- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.121
Canım yanında refakatçi var mı?Çok yeni daha başın döner ve göğüslerini taş gibi hissedersin,o baskı oluyor normal bunlar.Keşke bir iki adım yürüyebilsen sondanı da ona göre bir an önce çıkartabilirler.Bana sonda takılmamıştı onun için sonda hakkında pek birşey söyleyemem.En zorunu atlattın bundan sonra yavaş yavaş eski nerissaya dönersin hiç ameliyat sıkıntılarını bile hatırlamayacaksın canım.....Huzurlu bir gece geçirmen dileğiyle.....Hoşça kal.....
Corbami da ictim ama pek tatsizdi. Ve nedense uykuya dalmakta zorlaniyorum, surekli ruya goruyorum. Su an yurumem gerektigini soylediler. Ama basimi kaldiramiyyorum ve goguslerimde inanilmaz bir agirlik varmis gibi tasiyamiyorum dik duramiyorum. Onun disinda hersey yolunda da su sonda nasil cikacak merk ediyorum
Merhaba arkadaslar. Ameliyat olanlara gecmis olsun insallah sikintisiz atlatrsniz sureci. Bende senelerdr buraya gelir giderm okurum surekli doktor arastirirm vs. Ama bi turlu cesaret edemedm. 25 yasndaym seneye evleniyorum benm korkum ileride emzirememe korkusu ve bildgm kadaryla bazilarnda sut bezlerine dokunulmadgi icin hcbir kuculme olmams memnun kalmayan kisiler var. O kadar sikintiya girip ayni sekilde kalirsa deliririm heralde. Gordugum kadaryla bekar arkadaslarda var acaba doktorunuzdan bu konuyla ilgili nasil bi cevap aldnz ? Mutlaka bunlara cvp yazilmistr ama hepsini okuyamadm yardmciolursaniz cok sevinirim
Cok tesekkur ederim ablacim. Arkadasim var yanimda ana keske annem olsaydi daha iyi olurdu. Ben ogrenci oldugum icin boyle ayri dustuk. Ama saolsun odamda bi abla var karin gerdirmis, o da pek ilgileniyor benimle:)
Asskn çok teşekkürler....cidden telden yazmak zor oluyor nasıl oldunuz bu arada?
Ah güzelim demek anacığın uzakta,insan böyle durumlarda tabii ki annesini arıyor,ama arkadaşında yanındaymış hiç endişe etme.Peki annene ameliyatından bahsettin mi?Çok soru soruyorum ne olur kusura bakma olaya birde anne gözüyle bakıyorum onun için merak ettim canım.Yarın yine sağlık durumundan haberdar et.Sevgiyle kalın arkadaşına da benden çok selam söyle....:)
Ablacim ne kusuru. Annemin haberi var elbette ve onunda akli bende kaldi. Cunku cok ani gelisti ameliyat gunu falan. Bu arada az once bir kalkayim yuruyeyim dedim de beceremedim ,direk sicak basiyor , 3adim snra da basim donuyor. Ama doktor israrla yurumemi istiyor. Bir de kalktigimda goguslerimdeki agriyi ve agirligi cok hissediyorumumarim sabaha bisiyim kalmaz
Çok sevindim NerissaaAslında ben dahil bir çok arkadaş 2 saat diye biliyorum yemek ve su olayını ama bir bildiği vardır doktorunun.Narkozun etkisiyle uykun olur zaten.İyice uyu ve dinlen tatlım.Tekrar geçmiş olsun
Gözün aydin sağlıkla atlattın şükür. ..uyu saatine yakın kalk :)bende saat geçsede yesem diye beklemiştim
Merhaba jelesec, sanırım siz benden daha çabuk iyileşeceksiniz. Biliyorsunuz bende hematom oluşmuştu, bu yüzden altı yedi santimlik bir kesi yapıldı tekrar ve hematom boşaltıldı. Dört gün boyunca dren ile dolaştım. Neyse şimdi daha iyiyim çok şükür. Aman ne olur ameliyat olan arkadaşlar en başta siz Jelesec nekahet döneminde kendinizi zorlamayın hatta bol bol dinlenin.
Nerisa arkadaşım görmedin galiba bizim geçmiş olsun dileklerimizi:44:
Abla telden giriyorum. Kacmis gozumden. Cok tesekkur ederim yardimlariniz ve iyi dilekleriniz icin.
Bu arada az once sondayi aldilar ve sutyeni taktilar daha daha iyiyim:)
Günaydın Nerrisa'cığım sondadan kurtulduğuna çok sevindim,sütyen o baskı hissini biraz hafifletir birde yürütürlerse çok iyi olur.Kollarını oynatabiliyormusun?Sevgilerimle bugün çok çok daha hissetmen dileğiyle,ablacığım samimiyetimden ve seninle aynılarını duymamdan ne olur hiç şühpe etme kalbim aklım seninle....
Ablacim simdi yurudum biraz ama gogusslerimde sanki tas var cok zor geliyo tasimak. Azicik da sizliyor sol gogsum yatinca umarim aksama kadar gecer acilar. Ve sana tekrar tesekkur ederim destegin icin:)
Abla telden giriyorum. Kacmis gozumden. Cok tesekkur ederim yardimlariniz ve iyi dilekleriniz icin.
Bu arada az once sondayi aldilar ve sutyeni taktilar daha daha iyiyim:)
hiç belli olmuyor bu tarz ameliyatlarda, iyiyim her şey yolunda derken terse dönebiliyor iyileşme süreci uzayabiliyor maalesef...biliyorum evet hematom durumunu bu ameliyatlara girerken komplikasyonları göze alarak giriyoruz çaresi olan sıkıntılar olsun ne diyelimçok sevindim adınıza sıkıntılar geçmiş nasıl anladınız hematom olduğunu yani hani bilelim ona göre davranalım
Önce bir yanma hissettim sonra da başladı o bölge şişmeye. Deri altı ile karın zarı arasında kan birikintisi toplanıyor. Böyle bir durum (yanma hissi) tahmin edildiğinde hemen buz ile pres yapmak gerekiyormuş.
Ablacim hicbirsey gormedim. Daha hangi teknigi kullandilar onu bile bilmiyorum desem. Simdi tekrar yurudum artik daha rahatim:)Canım bir kaç gün daha olur o ağırlık Allah sabır versin,senden alınan doku ve deri fazlalıklarını gördün mü?Ben teşekkür etmiyorsun diye sitem etmem çekinme o yüzden rahat ol zaten şu an sıkıntın var faydam olsun canım Nerrissa'cığım.
Tamam canım sorun değil yanlış anlama olmuş ben teşekkür etmediğin için sitem etmedim aman yanlış anlama olmasın lütfen... sende öyle düşünmesadece altımızda ki üstümüzde ki mesajlara yazınca bizim iyi dileklerimiz görmeyince dedim seni bilmeden kırdık mı? Neyse tekrar geçmiş olsun sonda çıktı rahatlamışsındır sürecini çok güzel atlatman dileğiyle sevgiler
Ablacim hicbirsey gormedim. Daha hangi teknigi kullandilar onu bile bilmiyorum desem. Simdi tekrar yurudum artik daha rahatim:)
Evet ablacim sonda cikti elimdeki intraket de cikti sadece direnler kaldi. Daha rahatim cok sukur. Ama sanki koltuk altimdan bir agri vuruyomus gibi oluyor
dayanılmaz bir yanma mı? Hafif yanmayı da baz alalım mı? Morluk oluyor mu? Çok sordum kusura bakma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?