- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.941
Nasılsın Bademhanımno stres, no panik Yaşın genç.Kolay atlatacaksın merak etme.Jelesec in ameliyatında da narkoz sonrası biraz öksürük oldu.Sigara içenlerde de olabileceği için yanına mutlaka boğazını yumuşatacak pastil türü şeyler al.Birde limonlu ballı ılık su çok iyi geliyor.Hastane de mutlaka bulundur bunları.Bir de pipet çok işe yarıyor ilk anlarda rahat su içebilmek için
Cok tesekkur ederim nldglp iyiyim siz nasilsinizpanik konusunda elimden geleni yapıyorum :) tavsiyelerinize de uyacagimdn emin olabilirsiniz
Bu arada yanıt veren ve destek olan herkese cok tesekkur ederim öyle guzel insanlarsiniz ki yardimci olmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz ihtiyacim olan desteği bana sundugunuz icin gerçekten çok çok çok minnettarim. Ama ameliyat gününe kadar başınızı biraz daha agritabilirim :))
Merhaba Jelesec
Cok tesekkur ederim. Doktorum her türlü tedaviyi uygulayacsgini sonuna kadar yanimda olacagini belirtti ama iste gel gör ki heyecan ve korku hic dinmiyor. Haklisin sigara konusunda ama tiryakilikte cok fena :/ bi de çok stresli günler geciriyorum hepten fena
Badem cim biz zaten hep buralardayız.2 yıldır bu topikde yazıyorum.Hiç de bıkmadım emin ol. her mesaja cvp veremesem de sizler gibi tatlı insanlara hem cvp verip hem de tanışıp hoş sohbetler ediyoruz.Senin gibi çook kişi geldi geçti.Hepsine de yazdık çizdik.Hiçbirinden gocunmadık.Seve seve ne istersen sorabilirsin tatlım.Bak hazır danışmanlık hizmeti veren çok, bence bol bol faydalan
Merhaba Jelesec
Cok tesekkur ederim. Doktorum her türlü tedaviyi uygulayacsgini sonuna kadar yanimda olacagini belirtti ama iste gel gör ki heyecan ve korku hic dinmiyor. Haklisin sigara konusunda ama tiryakilikte cok fena :/ bi de çok stresli günler geciriyorum hepten fena
Sevgili nldglp iyiki varsınız..ben bu yaşa kadar, çok büyük endişelerden dolayı ameliyat için hiç başvuruda bulunmamıştım.. Ameliyat işlemlerini doktorlar başlattığında, ilk yaptığım şey topiği okumak oldu.. 2007 den itibaren satır satır.. Hepinizden allah razı olsun.Ne kadar işe yaradı bu bilgiler, hem ruhsal, hem fiziksel tamamlandım.. Kafamda soru kalmadı.. çok teşekkürler her birinize ve emeklerinize..
Sevgili nldglp iyiki varsınız..ben bu yaşa kadar, çok büyük endişelerden dolayı ameliyat için hiç başvuruda bulunmamıştım.. Ameliyat işlemlerini doktorlar başlattığında, ilk yaptığım şey topiği okumak oldu.. 2007 den itibaren satır satır.. Hepinizden allah razı olsun.Ne kadar işe yaradı bu bilgiler, hem ruhsal, hem fiziksel tamamlandım.. Kafamda soru kalmadı.. çok teşekkürler her birinize ve emeklerinize..
eskiler olarak bizlerde sizlerle o eski heyecanlara yeniden yaşıyoruz :)))
çark dönüyor bu şekilde eskiler yenilere yeniler sonrakilere yardım ederek
ne güzel yazmışsınız teşekkürler sevgiler
merhaba merhemlerin ismini yazabilirmisiniz..
deniz hanim merhemlerin ismini yazarsaniz ben de sevinirim. annem ameliyat izlerinin cik kasindigini soyluyor. bunun icin yapabilecegi onerebileceginiz bir krem vs. var mi? annem 1 ay oldu ameliyat olali, su an hala antibiyotikli krem kullaniyor. doktoru iyilesiyor gecer demis. bir de sizlere sormak istedim. sevgilerimle... ben de herkesin anneler gununu kutluyorum.
deniz hanim merhemlerin ismini yazarsaniz ben de sevinirim. annem ameliyat izlerinin cik kasindigini soyluyor. bunun icin yapabilecegi onerebileceginiz bir krem vs. var mi? annem 1 ay oldu ameliyat olali, su an hala antibiyotikli krem kullaniyor. doktoru iyilesiyor gecer demis. bir de sizlere sormak istedim. sevgilerimle... ben de herkesin anneler gununu kutluyorum.
lebens hanim jelesec hanim nldglp hanim ameliyat olmus herkes kasinti icin ne onerirsiniz ben yasamadim o cok kasiniyor:))) bana soylenip duruyor napcemmm diye. hatur hutur kasincek neredeyse...
Gulhan'cığım hiç sesin çıkmadı sen nasıl oldun? Annenin kaşıntıları iyileşme belirtisi.Senin de Anneler günün kutlu olsun.Selamlar ve acil şifalar diliyorum....
Çok haklı hatur hutur kaşınmakla.Tatlı tatlı kaşınır ,kaşındıkca daha kaşınır.Ben hiç bir şey kullanmamıştım.Vermedi çünkü doktorum.İyileşme belirtisidir.Dokuların iyileşme sürecinde yaşayacaksınız demişti.
cok tesekkur ederim daha iyiyim. ama cocuklarim ve benim toparlanmamiz icin biraz daha zaman lazim. bu arada resminizden gun gormus seker bir insan oldugunuz cok belli. ben de sizin ve tum annelerin tum bayanlarin gununu kutluyorum. sagolun var olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?