Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hastaneden yaziyorum:) uyandim sonundaa cok susadim ama aksam 6 ya kadar hicbisey yok dedilet

Çok çok geçmiş olsun Nerissaa, iyileşme döneminde de kendinize dikkat edin lütfen. Kafanıza takılan (konuyla ilgili) soruların cevabını forumda bulabileceğinizi biliyorsunuz. Ben acaba bu forum olmasa ne yapardım bilmiyorum doğrusu, çünkü operasyonu İstanbulda oldum ama İzmirde oturuyorum. Aslında oturduğunuz yerde yaptırılması lazım ama biraz da frekans meselesi bu tutmayınca olmuyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Ameliyat olanlara gecmis olsun insallah sikintisiz atlatrsniz sureci. Bende senelerdr buraya gelir giderm okurum surekli doktor arastirirm vs. Ama bi turlu cesaret edemedm. 25 yasndaym seneye evleniyorum benm korkum ileride emzirememe korkusu ve bildgm kadaryla bazilarnda sut bezlerine dokunulmadgi icin hcbir kuculme olmams memnun kalmayan kisiler var. O kadar sikintiya girip ayni sekilde kalirsa deliririm heralde. Gordugum kadaryla bekar arkadaslarda var acaba doktorunuzdan bu konuyla ilgili nasil bi cevap aldnz ? Mutlaka bunlara cvp yazilmistr ama hepsini okuyamadm yardmciolursaniz cok sevinirim

Merhaba süt kanallarını koruduklarini ve emzirme işini yapabileceğini söylüyor doktorlar...benim doktorum eğer 3.çocuğu yaparsam süt vermede sıkıntı ysşamayacağimi sõylemişti...doğru doktor doğru teknikle sorun yaşanmaz diye düşünüyorum

Cepten yazıyorum harfler yanlış olabilir

Cok tesekkur ederim cevabin icin doktorada ozellikle belirtirim smdi is dedigin gibi dogru doktoru bulmaya kaldi istanbul avrupa yakasinda doktor tavsiye edebilcek biri varsa cok memnun olurum yada forumda bu konuyla ilgili bi baslk varmi bilmiorum

Yoyo, yazarken biraz daha dikkat edersek güzel türkçemize sizce de daha iyi olmaz mı? Belki üzerime vazife değil ama meslektenmidir nedir bilmiyorum, bu konularda hassasım biraz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ne kadar akıllı ve incesiniz.

Merhaba Asskn
Sanirim yoyo da benim gibi telefondan giriyor siteye ve onu anliyorum çünkü telefondan yazmak cok zor calisirken bide arada yazmak cok sıkıntılı bazen insan kafasini toplayip tek bi anlamli cumle bile olusturamiyor:) harfleri duzeltmek noktalama işaretlerine dikkat etmek çok büyük kulfet olabiliyor :) belki benim uzerime de vazife değildir ama ben de benim yaptigim yazim hatalarının da bundan kaynaklandığını belirtmek istedim. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Hastaneden yaziyorum:) uyandim sonundaa cok susadim ama aksam 6 ya kadar hicbisey yok dedilet

Coook geçmiş olsn arkadasımmmmm umarım iyisindir )))darısı benim ve diğer tüm ameliyat olacakların başınaaaa )) 18hazirandan önce ameliyat olacak olan var mı aramızda ?yoksa sıra bende miiiii ????

Dogru söyluyosunuz dikkat etmek lazim aslinda fakat telefon dokumatik arada harfler kayiyor ve vakit azligindan ancak bu kadar oluyor.dilekce de yazmiyorum sonucta ayrica yazdiklarim da anlasilmis demekki ki cevap verildi. Yinede tavsiyeniz icin tesekkurler

Benim ince narin düşünceli bi o kadar da güzel ablammmmm )))iyiki varsın iyiki seni tanıdımmmmmm )))bu nasıl bi nazikliktir nasıl bi düşüncedir yaa ))

