Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benimmm brick kaderdaslarim yol arkadaslarimmm sinavlarim var o yyzden bayagidir giremedim topige ama eksik kaldigim sayfalari okudumm:))bademhanimm aramiza hosgeldin.umarim ameliyatin cok guzel gecer benden once ameliyat olacaksin seninde tecrubelerinden faydalanirim insaallah bikac gun sonra tamamen kurtulmus olacaksin hayirlisi )

lebens ve nldglp ablalarimmm sizin enerjiniz o kadar guzel ki yasinizi sormak aklima gelmedi lakin benim yaslarimda saniyordum sizi yazismalari gorunce cok utandimm umarim size karsi saygisizligim olmamistir cunku yasim 23 sizler benimmm ablamsinizzz canimsinizz cok sagolun iyiki varsiniz moraliniz desteginiz fikirleriniz tecrubeleriniz bize cok fayda sagliyor eksik olmayinn :)))nldglp ablacim bende sana arkadaslik yollamistim ama albumlerin icin degil gercekten cok isindigim icin takip ediyorum seni cunku devamli o yuzdendi ama rahatsizlik verdiysem cok uzulurum hemen geri alabilirim yaniii :) neyse daha fazla uzatmayayimmm sizi cok seviyorummm iyi gecelerrr

ozel mesaj halen atamiyorum lebens ablammm iyiyim cok sukurr sen nasilsin cok sevindim mesajina kac gundur gorusemedik inan hepinizi ozledimm

Canım benim sen ne kadar ince ve naziksin beni şaşırtın bu genç yaşta bu kadar saygılı olman ibret verici.....tecrübelerimizden yararlanabiliyorsan hepimiz iyi örnek olabiliyorsak ne mutlu bize.Sende bizim kusurlarımız oluyorsa bizi bağışla canım.Bende seni çok seviyorum ,kızlara zaten hayranım bende iki delikanlı evlat var 27 ve 19 yaşlarında......güzel geceler ve derslerinde başarılar diliyorum.....

Durruyekta hosbuldum iyi dileklerin icinde teşekkür ederim. Merak etme bende ameliyatimin hatirladigim her anini ve sonrasını hep yazicam sizlere. bu arada sorun degilse senin ameliyatin ne zaman ve nerde, doktorun kim sorabilir miyim ? e tabi gunu belliyse :))

Ekledim Durruyekta cım Bu arada sırası gelmişken gene açıklayayım.Topiklerde hiç bir paylaşım yapmadığım ama fotoğraflarımın olduğunu okuyup arkadaşlık gönderenlerin hiçbirini kabul etmiyorum listeme.Tanıdığım arkadaşlar arkadaşlık gönderdiklerini söylerlerse bakar kabul ederim.Resimlerde öncesi sonrası halleri var.Dikiş izlerimin yakından çekilmiş fotoları var.Deri eldivenli ,kırbaçlı resim yok.Artistik pozlarım hiç yok. Tamamiyle evli ve 1 erkek çocuk annesine yakışır tarzda resimlerdir.Hani fazla bi şii beklemeyin

Aşkolsun durruyekta cım ya ne demek rahatsızlık vermek Şuanda arkadaşlık gönderen 30 a yakın kişi var.Tek tek bakmıyorum inan.Rahatsızlık falan da asla vermedin.Sevgilerimle

Merhabalar uzeyse nasılsın Doktor araştırmalarına devam ediyormusun?

merhaba ablacığım, sayende doktor araştırmama gerek kalmadı :) hayırlısıyla tek beklediğim şey işyerinden alacağım para. onu da hallettikmi görüşmeye gideceğim. sayende fiyatla ilgili de bana uyan birşeyler derse hocam, yaz sıcak demeden ameliyatımı olacağım. inşallah en kısa zamanda kurtulacağım bu yükten.

Harika sevgili arkadaşım çok isabetli bir seçim emin ellerde olacağın kesin....Ameliyat paranı da halledince
hayırlısıyla önce Allaha sonra doktoruna emanetsin.Sevgili arkadaşlar herkesin Kandili mübarek olsun tüm dilekleriniz dualarınız kabul olsun......:)

o senin teveccühün lebensfreude ablam :)cok sevindim ve onur duydum bu düşüncelerinden dolayı ....kesinlikle tecrübelerinizden çok fazla yararlanıyorum cok ıyı oluyor ayrıca amelıyat sonrası terketmeyıp bizi yalnız bırakmamanız da ayrıca tebrik edilesi bi durum bence ,oğullarında masaallah buyumusler artık senin ne güzel erken anne olmuşşun herald arkadaş gibisinizdir biz 3 kızkardeşiz en küçükleri benim :)bu arada hayırlı kandiller ablacım dualarını bekliyorum inşallah bu mübarek akşamda

öncelikle kandilin mübarek olsun arkadaşım :)benim ameliyat günüm 18 haziran bursa uludag fakültesinde prof. dr yeşim hanım var ona yaptıracağım nasipse güleryüzlü bi bayan güven hissi verdi bana ama umarım yanılmam :)senin ameliyatın nerde olacaktı? inşallah sende bende sorunsuz atlatırız ve bebişlerimizide emziririz benimde daha bebeğim yok çünkü :)dua edelim bu mübarek günde birbirimize inşallah güzel güzel geçer ameliyatın ve sonrası

coook teşekkür ederim ablamm:))) bi an gerçekten öyle düşündüm çünkü daha önce de yazmıştın ya böyle şeyler oluyo diye o yüzden cok iyi anlıyorum bide mahrem durumlar yani her önüne geleni kabul etmen beklenemez.çok hklısın yani.....
bu arada kandilin mübarek olsun dualrda buluşalım bu gece :)

Teşekkür ederm canim seninde kandilin mübarek olsun. Insallah hersey istedigin gibi olur arkadasim kendim icinde senin icinde dua edicem. Doktorunun sana güven vermesi de cok onemli tatlim hakkımızda hayirlisi olsun diyelim. Bu arada benim dr adi cem payasli canm :)

Canım benim seninle tanışmak asıl benim için bir onur siz gençlerden biz büyüklerin daha çok çok öğrenecekleri var....Ben bu yaşa geldim hala eğittimimi bitiremedim,sizler yeni tecrübelerinizle devam ettirin bu topiği kardeşce kalıcı ve ciddi yol göstericiler olun inşallah....Üç kız kardeşsiniz demek ki peki kardeşlerinin de iri mi ğöğüsleri?Dualarım hem senin için hem tüm hasta ve şifa bekleyenler için olacaktır canım,hele bu mübarek akşam yüce rabbimin iziniyle hiç bir duanın geri çevrilmeyeceğinden emin olabiliriz......:)))

Katılıyorum sana canımbenim güven önemli umarım sonuçlarımız ıyı olur ama ondan da güzeli burada edındıgımız güzel arkadaşlıklar dıye düşünüyorum açıkçası

Tüm K. Klubü üyesi arkadaşların kandilini can ı gönülden kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…