Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Amida cım merhabaa NAsılsın ? diyorum ama çok iyi olduğun anlaşılıyor yazından Çok şükür atlattın keyfini sürüyorsun belliki:)) Aedaa ,seni ve Gizmo yu çok merak ediyorduk zaten.Sizlerin değil ama Gizmo nun problem vardı biliyorsun.Özel msj da attım ama sanırım artık girmiyor foruma Neyse senden haber aldık.Kendi adıma çok sevindim memnun olmana.İstanbul da doktor çok da Diyarbakır olarak aklımızda hep kalsın.Eğer soran olursa veririz biz de doktorunun adını Öpüyorum seni.Sağlıcakla kal.

Saol ablacım umarım sende iyisindir çok şükür atlattım aynı doktora kuzenim de burun ameliyatı oldu aynı memnuniyeti oda yaşayınca burda yazmak istedim belki gitmek isteyen olur diye sağlıcakla kal..

Saol ablacım umarım sende iyisindir çok şükür atlattım aynı doktora kuzenim de burun ameliyatı oldu aynı memnuniyeti oda yaşayınca burda yazmak istedim belki gitmek isteyen olur diye sağlıcakla kal..

bende aedaayı merak ediyordum nasıl acaba aynı gün olmuştuk ameliyatı bide onun yakın zamanda düğünü vardı umarım iyidir..

Naime hanım merhaba Bugün İngiliz karbonatı alıp içmeye başladım.Daha önce evdeki karbonattan içiyordum.Bu arada Bizim geyik topiğinde Nolac merak etti bu alkali olayını.Ben de sizi söyledim hatta paylaştığınız bir yazıdan kopyalayıp bizim topiğe yapıştırdım Lütfen oraya da gelip okursanız görürüsünüz.Bilgi almak isteyen arkadaşlar vardı:) Sevgilerimle.

merhaba hanımlar ,benim ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti, dikiş yerlerinde potluklar var sizin iyileşme sürecinizde böyle bişi yaşadınızmı

merhaba hanımlar ,benim ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti, dikiş yerlerinde potluklar var sizin iyileşme sürecinizde böyle bişi yaşadınızmı

benim de sağ tarafımda kaldı potluk ki üzerinden de epey zaman geçti. dikişler de hiç içime sinmedi. tekrar bi düzeltme ameliyatı geçiricem galiba

merhaba 1 ay daha erken bi süre benimde dikişlerin etrafında buruşukluklar vardı önceleri şimdi tamamen düzeldi sadece dikiş izleri var pembe renkte bence endişe etmen için erken zamanla düzelir

merhaba 1 ay daha erken bi süre benimde dikişlerin etrafında buruşukluklar vardı önceleri şimdi tamamen düzeldi sadece dikiş izleri var pembe renkte bence endişe etmen için erken zamanla düzelir

Benim ameliyatimn ustunden 10 gun gecmesine ragmen meme basi etrafinda neredeyse iz yok denecek kadar az. Ama Asagiya dogru inen dik cizgi bariz belli. Su an icin tek sorunum goguslerim cok sis. Dun kontrole gittigimde doktorum cokfazla odem oldugunu soyledi, ozellikle de yanlarda kollarimi degdiremiyorum cok aciyor. Karbonatli suya basliyorum yarindan itibaren, belki care olur:)

ben bi türlü cesaretimi toplayıp doktor dahi araştıramıyorum :18::18:

özeldemi yaptırıyorsunuz
devlet te raporla ünv.hastanesindemi

özelde ise kaç liraya
ne kadar zaman alıyor
ilerde bebiş olursa emzirmeden sorun oluyormu olmuyormu
benim bi arkadaşım olmuştu göğüs küçültme
bir kere sordum
aklını mı kaçırdın
ben çok pişmanım
sakın yaptırma demişti

o zamandan beri korkuyorum
ama taşıyamıyorum da artık
sırtlarım ağrıyor
e kıyafet deseniz malum istediğim gibi kıyafet dahi alamıyorum

benim olabileceğim tek yer ankara
oda bayan olursa daha iyi
kocayı zor ikna ettim

ama araştırma derseniz hiç yok bende :44::44:bana artıları eksilerini yazarsanız sevinirim
arada geliyorum okuyorum
devamı gelmiyor

