Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Nerissa nasılsınız? Umarım daha iyisinizdir.

Iyiyim ablacim rahat rahat yuruyorum artik. Bu arada ameliyatimi prof. Dr. Serdar mehmet gultan yapmis. Az once ziyaretime geldi. Goguslerime bakti ve zor bi ameliyat gecirdigimi soyledi. Teknik olarak da vertical teknik kullandigini yani en az iz kalacak sekilde yaptigini anlatti. Bu arada mesajini aldim aldim ama cevap atamiyorum. Anladim ben seni sen icini ferah tut bosver:)

Çok teşekkürler bilgi verdiğin için hemen karnımı inceledim morluk sararma varmı diye sonuç dan memnun olman ne güzel güzel karnının ve memelerinin tadını çıkar bundan sonra çok geçmiş olsun tekrar

Nerrissacığım iyi olduğuna ve yürüyebildiğin için çok sevindim,kendine iyi bak ablacığım.Ameliyatını da emin ellerin altında olmuşsun süper....Güle güle iyileş canım yeni görünümünle çok mutlu ol.......

Jelesecciğim; hematom olsa duramazdın:) (derler ya kırık olsa duramazdın diye) ben de birşeyler ekleyebilirim hematom konusuna. Ameliyat sonrası ilk birkaç gün olma ihtimali olan birşey hematom. Eğer memeden konuşuyorsak süt bezleri hiç aktive olmamış hanımlarda(doğum yapmamış) oluşma ihtimali bir tık daha fazla(imiş). Oluştuğunda belirgin bir şişme kendini gösteriyor, yanma hissi basıyor çepeçevre. Hematomun raddesine göre tekrar ameliyat veya enjektörle çekilerek oradaki kan temizleniyor. Hissedemediğiniz hematomlarsa zararsız sayılabilir. Başta hissedemediğiniz hematomu belli bir süre sonra sertlik olarak hissedebilirsiniz. Bu tür hematomların zararı yok, vücut onu uzun da sürse absorbe ediyor. Kendi kendini tedavi ediyor yani vücut, ama 6 ay falan sürüyor bu süreç belki daha da fazla.
AMA ameliyat sonrası ilk birkaç gün kendinize dikkat edin ve belirgin şişme ve yanma (şişme çook önemli) hissederseniz kesinlikle doktorunuza başvurun, kontrol altına alınmayan hematomların meme başı kaybına kadar yolu var.
Jeleseğim senin için konuşuyorum: bu saatten sonra sende hematom mematom olmaz, boşuna oranı buranı kontrol etme:)

teleferikcim ben bu konuda özürlü kalmışım ya hiç bilmiyordum inan olmasın aman zaten evhamlı tipim uğraş dur ondan sonra:))

teşekkürler canım bilgi için

Geçmişler olsun.. bol karbonatlı su içmeyi unutma.. bedenin hızla iyileşir..

Geçmişler olsun.. bol karbonatlı su içmeyi unutma.. bedenin hızla iyileşir..
Tesekkur ederim. Karbonatli suyu bi sure icmistim iyi odem atiyo ama suan bi doktoruma sorayim oyle iceyim.

Bu arada drenler cikarken aci hisseder miyim? Kendimi de korkutmak istemiyorum ama su an dren yerlerim bile cok aciyor

Nerisa arkadaşım görmedin galiba bizim geçmiş olsun dileklerimizi:44:

Abla telden giriyorum. Kacmis gozumden. Cok tesekkur ederim yardimlariniz ve iyi dilekleriniz icin.

Bu arada az once sondayi aldilar ve sutyeni taktilar daha daha iyiyim:)

lebensfreude hanım,

yazılarınıza pek dikkat etmediğim için bu mesajdaki " Ben teşekkür etmiyorsun diye sitem etmem çekinme o yüzden rahat ol" şeklindeki cümlenin benim mesajımın hemen akabinde yazmanızı çok manidar buldum. Nerissa'yı merak ettiğim için, ve benden önce yazılanlara cevap verip beni atladığı için sadece kendimi ona hatırlatmak istemiştim. O da zaten, hatırlayıp cevap yazmış. yazdığı halde olaya dahil olmaya çalışmanıza bir anlam veremedim. Amacınızın ne olduğunu anlayamadım !

Canım benim ben hissederek yazıyorum bazen alay konusuda olabiliyorum,güzel söz söylemekten kimse kaçınmamalı duyarak konuşmalı ve yazmalı.

Canım benim seninle tanışmak asıl benim için bir onur siz gençlerden biz büyüklerin daha çok çok öğrenecekleri var....

ah be jelesec'im amacını sormuşsun arkadaşa ama; amacını utancından yazamayacağı için, ben yazayım dedim...amaç o kadar açık ki !! bak yukarıda alıntıladığım mesajlara bak. bunlar 2 dk harcayarak bulduğum mesajlar. otursam, araştırsam daha kim bilir ne kinayeler, alttan alta laf geçirmeler bulurum kim bilir. isteyen varsa sorsun, üşenmeyip oturup araştıracağım. günün sözü, ve bilumum diğer topiklerden yaptığı göndermelere değinmiyorum bile. ama hep o haklı, hep o mağdur, hep o iyi niyetli...ben amacından ziyade şunu soruyorum. bizle olan derdi ne?

bu mesajla da özelden, içeriğinin küçük bir çocuk tarafından bile algılanabileceği mesajları yeni arkadaşlara gönderip, onlara bizim dedikodumuzu yaptığın ne kadarda aşikar !! yeniler bunu anlamıyor olabilir ama bizim gibi eski üyelerin gözünden kaçmadığını bilesin !

bir de bizlere dedikoducu diyorsun. yaptığına bak!

nerissacım, mesajını alıntıladım canım. konu inan senle ilgili değil...konu bugüne kadar suskunluğumuzun "aptallık" olarak algılanıp dozajın arttırılmasıyla ilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…