- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.181
Bütün yeni ameliyat olmuşlara acil şifalar,ve mutlu yarınlar diliyorum yüreği sevgi dolu olanların yüreği sevgiyle olsun......:)
herkese selam olsun
direnlerim çıktı biraz dinlendim sonrada taburcu oldum. hiç sancım yok desem yalan olur sonuçta bi ameliyat oldumama çok şükür dayanılmıycak gibi değil. hatta regl sancısı mı çekmek istersin yoksa bunu mu deseler bunu seçerim çünkü hiç rahatsız etmiyor beni
ameliyatım çok iyi geçmiş doktorum öyle dedi hiç bi sorun çıkmamış o yüzden de 1 saat erken çıktım ameliyattan. oturup kalkarkende hiç sorunum yok ama dren çıkartılırken tuhaf oldum birazdren çıkarken değilde daha çok hemşire drenin yerini silerken canım acıdı. şuanda çok mutluyum halimden şimdi biraz dinlenmeliyim donra görüşürüz.
ameliyat olmuş olan herkese çok geçmiş olsun diliyorum
bu yaz daha da mutlu olacaksın canım. pişiksiz, istediğin kıyafetleri özgürce giyebilmenin tadına varacaksın. diğer tarafta da yazdım ama burada da yazıyım. sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum, kendini bol bol şımart, 1 ay hiç bişeye dokunmadan dinlen
çok teşekkür ederim ogltkn hep birlikte mutlu olucazzzz inşallah desteklerinizi hiç unutmıycam iyi ki varsınız iyi ki kadınlar kulübü diye bir site var sizin gibi iyi insanları tanıma fırsatı buldum
herkese selam olsun
direnlerim çıktı biraz dinlendim sonrada taburcu oldum. hiç sancım yok desem yalan olur sonuçta bi ameliyat oldumama çok şükür dayanılmıycak gibi değil. hatta regl sancısı mı çekmek istersin yoksa bunu mu deseler bunu seçerim çünkü hiç rahatsız etmiyor beni
ameliyatım çok iyi geçmiş doktorum öyle dedi hiç bi sorun çıkmamış o yüzden de 1 saat erken çıktım ameliyattan. oturup kalkarkende hiç sorunum yok ama dren çıkartılırken tuhaf oldum birazdren çıkarken değilde daha çok hemşire drenin yerini silerken canım acıdı. şuanda çok mutluyum halimden şimdi biraz dinlenmeliyim donra görüşürüz.
ameliyat olmuş olan herkese çok geçmiş olsun diliyorum
bademim hoşgeldin canım nlgpde aldım güzel haberleriniçok şükür sağlıkla döndün aramıza
Bademim seninle ameliyatından bir gün önce tanışmak inan çok mutlu etti beni.Sana o gün 2 saat bile olsa anlatmaya çalışmıştım,çok zor bir şey olmadığını.Bütün temennim bundan sonraki sürecini iyi geçirmendir.Aman sakın iyiyim,ağrım yok diye çok fazla hareket etme.Hep temkinli olman gerekiyor bir ay.Yaşın daha çok genç.İçin kıpır kıpırdır şimdi senin.Bu dediklerimi sakın unutma.Minumum ve yavaş hareket! Bol bol dinlen.Anneciğin sana gerekli herşeyi yapar merak etmeBir de ne olursa olsun en ufak gözünü rahatsız eden şey olursa doktoruna ulaş.(dikiş üzerinde sulanma,açılma,herhangi bir olumsuzluk yani...) burdan da herşeyi sorabilirsin.Batmalar yanmalar olacak korkma.Ani batma hissi gibi.
Seni seviyorum.Allaha emanet ol.
sizlere çok güzel sorularım var :)
1. Malum önümüz haziran ve deniz sezonu acılıyor benim için ama bu durumda en erken ne zaman girebilirim ve güneşlenebilirim?
2. Bu dikişler ne zaman kaybolmaya başlar?
3. Göğsümün ucuna giren şiddetli sızlamalar normal mi?
Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...
Benim de sadece sağ göğsümde sizlamalar var ve agri var sol taraf rahat
Benim de sadece sağ göğsümde sizlamalar var ve agri var sol taraf rahat
Badem hanım, tekrar geçmiş olsun.. ameliyat giriş çıkış ve sonrasını anlatacağın zamanı bekliyoruz.. Narkozdan uyanma ve üşüme titreme kusma sende oldumu.. sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?