- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.201
Herkese iyi akşamlar;
Öncelikle amelyat olan arkadaşlara geçmiş olsun ve hayırlı olsun , umarım beklediklerinden bile iyi sonuçlar alırlar ... yakın zamanda başladım bu topiği (sanırım böyle deniyor) okumaya paylaşımlar bayağı faydalı benim için daha öncede yazdım ama epeydir istiyorum ama bitürlü yaptıramadım hep araya bişiler girdi, yaptıranlardan ee biraz zor ama kesinlile değiyor die yorumlar gelince hevesleniyorum da sonbahardan önce yaptırmam büyük ihtimal ... neyse ben sadade geleyim... efendim benim sebebi ziyaretim dr. konusuna karar vermek önce özel bi klinikte yaptırırım diye düşündüm sonra devlettede yaptırabiliceğimi keşfettim ama birtürlü devletten randevu almayı beceremedim... özel yada devlet arasında sonuç konusunda bir fark varmıdır acaba hani özelde dahamı izsiz güzel sonuç alınır yoksa bu iş tamamen şans meselesimidir? bide ist. avp. yakasında devlet yaptırmak için hastane veya dr. tavsiye edebilecek bir arkadaş çıkarmı acaba?
selam güneşgözlüğüvallahi özel yada devlet diye çok büyük bir uçurum olduğunu sanmıyorum aslında ben özel de ameliyat oldum çünkü zaten sgk falan yok benim hiç devlet ihtimalini düşünmedim. devlet hastanesinde ameliyat olup memnun olanlarda var olmayanlarda var aynı şekilde özel de ameliyat olup memnun olanlar da var olmayanlarda. önemli olan doktorun ile olan iletişimin canım onu baz almalısın
bademhanim teşekkürler yanıtın için , şimdi bağcılar dev. eğit. araş. randevu aldım salı günü için kısmetse bi gidiyim, bakayım aklıma yatarsa zaten anca 2-3 ay sonraya gün verirler herhalde .. olmadı zaten ben o bütçeyi gözden çıkartmıştım bu iş için :) buarada senin için en kısa sürede iyişleşmeni güzel, iyi haberlerini okumayı diliyorum , umarım beklediğinden de şapşahane bir sonuç çıkar ortaya :) vede darısı benimde başıma olur inşallah...
sabah 09.30 da hastaneye varmıştık doktorumun asistanı bizi karşıladı ve odamıza çıktık aynı otele gitmişim gibiydi açıkçasıbu arada doktorumun adı Cem Payaslı. şuan için doktorumdan memnunum henüz hiç bir sorun yaşamadım ve çok ilgiliydi. zaten abi kardeş gibiydik.(doktorumla ilgili yinede büyük konuşmuyorum sonucu tamamen görmeden birşey söylemek,başkalarını yanlış yönlendirmek istemem) gerekli testlerin sonuçları beklendi falan sonra saat 11.30 da gelip aldılar beni. sedye de keyfim çok yerindeydi hemen hemen hiç korku heyecan yoktu diyebilirim. benim sakinleştirici iğnemi asansörde yaptı hemşire odaya yetişemediği için koştura koştura geldi o yüzden de kimseye madara olmadım sonra gözlerimi bi açtım tepemde gözlüklü biri "sen kimsin be" dedim "ben senin anestezi doktorunum bişey yok iyisin" dedi sonra odaya çıkardılar beni o kısım kopuk 14.00te odaya girdiğimi hatırlıyorum ama bizimkiler odadaydı hep şakalaştım gülerek geldim herkes maşallah dedi hatta arkadaşım "şuna bak sanki ameliyattan değilde düğünden geliyo" dedi yatağa yattım kollarımı uzattım gerneştim hop hop hop sesleri arasında aa evet ben ameliyat oldum dimi dedim kendime geldim tuvalete gitmem lazım dedim hemşire lazımlık verdi tam 1 saat cebelleştim ama başaramadım "beni kaldırın" dedim saat 4tü hemşire "su iç bir yudum miden bulanmazsa belki kaldırım" dedi. annem suyu uzattı ben bulmuşum suyu bırakırmıyım bardağın yarısını içtim midem falan bulanmadı çok şükür kalktım ama biraz başım döndü ilk 2 kalkışımda sonrasında çok rahat kendim gidebildim zaten. normalde hemşire akşam 6ya kadar kalkmıcaksın demişti ben saat 6da hastanenin bahçesinde turluyodum ameliyattan sonra gece 12 de hemşire uyku ilacı verene kadar da hiç uyumadım mesela herkes çok şaşırdı ama çok denedim uyuyım da zaman geçsin diye bi türlü uyuyamadım aldım drenlerimi elime indim aşağı ben de neyse ertesi gün de direnlerim çıktı o kısım biraz tuhaf oluyo içimden bişey çıktı resmen hissediyosun sonuçta ama acımadı sadece drenlerin sokulup çıkarıldığı yer sonrasında ağrıdı biraz geçti. saat sabah 11.15te soluğu takside aldım eve geldik. benim de ameliyat serüvenim böyleydi yani
sağ göğsümde biraz sancı vardı nldglp ablam dr ara sor dedi telefonla konuştuğumuzda ben de aradım sordum normal dedi dr.
