Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cok tesekkur ederim nldglp iyiyim siz nasilsiniz panik konusunda elimden geleni yapıyorum :) tavsiyelerinize de uyacagimdn emin olabilirsiniz

Bu arada yanıt veren ve destek olan herkese cok tesekkur ederim öyle guzel insanlarsiniz ki yardimci olmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz ihtiyacim olan desteği bana sundugunuz icin gerçekten çok çok çok minnettarim. Ama ameliyat gününe kadar başınızı biraz daha agritabilirim :))

Bade'ciğim baş ağrıtmak ne demek,baş ağrılarımız senin gibi güzel nedenlerden dolayı olsun.Başımızın üstünde yerin var.İstediğin kadar sor ve bilgilen.Hoşca kal cesur kal....

Badem cim biz zaten hep buralardayız.2 yıldır bu topikde yazıyorum.Hiç de bıkmadım emin ol. her mesaja cvp veremesem de sizler gibi tatlı insanlara hem cvp verip hem de tanışıp hoş sohbetler ediyoruz.Senin gibi çook kişi geldi geçti.Hepsine de yazdık çizdik.Hiçbirinden gocunmadık.Seve seve ne istersen sorabilirsin tatlım.Bak hazır danışmanlık hizmeti veren çok, bence bol bol faydalan

Son düzenleme:

bende meme küçültme ameliyatı öncesi içiyordum ama 1.paket değil son 15.gün kala kendime söz verdim 3.adeti geçmedim...

Sevgili nldglp iyiki varsınız..ben bu yaşa kadar, çok büyük endişelerden dolayı ameliyat için hiç başvuruda bulunmamıştım.. Ameliyat işlemlerini doktorlar başlattığında, ilk yaptığım şey topiği okumak oldu.. 2007 den itibaren satır satır.. Hepinizden allah razı olsun.Ne kadar işe yaradı bu bilgiler, hem ruhsal, hem fiziksel tamamlandım.. Kafamda soru kalmadı.. çok teşekkürler her birinize ve emeklerinize..

Aynı mesaj :))))

Son düzenleme:

eskiler olarak bizlerde sizlerle o eski heyecanlara yeniden yaşıyoruz :)))

çark dönüyor bu şekilde eskiler yenilere yeniler sonrakilere yardım ederek

ne güzel yazmışsınız teşekkürler sevgiler

Çok iyi yapmışsınız topiği okumakla Gerçekten yararlanılacak bir sürü bilgi var forumda.Birde insanların yaşadığı olumlu ya da olumsuz bir sürü paylaşım var.Bu gibi durumlarda nasıl bir süreç yaşanacağını bilmek bile çok avantajlı sizin açınızdan.Ben de sizin gibi İlk sayfadan itibaren okuyanlardanım. Okuyunca zaten soru soracak bir şey bile kalmayabiliyor inanın:) Bütün soru cevaplar bu forumun içinde var.Sadece şunu söyleyebilirim.Bu operasyonu geçiren her üyenin tek ortak noktası ''bu operasyonu iyi ki geçirdiklerini söylemeleridir'' ki sorun yaşayanlar bile çok okumuşumdur ''iyi ki yaptırdım'' demişlerdir.

Sizin de çok az kaldı naime hnm.Bu kadar bilinçle ve istekle inanıyorum ki sizin de sonucunuz mükemmel olacak ve ''İyi ki yaptırdım'' ların kervanına mutlu mutlu katılacaksınız.Sevgilerimle...

eskiler olarak bizlerde sizlerle o eski heyecanlara yeniden yaşıyoruz :)))

çark dönüyor bu şekilde eskiler yenilere yeniler sonrakilere yardım ederek

ne güzel yazmışsınız teşekkürler sevgiler

Vallahi kim ne derse desin senin bu topiğe katkıların gözardı edilemez bir gerçek.Kimse yokken sen vardım tatlım.Birlikteliğimiz ve dostluklarımız bile senin sayende sevgili Jelesec im .Genelde bu tür topiklerde bağımlı kalanlar doktorlarının isimlerini sık sık zikredip anlayamadığım düşünceler içinde paylaşımlarına devam eden bağımlı grubuna giriyorlar.Sen her doktor hakkında bilgi ve fikir sahibi olup, tek bir topikle kalmayıp K.K nün her topiğinde gezinen ve bu kulübü avucunun içi gibi bilen ender üyelerdensin.Bu da seni çok farklı kılıyor arkadaşım.Sen hep bizlerle ol

