Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İnşaalah ameliyat sonrasında da sizin gibi burada olup yeni gelen arkadaslarımıza yardımcı olmaya çalışırım bağımlı oldum zaten buraya )sizin gibi dostlar kazanmamız da cabası tabiki ablamların annemin hiç sorunu yok normaller ben gen olarak halama çekmişim maalesef ))ama cok şükür böyle bi ameliyat var ve doktorum gercekten iyi niyetli birine benziyo aynı hastanede baska doktorla da görüşmüştüm ve hemen 2-3binlira tutar demişti bizde kabul ettik sonrasında aynı yerde bayan var diye tercihimi ondan yana kullandım ve şokk kurul karşılar bunu dedi ....ve ben ne düşüneceğimi şaşırdım cidden kimseye güven olmuyor neyse basını ağrıtdım ablam görüşürüzzz

bademim selam, topikten arkadaş olduğum biri burun ameliyatı oldu senin doktoruna başarılı bi ameliyat diliyorum sana ve diğer ameliyat olacak arkadaşlara

jelesec de yeterli :)) sanada hayırlı kandiller derslerinde başarılar

tamam o zaman jelesec çok teşekkürler umarım derslerım sınavlarım iyi olur cunku amelıyat tarıhımı onlar yüzünden 18 hazirana aldım 4 haziranda kurtuluyordum yoksa :)hayırlı kandiller tekrar dualarını beklerim

hakkında hayırlısı olsun hiç sıkma canını benim kaç kere ertelendi vardır bi hayır de 4.haziran değilde 18.olsun sağlıkla atlat inşallah

hakkında hayırlısı olsun hiç sıkma canını benim kaç kere ertelendi vardır bi hayır de 4.haziran değilde 18.olsun sağlıkla atlat inşallah

Aynen bende oyle düşünüyorum hayırlısı olsun zaten sen ne zaman olmuştun ameliyatını ?inşallah sizin gibi bende cok mutlu olurum sonuçtan sen de memnunsun degıl mı kımbılır nasıl güzel bi duygudur her benı gorenın ya senın kılon da yok aslında bıde su göğüsler olmasa ıncecık gorunceksın demesı yokmu ne kadar uzuyo benı bı bılsen

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankarada gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde 20 mayısta ameliyat olcağım doktor Sedat Tatar'la ilgili bilgisi olan varmı? Ya da gazide ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi?

merhaba bende temmuzda sedat beyden ameliyat günü aldım. Gaziyi tercih etmemin sebebi burun estetiğini tamponsuz yapmalarıydı. ama sedat beyle ilgili bendede hiç bir şey. bilgi alırsan benlede paylaşırmısın lütfen. sen ne için ameliyat olacaksın?

bademim selam, topikten arkadaş olduğum biri burun ameliyatı oldu senin doktoruna başarılı bi ameliyat diliyorum sana ve diğer ameliyat olacak arkadaşlara

Teşekkürler jelesec benimde 2 ark burun ameliyati oldu cem beye zaten onlar sayesinde tanidim ben doktorumu :)) benim doktora memis küçültme ameliyati olan birini bulsaydim asil cok mutlu
olucaktim :))) neyse hakkimizda hayirlisi bakalim :)))

Bu arada benim heyecan dahada azaldi endişelerim de duruldu heleki dün nldglp ablanin fotograflarini gördüm ya ayaklarim yerden kesildi resmen :))

İnan kendine kızacaksın.''Keşke hiç stress ve heyecan yapmasaymışım'' diyeceksin.Sadece sana şunu söyleyebilirim.Doktoruna istediğin boyut konusunda yeterince kendini anlatmaya çalış.Çünkü bu konuda çok sıkıntı yaşayan oldu.Mesela örnek resim gösterebilirsin boyut ile ilgili.1,beden mi yoksa daha fazla beden mi küçülmelerini istiyorsun mutlaka konuş tekrardan.Çizim yapmaya geldiğinde doktorunuzla özellikle net konuşun kızlar.

Son düzenleme:

Cok haklısın ablacım ya sonra net konuşmamanın sıkıntısını cekmeyelım bıde sonuçta onlar da bizim beynimizden geçeni anlayamazlar ya ...o yüzden bende bı gun öncesi yatış yapıcam o zaman güzelde netleştiririm doktorumla inşallah

Dogru soyluosun abla ama bizim süt bezlerine dokunmamasi gerektigi icin cok kucultemeyecegini biliyorum o yuzden hic bisey dememistim doktora o da B ile C cup arasi olucak demisti. Ameliyat gunu tekrar konusmak lazim tabi. Bu arada senin memisler B cup mi abla?

Doktorun mutlaka makul olan boyutu yapar badem cim.Ama forumda istedigi boyuta kavusamamaktan dolayi hayal kirikligi yasayan birkac arkadas oldugu icin sadece aklima gelmisken hatirlatmak istemistim.Benim B cup evet.

Olursun olur doktorun iyi ise işinde sorun çıkmaz merak etme ben 1,5.sene oldu meme küçültme olalı 85 b.ölcüm çok memnunum doktorumun çıkardığı işten aynı doktora karın germe ameliyatı oldum 1.ay önce memeler gittimi zayıf görünüyor insan çok doğru...büyük rahatlık küçük memeli olmak doktoruma iyiki ısrar etmişim b cup olsun diye c olsa mutsuz olurmuşum tekrar ameliyat olmam gerekirmiş az kaldı ameliyatına mutlu olmana sabır

sorma nlglpdnin değişimi müthiş bi şey, doktor resmen baştan yaratmış çok başarılı darısı başına :))) hayırlısı olsun hakkında canım

Son düzenleme:

Amin inşallah darisi ameliyat olacaklarin basinaaaaa jelesec :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…