- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.041
Herkese merhaba,
Bende göğüslerinin büyüklüğünden yıllarca muzdarip olmuş ama katlanmış fakat doğumdan sonra sarkık görüntülerine , sırt boyun ağrılarına yavaş yavaş kamburlaşan omurgama ve çöken omuzlarıma (uff ne dert döktüm be) dayanamayan bir madureyim :) forumdaki yazıları şöyle bi okuyuverdim ... Şimdiye kadar amelyatı olmuş olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla kullansınlar , planların yapmış olan gün bekleyen arkadaşlar allah kolaylıkla atlatmayı istedikleri göğüslere kavuşmayı nasib etsin ... Darısı benimde başıma olsun istiyorum istanbulda bana tavsiye edebileceğiniz hatta mümkünse devletin en azından bir kısmını karşılayacağı şekilde dr. ve hastane tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
Herkese merhaba,
Bende göğüslerinin büyüklüğünden yıllarca muzdarip olmuş ama katlanmış fakat doğumdan sonra sarkık görüntülerine , sırt boyun ağrılarına yavaş yavaş kamburlaşan omurgama ve çöken omuzlarıma (uff ne dert döktüm be) dayanamayan bir madureyim :) forumdaki yazıları şöyle bi okuyuverdim ... Şimdiye kadar amelyatı olmuş olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla kullansınlar , planların yapmış olan gün bekleyen arkadaşlar allah kolaylıkla atlatmayı istedikleri göğüslere kavuşmayı nasib etsin ... Darısı benimde başıma olsun istiyorum istanbulda bana tavsiye edebileceğiniz hatta mümkünse devletin en azından bir kısmını karşılayacağı şekilde dr. ve hastane tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
Merhaba ağrılarından muzdarip arkadaşım en kısa zamanda senin de bu sıkıntılarının dinmesini dilerim,benim bir arkadaşım Haydar Paşa Numune de oldu güzel oldular ama o doktorun işine karıştığı için biraz fazla küçüldüler....Sağlıklı mutlu akşamlar.....
hoş geldin gunesgozlugu, aynı senin yazdığın dertlerden bende şikayetçi idim yattım ameliyat masasına kurtuldum:)darısı sana ve olmak isteyen arkadaşların başınaistanbulda devlet hastanelerinde ücretsiz yada bir kısmını karşılayarak yapıyorlar bi araştır istersen bir kaç devlet hastanesinden randevu al görüş ümraniye devlet hastanesine desendesen arkadaşımızın memnun kaldığı doktor gelmiş (Macide Hanım) aklımda o kalmış kolay gelsin :))
Jelesec sanada çok teşekkür ederim Macide hanımıda not alıyorum , tabi devlet has. eylül ekime kadar ancak ayarlanır .. tam ücretsiz değilde şöyle 2-3 bin gibi şeyede halletsem razıyım .. dr. Ali Mezdizdi galiba dün görüştüm fiyat biraz yüksek gibi geldi tabi nişantaşında olduğunda biraz fiyat farkediyor sanırsam..
Jelesec .. hoşbuldum buarada... sabırsız insan nasılda belli oluyor dimi selamsız sabahsız başlamışım sormaya :)
Rica ederim ne demek amaç yardımcı olabilmekeylül ekim,kasım bu aylar uygun aylar evet sırada anca gelir herhalde Ali beyi tv.de gördüm bir kaç kere ben çok tv.çıkan doktorlara pek sıcak bakmıyor benim görüşüm kimseyi bağlamaz...özellerde fiyat meme küçültme 6.binle 9.bine kadar çıkıyor arkadaşım
aynı düşünce bende de var.. tabi bilemem başarı durumunu, ama çok janjanlı geliyor tvye çıkanlar ve fiyatlarınada yansıyor bence .. şuan kampanya varmış Ali Beyin bir asistanı ile görüştüm aynen yazdığın rakamları verdiler .. zorlasam sağlık için göze alırım ama aynı faydayı uygun fiyata bulabileceksem neden araştırmıyım dimi ama ...
işinde çok çok iyi olan tv.kanalların da sık sık boy göstermez diye düşünüyorumçıkardıkları iş iyi ise zaten reklamları demek tabi karar senin içine sinen bütçene uyan bir hekim bulman dileğiyle
Jelesec doğru düşünüyorsun diyecemde konudan uzaklaşmıyım ben şimdi son olarak bişi daha sorayım sonra iyi akşamlar diliyeyim :) devlet hastanesine muayene olabilmek için ilk adım olarak hangi branştan randevu almak lazım gelir çünkü dev. has. genel baranş değilse dahiliye falan gibi randevu almak 5 bilinmeyen denklem oluyor.. en baştan başlayayım ben yavaş yavaş sonbahara kadar...
Lebensfreude teşekkür ederim hem cevabın hemde iyi dileklerin için , ben avp. yakasındayım ama hertürlü öneriyi seçenek olarak bi kenara yazıcam bu arada eylülden sonra istiyorum ekim kasım gibi şimdiden araştırmalara başladım .. birde dr. adını biliyormusun arkadaşının?
Canım benim birde ameliyat olduğum doktorum Maltepe Ünversitesinde Hastanesinde öğrettim görevlisi,istersen oradan da fiyat alabilirsin herhalde uçuk fiyatlar değildir....Ben çok memnun kalmıştım......
herkese merhaba. :) ben 19 yaşındayım. çok kısa bir sürede 20 kilo almamdan sonra zaten büyük olan göğüslerim çok fazla büyüdü. ne kendime uygun sütyen ya da kıyafet bulabiliyorum, ne rahat hareket edebiliyorum, sırtım ve omuzlarımda da ağrı var, kısacası çok rahatsızım bu durumdan. ameliyat olmak istiyorum ama açıkçası kaygılıyım. yaşım bir problem yaratır mı, bunu merak ediyorum. biraz araştırma yaptım ama çok fazla iz kaldığını gördüm bu yüzden de kafam karışık. ileride çocuğum olduğunda emzirme konusunda sıkıntı yaşayacak mıyım vs. eğer içimi rahatlatırsanız çok sevinirim. sevgiler :)
herkese merhaba. :) ben 19 yaşındayım. çok kısa bir sürede 20 kilo almamdan sonra zaten büyük olan göğüslerim çok fazla büyüdü. ne kendime uygun sütyen ya da kıyafet bulabiliyorum, ne rahat hareket edebiliyorum, sırtım ve omuzlarımda da ağrı var, kısacası çok rahatsızım bu durumdan. ameliyat olmak istiyorum ama açıkçası kaygılıyım. yaşım bir problem yaratır mı, bunu merak ediyorum. biraz araştırma yaptım ama çok fazla iz kaldığını gördüm bu yüzden de kafam karışık. ileride çocuğum olduğunda emzirme konusunda sıkıntı yaşayacak mıyım vs. eğer içimi rahatlatırsanız çok sevinirim. sevgiler :)
Nldglp ablacim nbr nasilsin ? Ayran ictikbayri düştük :) bu arada benim vücut stresten kafayi yedi gecen pazar reglim bitmisti bugün yine başladı :s :))
tşk ederim badem cimiyiyim çok şükür.OOO sen bayağı stres etmişsin kendine sanırım Rahat ol be tatlım.İnan çok korkulacak bir şey değil.Gene de bir kadın doğum doktoruna görün istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?