Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yaa.. cok pardon. inanin bilmiyordum. yine de cevabiniz icin tesekkurler.. hemen dondunuz cevap verdiniz cok memnun oldum

Gülhan hnm nerden bileceksiniz?Bilseniz zaten sormazdınız.Ama ilaç türü şeyleri biz tavsiye edemiyoruz.Daha önce de bu tür şeylerden uyarı alınmıştı.Zaten doğru olan da o aslında:) Mesela bana doktorumun verdiği iz giderici krem kaşıntı yapmıştı.Hemen kesti.Farklı bir krem verdi, onu kullandım.En güzeli doktor kontrolünde Akşamları çoğunlukla burdayım görürsem cvp veririm :)

herkese merhabalar,
ben de yaklaşık 8 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ancak şu an dikiş izlerinden çok rahatsız oluyorum. oldukça dağınık ve belirgin görünüyor gözüme. meme ucunun tekrar dikildiği yerden de hiç memnun değilim. bu izlerden nasıl kurtulacağım bilmiyorum tekrar düzgün bir ameliyat geçirmek çare olur mu acaba?

Merhaba soulcreek;

doktoruna memnuniyetsizliğini söyledin mi ? Söylediysen eğer ne önerdi ? Çözümü vardır mutlaka sıkma canını izler için minik bi düzeltme ameliyatı yapıyorlar doktorlar

elbette sen diye hitap edebilirsiniz. ben buyugum oldugunuz icin hanim diye ekleme yapiyorum. ukalalik olarak algilanmasin lutfen... guzel dilekleriniz icin tesekkurler... ben de sizi icten buluyorum. buradaki tum deneyimli ameliyat gecirmis olanlar hepinizin her daim yardima hazir olmaniz biz yeni ameliyat olanlari ve olacaklari eminim memnun ediyordur. nldglp hanim a da tesekkurler. evet o bant hatirimda oyle kizariklik olur diye jele devam ediyoeum her gece zor oluyor surmek ama sikayet yok devam!:)) o zaman siz de onermeden isim verin canim, biz anlariz:)))) dermisim. saka saka... inanin cok acemice yaziyorum cunku cep telefonundan yaziyorum. cocuklar ufak diye bilgisayar da internet olayina girmedik. herkese guzel gunler

Canım tekrar geçmiş olsun annene ve sana,umarım bütün çektiğiniz sıkıntıları tez zamanda unutursunuz.Samimiyetine çok teşekkür ederim genç arkadaşım ufaklıklarla Allah kolaylıklar versin iyi günlerini gör inşallah......sanada güzel günler olsun.....

soulcreek üzüldüm şimdi bunu okuyunca,ama bununda mutlaka bir düzeltme yolu vardır iyi araştır lazerle dövme izlerini silebildikten sonra belki lazerlede bir düzeltme olabilir....

Merhaba soulcreek;

doktoruna memnuniyetsizliğini söyledin mi ? Söylediysen eğer ne önerdi ? Çözümü vardır mutlaka sıkma canını izler için minik bi düzeltme ameliyatı yapıyorlar doktorlar

devlet hastanesinde oldum ben ameliyatımı, doktoru da tanıdık biri aracılığıyla bulmuştum ancak pek ilgisiz çıktı. tekrar düzeltme işlemini ona yaptırmayı düşünmüyorum. dikişleri düzgün önerebileceğiniz bi doktor var mı acaba? bi an önce kurtulayım

Kendi doktorunla iletişim kursan para ödemeden yaptırabilirdin sonuç da yaptığı işin arkasında durmalı ve hastasıyla sonuna kadar ilgilenmeli diye düşünüyorum neredesin ist.damı ?

Kendi doktorunla iletişim kursan para ödemeden yaptırabilirdin sonuç da yaptığı işin arkasında durmalı ve hastasıyla sonuna kadar ilgilenmeli diye düşünüyorum neredesin ist.damı ?

elbette normal şartlarda öyle olmalı ancak bir daha göğüslerimi ona emanet etmek istemiyorum bi ameliyat daha geçireceğim sonuçta, daha iyi bir yer olsun aynı şeyi tekrar yaşamayayım. ankara'da oldum ameliyatımı. normalde istanbul'da yaşıyorum ama

Soulcreek merhaba.Madem İstanbuldasınız bence ilkönce aklınıza yatan bir kaç doktordan randevu alıp görüşmeye gidin.Bakalım ne diyecekler? nasılolsa çoğu doktor görüşme ücreti almıyor.

güvenin sarsılmış bi kere bende aynı durumu geçmişte yaşamıştım burada ist.da çok doktor var ben doktor tavsiyesinde bulundum geçmiş yazılarımda bu başlıkta çok kişi aynı doktora ameliyat olduk geçmiş paylaşımlara bakarsan memnun olan üyeler doktorlarının ismini yazdılar bende dahil çoğu ücret almıyor mail yoluyla da bilgi alabilirsin

Soulcreek merhaba.Madem İstanbuldasınız bence ilkönce aklınıza yatan bir kaç doktordan randevu alıp görüşmeye gidin.Bakalım ne diyecekler? nasılolsa çoğu doktor görüşme ücreti almıyor.

