Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bütün yeni ameliyat olmuşlara acil şifalar,ve mutlu yarınlar diliyorum yüreği sevgi dolu olanların yüreği sevgiyle olsun......:)

yaşınla senden küçüklere öğrettiğin bu mu ? ben gerçekten senin adına çok üzgünüm. unutma ki yaşadıklarımız; yaptığımız tercihlerin sonucudur. ben neden bugün bu durumdayım? diye bir düşün bence ! benim yazılarımı alıntılayıp cevap veremiyorsun bile. başka arkadaşların yazılarını alıntılayıp onlara cevap veriyor gibi görünüp, bize gönderme yapma yolunu seçiyorsun. Sana hodri meydan diyorum ! ama sen bu kadar CESURSUN lebensfreude !!

herkese selam olsun
direnlerim çıktı biraz dinlendim sonrada taburcu oldum. hiç sancım yok desem yalan olur sonuçta bi ameliyat oldum ama çok şükür dayanılmıycak gibi değil. hatta regl sancısı mı çekmek istersin yoksa bunu mu deseler bunu seçerim çünkü hiç rahatsız etmiyor beni
ameliyatım çok iyi geçmiş doktorum öyle dedi hiç bi sorun çıkmamış o yüzden de 1 saat erken çıktım ameliyattan. oturup kalkarkende hiç sorunum yok ama dren çıkartılırken tuhaf oldum biraz dren çıkarken değilde daha çok hemşire drenin yerini silerken canım acıdı. şuanda çok mutluyum halimden şimdi biraz dinlenmeliyim donra görüşürüz.
ameliyat olmuş olan herkese çok geçmiş olsun diliyorum

bu yaz daha da mutlu olacaksın canım. pişiksiz, istediğin kıyafetleri özgürce giyebilmenin tadına varacaksın. diğer tarafta da yazdım ama burada da yazıyım. sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum, kendini bol bol şımart, 1 ay hiç bişeye dokunmadan dinlen

çok teşekkür ederim ogltkn hep birlikte mutlu olucazzzz inşallah desteklerinizi hiç unutmıycam iyi ki varsınız iyi ki kadınlar kulübü diye bir site var sizin gibi iyi insanları tanıma fırsatı buldum

çok teşekkür ederim ogltkn hep birlikte mutlu olucazzzz inşallah desteklerinizi hiç unutmıycam iyi ki varsınız iyi ki kadınlar kulübü diye bir site var sizin gibi iyi insanları tanıma fırsatı buldum

sen de iyiki varsın bademcim, kim olsa aynı desteği gösterirdi, aynı yollardan geçtik ne de olsa bunları düşünme, yeni görüntünün keyfine var. çok öpüyorum canım..

Bademim seninle ameliyatından bir gün önce tanışmak inan çok mutlu etti beni.Sana o gün 2 saat bile olsa anlatmaya çalışmıştım,çok zor bir şey olmadığını.Bütün temennim bundan sonraki sürecini iyi geçirmendir.Aman sakın iyiyim,ağrım yok diye çok fazla hareket etme.Hep temkinli olman gerekiyor bir ay.Yaşın daha çok genç.İçin kıpır kıpırdır şimdi senin.Bu dediklerimi sakın unutma.Minumum ve yavaş hareket! Bol bol dinlen.Anneciğin sana gerekli herşeyi yapar merak etme Bir de ne olursa olsun en ufak gözünü rahatsız eden şey olursa doktoruna ulaş.(dikiş üzerinde sulanma,açılma,herhangi bir olumsuzluk yani...) burdan da herşeyi sorabilirsin.Batmalar yanmalar olacak korkma.Ani batma hissi gibi.

Seni seviyorum.Allaha emanet ol.

