Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

2 kişi var yaptıran tanıdığım ikiside yaptırdıktan sonra dünyanın en mutlu insanı gibiydiler..

iyi akşamlar isikk tanıdıklarınız devlet hastanesinde ameliyat olup memnun kalanlardan anladığım kadarıyla,memnun kalmalarına sevindim Allah herkese güzel ameliyat neticeleri nasip etsin.....:)

İçinde kelebek uçuşan Bademhanım nasılsın? şafakda kaç gün kaldı?

öncelikle kusura bakmayın nldglp bu kadar geç yanıt verdiğim için işten güçten yazamadım.
kelebekler hala uçuşuyor ama sanki heyecanım dahada azaldı sadece gece düşünceleri bi kenara bırakıp uyumakta zorlanıyorum o kadar :) 7 gün kaldı ameliyatımaaaaa bu arada yanımda kıyafet yada başka birşey götürmeme gerek varmı acaba geçen yazdıklarınızdan hariç?

Nlglpd arkadaşım gezmeler de ben yazayım cevap 7.gün hemen geçsin ameliyat olup bizler gibi küçük dik memelere kavuş inşallah...

önden açılır kapanır bi gecelik yada pijama al bide pipet çok lazım oluyor ayağına çorap narkoz sonrası üşüme oluyor insanda

teşekkür ederim Jelesec
bu arada gezsin gezsin ameliyat sonrasında ben de dimdik ve muntazam memişlerimle güzel dekoltemle gezicem :)))))
verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim gerçekten bende bian önce ameliyat olıyımda bitsin geçsin istiyorum beklemek çok beter vallhi :))))

bi şey değil bademcim:)))

hayali bile güzel ama bak az kaldı dekoltelere kavuşmana sağlıkla başarılı bi ameliyat diliyorum sana kesinlikle beklemek sinir bozucu yaşamış biri olarak geçecek 7.gün az sabır

Kim var kim yok diye bakarken güzel sabahlar ve Göğüs küçültme topiğine uğrayanlara selamlarımı sevgilerimi göndereyim dedim.....Ameliyat hazırlığı içinde olanlara güzel gelecekler tertemiz endişesiz düşünceler cesur bir yürek ve hayırlı ameliyatlar diliyorum...

sabır sabır ya sabır diyorum habire Jelesec kafayı yemeden şu gün bi gelse başkada bişi istemiyorum :))) iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorummmm

Sevgili arkadaşlar,aynı ağrıları sıkıntıları, fiziksel ve duygusal problemleri ve yükü taşıyan ,Kader mahkumlarının oya gibi dokundukları , mutluluklar heyecanlar, bilgiler ve iyi temennilerle karşılıkız emeklerin dolu olduğu 1400 sayfayı geride bırakmışız..

Merhabalar uzeyse nasılsın Doktor araştırmalarına devam ediyormusun?

Pırpır kelebek Bademim mesajlara anında yazacağız diye bir şart yok.Rahat ol Ne zaman müsait olursak görür yazarız.Patik ya da kalın çorap gerçekten çok işe yarıyor.Ameliyat sonrası 1 saat üşüme oluyor ama neyapılsa nafile Narkoz sonrası hepimiz yaşadık bu durumu.Bol bir eşofman üstü önden fermuarlı kesin al yanına.Ameliyattan önceki gece en son 12 de birşeyler atıştırabilirsin.Sadece su içip yatacaksın.Sabah da sadece zorunlu kullandığın bir ilaç varsa doktorun söyleyecektir onu alacaksın.Başka da ağzına hiç bir şey almayacaksın.(ameliyat sonrası bulantı çekmemek adına) Pipet gerçekten işe yarıyor ilk etapta mutlaka koy çantana.Çamaşır alırsın zaten.Sabah ameliyat önlüğünü giydirecekler ve onunla kalacaksın rahatlık açısından ertesi güne kadar o kalacak üzerinde.Taburcu olurken de sadece dediğim gibi önden fermuarlı bir üst olursa rahat edersin.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Ne mutlu 1400.sayfayı sizlerle paylaşmak

sabır sabır ya sabır diyorum habire Jelesec kafayı yemeden şu gün bi gelse başkada bişi istemiyorum :))) iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorummmm

Bugün giderken giydiğim bluzun içine askısız sütyen giymem gerekiyordu.Pıt diye taktım gittim.Bundan daha güzel bi şii varmı bademhanımcım Belki heyecanını bastırıp seni biraz mutlu eder diye yazdım Çok selam çok öpücük

Bademcim sana arkadaşlık gönderdim.Bak bunu kimselere yapmam.Hatta şuanda bekleyen 28 kişi var ama malesef paylaşımda bulunmadığım kimseyi kabul etmiyorum arkadaşlığa.Resimlerime bakıp fikir alabilirsin.Neymişleeer,ne olmuşlarr arkadaşlığımı kabul ettikten sonra profilime girip sol altta duran albümlerimden görebilirsin tatlım

Naime hanım asıl bu göğüs küçültme topiğinin 2007 de konu başını açmayı akıl eden ve açılışını yapan sevgili Lily arkadaşımıza çok çok teşekkür etmek lazım böyle güzel arkadaşlıklara ve faydalı paylaşımlara vesile olduğu için binlerce kez çok teşekkür ediyorum kendi adıma.....Güzel düşünen fikri ve zikri güzel olan herkese sevgiler ve selamlar......

ayhh çok mutlu oldum çok teşekkürrr ederim gerçektennnn bu arada bana o kadar güzel destek oluyorsunuz ki size nasıl teşekkür edeceğimi şaşırıyorum. bu arada size abla desem ve sen diye hitap etsem umarım sorun olmaz :))) hemen bakıyorum fotograflaraa ablacım :)

Badem cim ne demek tabiki nasıl istersen öyle hitap edebilirsin.Oğlum ile yaşıtsın zaten

yorum sayım 25 olunca albümlere bakabiliyomuşum ablacım daha 17 yorumum varmış bu arada yukarıda ki mesajada çok güldüm çok hoşuma gittiii :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…