Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tatlı dilim neyse de güzel göğsümden ona bir fayda yok artık bade cim 40 gün emdi bebekliğinde:)

Aynen benimde kocaman göğüslerim vardı, herkes bu göğüslerden ne süt çıkar derdiler.. damla damla sıka sıka zorla süt çıkardı benimde 40 gün emebilmişti.. bir çok iri göğüs sütsüz oluyor.. galiba alttlarda kalıyor süt bezleri yolları bebek çekemiyor..

Ben de düzenli içmeye başladım sayenizde.Bilginiz için çok teşekkürler sevgili Naime

Sevgili nldglp bir müddetkarbonatlı su içince , bedendeki asit temizlendiği için daha sağlık ve canlı oluyoruz.. bunu farkedebildinmi, ayrıca faceden kemal milar ın tüm yazılarını 2011 aralıktan itibaren, yorumlarda dahil okumanı tavsiye ederim.. Ayrıca zayıflamak istiyenler dr. Ayşegül Çoruhlunun alkali diyet kitabını ve sitesini okumalarını tavsiye ederim..

naime hanım'cığım biz tanışmadık galiba ben siz ameliyat öncesi arkadaşlardan olduğunuzu biliyorum, yaşınızı da biliyorum hemen hemen aynı yaştayız.Ameliyatınız için hayırlı neticeler olsun sağlığınıza tez zamanda kavuşun Allah'ın izniyle.Güzel paylaşımlarınız için sağ olun var olun.:)

İyi dilekleriniz için ve hala topiği canlı tutabildiğiniz için size ve arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürler, ne güzelki işimiz bitti , hoşçakalın dememişsiniz.. Her yeni gelen endişelerle dolu kader mahkumlarına çok güzel destek olabiliyorsunuz..Bende ameliyata karar verildiğinden itibaren,büyük bir heyecanla 2007 itibaren tüm yazılanları sayfa sayfa okudum..sorularımada eski arkadaşlar çok güzel cevapladılar.Herbirine teşekkürler..Sizede bir sorum var,Omuz ağrılarımın şiddetinden pazartesi fizik tedaviye başlıyacağım, o bittikden bir kaç gün sonrada ameliyata giricem inşallah.Sizin omuz ve sırt ağrılarınız ne durumda.ameliyat sonrası hepsi aniden geçtimi.. Yoksa fiziğe gerek duyuldumu.. sevgiler...

Canım arkadaşım bizde size teşekkür ederiz,çeken bilir bu iri memelerinin verdiği ızdırabı,benim Allahım'a şükür ağrılarım hiç kalmadı umarım sizin de kalmaz büyük ihtimal fizik tedavisine artık gerek kalmayacak sevgili kader arkadaşım.Benim ayriyetten aşırı büyük ve sarkık olduklarından artık ağrı değil acılarım oluyordu canım arkadaşım.Yeniden doğmuş gibi olacaksınız Allah'ın izniyle.Ne zaman ameliyatın günü belli oldu mu? Sevgiler ve iyi dileklerimle kalın.....:)

Haziran 3 ünde hashaneye yatıcam, son tahliller yapılıp , memografi ve ultrasondan sonra.. Ameliyat başlıyacak.. :)

Haziran 3 ünde hashaneye yatıcam, son tahliller yapılıp , memografi ve ultrasondan sonra.. Ameliyat başlıyacak.. :)

Allah tüm sağlık işlemlerinizde kolaylık....... ameliyat öncesi sakinlik ve arzuladığınız ameliyat sonrası ölçülerinize hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin.Sevgili arkadaşım dualarım sizin için ve tüm ameliyat hazırlığı içinde olanlar için olacaktır sevgiyle sağlıkla kalın.....

Naime hanım aslında benim genç kızlığımda göğüslerim çok büyük değildi.Aksine çok biçimli ve makul ölçülerdeydi.Doğumdan sonra ve kilo alımına da bağlı olarak yıllar geçtikce çok büyüdü Belki emzirememek de bu duruma sebep oldu kimbilir. Ben 2011 Ekim ayında oldum ameliyatımı.2011 yazını göğüs altlarımdaki yaralarla geçirdim.Artık kortizonlu kremler kullanmaya başlamıştım.HAtta o bölgelerde kalıcı renk değişimi oluşmaya başlamıştı.Benek benek beyazlıklar olmuştu.Benim için bir sağlık sorunu haline gelmişti kısacası.Doktorum da bu durumumu görünce hemen yapalım artık demişti.Şu anda gerçekten çok mutluyum.Hiç bir problemim kalmadı.Askısız sütyen benim için hayalken sadece rüyalarda göreceğim bir rüyadan ibaretken,rüyalar ve hayaller benim için gerçeğe dönüştü Darısı sizin başınıza inşallah.Kendinizi iyi hissedeceğiniz güzel günler çok yakında inanın.