Canım benim ben hissederek yazıyorum bazen alay konusuda olabiliyorum,güzel söz söylemekten kimse kaçınmamalı duyarak konuşmalı ve yazmalı.Çoğumuz ameliyat öncesi neler hissedildiğini çok iyi biliriz yani yanlız değilsin sen ve ameliyat olacak olanlar hepiniz Allaha emanet olun....İyi ki bende sizler gibi tertemiz yürekli insanlarla tanışmışım.:)))))))Sende hayırlısıyla ol ameliyatını sana da bir buket çiçek göndericeğim durruyektam söz....

bademhanım, ben de size teşekkür ederim. Telefondan girebileceğini hiç düşünmemiştim. Ben bu konuda hassasım biraz.

Cok tesekkur ederim gercekten. Ameliyattan sonra da mutlu haberlerimi veririrm burdan insallah. Ve sanirim asil surec ameliyattan sonra basliyor. O zaman daha cok ihtiyacim olucak sizlere. Hepinizi cok seviyorum:)

Merhaba , evet asıl süreç ameliyattan sonra başlıyor demişsin deri iyileşirken ,oluşan gerginlik kaşıntı ve birçok şeyler için,aynı sefa bitki yağı iyi geliyormuş ,ameliyat yaralarını ve cildi hızla iyileştiriyormuş..kaşıntılar ve problemleride geçiriyormuş.. kızımın vucudunda sıkıntıdan kırmızı kabarıklar oluştu,cildiyecinin verdiği merhemler işe yaramadı.tüm bitki yağlarımı bitki sandığı com dan alıyorum. yağları bu konuda uzaman bitki üzerine üniversite okumuş tatlı bir kızcağız kendi elleriyle yapıyor.. ameliyatım içinde aynı sefa yağını getirtmiştim.. kızımın kırmızı kabarıklarına sürdüm yarım günde kırmızılığı geçti, isterseniz ameliyat öncesi evde hazır tutun.. bitki yağını.. yüze ve ellere sürüldüğündede cildi yeniliyormuş.. bir araştırın derim bu bitkiyi ve özelliklerini..

Aynısefa Yağının Bilinen Faydaları

1- Tahriş olan ciltleri onarır.

2-Güneş ışınlarına karşı cildi korur.

3-Cildi besler kurumasını ve çatlamasını önler.

4-Cilt bakımında yüksek nemlendirici olarak kullanılır.

5-Hassas ciltleri dengeleyici ve güçlendirici özelliği vardır.

6-Kan dolaşımı sorunları ve adet ağrılarına, cilt çatlamalarına iyi gelir.

7-Yaraların derinlemesine temizlenmesini ve daha çabuk kapanmasını sağlar.

8-Aynı Sefa Yağı İltihap belirtilerini azaltır ve lokal kan dolaşımını iyileştirir.

9-Diğer dezenfektan ürünlerinden farklı olarak cildin doğal savunma gücünü azaltmaz.

10-Bunlar dışında varis, egzama, sivilce, mantar, pişik,isilik ve döküntü gibicilt problemlerine de destekleyici ve yardımcıdır.

Corbami da ictim ama pek tatsizdi. Ve nedense uykuya dalmakta zorlaniyorum, surekli ruya goruyorum. Su an yurumem gerektigini soylediler. Ama basimi kaldiramiyyorum ve goguslerimde inanilmaz bir agirlik varmis gibi tasiyamiyorum dik duramiyorum. Onun disinda hersey yolunda da su sonda nasil cikacak merk ediyorum

Canım yanında refakatçi var mı?Çok yeni daha başın döner ve göğüslerini taş gibi hissedersin,o baskı oluyor normal bunlar.Keşke bir iki adım yürüyebilsen sondanı da ona göre bir an önce çıkartabilirler.Bana sonda takılmamıştı onun için sonda hakkında pek birşey söyleyemem.En zorunu atlattın bundan sonra yavaş yavaş eski nerissaya dönersin hiç ameliyat sıkıntılarını bile hatırlamayacaksın canım.....Huzurlu bir gece geçirmen dileğiyle.....Hoşça kal.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…