Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese merhaba,

Bende göğüslerinin büyüklüğünden yıllarca muzdarip olmuş ama katlanmış fakat doğumdan sonra sarkık görüntülerine , sırt boyun ağrılarına yavaş yavaş kamburlaşan omurgama ve çöken omuzlarıma (uff ne dert döktüm be) dayanamayan bir madureyim :) forumdaki yazıları şöyle bi okuyuverdim ... Şimdiye kadar amelyatı olmuş olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla kullansınlar , planların yapmış olan gün bekleyen arkadaşlar allah kolaylıkla atlatmayı istedikleri göğüslere kavuşmayı nasib etsin ... Darısı benimde başıma olsun istiyorum istanbulda bana tavsiye edebileceğiniz hatta mümkünse devletin en azından bir kısmını karşılayacağı şekilde dr. ve hastane tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

Merhaba ağrılarından muzdarip arkadaşım en kısa zamanda senin de bu sıkıntılarının dinmesini dilerim,benim bir arkadaşım Haydar Paşa Numune de oldu güzel oldular ama o doktorun işine karıştığı için biraz fazla küçüldüler....Sağlıklı mutlu akşamlar.....

hoş geldin gunesgozlugu, aynı senin yazdığın dertlerden bende şikayetçi idim yattım ameliyat masasına kurtuldum:)darısı sana ve olmak isteyen arkadaşların başına istanbulda devlet hastanelerinde ücretsiz yada bir kısmını karşılayarak yapıyorlar bi araştır istersen bir kaç devlet hastanesinden randevu al görüş ümraniye devlet hastanesine desendesen arkadaşımızın memnun kaldığı doktor gelmiş (Macide Hanım) aklımda o kalmış kolay gelsin :))

Son düzenleme:

Lebensfreude teşekkür ederim hem cevabın hemde iyi dileklerin için , ben avp. yakasındayım ama hertürlü öneriyi seçenek olarak bi kenara yazıcam bu arada eylülden sonra istiyorum ekim kasım gibi şimdiden araştırmalara başladım .. birde dr. adını biliyormusun arkadaşının?

Jelesec sanada çok teşekkür ederim Macide hanımıda not alıyorum , tabi devlet has. eylül ekime kadar ancak ayarlanır .. tam ücretsiz değilde şöyle 2-3 bin gibi şeyede halletsem razıyım .. dr. Ali Mezdizdi galiba dün görüştüm fiyat biraz yüksek gibi geldi tabi nişantaşında olduğunda biraz fiyat farkediyor sanırsam..

Rica ederim ne demek amaç yardımcı olabilmek eylül ekim,kasım bu aylar uygun aylar evet sırada anca gelir herhalde Ali beyi tv.de gördüm bir kaç kere ben çok tv.çıkan doktorlara pek sıcak bakmıyor benim görüşüm kimseyi bağlamaz...özellerde fiyat meme küçültme 6.binle 9.bine kadar çıkıyor arkadaşım

aynı düşünce bende de var.. tabi bilemem başarı durumunu, ama çok janjanlı geliyor tvye çıkanlar ve fiyatlarınada yansıyor bence .. şuan kampanya varmış Ali Beyin bir asistanı ile görüştüm aynen yazdığın rakamları verdiler .. zorlasam sağlık için göze alırım ama aynı faydayı uygun fiyata bulabileceksem neden araştırmıyım dimi ama ...

işinde çok çok iyi olan tv.kanalların da sık sık boy göstermez diye düşünüyorum çıkardıkları iş iyi ise zaten reklamları demek tabi karar senin içine sinen bütçene uyan bir hekim bulman dileğiyle

Son düzenleme:

Jelesec doğru düşünüyorsun diyecemde konudan uzaklaşmıyım ben şimdi son olarak bişi daha sorayım sonra iyi akşamlar diliyeyim :) devlet hastanesine muayene olabilmek için ilk adım olarak hangi branştan randevu almak lazım gelir çünkü dev. has. genel baranş değilse dahiliye falan gibi randevu almak 5 bilinmeyen denklem oluyor.. en baştan başlayayım ben yavaş yavaş sonbahara kadar...

aynen gelelim senin mevzuya plastik cerrahtan aldı diye biliyorum arkadaş ama kesin emin değilim zamanın var nasılsa sindire sindire acele etmeden araştırırsın sanada iyi akşamlar

Canım benim birde ameliyat olduğum doktorum Maltepe Ünversitesinde Hastanesinde öğrettim görevlisi,istersen oradan da fiyat alabilirsin herhalde uçuk fiyatlar değildir....Ben çok memnun kalmıştım......

