Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben Göztepe eğitim hastahanesi merdivenköy kliniğinden randevu aldım.. muayyene sonucu raporlu olmasına karar verildi üc ay sonraya ameliyat randevusu verildi.raporlu olunca herhangi bir ücret ödenmiyor ..istersen dene..ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

çok teşekkür ederim , uzun zamandır istiyorum ama araya hep birşeyler girdi , bu formu okuyunca daha kararlı oldum ...

naime21 çok teşekkür ederim , bende şimdi başlasam muayeneydi , dr. içimsindi falan filan derken tam istediğim tarihlere denk gelir umarım , gönderdiğin linke giriş yaptım hangi branşa randevu talep ediyim genel cerrahiye mi , göğüse mi?

Canım geçmiş oldun bende bursa fakültede yaptıracağım dırek plastık cerrah bolumunden al randevunu

Nldglp ablacımmm ne güzel doktor sana kesın olarak söylemiş benim doktorumda amelıyat sonrası sıkıntı olabılır dedi kesin bile söyleyemedi ama olsun cok takılmıyorum sonuçta ameliyat olmasam emzireceğim garanti değil o yüzden bienvida arkadasım sende kesinlikle takılma zaten Rabbim nasip ederse doktorun asla emzıremezsın bile dese emzirirsin hiç şüphen olmasın yalnız Allah'a sığın dua et birde sunu düşün biz daha hamile kalmadık emzirmedik bu durumdayız bide onları geçirsek heralde full saglık problemleri ile gideriz doktora bence buna gerek yok sevgiyle kalının )

Selam geçmiş olsun , hangi hastahanede oldun.. bende devlette olucam, içime kurt düştü..

ama yok öyle bi genelleme yapamayız ki devlet hastaneleri kötü diye. ancak ben gittiğim hastaneden memnun kalmadım. nafiz körez devlet hastanesi, ankarada. sen bi iyice araştır gideceğin yeri. ben dikişlerin sadece çizgi halinde olacağını düşünmüştüm çok önemsemedim ama sonucu beğenmedim. bilmiyorum ben mi abartıyorum yani, fotoğraf paylaşabileceğimiz bi yer var mı? ve benim de buradakileri fotoğraflarını görebileceğim? en azından bi karşılaştırma yapmak isterim.

plastik cerrahiden randevu alıcaksın eyer gündüz alamazsan, gece tam 12 yi geçtikten sonra kolaca randevu alınabiliniyor.. İlgili doktorlar memnun kalırsın umarım, kaç yaşındasın ve cub bedenin nedir..

Uzunca bir aradan sonra tekrar burdayim:) Aslinda 31 mayista gazi tipta ameliyatim vardi fakat devletin karsilayamayacagini ya da belki bi kismini karsilayacagini soylemisti doktor. Isimden firsat bulup ankara tipa gidememistim. Persembe sabahtan gittim. Melih beyle gorustum ameliyatin tamaminin karsilanacagini soyledi fakat en kotu 6 ay sonrasi icin arayip randevu verebilecegini soyledi. Ben de erken olsun taraftari oldugum icin gazideki gunumu beklemeye karar verdim. Ta ki cuma oglen melih bey arayana kadar. Pazartesi ameliyat icin gun verdi. Gun icinde hastaneye gelmemi soyledi. Gittim ve testleri yaptirdim. Zeynep hanimla tanistim. Cok tatli bi doktor. Ameliyat icin gerekli herseyi soyledi. Kisacasi yarin sabah 7:30da hastanede hazir olmam gerekiyor. Ama aklima geldikce heyecan basiyor. Korkuyorum sanki:) Ozellikle birkac sorum olacak. Giderken yanimda ne goturmeliyim. 3 gun hastaNede kalacakmisim. Neler lazim olur?

