- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.921
Tatlı dilim neyse de güzel göğsümden ona bir fayda yok artık bade cim40 gün emdi bebekliğinde:)
Ben de düzenli içmeye başladım sayenizde.Bilginiz için çok teşekkürler sevgili Naime
Sevgili nldglp bir müddetkarbonatlı su içince , bedendeki asit temizlendiği için daha sağlık ve canlı oluyoruz.. bunu farkedebildinmi, ayrıca faceden kemal milar ın tüm yazılarını 2011 aralıktan itibaren, yorumlarda dahil okumanı tavsiye ederim.. Ayrıca zayıflamak istiyenler dr. Ayşegül Çoruhlunun alkali diyet kitabını ve sitesini okumalarını tavsiye ederim..
naime hanım'cığım biz tanışmadık galiba ben siz ameliyat öncesi arkadaşlardan olduğunuzu biliyorum, yaşınızı da biliyorum hemen hemen aynı yaştayız.Ameliyatınız için hayırlı neticeler olsun sağlığınıza tez zamanda kavuşun Allah'ın izniyle.Güzel paylaşımlarınız için sağ olun var olun.:)
İyi dilekleriniz için ve hala topiği canlı tutabildiğiniz için size ve arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürler, ne güzelki işimiz bitti , hoşçakalın dememişsiniz.. Her yeni gelen endişelerle dolu kader mahkumlarına çok güzel destek olabiliyorsunuz..Bende ameliyata karar verildiğinden itibaren,büyük bir heyecanla 2007 itibaren tüm yazılanları sayfa sayfa okudum..sorularımada eski arkadaşlar çok güzel cevapladılar.Herbirine teşekkürler..Sizede bir sorum var,Omuz ağrılarımın şiddetinden pazartesi fizik tedaviye başlıyacağım, o bittikden bir kaç gün sonrada ameliyata giricem inşallah.Sizin omuz ve sırt ağrılarınız ne durumda.ameliyat sonrası hepsi aniden geçtimi.. Yoksa fiziğe gerek duyuldumu.. sevgiler...
Canım arkadaşım bizde size teşekkür ederiz,çeken bilir bu iri memelerinin verdiği ızdırabı,benim Allahım'a şükür ağrılarım hiç kalmadı umarım sizin de kalmaz büyük ihtimal fizik tedavisine artık gerek kalmayacak sevgili kader arkadaşım.Benim ayriyetten aşırı büyük ve sarkık olduklarından artık ağrı değil acılarım oluyordu canım arkadaşım.Yeniden doğmuş gibi olacaksınız Allah'ın izniyle.Ne zaman ameliyatın günü belli oldu mu? Sevgiler ve iyi dileklerimle kalın.....:)
Haziran 3 ünde hashaneye yatıcam, son tahliller yapılıp , memografi ve ultrasondan sonra.. Ameliyat başlıyacak.. :)
Aynen benimde kocaman göğüslerim vardı, herkes bu göğüslerden ne süt çıkar derdiler.. damla damla sıka sıka zorla süt çıkardı benimde 40 gün emebilmişti.. bir çok iri göğüs sütsüz oluyor.. galiba alttlarda kalıyor süt bezleri yolları bebek çekemiyor..
Sevgili nldglp bir müddetkarbonatlı su içince , bedendeki asit temizlendiği için daha sağlık ve canlı oluyoruz.. bunu farkedebildinmi, ayrıca faceden kemal milar ın tüm yazılarını 2011 aralıktan itibaren, yorumlarda dahil okumanı tavsiye ederim.. Ayrıca zayıflamak istiyenler dr. Ayşegül Çoruhlunun alkali diyet kitabını ve sitesini okumalarını tavsiye ederim..
Kizlar yazdiklarinizi aylardir takip ediyorum uye olup yazmak bugüne nasip oldu. Sizlerin yazdıklarını okudukca cesaretleniyorum gerçekten. Ben de karar verdim ve bu ameliyati olucam :s hatta ameliyat günüm bile belli. Benim korktuğum şey ameliyat sonrasinda kalabilecek olan hipertrofik skar çünkü benim vucudum buna cok musait bir de üstüne üstlük gunde 1paketten fazla sigara iciyorumbenim gibi durumu olan ve izleri cok belirgin ve buyuk kalan yada sorun yasamayan var mi ???
Bilgilerinizi benimlede paylasirsaniz gerçekten çok mutlu olurummm :)
(Bu arada doktorum dikine çizgi şeklinde ki yöntemi uygulayacak)
İlk yapacağın iş.. şimdi şu an sigarayı bırakmak ve karbonata ve alkali diyete başlamak... ozaman bedenin tazelenir temizlenir ve hızla iyileşirsin..Ameliyat günün nezaman..