ameliyat olmak isteyenlere şunu söyleyebilirim ama kesinlikle imkanı olan ötelemesin çünkü o kadar da büyütülecek korkulacak birşey değil. şuan da iyi ki bu ameliyatı oldum diyorum
Badem hanım, inşallah iyileşme zamanında böyle kolayca ve sorunsuz geçsin, bitsin ,gitsin..Kaç yaşında ve kilodasın, bedenin sağlıklı ve iyi bakılmış anladığım kadarıyla, hergün bir çay kaşığı karbonatı suya karıştırıp içersen. vucudundaki narkozlar ve asitller çıkıp gider ve sen daha hızlı iyileşirsin.bol sağlıklı günler diliyorum sana..sevgiler...
amin canım inşallah hepimizin başınaaaa
bu arada ben de hep düşünüyodum ama hiç bir doktorla görüşmemiştim sonra doktorumla tanıştım muayenehaneden çıkmadan gün aldım 10 gün sonrada sedyede ameliyathaneye gidiyodumo yüzden doktora güven önemliii
son zamanlarda tüm boş vakitlerimde forumları dolaşıyorum bununla ilgili , yaptıranların çoğu keşke daha önce yaptırsaymışım diyor ... bende valla hergün yorgunum sanki küfe taşıyorum omuzlarımdaöyle aman aman büyük değiller (d cup ) ama ben çok minyonum.. aslında sen en güzelini yapmışsın çok didik didik incemeleden karar vermek en iyisi .. fakat benim huyum kurusun illa ıncık cıncık araştırıcam rahat edemiyorum :) ... anladığım kadarıyla şuan gayet iyisin maşallah zaten bütün sıkıntı epi topu 6-8 ay oda izin silikleşmesi falanla beraber .. ben 34 senedir hadi çocukluğu saymazsak 20 senedir taşıyorum ...
Herkese iyi akşamlar;
Öncelikle amelyat olan arkadaşlara geçmiş olsun ve hayırlı olsun , umarım beklediklerinden bile iyi sonuçlar alırlar ... yakın zamanda başladım bu topiği (sanırım böyle deniyor) okumaya paylaşımlar bayağı faydalı benim için daha öncede yazdım ama epeydir istiyorum ama bitürlü yaptıramadım hep araya bişiler girdi, yaptıranlardan ee biraz zor ama kesinlile değiyor die yorumlar gelince hevesleniyorum da sonbahardan önce yaptırmam büyük ihtimal ... neyse ben sadade geleyim... efendim benim sebebi ziyaretim dr. konusuna karar vermek önce özel bi klinikte yaptırırım diye düşündüm sonra devlettede yaptırabiliceğimi keşfettim ama birtürlü devletten randevu almayı beceremedim... özel yada devlet arasında sonuç konusunda bir fark varmıdır acaba hani özelde dahamı izsiz güzel sonuç alınır yoksa bu iş tamamen şans meselesimidir? bide ist. avp. yakasında devlet yaptırmak için hastane veya dr. tavsiye edebilecek bir arkadaş çıkarmı acaba?
