- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.161
Lebensefud çok teşekkürler özel mesajınla mutlu oldum, benim için bu işin maliyeti çok önemli. peki nasıl iletişime gecebilirim, sizden nasıl bahsedebilirim ? özelden yazmak istedim ama yazamadım. Bugün yeterli kadar mesaj yazıp özel mesaj atma hakkı almaya çalışacağım.
Lebensfreu hanım özel mesajınızı malesef yeni gördüm.Yönlendirmeniz için çok teşekkürler.Barış beyin ve eser hanımın hocası demişsiniz Tayfun bey için ama malesef ben kararımı verdim.Sadece ters t yöntemi ile yapacağından tercih etmedim kendisini.İyi bir doktor aslında.5 Nisana aldım tarihimi zaten.İlginiz için teşekkür ederim.
bu mesajla da özelden, içeriğinin küçük bir çocuk tarafından bile algılanabileceği mesajları yeni arkadaşlara gönderip, onlara bizim dedikodumuzu yaptığın ne kadarda aşikar !! yeniler bunu anlamıyor olabilir ama bizim gibi eski üyelerin gözünden kaçmadığını bilesin !
bir de bizlere dedikoducu diyorsun. yaptığına bak!
nerissacım, mesajını alıntıladım canım. konu inan senle ilgili değil...konu bugüne kadar suskunluğumuzun "aptallık" olarak algılanıp dozajın arttırılmasıyla ilgili...
Sorununuz ne olursa olsun ben bu basliga girdigimde bunlari gorup okudugumda uzuluyorum gercekten. Agrim sizim var su siteye girip biseyler okuyup ogrenip kendimi rahatlatmaktan baska da amacim yok. Sizlerin de olmasa ne guzel olurdu. Ben hepinizi seviyorum. Hersey icin de tesekkur ediyorum. Ha eski olmussunuz ha yeni ne farkeder.
Bugun sormustum ama tekrar soracagim. Bu drenler cikarken cok aci veriyormus. Bi sozlukte paylasimda bulunanlarin hepsi De cok acidigini soylemisgercekten oyle mi? :2:
benim drenler çıktıktan sonra acım kesilmişti şıp diye o direnlerin yeri acıtıyordu canımsaniyelik bi acı oluyor bilgine bende öyle oldu
Sorununuz ne olursa olsun ben bu basliga girdigimde bunlari gorup okudugumda uzuluyorum gercekten. Agrim sizim var su siteye girip biseyler okuyup ogrenip kendimi rahatlatmaktan baska da amacim yok. Sizlerin de olmasa ne guzel olurdu. Ben hepinizi seviyorum. Hersey icin de tesekkur ediyorum. Ha eski olmussunuz ha yeni ne farkeder.
bademim hoşgeldin canım nlgpde aldım güzel haberleriniçok şükür sağlıkla döndün aramıza
Drenlerim ciktiiiiiiiii:) cok buyuk hafiflikmis gercekten. Ama sol drenim cikarken canim yandi biraz da sag tarafi hic hissetmedim. Ve birazdan ilaclarimi yazip taburcu edecekler. Cumartesi de dus:) hepinize tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin
Drenlerim ciktiiiiiiiii:) cok buyuk hafiflikmis gercekten. Ama sol drenim cikarken canim yandi biraz da sag tarafi hic hissetmedim. Ve birazdan ilaclarimi yazip taburcu edecekler. Cumartesi de dus:) hepinize tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin
Nerrissa'cığım gözün aydın seni ameliyatlı ameliyatlı üzülmene sebeb olduğum için senden çok çok özür diliyorum.Yeni üst yapınla bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu yaşa.Hakkını helal et güzel kızım....:)
Arkasdaslar pazartesı gunu ameliyat oldum bugun direnlerım alındı ılk gun agrı baya oluyo ama sonrasında çok fazla agrı hıssetmedım doktorumda çok ıyı çıktı darısı bekleyenlerın başına
Cok tesekkur edeeim ablam qmeliyattan sonra anca bosaldi oda girsatim yeni oldu yazmayasimdi hemşire uyuyabilmem icin bi ilac verdi uyumayi denicem ameliyattan sonra hic uyuyamadim
Iyi geceler herkese
Arkasdaslar pazartesı gunu ameliyat oldum bugun direnlerım alındı ılk gun agrı baya oluyo ama sonrasında çok fazla agrı hıssetmedım doktorumda çok ıyı çıktı darısı bekleyenlerın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?