- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.081
Ben de bugun cok dolandim. Gittim pumadan ust aldim fermuarli. Cok aramayin direk ilk buldugunuza teslim olun derimbende arıyorum, bulamadım.. Birtane tunik buldum penye yarım kollu üzeri sıvama pul du.. alsam diye bayağı düşündüm.. hastahanede çok komik olurdum şıkır şıkır dolanırdım..Kadıköy tarfında fermuarlı ice penye tunik,
gecelik gözünüze ileşirse haber verirmisiniz
bende arıyorum, bulamadım.. Birtane tunik buldum penye yarım kollu üzeri sıvama pul du.. alsam diye bayağı düşündüm.. hastahanede çok komik olurdum şıkır şıkır dolanırdım..Kadıköy tarfında fermuarlı ice penye tunik,
gecelik gözünüze ileşirse haber verirmisiniz
Cok tesekkur ederim gercekten. Ameliyattan sonra da mutlu haberlerimi veririrm burdan insallah. Ve sanirim asil surec ameliyattan sonra basliyor. O zaman daha cok ihtiyacim olucak sizlere. Hepinizi cok seviyorum:)Nerissaa merhaba hayırlısı olsun ilkönce ameliyatın.Yanına alabileceğin eşyalar sen de alırsın mutlaka ama iç çamaşırı,önden rahatca açılıp kapanabilen penye eşofman tarzı bir üst,terlik,rulo selpak,kolonya,ıslak mendil,diş fırçan macunun,ilk etapta suyu daha rahat içebilmen için pipet,ameliyat sonrası odana getirildiğinde çok üşüyecek ve titreyeceksin narkozu vücudundan atarken.bu sebeple ayağına mutlaka kalın bir çorap al ve tembih et yanında refakatci olan kişiye hemen giydirsin sana.Bir de istersen şal türü bir şey olsun yanında.
Doktorunla mutlaka boyutu hakkında fikir birliğinde bulun.Bizim düşüncelerimiz ve isteklerimiz ile onların yapmak istediği boyut birbirini tutmayabiliyor.Bazı arkadaşlar gerçekten çok küçük istiyorlar ama istedikleri boyutu anlatamadıkları için kanımca sonuçlarından pişmanlık yaşayabiliyorlar.Bunun tam tersi de olabilir tabiiki.Çok küçülmesini istemezsin ama düşündüğünden daha fazla küçültebilir doktorun.Bence en önemli ayrıntı diye düşünüyorum bu konuyu nerissa cım.Mesela göğüslerinin neresinden çok rahatsızsın? sarkıklığımı,orta dekoltede olan kocaman görüntüsümü,damla model mi,yuvarlak şekillimi vs... bunları anlat.
Sana ameliyatında bol şans diliyorum.İnşallah herşey gönlünce olup,güzel bir iyileşme dönemi geçirirsin.Sevgilerimle...
Uzunca bir aradan sonra tekrar burdayim:) Aslinda 31 mayista gazi tipta ameliyatim vardi fakat devletin karsilayamayacagini ya da belki bi kismini karsilayacagini soylemisti doktor. Isimden firsat bulup ankara tipa gidememistim. Persembe sabahtan gittim. Melih beyle gorustum ameliyatin tamaminin karsilanacagini soyledi fakat en kotu 6 ay sonrasi icin arayip randevu verebilecegini soyledi. Ben de erken olsun taraftari oldugum icin gazideki gunumu beklemeye karar verdim. Ta ki cuma oglen melih bey arayana kadar. Pazartesi ameliyat icin gun verdi. Gun icinde hastaneye gelmemi soyledi. Gittim ve testleri yaptirdim. Zeynep hanimla tanistim. Cok tatli bi doktor. Ameliyat icin gerekli herseyi soyledi. Kisacasi yarin sabah 7:30da hastanede hazir olmam gerekiyor. Ama aklima geldikce heyecan basiyor. Korkuyorum sanki:) Ozellikle birkac sorum olacak. Giderken yanimda ne goturmeliyim. 3 gun hastaNede kalacakmisim. Neler lazim olur?
Tabi ki haber veririm merak etmeyin siz bulursaniz sizde haber verirseniz sevinirim :) yarin lcwaikiki ye bakicam sonrada kadıköy e gecicem bi oralarda tekrar dolasiyim :s aslinda benim kapsonlu fermuarli swettim var ama o da cok kalin yaa bulamazsam onla idare edicem artik napıyım
Badem cim bol bir gömlek de olur.Çok da stres yapma tatlım
tamam ablacım ben de bulamayınca altarnatif üretmeye başladım :)) yarına hayırlısı olsun bakalım :)
Hatta babanın gömleği ya da pijaması bile olur.Yeterki önü açık olsun.
tamam ablacım ben de bulamayınca altarnatif üretmeye başladım :)) yarına hayırlısı olsun bakalım :)
Şimdiden geçmiş olsun dileklerimi kabul et lütfenbaşarılı bir ameliyat sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum
haklısın ablacım ama eve dönüşte bizim dedikoducu komşulara madara olmıyım :)) çaktırmamaya çalışıcam bide ameliyat olayını tabii ameliyatın ertesi günü eve dönerken ne durumda olurum bilmiyorum da bakıcaz artık :S
Gençliğin yeter senin badem'ciğim sen ne giyersen giy ne sürersen sür elindeki Allah vergilerinin kıymetini bil:nazar.:Hayatta dedikoducuları ve seni çekemeyenleri hiç umursama....Sen kendi sağlığını ve huzurunu düşün,koskocaman Kadıköyde mutlaka önden açmalı şık bir şey bulursun ablacığım.Kendinden başka hiç birseyi hiç kimseyi düşünme,hele ameliyat arifesinde.Güzel bir ameliyat geçir güzel memişlere sahip ol ve dimdik mutlu bir şekillde tecrübelerini paylaşmak üzere aramıza sağlıklı ve çıtır olarak geri dön.....Dualarım seninle genç arkadaşım Allaha emanet ol...:)
Hastaneden yaziyorum:) uyandim sonundaa cok susadim ama aksam 6 ya kadar hicbisey yok dedilet
Ablacim iyiki varsin. Uyumaya calisicm simdi . Hicbir sikintim yok cok sukur
Hastaneden yaziyorum:) uyandim sonundaa cok susadim ama aksam 6 ya kadar hicbisey yok dedilet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?