Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben de bugun cok dolandim. Gittim pumadan ust aldim fermuarli. Cok aramayin direk ilk buldugunuza teslim olun derim

Tabi ki haber veririm merak etmeyin siz bulursaniz sizde haber verirseniz sevinirim :) yarin lcwaikiki ye bakicam sonrada kadıköy e gecicem bi oralarda tekrar dolasiyim :s aslinda benim kapsonlu fermuarli swettim var ama o da cok kalin yaa bulamazsam onla idare edicem artik napıyım

Cok tesekkur ederim gercekten. Ameliyattan sonra da mutlu haberlerimi veririrm burdan insallah. Ve sanirim asil surec ameliyattan sonra basliyor. O zaman daha cok ihtiyacim olucak sizlere. Hepinizi cok seviyorum:)

merhaba Nerissaa
ablalarım gerekli olacakları bana söyledikleri gibi sana da söylemişler henüz bana laf düşmez zaten bu konuda :)))) bu arada senin adına çok sevindim umarım ameliyatın çok başarılı olur ve hiç bir sorun yaşamazsın. dualarımız ve iyi dileklerimiz seninle.. güzel haberlerini bekliyoruz..

Badem cim bol bir gömlek de olur.Çok da stres yapma tatlım

Hatta babanın gömleği ya da pijaması bile olur.Yeterki önü açık olsun.

haklısın ablacım ama eve dönüşte bizim dedikoducu komşulara madara olmıyım :)) çaktırmamaya çalışıcam bide ameliyat olayını tabii ameliyatın ertesi günü eve dönerken ne durumda olurum bilmiyorum da bakıcaz artık :S

Gençliğin yeter senin badem'ciğim sen ne giyersen giy ne sürersen sür elindeki Allah vergilerinin kıymetini bil:nazar.:Hayatta dedikoducuları ve seni çekemeyenleri hiç umursama....Sen kendi sağlığını ve huzurunu düşün,koskocaman Kadıköyde mutlaka önden açmalı şık bir şey bulursun ablacığım.Kendinden başka hiç birseyi hiç kimseyi düşünme,hele ameliyat arifesinde.Güzel bir ameliyat geçir güzel memişlere sahip ol ve dimdik mutlu bir şekillde tecrübelerini paylaşmak üzere aramıza sağlıklı ve çıtır olarak geri dön.....Dualarım seninle genç arkadaşım Allaha emanet ol...:)

Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim lebens abla ne guzel seyler yazmışsın duygulandirdin beni. :)

Sevgili yeni üye arkadaşlar.Ben 1.5 yıldır bu topikde yazıyorum.Yeri geliyor gerçekten çok hoş yakınlıklar kuruluyor.Böyle olunca da iş bazen geyiğe dönüşebiliyor.Bu yüzden ara ara yönetimden uyarı alınabiliyor.Bunun yaşanmaması adına bizler bir topik açmıştık ''Bütün estetikseverlerin geyik muhabbeti'' diye.Bu topikde tanışıp sonrasında muhabbetlerimizi ordan devam ettirdik bu topiği işgal etmemek adına.Her zaman bekleriz muhabbete http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...rlerin-geyik-muhabbeti-1052.html#post30444117

Hastaneden yaziyorum:) uyandim sonundaa cok susadim ama aksam 6 ya kadar hicbisey yok dedilet

Çok sevindim Nerissaa Aslında ben dahil bir çok arkadaş 2 saat diye biliyorum yemek ve su olayını ama bir bildiği vardır doktorunun.Narkozun etkisiyle uykun olur zaten.İyice uyu ve dinlen tatlım.Tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…