- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.021
Canım benim seninle tanışmak asıl benim için bir onur siz gençlerden biz büyüklerin daha çok çok öğrenecekleri var....Ben bu yaşa geldim hala eğittimimi bitiremedim,sizler yeni tecrübelerinizle devam ettirin bu topiği kardeşce kalıcı ve ciddi yol göstericiler olun inşallah....Üç kız kardeşsiniz demek ki peki kardeşlerinin de iri mi ğöğüsleri?Dualarım hem senin için hem tüm hasta ve şifa bekleyenler için olacaktır canım,hele bu mübarek akşam yüce rabbimin iziniyle hiç bir duanın geri çevrilmeyeceğinden emin olabiliriz......:)))
Teşekkür ederm canim seninde kandilin mübarek olsun. Insallah hersey istedigin gibi olur arkadasim kendim icinde senin icinde dua edicem. Doktorunun sana güven vermesi de cok onemli tatlim hakkımızda hayirlisi olsun diyelim. Bu arada benim dr adi cem payasli canm :)
Nldglp ablacım eklendim demiştin ama arkadaslarımda gözükmuyorsun acaba bende mi bi problem var ?
Tüm K. Klubü üyesi arkadaşların kandilini can ı gönülden kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
nlddglp eklemeyi unutmuş olabilir çok yoğun kendisi gezmelerde dönünce halleder mutlaka
teşekkür ederım jelesec hanım ablamı diyeyim arkadaşım mı diyeyim ne diyeyim :)))kandiliniz mübarek olsun diyeyimmmmm en iyisi şu anda
jelesec de yeterli :)) sanada hayırlı kandiller derslerinde başarılar
tamam o zaman jelesec çok teşekkürler umarım derslerım sınavlarım iyi olur cunku amelıyat tarıhımı onlar yüzünden 18 hazirana aldım 4 haziranda kurtuluyordum yoksa :)hayırlı kandiller tekrar dualarını beklerim
hakkında hayırlısı olsunhiç sıkma canını benim kaç kere ertelendi vardır bi hayır de 4.haziran değilde 18.olsun sağlıkla atlat inşallah
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankarada gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde 20 mayısta ameliyat olcağım doktor Sedat Tatar'la ilgili bilgisi olan varmı? Ya da gazide ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi?
Nldglp ablacım eklendim demiştin ama arkadaslarımda gözükmuyorsun acaba bende mi bi problem var ?
bademim selam, topikten arkadaş olduğum biri burun ameliyatı oldu senin doktorunabaşarılı bi ameliyat diliyorum sana ve diğer ameliyat olacak arkadaşlara
Teşekkürler jelesec benimde 2 ark burun ameliyati oldu cem beye zaten onlar sayesinde tanidim ben doktorumu :)) benim doktora memis küçültme ameliyati olan birini bulsaydim asil cok mutlu
olucaktim :))) neyse hakkimizda hayirlisi bakalim :)))
Bu arada benim heyecan dahada azaldi endişelerim de duruldu heleki dün nldglp ablanin fotograflarini gördüm ya ayaklarim yerden kesildi resmen :))
İnan kendine kızacaksın.''Keşke hiç stress ve heyecan yapmasaymışım'' diyeceksin.Sadece sana şunu söyleyebilirim.Doktoruna istediğin boyut konusunda yeterince kendini anlatmaya çalış.Çünkü bu konuda çok sıkıntı yaşayan oldu.Mesela örnek resim gösterebilirsin boyut ile ilgili.1,beden mi yoksa daha fazla beden mi küçülmelerini istiyorsun mutlaka konuş tekrardan.Çizim yapmaya geldiğinde doktorunuzla özellikle net konuşun kızlar.
İnan kendine kızacaksın.''Keşke hiç stress ve heyecan yapmasaymışım'' diyeceksin.Sadece sana şunu söyleyebilirim.Doktoruna istediğin boyut konusunda yeterince kendini anlatmaya çalış.Çünkü bu konuda çok sıkıntı yaşayan oldu.Mesela örnek resim gösterebilirsin boyut ile ilgili.1,beden mi yoksa daha fazla beden mi küçülmelerini istiyorsun mutlaka konuş tekrardan.Çizim yapmaya geldiğinde doktorunuzla özellikle net konuşun kızlar.
Dogru soyluosun abla ama bizim süt bezlerine dokunmamasi gerektigi icin cok kucultemeyecegini biliyorum o yuzden hic bisey dememistim doktora o da B ile C cup arasi olucak demisti. Ameliyat gunu tekrar konusmak lazim tabi. Bu arada senin memisler B cup mi abla?
Doktorun mutlaka makul olan boyutu yapar badem cim.Ama forumda istedigi boyuta kavusamamaktan dolayi hayal kirikligi yasayan birkac arkadas oldugu icin sadece aklima gelmisken hatirlatmak istemistim.Benim B cup evet.
Aynen bende oyle düşünüyorum hayırlısı olsun zaten sen ne zaman olmuştun ameliyatını ?inşallah sizin gibi bende cok mutlu olurum sonuçtan sen de memnunsun degıl mı kımbılır nasıl güzel bi duygudur her benı gorenın ya senın kılon da yok aslında bıde su göğüsler olmasa ıncecık gorunceksın demesı yokmu ne kadar uzuyo benı bı bılsen
Teşekkürler jelesec benimde 2 ark burun ameliyati oldu cem beye zaten onlar sayesinde tanidim ben doktorumu :)) benim doktora memis küçültme ameliyati olan birini bulsaydim asil cok mutlu
olucaktim :))) neyse hakkimizda hayirlisi bakalim :)))
Bu arada benim heyecan dahada azaldi endişelerim de duruldu heleki dün nldglp ablanin fotograflarini gördüm ya ayaklarim yerden kesildi resmen :))
Olursun olur doktorun iyi ise işinde sorun çıkmaz merak etmeben 1,5.sene oldu meme küçültme olalı 85 b.ölcüm çok memnunum doktorumun çıkardığı işten aynı doktora karın germe ameliyatı oldum 1.ay önce memeler gittimi zayıf görünüyor insan çok doğru...büyük rahatlık küçük memeli olmak doktoruma iyiki ısrar etmişim b cup olsun diye c olsa mutsuz olurmuşum tekrar ameliyat olmam gerekirmiş az kaldı ameliyatına mutlu olmana sabır
sorma nlglpdnin değişimi müthiş bi şey, doktor resmen baştan yaratmış çok başarılı darısı başına :))) hayırlısı olsun hakkında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?