Göğüs küçültme topiğinde bulunmaktan ve katılmaktan yardımcı olmaktan ve yepyeni kader arkadaşlarla fikir ve duygu alverişinde bulunmaktan büyük bir haz ve keyif alıyorum.Tüm ameliyat olmak isteyenlerle sevgilerimi ve tecrübelerimi paylaşmak üzere güzel geceler ve güzel umut dolu yarınlar diliyorum.Hayırlı doktor seçimleri ve arzulanan sağlık ve göğüs ölçüleri nasip olsun her isteyene.....

merhaba merhemlerin ismini yazabilirmisiniz..

deniz hanim merhemlerin ismini yazarsaniz ben de sevinirim. annem ameliyat izlerinin cik kasindigini soyluyor. bunun icin yapabilecegi onerebileceginiz bir krem vs. var mi? annem 1 ay oldu ameliyat olali, su an hala antibiyotikli krem kullaniyor. doktoru iyilesiyor gecer demis. bir de sizlere sormak istedim. sevgilerimle... ben de herkesin anneler gununu kutluyorum.

Gulhan'cığım hiç sesin çıkmadı sen nasıl oldun? Annenin kaşıntıları iyileşme belirtisi.Senin de Anneler günün kutlu olsun.Selamlar ve acil şifalar diliyorum....

Son düzenleme:
lebens hanim jelesec hanim nldglp hanim ameliyat olmus herkes kasinti icin ne onerirsiniz ben yasamadim o cok kasiniyor:))) bana soylenip duruyor napcemmm diye. hatur hutur kasincek neredeyse...

Gülhan hnm burdan ilaç,krem vs...tarzı önerme yapamıyoruz.Sadece hatırlatmak istedim çünkü uyarı sebebi.hatta ceza bile alabiliyoruz.Sadece doktorlarımızın verdiği krem,iz giderici jeller,bantlar isim yazabiliyoruz ama önerme yok

Kaşıntıyı hepimiz yaşadık.Gerçekten iyileşirken kaşıntı çok oluyor.Ben avuç içlerimle hafif hafif değdi değmedi şeklinde kaşırdım.Ama asla zedelemeden.

lebens hanim jelesec hanim nldglp hanim ameliyat olmus herkes kasinti icin ne onerirsiniz ben yasamadim o cok kasiniyor:))) bana soylenip duruyor napcemmm diye. hatur hutur kasincek neredeyse...

Çok haklı hatur hutur kaşınmakla.Tatlı tatlı kaşınır ,kaşındıkca daha kaşınır.Ben hiç bir şey kullanmamıştım.Vermedi çünkü doktorum.İyileşme belirtisidir.Dokuların iyileşme sürecinde yaşayacaksınız demişti.

Gulhan'cığım hiç sesin çıkmadı sen nasıl oldun? Annenin kaşıntıları iyileşme belirtisi.Senin de Anneler günün kutlu olsun.Selamlar ve acil şifalar diliyorum....

cok tesekkur ederim daha iyiyim. ama cocuklarim ve benim toparlanmamiz icin biraz daha zaman lazim. bu arada resminizden gun gormus seker bir insan oldugunuz cok belli. ben de sizin ve tum annelerin tum bayanlarin gununu kutluyorum. sagolun var olun.

yaa.. cok pardon. inanin bilmiyordum. yine de cevabiniz icin tesekkurler.. hemen dondunuz cevap verdiniz cok memnun oldum

Sevgli arkadaşım ben sen diye hitap ediyorum ama seni çok candan bulduğum için ne olur hoş gör.Beni öyle güzel değerlendirdiğin için sana çok çok teşekkür ederim.Çok naziksin sen de sağ ol var ol evlatlarınla tüm sevdiklerinle birlikte sağlık mutluluk dolu günler gör inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…