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum. Mart ayında Dr.Macide Yakut'tan Ümraniye devlet hastanesindeyken randevu almıştım. Bana haziran ayının 10'a ameliyat günü vermişti ve yapılaması gereken bütün işlemleri yaptırtmıştı. Kendisi bu ay Göztepe Hastanesine geçti bugün randevum vardı yanına gittim ve bu hastanede ameliyat yapmadığını en erken 6 ay sonrasına gün verebileceğini ve 6 ay sonrada orada olup olmayacağının belli olmadığını söyledi. Göztepe hastanesine gitmek isteyenler için yazıyorum bu yazıyı boşuna zahmet etmeyin. Sanırım para biriktirmeye başlayacağım ve sitede bir çok arkadaş Ercan beyden memnun kendisi ile görüşüp ona ameliyat olmayı düşünüyorum. Günlerce Ümraniye hastanesi gittim geldi o tahlil yaptır ultrason çektir anestezi doktorundan onay al şimdi çektiğim eziyet yanıma kar kaldı. Sabahtan beri sinirim bozulmuş bir vaziyette oturuyorum.

Merhaba bayanlar :) İlk mesajımı bu konuya yazmak nasipmiş yaşım 24 ve daha 3-4 yıl kadar evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünmüyorum göğüs küçültme ameliyatı için ankaradaki doktorumla görüştüm ve haziranın 10 için gün verdi ama benim bazı şüphelerim var sizce bu ameliyatı olmalı mıyım? En büyük korkum evlenirsem çocuğumu emzirememek bundan çok korkuyorum bu yüzden bir türlü kesin emin olup ameliyat olmak istiyorum diyemiyorum.

Ümraniye hastahanesinde elbet bu amaliyatı yapacak başka doktor vardır, yada gelmiştir, yarın bir bölüme gidip konuşmayı dene , bak bakalım duruma hemen pes etme..ben 4 haziranda göztepe hashanesinde ameliyat olucam.. doktorlarıda tanımıyorum.. elbet ihtisas yaptıklarına göre bu konuda onlara güvenmemek gibi bir durum olamaz,her hafta en az bir kez göğüs küçltme ameliyatı yapılıyr orada, raporlu olamıyanlara fiat ise 2000 lira civarında imiş..

nerisaa geçmiş olsun,Karbonata başladınmı günde en az bir çay kaşığı karbonatı bir bardak suya karıştır iç..bunu günde 4 kez yap,,idrarda yanma olursa asit dışarı çıkıyor.demektir.. yada bağırsaklarda gevşeme yada ishal varsa, bedendeki asit dışarı çıkıyor..hiç ara vermeden içmeye devam et.. aslında hayat boyu içilmesi gerekiyorki beden tamemen alkali kalsın.. sağlıklıyken günde 2 çay kaşığı karbonat yeterli oluyor..karbonat içemezsen eczaneye boş ilaç kapsulü sipariş verirsin, içini karbonatla doldurup.. bol suyla içebilirsin..karbonat bedeni alkali yapıyor, alkali bedende oksijen oluyor, ve hücrelere oksijen taşıyor oksijeni alan hücre canlanıp kendini tamamlamaya başlıyor.. normalde bedenlerimiz yanlış beslenmeden dolayı asidik , içinde karbondioksit var hücrelerede karbondioksit taşınıyor, ve hücreler karbondioksit yüzünden ölüp çürüyorlar, kısaca iç dünyamız bu.biz dışardan güzelleştirmeye çalışırken içimiz çürüyor...

Merhaba; kafanızda soru işaretleri var ise erteleyin ameliyatınızı soru işaretleri ile girmeyin naçizane tavsiyem...bu ameliyatı olan genç bekar arkadaşlarımız oldu hepsine doktor garanti verdi yaşayarak görecekler artık kolay gelsin size hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…