- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.961
yaa.. cok pardon. inanin bilmiyordum. yine de cevabiniz icin tesekkurler.. hemen dondunuz cevap verdiniz cok memnun oldum
herkese merhabalar,
ben de yaklaşık 8 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ancak şu an dikiş izlerinden çok rahatsız oluyorum. oldukça dağınık ve belirgin görünüyor gözüme. meme ucunun tekrar dikildiği yerden de hiç memnun değilim. bu izlerden nasıl kurtulacağım bilmiyorumtekrar düzgün bir ameliyat geçirmek çare olur mu acaba?
elbette sen diye hitap edebilirsiniz. ben buyugum oldugunuz icin hanim diye ekleme yapiyorum. ukalalik olarak algilanmasin lutfen... guzel dilekleriniz icin tesekkurler... ben de sizi icten buluyorum. buradaki tum deneyimli ameliyat gecirmis olanlar hepinizin her daim yardima hazir olmaniz biz yeni ameliyat olanlari ve olacaklari eminim memnun ediyordur. nldglp hanim a da tesekkurler. evet o bant hatirimda oyle kizariklik olur diye jele devam ediyoeum her gece zor oluyor surmek ama sikayet yok devam!:)) o zaman siz de onermeden isim verin canim, biz anlariz:)))) dermisim. saka saka... inanin cok acemice yaziyorum cunku cep telefonundan yaziyorum. cocuklar ufak diye bilgisayar da internet olayina girmedik. herkese guzel gunler
herkese merhabalar,
ben de yaklaşık 8 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ancak şu an dikiş izlerinden çok rahatsız oluyorum. oldukça dağınık ve belirgin görünüyor gözüme. meme ucunun tekrar dikildiği yerden de hiç memnun değilim. bu izlerden nasıl kurtulacağım bilmiyorumtekrar düzgün bir ameliyat geçirmek çare olur mu acaba?
Merhaba soulcreek;
doktoruna memnuniyetsizliğini söyledin mi ? Söylediysen eğer ne önerdi ? Çözümü vardır mutlaka sıkma canını izler için minik bi düzeltme ameliyatı yapıyorlar doktorlar
devlet hastanesinde oldum ben ameliyatımı, doktoru da tanıdık biri aracılığıyla bulmuştum ancak pek ilgisiz çıktı. tekrar düzeltme işlemini ona yaptırmayı düşünmüyorum. dikişleri düzgün önerebileceğiniz bi doktor var mı acaba? bi an önce kurtulayım
Kendi doktorunla iletişim kursan para ödemeden yaptırabilirdin sonuç da yaptığı işin arkasında durmalı ve hastasıyla sonuna kadar ilgilenmeli diye düşünüyorumneredesin ist.damı ?
elbette normal şartlarda öyle olmalı ancak bir daha göğüslerimi ona emanet etmek istemiyorumbi ameliyat daha geçireceğim sonuçta, daha iyi bir yer olsun aynı şeyi tekrar yaşamayayım. ankara'da oldum ameliyatımı. normalde istanbul'da yaşıyorum ama
elbette normal şartlarda öyle olmalı ancak bir daha göğüslerimi ona emanet etmek istemiyorumbi ameliyat daha geçireceğim sonuçta, daha iyi bir yer olsun aynı şeyi tekrar yaşamayayım. ankara'da oldum ameliyatımı. normalde istanbul'da yaşıyorum ama
Soulcreek merhaba.Madem İstanbuldasınız bence ilkönce aklınıza yatan bir kaç doktordan randevu alıp görüşmeye gidin.Bakalım ne diyecekler? nasılolsa çoğu doktor görüşme ücreti almıyor.
güvenin sarsılmış bi kere bende aynı durumu geçmişte yaşamıştım.burada ist.da çok doktor var ben doktor tavsiyesinde bulundum geçmiş yazılarımda bu başlıkta çok kişi aynı doktora ameliyat olduk geçmiş paylaşımlara bakarsan memnun olan üyeler doktorlarının ismini yazdılar bende dahil çoğu ücret almıyor mail yoluyla da bilgi alabilirsin
çok teşekkür ederim şimdiden. umarım başarılı bir araştırma olur benim için :)
eskiler olarak bizlerde sizlerle o eski heyecanlara yeniden yaşıyoruz :)))
çark dönüyor bu şekilde eskiler yenilere yeniler sonrakilere yardım ederek
ne güzel yazmışsınız teşekkürler sevgiler
devlet hastanesinde oldum ben ameliyatımı, doktoru da tanıdık biri aracılığıyla bulmuştum ancak pek ilgisiz çıktı. tekrar düzeltme işlemini ona yaptırmayı düşünmüyorum. dikişleri düzgün önerebileceğiniz bi doktor var mı acaba? bi an önce kurtulayım
Bendende sana sevgiler jelesec iyiki varsınız, ve bu Kadınlar Kulubündeki bölüm iyiki devam ediyor ve edecek.bol heyecanlı ve bir o kadarda huzurlu,mutlu günler dileğiyle,tüm eskilere ve yenilere sevgiler..
Selam geçmiş olsun , hangi hastahanede oldun.. bende devlette olucam, içime kurt düştü..
Selam geçmiş olsun , hangi hastahanede oldun.. bende devlette olucam, içime kurt düştü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?