Badem hanım ve nerıssaa cok geçmiş olsunn arkadaslar ))ne güzel atlattınız ameliyatı ve kurtuldunuz ))darısı basıma inşallah bi aydan az kaldı benim günümede heralde ö güne kadar ameliyat olanlar çıkar tekrar ....eee nasılsınız yeni görüntünüzden memnun musunuz?hafiflik hissetmeye başladınız mı kac gram parca çıkarmışlar bideee cok sordum mazur görünn

Birde sorun gözüküyor grupta arkadaslar tam olarak neden oluştu bu sorun kaynağı nedir merak ediyorum hepiniz cok yardımsever ve iyi insanlarınız nasıl problem çıktı aranızda hayret ettim açıkcası umarım Birand önce tatlıya baglanırr iyi günler hepinizeee sağlıklı ve hafiflemiş günler hafifi siz anladınız ))

bademim hoşgeldin canım nlgpde aldım güzel haberlerini çok şükür sağlıkla döndün aramıza

Cok tesekkur ederim ablam inan senle tanışmak benim için çok büyük bir sansti. Benle bulusmayi kabul ettiğin için sana ne kadar minnettar olduğumu bilemezsin. Hareket etme konusunda haklisin valla cok zor tutuyorum kendimi kollarimi kullanmamak biraz zor oluyor. dikislerimi henuz goremiyorum ustunde bantlar var ama diren yerlerim aciyor hala bi de sag göğüs ucum. Ani batma ve yanmalar oluyor alistim onlara
Bu arada burasi baya karisti gerçekten uzuldum ama en azindan kozlar acik oynandi heralde okuyamamis olsam da öyle tahmin ediyorum. Jelesec abla icin de uzuldum onsuz bi kk düşünemiyorum gercekten de en kisa zamanda aramiza dönmesi dilegiyle çok selamimi soylersin ona da
Sen de Allaha emanet ol ablam seni seviyorum

Kızlar artık bu durum ile ilgili kimse bir şey yazmasın.Olay bitmiştir.Biz paylaşımlarımıza kaldığımızdan yerden devam edelim.

oncelikle merhaba ve ameliyat olan herkese gecmis olsun. mutlu ve iyi haberlerini ameliyat olan arkadaslardan gun gun almak cok guzel. ben mesleki uzmanlikla alakali bir kursa yazildim o sebeple giremedim. ozelden mesaj hakkim yok bazi arkadaslarima o sebeple cevap yazamadim. lebens hanim nasiksiniz? hizlandirilmis 1 aylik kursa devam ediyorum. sagligim iyi cok sukur. insallah siz de iyisinizdir.. annem de cok iyi. hatta bu ara yine cocujlarima bakiyor. giremezsem kulube merak etmeyin. bu arada serabis hanim size de cevap yazamadim inanin simdi okudum kursta aradayim hemen cevap vereyim. ben de evet bugday tenliyim doktorum serhat tuncer... breast reduction scars adli siteden kendisine ornek gogus sekli ve boyutu goturdum aynisini yapti. ben ve annem memnun kaldik. siz de iyi arastirin hersey gonlunuzce olsun. hoca geldi ben kactim..:)))

sizlere çok güzel sorularım var :)
1. Malum önümüz haziran ve deniz sezonu acılıyor benim için ama bu durumda en erken ne zaman girebilirim ve güneşlenebilirim?
2. Bu dikişler ne zaman kaybolmaya başlar?
3. Göğsümün ucuna giren şiddetli sızlamalar normal mi?
Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...

Cevap vermeye çalışayım bildiğim kadarıyla:)

1.Ben ilk ameliyat olduğum sene kendimi güneşten çok korumuştum.Özellikle güneşin dik olduğu öğle saatleri hiç çıkmamıştım.Bikini veya mayo altından bile güneş ışınlarının girdiğini ve bunun da dikiş izlerinin iyi iyileşememesine neden olduğunu doktorum üstüne basarak söylemişti.Bu sebeple de sadece eczanelerde satılan Tritone fort spf 50 kremi tavsiye etmişti.Ben 2 sene üstüste onu kullanmıştım.En azından ameliyat olan yerlerinize güneşlenmeden önce bikini mayo altına sürerseniz daha etkili bir koruma olacaktır.(Bu arada bu krem benim doktorumun bana verdiği bir krem,siz mutlaka kendi doktorunuzada danışın)

2.Dikişlerin izlerinin silikleşmesi hepimizin cildi ve iyileşme süreciyle alakalı.Benim 7.ay da silikleşmeye ve beyazlaşmaya başlamıştı.

3.Göğüs ucundaki sızlanmalar kesik kesik bıçak saplanması gibi durumlar olabiliyor.Bu zaten iyileşme belirtisidir,hislerin yavaş yavaş başladığına delalettir

Rica ederim.

