Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

jelesec'im,

amaçla ilgili sana bir iki alıntı daha yapayım...al sana amaç. bak araştırdıkça neler buluyorum. ama üzgünüm, artık saat 18:00 oldu. çıkmak zorundayım. ama merak edenler varsa, yarın sabah ilk iş kaldığım yerden devam edebilirim.

arkadaşlar,
son bir kaç yazımdan dolayı topiği meşgul edip, sizlerin zamanını aldıysam özür dilerim. ama yazılan yazıların hepsi bu topikte olduğu için, cevaplarımı bu topikten vermek zorundaydım. alıntıladığım yazılarda her şey bariz ortada zaten. sizlerden tekrar özür dilerim, iyi akşamlar, seviyeli paylaşımlar.

Sorununuz ne olursa olsun ben bu basliga girdigimde bunlari gorup okudugumda uzuluyorum gercekten. Agrim sizim var su siteye girip biseyler okuyup ogrenip kendimi rahatlatmaktan baska da amacim yok. Sizlerin de olmasa ne guzel olurdu. Ben hepinizi seviyorum. Hersey icin de tesekkur ediyorum. Ha eski olmussunuz ha yeni ne farkeder.

nerissacım bizlerinde senle hiç sorunu yok kimseyle yok ama yukarıda görüldüğü gibi sorunu olan zaten belli ediyor kendini ama senin bilmediğin şeyleri biliyoruz ! Sen canını sıkma lütfen iyileşmene bak sevgilerimi gönderiyorum.

Son düzenleme:
Bugun sormustum ama tekrar soracagim. Bu drenler cikarken cok aci veriyormus. Bi sozlukte paylasimda bulunanlarin hepsi De cok acidigini soylemis gercekten oyle mi? :2:

Bugun sormustum ama tekrar soracagim. Bu drenler cikarken cok aci veriyormus. Bi sozlukte paylasimda bulunanlarin hepsi De cok acidigini soylemis gercekten oyle mi? :2:

benim drenler çıktıktan sonra acım kesilmişti şıp diye o direnlerin yeri acıtıyordu canım saniyelik bi acı oluyor bilgine bende öyle oldu

benim drenler çıktıktan sonra acım kesilmişti şıp diye o direnlerin yeri acıtıyordu canım saniyelik bi acı oluyor bilgine bende öyle oldu

Benim de drenlerin yeri cok aciyor suan ozellikle sol taraf. Umarim oyle acisiz olur. Normalde bugun cikacakti ama vazgsctiler yarina ertelediler.

Canım benim sana hayırlı şifalar diliyorum,bende seni çok sevdim.....çok çok geçmiş olsun......

Drenlerim ciktiiiiiiiii:) cok buyuk hafiflikmis gercekten. Ama sol drenim cikarken canim yandi biraz da sag tarafi hic hissetmedim. Ve birazdan ilaclarimi yazip taburcu edecekler. Cumartesi de dus:) hepinize tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin

Drenlerim ciktiiiiiiiii:) cok buyuk hafiflikmis gercekten. Ama sol drenim cikarken canim yandi biraz da sag tarafi hic hissetmedim. Ve birazdan ilaclarimi yazip taburcu edecekler. Cumartesi de dus:) hepinize tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin

Nerrissa'cığım gözün aydın seni ameliyatlı ameliyatlı üzülmene sebeb olduğum için senden çok çok özür diliyorum.Yeni üst yapınla bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu yaşa.Hakkını helal et güzel kızım....:)

nerissacığım,
tekrar geçmiş olsun. dünkü yazını, bu sabah gördüm ama jelesec sağolsun cevaplamış. inanki konu senle alakalı değil, zaten yazılarımı ve sorularımı direkt üyenin ismini vererek sordum. Ama senin ameliyat gününe gelmesi, senin açından kötü bir tesadüf oldu. sen bizlere bakmadan, yeni görüntünün keyfini sür.

lebensfreude hanım,
topiğe girip, bir şeyler yazıp yazılarımı görmezden gelmeye çalışmayın boşuna ! siz sorduğum sorulara cevap verin ! Tabi verecek yüzünüz varsa ! Yada bir kılıf uydurarak vermeye çalışın ama aşağıdaki gibi kinayelemelerinize bir SON verin !

Son düzenleme:
kaçak dövüşüyorsun lebensfreude !

yazıma "beğen" yapmışsın. sağın solun belli olmaz senin "beğeni iptal" yaparsın diye, altta görüntüsünü ekliyorum ki herkes görsün !

Eklentiler

• $lebensfreude.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 41
Arkasdaslar pazartesı gunu ameliyat oldum bugun direnlerım alındı ılk gun agrı baya oluyo ama sonrasında çok fazla agrı hıssetmedım doktorumda çok ıyı çıktı darısı bekleyenlerın başına

Arkasdaslar pazartesı gunu ameliyat oldum bugun direnlerım alındı ılk gun agrı baya oluyo ama sonrasında çok fazla agrı hıssetmedım doktorumda çok ıyı çıktı darısı bekleyenlerın başına

geçmiş olsun azıcık ağrı güzel sonuç için çekilir güzel iyileşme süreci diliyorum sizi doktorunuz kimdi?

Cok tesekkur edeeim ablam qmeliyattan sonra anca bosaldi oda girsatim yeni oldu yazmaya simdi hemşire uyuyabilmem icin bi ilac verdi uyumayi denicem ameliyattan sonra hic uyuyamadim
Iyi geceler herkese

olsun canım önemli değil :))yorma kendini sık sık dinlen dikişlerini iyi koru

Son düzenleme:

Çok çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım tüm içtenliğimle tez iyileşmeler diliyorum........:)

dedim sana acı anlık çıktımı daha rahat ediyor insan güzel dinlenmeler her zaman isteyenin yanında oluruz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…