- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.061
Herkese merhaba,
Bende göğüslerinin büyüklüğünden yıllarca muzdarip olmuş ama katlanmış fakat doğumdan sonra sarkık görüntülerine , sırt boyun ağrılarına yavaş yavaş kamburlaşan omurgama ve çöken omuzlarıma (uff ne dert döktüm be) dayanamayan bir madureyim :) forumdaki yazıları şöyle bi okuyuverdim ... Şimdiye kadar amelyatı olmuş olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla kullansınlar , planların yapmış olan gün bekleyen arkadaşlar allah kolaylıkla atlatmayı istedikleri göğüslere kavuşmayı nasib etsin ... Darısı benimde başıma olsun istiyorum istanbulda bana tavsiye edebileceğiniz hatta mümkünse devletin en azından bir kısmını karşılayacağı şekilde dr. ve hastane tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
Bir sorunu atlamışım arkadaşımı ameliyat eden doktorun adı serdar dı ama soy adını bilmiyorum......Ekime kadar çok uzun zamanın var bütçene göre kafana göre güven duyduğun bir hekime mutlaka rastlarsın....Hayırlı araştırmalar ve kolaylıklar diliyorum Hoşça kal sağlıcakla kal.....
Ben Göztepe eğitim hastahanesi merdivenköy kliniğinden randevu aldım.. muayyene sonucu raporlu olmasına karar verildi üc ay sonraya ameliyat randevusu verildi.raporlu olunca herhangi bir ücret ödenmiyor ..istersen dene..ONLINE RANDEVU SİSTEMİ
çok teşekkür ederim , uzun zamandır istiyorum ama araya hep birşeyler girdi , bu formu okuyunca daha kararlı oldum ...
naime21 çok teşekkür ederim , bende şimdi başlasam muayeneydi , dr. içimsindi falan filan derken tam istediğim tarihlere denk gelir umarım , gönderdiğin linke giriş yaptım hangi branşa randevu talep ediyim genel cerrahiye mi , göğüse mi?
durruyekta nasılsın ablacığım?Canım geçmiş oldun bende bursa fakültede yaptıracağım dırek plastık cerrah bolumunden al randevunu
Bienvida merhaba.YAşın bir problem yaratmaz sanırım ama emzirme olayı senin yaşındaki arkadaşları bayağı tereddüte düşürüyor.Benim 2 tanıdığım var meme küçültme olup daha sonra emzirebilen.Bir de kuzenim meme büyütme olmuştu genç kızlığında.Sonrasında da evlenip 2 doğum yaptı o da bir prob.yaşamadı çok şükür.Görüşmeye gideceğin doktorlarla ilk olarak bence bu durumu konuş.Çünkü bazı doktorlar emzirme olayına kesin garanti verebliyorken bazı doktorlar uyguladıkları teknik açısından sanırım pek yanaşmıyorlar.Görüşeceğin doktorlar seni bu konuda yeterince aydınlatırlar merak etme.Ben kendi ameliyatıma karar verip doktoruma gittiğimde bana doğum yapıp emzirebileceğimi,süt bezlerine kesinlikle bir zarar vermeyeceğini üstüne basa basa söylemişti.Benim yaşım yaptırdığım yıl 43 olduğu için zaten çocuk yapmayı düşünmediğimi söylediğim halde gene de çok üstünde durmuştu bu durumun.Yani seçeceğin doktor ve uyguladığı teknik çok önemli bu konuda.
durruyekta nasılsın ablacığım?
Teşekkürler ablammmm iyiyim çok Şükürrrr sen nasılsın ?bi yandan ev işi bi yandan dersler koşturuyorumm işte)
Selam geçmiş olsun , hangi hastahanede oldun.. bende devlette olucam, içime kurt düştü..
çok teşekkür ederim , uzun zamandır istiyorum ama araya hep birşeyler girdi , bu formu okuyunca daha kararlı oldum ...
naime21 çok teşekkür ederim , bende şimdi başlasam muayeneydi , dr. içimsindi falan filan derken tam istediğim tarihlere denk gelir umarım , gönderdiğin linke giriş yaptım hangi branşa randevu talep ediyim genel cerrahiye mi , göğüse mi?