herkese merhaba. :) ben 19 yaşındayım. çok kısa bir sürede 20 kilo almamdan sonra zaten büyük olan göğüslerim çok fazla büyüdü. ne kendime uygun sütyen ya da kıyafet bulabiliyorum, ne rahat hareket edebiliyorum, sırtım ve omuzlarımda da ağrı var, kısacası çok rahatsızım bu durumdan. ameliyat olmak istiyorum ama açıkçası kaygılıyım. yaşım bir problem yaratır mı, bunu merak ediyorum. biraz araştırma yaptım ama çok fazla iz kaldığını gördüm bu yüzden de kafam karışık. ileride çocuğum olduğunda emzirme konusunda sıkıntı yaşayacak mıyım vs. eğer içimi rahatlatırsanız çok sevinirim. sevgiler :)

Canım benim birde ameliyat olduğum doktorum Maltepe Ünversitesinde Hastanesinde öğrettim görevlisi,istersen oradan da fiyat alabilirsin herhalde uçuk fiyatlar değildir....Ben çok memnun kalmıştım......

Bir sorunu atlamışım arkadaşımı ameliyat eden doktorun adı serdar dı ama soy adını bilmiyorum......Ekime kadar çok uzun zamanın var bütçene göre kafana göre güven duyduğun bir hekime mutlaka rastlarsın....Hayırlı araştırmalar ve kolaylıklar diliyorum Hoşça kal sağlıcakla kal.....

Bienvida merhaba.YAşın bir problem yaratmaz sanırım ama emzirme olayı senin yaşındaki arkadaşları bayağı tereddüte düşürüyor.Benim 2 tanıdığım var meme küçültme olup daha sonra emzirebilen.Bir de kuzenim meme büyütme olmuştu genç kızlığında.Sonrasında da evlenip 2 doğum yaptı o da bir prob.yaşamadı çok şükür.Görüşmeye gideceğin doktorlarla ilk olarak bence bu durumu konuş.Çünkü bazı doktorlar emzirme olayına kesin garanti verebliyorken bazı doktorlar uyguladıkları teknik açısından sanırım pek yanaşmıyorlar.Görüşeceğin doktorlar seni bu konuda yeterince aydınlatırlar merak etme.Ben kendi ameliyatıma karar verip doktoruma gittiğimde bana doğum yapıp emzirebileceğimi,süt bezlerine kesinlikle bir zarar vermeyeceğini üstüne basa basa söylemişti.Benim yaşım yaptırdığım yıl 43 olduğu için zaten çocuk yapmayı düşünmediğimi söylediğim halde gene de çok üstünde durmuştu bu durumun.Yani seçeceğin doktor ve uyguladığı teknik çok önemli bu konuda.

Nldglp ablacim nbr nasilsin ? Ayran ictikbayri düştük :) bu arada benim vücut stresten kafayi yedi gecen pazar reglim bitmisti bugün yine başladı :s :))

İyi geceler sevgili Bienvenida şimdi çok gençsin ve şikayetlerin var birde 30 sene sonrasını düşün.Bende genç kızken az çekmedim bu iri göğüslerden kıyafet olmaz kız arkadaşların ayrı erkekler ayrı yorumlarda ve laf atmalarda bulunuyordu,insan rahat hareket edemiyor göğüslerini saklamak için kamburlaşmaya başlıyorsun kıyafet sütyen ayrı dert seni çok iyi anlıyorum.Ne yazık ki senin yaşındayken bu denli yaygın ve gündemde değildi bu göğüs küçültme operasyonları,onun için neredeyse 50 yaşımda bu ameliyat imkanını yakaladım.Ve asla pişman değilim evet iz kalıyor fakat zaman geçtikce silikleşmeye başlıyor,inan ki bu eziyetleri çekmek zorunda değilsin...iyi düşün araştır sor soruştur en mantıklı huzurlu bir şekilde karar ver ailenden de destek al.Zaten kesin kararlı olunca seni bu girişimden kimse çaydıramıyor.Sevgiyle sağlıcakla kal.Hakkında hayırlısı olsun sevgili genç kız......

Nldglp ablacim nbr nasilsin ? Ayran ictikbayri düştük :) bu arada benim vücut stresten kafayi yedi gecen pazar reglim bitmisti bugün yine başladı :s :))

tşk ederim badem cim iyiyim çok şükür.OOO sen bayağı stres etmişsin kendine sanırım Rahat ol be tatlım.İnan çok korkulacak bir şey değil.Gene de bir kadın doğum doktoruna görün istersen.

tşk ederim badem cim iyiyim çok şükür.OOO sen bayağı stres etmişsin kendine sanırım Rahat ol be tatlım.İnan çok korkulacak bir şey değil.Gene de bir kadın doğum doktoruna görün istersen.

Simdilerde daha rahatim ablacim gecen gunlere nazaran cok cok iyiyim. :) regl konusunda bi atak bekliodum aslina bakarsan cunku benim vucudumun huyudur biraz gerginlik hissetsin ortamda ya cat kapi gelir ya da 1 hafta gecikir :)) ameliyattan once bitsede kuaforde komple bi temizlige gidicem derdim o :)) ameliyattan sonra bi sure idare etsin beni ugrasamam muhtemelen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…