neyse de güzel göğsümden ona bir fayda yok artık bade cim40 gün emdi bebekliğinde:)
gece gece yüzümü güldürdünüz ndglp sitresimi aldınız üzerimden :)))) dün gece heyecandan gözüme uyku girmedi bu gecede şansımı bi deniyim bakalım çok teşekkür ederim yardımınız için iyi geceler
Çok sevinirim abla demene,şükür enerjimi herşey de güzellik görebildiğim için paylaşabiliyorum herhalde.Amin diyorum bu güzel dilek ve dua'na.Nişanlında senin gibi bir kızla evleneceği için çok şanslı bence,ikinizde bir ömür boyu bir birinize destek olun ve çooooook mutlu olun canım kızım.....Tez zamanda yüce Allahım tüm dileklerini kabul etsin inşallah.....Sağlığına ve hayal ettiğin göğüslere kavuşman dileğiyle hoşça kal canım....:)
Amiiiiiiiiiinnnn :) insallah ablacim :) kendine çok çok iyi bak...
Canım ya siz gençler ne tatlı şeylersiniz,sende kendine iyi bak arada uğra buralara.......Sevdim seni ablacığım tüm işlerin rast gittsin güzelim.......
Senin de rast gitsin ablacim hastalik oldu zaten burdan çıkamıyorum :)
Amin canım çok sağ olasın...... Sorma ben kocaman kadın bile neler neler yapıyorum,inşallah ameliyatını olduktan sonra da devam edersin unutma bizleri canım....:)
Ah hayırlısıyla bir olsam zaten once burda duyurcam :) ablacım sakıncası yoksa senin doktorun kimdi ??
Kizlar yazdiklarinizi aylardir takip ediyorum uye olup yazmak bugüne nasip oldu. Sizlerin yazdıklarını okudukca cesaretleniyorum gerçekten. Ben de karar verdim ve bu ameliyati olucam :s hatta ameliyat günüm bile belli. Benim korktuğum şey ameliyat sonrasinda kalabilecek olan hipertrofik skar çünkü benim vucudum buna cok musait bir de üstüne üstlük gunde 1paketten fazla sigara iciyorumbenim gibi durumu olan ve izleri cok belirgin ve buyuk kalan yada sorun yasamayan var mi ???
Bilgilerinizi benimlede paylasirsaniz gerçekten çok mutlu olurummm :)
(Bu arada doktorum dikine çizgi şeklinde ki yöntemi uygulayacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?