naime hanım ben daha yeni başladım karbonatlısu içimine.Fakat haftasonu girince malum hep gezmeler tozmalar ihmal ettim.Fakat 3 gün boyunca içmiştim geçen hafta.Belkide psikolojik de olabilir ama gerçekten çok hoş bir duygu oldu içimde.En azından vücuduma yaraı olan bir şeyi yapmak içimi rahatlattı diyebilirim.Sanırım etkisini bu hafta daha çok göreceğim.Ben sayfayı beğendim sürekli bilgiler ve yorumlar düşüyor sayfama.Yakınen de takip ediyorum.Kitabı alacağım.Ama internetten bayağı bir okudum kitabın içeriğini.Çok mantıklı.Haftaya yorumlarımı yazarım tekrardan.Paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler.Sevgiler...not:Bu arada bununla ilgili paylaşımlarınızı diğer topiklerden de takip ediyorum

İyi akşamlar sevgili bademhanım ismin çok hoşuma gitti,umarım sende çok güzel ve başarılı bir ameliyat geçirirsin cesaretin için tebrikler iyi bir karar almışsın.Anladım kadarıyla lollipop tekniği kullanacak doktorun zannedersem minimum iz kalır bu yöntemle.Ameliyatın için bol cesaret ve şans diliyorum tanıştığımıza memnun oldum hoşça kal sevgiyle kal....:)

İlk yapacağın iş.. şimdi şu an sigarayı bırakmak ve karbonata ve alkali diyete başlamak... ozaman bedenin tazelenir temizlenir ve hızla iyileşirsin..Ameliyat günün nezaman..

:/ deniyorum ama su sigaradan bi türlü uzaklasamiyorum. Stres olunca bide daha çok iciyrum. ameliyat tarihim 22 mayis cok az kaldi :/

Bu arada gec gördüm kusura bakmayin.

Iyi aksamlar cok tesekkur ederim :)
İnşallah iyi bir iyileşme süreci geciririm ve iz kalmaz daha bekarim o yuzdende dusunmeden edemiyorum ama sağolsun doktorum her durumda ben senin yanindayim dedi ve dunyada hangi yara iyileştirme tekniği varsa kullanicaz dedi. Ama ben korkuyorum yine de ameliyat kolay bisey deil sonucta. Offf offf ben ameliyat gunune kadar nasil dayanicam bilmiyorum heycandan ve korkudan kalbim deli gibi carpiyor aklıma geldikçe

Bade'ciğim benimde 15 gün bekleme sürem vardı gerçekten ameliyat günü yaklaştıkca insan acayip geriliyor.Fakat Doktoruna güvendikten sonra hiç korkma birde ameliyat sonrasını hayal et güzel sütyenler bikiniler dilediğin kıyafetleri artık giyebilmen bir zevke dönüşecek .Sütyensiz bile olabilirsin bunlarda ameliyatın sevindirici yanları.Ameliyat gününe kadar burada paylaş duygularını yardımcı olmaya çalışırız,moral de verebiliriz sen hiç üzülme canım........

Cok tesekkur ederim lebensfreude gercekten de desteğe çok ihtiyacim var şuanda göğüs ölçüm 80D ameliyattan sonra inş B ve C arası olacak gerçi büyüklüğünden cok sarkikligi daha kötü. Alla hakkımda hayirlisini versin demekten baska bi carem yok :)

Evet o sarkıklık da problem olur,çokta iri sayılmaz senin. Benim ameliyat öncesi 90 DD idi şimdi 90C oldu....dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun güzelim,karar aşamasını geçmişsin şimdi darısı uygulamada bitti say.....Allah rahatlık versin görüşmek üzere.....

Teşekkür ederim size de iyi geceler Allah rahatlik versin

merhaba merhemlerin ismini yazabilirmisiniz..

merhaba badem...

ameliyat kararın hayırlı uğurlu olsun hipertrofik yada kloid bunlar için ameliyat sonrası yapılacak işlemler var (silikon bant kullanımı ve doktorunun uygulayacağı kabarma önleyici iğneler ) sigarayı bırak lütfen yara iyileşmesi kötü ise sende bide üstüne sigara ameliyat sonrası büyük sıkıntılar yaşamana neden olabilir...bende lolipopla oldum meme ameliyatımı iz kalmıyor ama senin durumuna göre doktor önerilerde bulunacaktır

Merhaba Jelesec
Cok tesekkur ederim. Doktorum her türlü tedaviyi uygulayacsgini sonuna kadar yanimda olacagini belirtti ama iste gel gör ki heyecan ve korku hic dinmiyor. Haklisin sigara konusunda ama tiryakilikte cok fena :/ bi de çok stresli günler geciriyorum hepten fena

Nasılsın Bademhanım no stres, no panik Yaşın genç.Kolay atlatacaksın merak etme.Jelesec in ameliyatında da narkoz sonrası biraz öksürük oldu.Sigara içenlerde de olabileceği için yanına mutlaka boğazını yumuşatacak pastil türü şeyler al.Birde limonlu ballı ılık su çok iyi geliyor.Hastane de mutlaka bulundur bunları.Bir de pipet çok işe yarıyor ilk anlarda rahat su içebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…