yaşım 25 kilom da ameliyata girerken 73tü boyum 1.68. sağlık konusunda da tek zafım sigaraönerini de deniycem naime çok teşekkür ederim
Ne güzel gençken hallettin oldu bitti..bu gün nasılsın.. kollarını hareket ettirirken ağrı sızı oluyormu..
sabah akşam içeceğimiz bir çay kaşığı karbonat hayatımızı değiştirdi, uzun yılların sigara tiryakisi arkadaşlar karbonatla bedenleri temizlenip saflaştıkça sigara içememeye başladılar.. böylece bırakmakta kolaylaşıyor.. bir dene istersen..
https://twitter.com/aysegulcoruhlu
-http://alkalidiyet.com
-https://www.facebook.com/pages/Kemal-Milar/175346669287746?fref=ts
karbonat içerek ve alkali beslenerek insanlar hayatlarını daha sağlıklı yaşamaya başladılar..
Cok tesekkur ederim ablacim sana hakkinizi nasil oderim Bilmiyorum.Cevap vermeye çalışayım bildiğim kadarıyla:)
1.Ben ilk ameliyat olduğum sene kendimi güneşten çok korumuştum.Özellikle güneşin dik olduğu öğle saatleri hiç çıkmamıştım.Bikini veya mayo altından bile güneş ışınlarının girdiğini ve bunun da dikiş izlerinin iyi iyileşememesine neden olduğunu doktorum üstüne basarak söylemişti.Bu sebeple de sadece eczanelerde satılan Tritone fort spf 50 kremi tavsiye etmişti.Ben 2 sene üstüste onu kullanmıştım.En azından ameliyat olan yerlerinize güneşlenmeden önce bikini mayo altına sürerseniz daha etkili bir koruma olacaktır.(Bu arada bu krem benim doktorumun bana verdiği bir krem,siz mutlaka kendi doktorunuzada danışın)
2.Dikişlerin izlerinin silikleşmesi hepimizin cildi ve iyileşme süreciyle alakalı.Benim 7.ay da silikleşmeye ve beyazlaşmaya başlamıştı.
3.Göğüs ucundaki sızlanmalar kesik kesik bıçak saplanması gibi durumlar olabiliyor.Bu zaten iyileşme belirtisidir,hislerin yavaş yavaş başladığına delalettir
Rica ederim.
Cok tesekkur ederim ablacim sana hakkinizi nasil oderim Bilmiyorum.
Bu arada ameliyat olmak isteYenler de kesinlikle ertelemesinler :))
çok teşekkür ederim ogltkn hep birlikte mutlu olucazzzz inşallah desteklerinizi hiç unutmıycam iyi ki varsınız iyi ki kadınlar kulübü diye bir site var sizin gibi iyi insanları tanıma fırsatı buldum
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ..yakın zaman da meme küçültme operasyonu geçiren var mı ? Benim en büyük merakım izler ve hissiyat... Ve Dr aykut mısırlıoğlu hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan varmı? Sevgiler
Sevgili arkadaşlar
ben fermuar aldım.. geceliğimin önüne yada bir penye elbiseme yarın takdırmayı düşünüyorum.. Bu fermuarlı giysi nezaman gerekiyor.. onu hastahanedemi giyeceğim.. pansumanlar hemen ameliyattan sonramı başlıyor.bu yüzden fermuarlı gecelik lazım... yoksa evde kendimizmi pansuman yapacağız ve bunu yaparkenmi üzerimde fermuarlı giysi ne olması gerekiyor.. yani geceliğemi diktirim.. penye elbisememi.. size zahmet biraz görüşünüzü alabilirmiyim..
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ..yakın zaman da meme küçültme operasyonu geçiren var mı ? Benim en büyük merakım izler ve hissiyat... Ve Dr aykut mısırlıoğlu hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan varmı? Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?