- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.101
Hastaneden yaziyorum:) uyandim sonundaa cok susadim ama aksam 6 ya kadar hicbisey yok dedilet
Hastaneden yaziyorum:) uyandim sonundaa cok susadim ama aksam 6 ya kadar hicbisey yok dedilet
Merhaba arkadaslar. Ameliyat olanlara gecmis olsun insallah sikintisiz atlatrsniz sureci. Bende senelerdr buraya gelir giderm okurum surekli doktor arastirirm vs. Ama bi turlu cesaret edemedm. 25 yasndaym seneye evleniyorum benm korkum ileride emzirememe korkusu ve bildgm kadaryla bazilarnda sut bezlerine dokunulmadgi icin hcbir kuculme olmams memnun kalmayan kisiler var. O kadar sikintiya girip ayni sekilde kalirsa deliririm heralde. Gordugum kadaryla bekar arkadaslarda var acaba doktorunuzdan bu konuyla ilgili nasil bi cevap aldnz ? Mutlaka bunlara cvp yazilmistr ama hepsini okuyamadm yardmciolursaniz cok sevinirim
Merhaba süt kanallarını koruduklarini ve emzirme işini yapabileceğini söylüyor doktorlar...benim doktorum eğer 3.çocuğu yaparsam süt vermede sıkıntı ysşamayacağimi sõylemişti...doğru doktor doğru teknikle sorun yaşanmaz diye düşünüyorum
Cepten yazıyorum harfler yanlış olabilir
Merhaba arkadaslar. Ameliyat olanlara gecmis olsun insallah sikintisiz atlatrsniz sureci. Bende senelerdr buraya gelir giderm okurum surekli doktor arastirirm vs. Ama bi turlu cesaret edemedm. 25 yasndaym seneye evleniyorum benm korkum ileride emzirememe korkusu ve bildgm kadaryla bazilarnda sut bezlerine dokunulmadgi icin hcbir kuculme olmams memnun kalmayan kisiler var. O kadar sikintiya girip ayni sekilde kalirsa deliririm heralde. Gordugum kadaryla bekar arkadaslarda var acaba doktorunuzdan bu konuyla ilgili nasil bi cevap aldnz ? Mutlaka bunlara cvp yazilmistr ama hepsini okuyamadm yardmciolursaniz cok sevinirim
Merhaba süt kanallarını koruduklarini ve emzirme işini yapabileceğini söylüyor doktorlar...benim doktorum eğer 3.çocuğu yaparsam süt vermede sıkıntı ysşamayacağimi sõylemişti...doğru doktor doğru teknikle sorun yaşanmaz diye düşünüyorum
Yoyo, yazarken biraz daha dikkat edersek güzel türkçemize sizce de daha iyi olmaz mı? Belki üzerime vazife değil ama meslektenmidir nedir bilmiyorum, bu konularda hassasım biraz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ablacim iyiki varsin. Uyumaya calisicm simdi . Hicbir sikintim yok cok sukur
Yoyo, yazarken biraz daha dikkat edersek güzel türkçemize sizce de daha iyi olmaz mı? Belki üzerime vazife değil ama meslektenmidir nedir bilmiyorum, bu konularda hassasım biraz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Benim ince narin düşünceli bi o kadar da güzel ablammmmm)))iyiki varsın iyiki seni tanıdımmmmmm )))bu nasıl bi nazikliktir nasıl bi düşüncedir yaa ))
Merhaba Asskn
Sanirim yoyo da benim gibi telefondan giriyor siteye ve onu anliyorum çünkü telefondan yazmak cok zor calisirken bide arada yazmak cok sıkıntılı bazen insan kafasini toplayip tek bi anlamli cumle bile olusturamiyor:) harfleri duzeltmek noktalama işaretlerine dikkat etmek çok büyük kulfet olabiliyor :) belki benim uzerime de vazife değildir ama ben de benim yaptigim yazim hatalarının da bundan kaynaklandığını belirtmek istedim. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Cok tesekkur ederim gercekten. Ameliyattan sonra da mutlu haberlerimi veririrm burdan insallah. Ve sanirim asil surec ameliyattan sonra basliyor. O zaman daha cok ihtiyacim olucak sizlere. Hepinizi cok seviyorum:)
Merhaba , evet asıl süreç ameliyattan sonra başlıyor demişsin deri iyileşirken ,oluşan gerginlik kaşıntı ve birçok şeyler için,aynı sefa bitki yağı iyi geliyormuş ,ameliyat yaralarını ve cildi hızla iyileştiriyormuş..kaşıntılar ve problemleride geçiriyormuş.. kızımın vucudunda sıkıntıdan kırmızı kabarıklar oluştu,cildiyecinin verdiği merhemler işe yaramadı.tüm bitki yağlarımı bitki sandığı com dan alıyorum. yağları bu konuda uzaman bitki üzerine üniversite okumuş tatlı bir kızcağız kendi elleriyle yapıyor.. ameliyatım içinde aynı sefa yağını getirtmiştim.. kızımın kırmızı kabarıklarına sürdüm yarım günde kırmızılığı geçti, isterseniz ameliyat öncesi evde hazır tutun.. bitki yağını.. yüze ve ellere sürüldüğündede cildi yeniliyormuş.. bir araştırın derim bu bitkiyi ve özelliklerini..
Ne kadar akıllı ve incesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?