Merhaba Nerssaa'cığım ameliyatının öne alınması hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.Bir sırt çantası, iç çamaşırı önden açmalı pijama yada eşofman takımı,ayana rahatlıkla takabileceğin terlik ,ilk başta en önemlisi zaten bunlar.Korkma sevin bir an önce yaz basmadan bütün sıkıntılarından kurtulacaksın.....Hakkında hayırlısı olsun Allaha emanet ol dualarımız seninle,hayırlı haberlerle dön inşallah......:)

Cok tesekkur ederim ablacim. Bugun bunlari konusuyorsak sizin sayenizde. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Ozellikle doktora sormam soylemem gereken birsey var mi peki

Cok tesekkur ederim ablacim. Bugun bunlari konusuyorsak sizin sayenizde. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Ozellikle doktora sormam soylemem gereken birsey var mi peki

Benim paylaşımlarımı faydalı ve moral verici bulduysan sana asıl ben teşekkür ederim,sevgili kader ortağım sende iyileş burada ameliyat maceranı bir an önce paylaş......
Çok dogal davran canım benim çizimlerden önce tekrar nasıl olmalarını tekrar bir görüşün,duygularını anlat neticede doktorlarda can taşıyor ne söylemek istiyorsan söyle aklına takılanları sor....Sabah sende dualarıma dahilsin hiç merak etme güzel kız......

Nerissaa merhaba hayırlısı olsun ilkönce ameliyatın.Yanına alabileceğin eşyalar sen de alırsın mutlaka ama iç çamaşırı,önden rahatca açılıp kapanabilen penye eşofman tarzı bir üst,terlik,rulo selpak,kolonya,ıslak mendil,diş fırçan macunun,ilk etapta suyu daha rahat içebilmen için pipet,ameliyat sonrası odana getirildiğinde çok üşüyecek ve titreyeceksin narkozu vücudundan atarken.bu sebeple ayağına mutlaka kalın bir çorap al ve tembih et yanında refakatci olan kişiye hemen giydirsin sana.Bir de istersen şal türü bir şey olsun yanında.

Doktorunla mutlaka boyutu hakkında fikir birliğinde bulun.Bizim düşüncelerimiz ve isteklerimiz ile onların yapmak istediği boyut birbirini tutmayabiliyor.Bazı arkadaşlar gerçekten çok küçük istiyorlar ama istedikleri boyutu anlatamadıkları için kanımca sonuçlarından pişmanlık yaşayabiliyorlar.Bunun tam tersi de olabilir tabiiki.Çok küçülmesini istemezsin ama düşündüğünden daha fazla küçültebilir doktorun.Bence en önemli ayrıntı diye düşünüyorum bu konuyu nerissa cım.Mesela göğüslerinin neresinden çok rahatsızsın? sarkıklığımı,orta dekoltede olan kocaman görüntüsümü,damla model mi,yuvarlak şekillimi vs... bunları anlat.

Sana ameliyatında bol şans diliyorum.İnşallah herşey gönlünce olup,güzel bir iyileşme dönemi geçirirsin.Sevgilerimle...

Nerrisa dişlerini fırçalayabileceyinden hiç emin değilim kollarını kaldıramıyacağın, ben hastanede yüzümü bile yıkayamamıştım maalesef....refakat eden yakının seni zaten mağdur durumda bırakmaz,herşeyi kolaylıkla atlatman dileğiyle.....

Macide yakut a ben de muayene olmak istiyorum inş olcm

Canım geçmiş oldun bende bursa fakültede yaptıracağım dırek plastık cerrah bolumunden al randevunu
çok teşekkür ederim, yarından itibaren göztepeden randevu almaya çalışıcam, inş. kısa sürede muaffak olurum :)

plastik cerrahiden randevu alıcaksın eyer gündüz alamazsan, gece tam 12 yi geçtikten sonra kolaca randevu alınabiliniyor.. İlgili doktorlar memnun kalırsın umarım, kaç yaşındasın ve cub bedenin nedir..
3 günlük randevu listesinde plastik cerrahi uygun görünmüyor, bu hafta içi ilk adım randevu almaya yoğunlaşıcam, 34 yaşındayım d cup takıyorum, çok minyon bi tipim var boyda yok ama dr. ne düşünür bilemedim rapor çıkar umarım..

Macide yakut a ben de muayene olmak istiyorum inş olcm

Macide hn. için defterime ümraniye dev. olarak yazmışım, göztepe de olduğuna eminmisin, canım?

Soooonnn 3 güüüünnnn :))))) ve hala fermuarli bisey bulamadım yaa

bende arıyorum, bulamadım.. Birtane tunik buldum penye yarım kollu üzeri sıvama pul du.. alsam diye bayağı düşündüm.. hastahanede çok komik olurdum şıkır şıkır dolanırdım..Kadıköy tarfında fermuarlı ice penye tunik,
gecelik gözünüze ileşirse haber verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…