Uzunca bir aradan sonra tekrar burdayim:) Aslinda 31 mayista gazi tipta ameliyatim vardi fakat devletin karsilayamayacagini ya da belki bi kismini karsilayacagini soylemisti doktor. Isimden firsat bulup ankara tipa gidememistim. Persembe sabahtan gittim. Melih beyle gorustum ameliyatin tamaminin karsilanacagini soyledi fakat en kotu 6 ay sonrasi icin arayip randevu verebilecegini soyledi. Ben de erken olsun taraftari oldugum icin gazideki gunumu beklemeye karar verdim. Ta ki cuma oglen melih bey arayana kadar. Pazartesi ameliyat icin gun verdi. Gun icinde hastaneye gelmemi soyledi. Gittim ve testleri yaptirdim. Zeynep hanimla tanistim. Cok tatli bi doktor. Ameliyat icin gerekli herseyi soyledi. Kisacasi yarin sabah 7:30da hastanede hazir olmam gerekiyor. Ama aklima geldikce heyecan basiyor. Korkuyorum sanki:) Ozellikle birkac sorum olacak. Giderken yanimda ne goturmeliyim. 3 gun hastaNede kalacakmisim. Neler lazim olur?
Merhaba Nerssaa'cığım ameliyatının öne alınması hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.Bir sırt çantası, iç çamaşırı önden açmalı pijama yada eşofman takımı,ayana rahatlıkla takabileceğin terlik ,ilk başta en önemlisi zaten bunlar.Korkma sevin bir an önce yaz basmadan bütün sıkıntılarından kurtulacaksın.....Hakkında hayırlısı olsun Allaha emanet ol dualarımız seninle,hayırlı haberlerle dön inşallah......:)
Cok tesekkur ederim ablacim. Bugun bunlari konusuyorsak sizin sayenizde. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Ozellikle doktora sormam soylemem gereken birsey var mi peki
Uzunca bir aradan sonra tekrar burdayim:) Aslinda 31 mayista gazi tipta ameliyatim vardi fakat devletin karsilayamayacagini ya da belki bi kismini karsilayacagini soylemisti doktor. Isimden firsat bulup ankara tipa gidememistim. Persembe sabahtan gittim. Melih beyle gorustum ameliyatin tamaminin karsilanacagini soyledi fakat en kotu 6 ay sonrasi icin arayip randevu verebilecegini soyledi. Ben de erken olsun taraftari oldugum icin gazideki gunumu beklemeye karar verdim. Ta ki cuma oglen melih bey arayana kadar. Pazartesi ameliyat icin gun verdi. Gun icinde hastaneye gelmemi soyledi. Gittim ve testleri yaptirdim. Zeynep hanimla tanistim. Cok tatli bi doktor. Ameliyat icin gerekli herseyi soyledi. Kisacasi yarin sabah 7:30da hastanede hazir olmam gerekiyor. Ama aklima geldikce heyecan basiyor. Korkuyorum sanki:) Ozellikle birkac sorum olacak. Giderken yanimda ne goturmeliyim. 3 gun hastaNede kalacakmisim. Neler lazim olur?
Jelesec sanada çok teşekkür ederim Macide hanımıda not alıyorum , tabi devlet has. eylül ekime kadar ancak ayarlanır .. tam ücretsiz değilde şöyle 2-3 bin gibi şeyede halletsem razıyım .. dr. Ali Mezdizdi galiba dün görüştüm fiyat biraz yüksek gibi geldi tabi nişantaşında olduğunda biraz fiyat farkediyor sanırsam..
çok teşekkür ederim, yarından itibaren göztepeden randevu almaya çalışıcam, inş. kısa sürede muaffak olurum :)Canım geçmiş oldun bende bursa fakültede yaptıracağım dırek plastık cerrah bolumunden al randevunu
3 günlük randevu listesinde plastik cerrahi uygun görünmüyor, bu hafta içi ilk adım randevu almaya yoğunlaşıcam, 34 yaşındayımplastik cerrahiden randevu alıcaksın eyer gündüz alamazsan, gece tam 12 yi geçtikten sonra kolaca randevu alınabiliniyor.. İlgili doktorlar memnun kalırsın umarım, kaç yaşındasın ve cub bedenin nedir..
Macide yakut a ben de muayene olmak istiyorum inş olcm
Soooonnn 3 güüüünnnn :))))) ve hala fermuarli bisey bulamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?