İyi akşamlar sevgili bademhanım ismin çok hoşuma gitti,umarım sende çok güzel ve başarılı bir ameliyat geçirirsin cesaretin için tebrikler iyi bir karar almışsın.Anladım kadarıyla lollipop tekniği kullanacak doktorun zannedersem minimum iz kalır bu yöntemle.Ameliyatın için bol cesaret ve şans diliyorum tanıştığımıza memnun oldum hoşça kal sevgiyle kal....:)
Iyi aksamlar cok tesekkur ederim :)
İnşallah iyi bir iyileşme süreci geciririm ve iz kalmaz daha bekarim o yuzdende dusunmeden edemiyorum ama sağolsun doktorum her durumda ben senin yanindayim dedi ve dunyada hangi yara iyileştirme tekniği varsa kullanicaz dedi. Ama ben korkuyorum yine de ameliyat kolay bisey deil sonucta. Offf offf ben ameliyat gunune kadar nasil dayanicam bilmiyorum heycandan ve korkudan kalbim deli gibi carpiyor aklıma geldikçe
Bade'ciğim benimde 15 gün bekleme sürem vardı gerçekten ameliyat günü yaklaştıkca insan acayip geriliyor.Fakat Doktoruna güvendikten sonra hiç korkma birde ameliyat sonrasını hayal et güzel sütyenler bikiniler dilediğin kıyafetleri artık giyebilmen bir zevke dönüşecek .Sütyensiz bile olabilirsin bunlarda ameliyatın sevindirici yanları.Ameliyat gününe kadar burada paylaş duygularını yardımcı olmaya çalışırız,moral de verebiliriz sen hiç üzülme canım........
Cok tesekkur ederim lebensfreude gercekten de desteğe çok ihtiyacim var şuanda göğüs ölçüm 80D ameliyattan sonra inş B ve C arası olacak gerçi büyüklüğünden cok sarkikligi daha kötü. Alla hakkımda hayirlisini versin demekten baska bi carem yok :)
Evet o sarkıklık da problem olur,çokta iri sayılmaz senin. Benim ameliyat öncesi 90 DD idi şimdi 90C oldu....dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun güzelim,karar aşamasını geçmişsin şimdi darısı uygulamada bitti say.....Allah rahatlık versin görüşmek üzere.....
sağol varol. yeni okudum yazdıklarını . bu site ne kadar güzel doktorlara soramadığımız sizlere soruyoruz. ben salı günü kontrola gittim her şey güzel dedi. bana bir antibiyotikli bir de yara kaynaştırıcı ilaç verdi. ben de o gündür kendi aklıma uyarak batıcon sürüyorum. bu sabah batıcon sürmeden 2 merhemi sürdüm üzerini gazlı bezle kapattım sütyenimi giydim. şişlikler var hissediyorum ama dünkü gibi değilim. Allah a çok şükürler olsun. yani anlıyacağın dünden beri korku belasına yataktan çıkmadım . doktoruma soru soramıyorum çünkü telefonu yok irtibat kurulmuyor ayrıca ayda 3-4 gün polıklinik günü. bu kaşınma olayları olacak onu da biliyorm zannedersem deri birleşirken oluyor dediğin gibi üstten üstten kaşıdım ama yine de cildi tahriş ettim biraz. bu gün daha iyiyim. bir de bu kolu kısıtlı kullanma kaç hafta sürecek
Kizlar yazdiklarinizi aylardir takip ediyorum uye olup yazmak bugüne nasip oldu. Sizlerin yazdıklarını okudukca cesaretleniyorum gerçekten. Ben de karar verdim ve bu ameliyati olucam :s hatta ameliyat günüm bile belli. Benim korktuğum şey ameliyat sonrasinda kalabilecek olan hipertrofik skar çünkü benim vucudum buna cok musait bir de üstüne üstlük gunde 1paketten fazla sigara iciyorumbenim gibi durumu olan ve izleri cok belirgin ve buyuk kalan yada sorun yasamayan var mi ???
Bilgilerinizi benimlede paylasirsaniz gerçekten çok mutlu olurummm :)
(Bu arada doktorum dikine çizgi şeklinde ki yöntemi uygulayacak)
merhaba badem...
ameliyat kararın hayırlı uğurlu olsunhipertrofik yada kloid bunlar için ameliyat sonrası yapılacak işlemler var (silikon bant kullanımı ve doktorunun uygulayacağı kabarma önleyici iğneler ) sigarayı bırak lütfen yara iyileşmesi kötü ise sende bide üstüne sigara ameliyat sonrası büyük sıkıntılar yaşamana neden olabilir...bende lolipopla oldum meme ameliyatımı iz kalmıyor ama senin durumuna göre doktor önerilerde bulunacaktır
Merhaba Jelesec
Cok tesekkur ederim. Doktorum her türlü tedaviyi uygulayacsgini sonuna kadar yanimda olacagini belirtti ama iste gel gör ki heyecan ve korku hic dinmiyor. Haklisin sigara konusunda ama tiryakilikte cok fena :/ bi de çok stresli günler geciriyorum hepten fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?