çok teşekkür ederim şimdiden. umarım başarılı bir araştırma olur benim için :)

çok teşekkür ederim şimdiden. umarım başarılı bir araştırma olur benim için :)

Bizlerin şanşsızlıklar içinde çok şanslı olmamız da bir gerçek,büyük şehirlerde ulaşımlar iletişimler ve doktor seçeneklerin çok olması her konuda çabuk çare bulmakta bir artı.....Bir kızcağız vardı adı gizmo 85 idi, bu topikte yaşadıklarını o da paylaşmıştı.... Onun yaşadıkları herkesi baya üzmüştü Marmaristen Bergamaya ameliyat olmaya gitmiş,ondan sonra dikişlerinden akıntılar ve vs çok sıkıntılar yaşamıştı ha diyince de ameliyat olduğun veya tam teşekküllü bir hastaneye ulaşamamak gerçekten üzücü olabiliyor.Allah kimsenin başına sıkıntılı anlar yaşatmasın,umarım şu an sağlıklı ve memnundur.Sende tez zamanda sana yardımcı olacak iyi bir Hekime rastlarsın güzel arkadaşım,umutlar hiç bir zaman tükenmez.Sağlıkla sevgiyle hoşça kal.....

eskiler olarak bizlerde sizlerle o eski heyecanlara yeniden yaşıyoruz :)))

çark dönüyor bu şekilde eskiler yenilere yeniler sonrakilere yardım ederek

ne güzel yazmışsınız teşekkürler sevgiler

Bendende sana sevgiler jelesec iyiki varsınız, ve bu Kadınlar Kulubündeki bölüm iyiki devam ediyor ve edecek.bol heyecanlı ve bir o kadarda huzurlu,mutlu günler dileğiyle,tüm eskilere ve yenilere sevgiler..

Selam geçmiş olsun , hangi hastahanede oldun.. bende devlette olucam, içime kurt düştü..

Bendende sana sevgiler jelesec iyiki varsınız, ve bu Kadınlar Kulubündeki bölüm iyiki devam ediyor ve edecek.bol heyecanlı ve bir o kadarda huzurlu,mutlu günler dileğiyle,tüm eskilere ve yenilere sevgiler..

Çok teşekkürler böyle güzel dönüşler ve paylaşımlar olunca bu başlıkta yazma isteğim dahada çoğalıyor :) burası benim ilk göz ağrım heyecanımı mutluluğumu korkumu yaşadığım başlık ameliyat öncesi ve sonrası burada yatıp kalkıyordum :) evet iyiki devam ediyor aktif verimli bi başlık güzel dilekleriniz için sağolun bende de sevgiler

Selam geçmiş olsun , hangi hastahanede oldun.. bende devlette olucam, içime kurt düştü..

inanın böyle bi ölçü yok ,devlet hastanesinde olup kötü sonuç yaşayan da oldu burada özelde olup sorun yaşayanda yada tam tersi

hiiiiiç kut düşmesin içinize,araştırmanızı yaptıysanız doktorunuz hakkında gerilmeyin boşuna

Son düzenleme:

Antalya Devlet de olup sonucundan çok memnun olan Deniz hanım da var Jelesec in sözlerine katılıyorum.Prof.da ameliyatını olan bu topikden bir arkadaş vardı.Hatta kendisi ile tanışıp sonucunu görmüştüm.Çünkü eşimin lazer lipo olacağı gün o da benim doktoruma revizyon ameliyatını olmuştu.İnanamamıştım gözlerime.Sonucu gerçekten çok başarısızdı ve çok üzgündü.Bu işler hiç belli olmuyor Naime hnm.Çok sevdiğim gene bu topikden tanıdığım sevgili Desendesen de devlette oldu ve sonucundan çok memnundu.İyi düşünün iyi olsun derim ben.Kurt u atın gitsin içinizden

Evet bende burada daha üye olmadan bazı çok sevdiğim arkadaşlardan bilgiler ve tavsiyeler aldım Doktorumu da kadınlar kulübü sayesinde buldum...methini dışardadan da duyduğum ve burada da sık bahsedilmemesine ramen kendisine çok güvendim ismi çok dikkatimi çekmişti...kendisi de bir zamanlar bir devlet hastanesinde plastik cerrahide çok sevilen Hekim olarak bölüm şefliği yapmış bir kişi,şu an prof. kendisi.....Devlet hastaneleri küçümsememek gerekir,benim ameliyata kesin karar verdiğim zamanı sigorta karşılamıyordu yoksa hiç teredüttsüz devlet hastanesinde de ameliyat olurdum.Naime hanım önemli olan işini çok iyi bilen tecrübeli birinin yapmasıdır güzel arkadaşım.....Sakın cesaretinizi kaybetmeyin....Hakkınızda herşey dilediğiniz gibi olsun bitsin.....sevgiler saygılar.....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…