Benim de sadece sağ göğsümde sizlamalar var ve agri var sol taraf rahat

Bademhanımcım sizinle bugün tel de konuştuk bu konuyu Çok normal.Bu operasyonu geçiren bütün arkadaşlarda olmuştu bu durum.Sağ göğsünün daha fazla olması o göğsünün daha ödemli olmasına bağlı olabilir.His olayı da bazen bu gibi durumlarda aynı olabiliyor.Yani bir tarafa daha çabuk diğerine daha geç his gelebiliyor tatlım

Arkadaşlar sorularınıza cvp vermeye çalışıyorum.Ama bu benim uzmanlık alanım değil,sadece burada paylaşım yapan arkadaşların süreçleri ve kendi yaşadığım sürece dayanarak cevaplamaya çalışıyorum.Siz aklınıza ne takılırsa mutlaka doktorunuza danışın.Ya da olağanüstü bir durumda mutlaka iletişime geçin.

sabah 09.30 da hastaneye varmıştık doktorumun asistanı bizi karşıladı ve odamıza çıktık aynı otele gitmişim gibiydi açıkçası bu arada doktorumun adı Cem Payaslı. şuan için doktorumdan memnunum henüz hiç bir sorun yaşamadım ve çok ilgiliydi. zaten abi kardeş gibiydik.(doktorumla ilgili yinede büyük konuşmuyorum sonucu tamamen görmeden birşey söylemek,başkalarını yanlış yönlendirmek istemem) gerekli testlerin sonuçları beklendi falan sonra saat 11.30 da gelip aldılar beni. sedye de keyfim çok yerindeydi hemen hemen hiç korku heyecan yoktu diyebilirim. benim sakinleştirici iğnemi asansörde yaptı hemşire odaya yetişemediği için koştura koştura geldi o yüzden de kimseye madara olmadım sonra gözlerimi bi açtım tepemde gözlüklü biri "sen kimsin be" dedim "ben senin anestezi doktorunum bişey yok iyisin" dedi sonra odaya çıkardılar beni o kısım kopuk 14.00te odaya girdiğimi hatırlıyorum ama bizimkiler odadaydı hep şakalaştım gülerek geldim herkes maşallah dedi hatta arkadaşım "şuna bak sanki ameliyattan değilde düğünden geliyo" dedi yatağa yattım kollarımı uzattım gerneştim hop hop hop sesleri arasında aa evet ben ameliyat oldum dimi dedim kendime geldim tuvalete gitmem lazım dedim hemşire lazımlık verdi tam 1 saat cebelleştim ama başaramadım "beni kaldırın" dedim saat 4tü hemşire "su iç bir yudum miden bulanmazsa belki kaldırım" dedi. annem suyu uzattı ben bulmuşum suyu bırakırmıyım bardağın yarısını içtim midem falan bulanmadı çok şükür kalktım ama biraz başım döndü ilk 2 kalkışımda sonrasında çok rahat kendim gidebildim zaten. normalde hemşire akşam 6ya kadar kalkmıcaksın demişti ben saat 6da hastanenin bahçesinde turluyodum ameliyattan sonra gece 12 de hemşire uyku ilacı verene kadar da hiç uyumadım mesela herkes çok şaşırdı ama çok denedim uyuyım da zaman geçsin diye bi türlü uyuyamadım aldım drenlerimi elime indim aşağı ben de neyse ertesi gün de direnlerim çıktı o kısım biraz tuhaf oluyo içimden bişey çıktı resmen hissediyosun sonuçta ama acımadı sadece drenlerin sokulup çıkarıldığı yer sonrasında ağrıdı biraz geçti. saat sabah 11.15te soluğu takside aldım eve geldik. benim de ameliyat serüvenim böyleydi yani
sağ göğsümde biraz sancı vardı nldglp ablam dr ara sor dedi telefonla konuştuğumuzda ben de aradım sordum normal dedi dr.
ameliyat olmak isteyenlere şunu söyleyebilirim ama kesinlikle imkanı olan ötelemesin çünkü o kadar da büyütülecek korkulacak birşey değil. şuan da iyi ki bu ameliyatı oldum diyorum

bu arada üşüme titreme olayımda sadece ilk 20 dk oldu benim sonra off çok sıcak alın şu yorganı çıkarın çoraplarımı diye odadakilere çemkiriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…