- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.221
Merhaba ozzyalk bende 2 ay önce Dr.Ali Cemal YILMAZ'a meme küçültme ameliyatı oldum çok çok memnun kaldım ve kısa süre öncede kuzenimi burun ameliyatı yaptırdık Ali Cemal Hocaya şimdi bende kuzenimde çok iyiyiz ve size doktorumu rahatlıkla tavsiye edebilirim. Ali Cemal Yılmaz hem istanbul Maltepede hemde Diyarbakır Memorial Hastanesinde çalışıyor eğer yakınsanız bi gidin derim harikalar yaratıyor..
https://www...............................?fref=ts resmi facebook sayfasıdır daha önceki hastaların resimleride yer almaktadır istersen inceleyin..
Amida cım merhabaaNAsılsın ? diyorum ama çok iyi olduğun anlaşılıyor yazından Çok şükür atlattın keyfini sürüyorsun belliki:)) Aedaa ,seni ve Gizmo yu çok merak ediyorduk zaten.Sizlerin değil ama Gizmo nun problem vardı biliyorsun.Özel msj da attım ama sanırım artık girmiyor foruma Neyse senden haber aldık.Kendi adıma çok sevindim memnun olmana.İstanbul da doktor çok da Diyarbakır olarak aklımızda hep kalsın.Eğer soran olursa veririz biz de doktorunun adını Öpüyorum seni.Sağlıcakla kal.
Saol ablacım umarım sende iyisindir çok şükür atlattım aynı doktora kuzenim de burun ameliyatı oldu aynı memnuniyeti oda yaşayınca burda yazmak istedim belki gitmek isteyen olur diye sağlıcakla kal..
bende aedaayı merak ediyordum nasıl acaba aynı gün olmuştuk ameliyatı bide onun yakın zamanda düğünü vardı umarım iyidir..
Aaaa evet düğünü vardı hatırladımİşleri çok ve yoğundur şimdi.Arada yazın bari kızlar haberimiz olsun sizlerden
merhaba hanımlar ,benim ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti, dikiş yerlerinde potluklar varsizin iyileşme sürecinizde böyle bişi yaşadınızmı
benim de sağ tarafımda kaldı potluk ki üzerinden de epey zaman geçti. dikişler de hiç içime sinmedi. tekrar bi düzeltme ameliyatı geçiricem galiba
benimde zamanla geçicek gibi değil ,deri fazlalığı var gibi hatta
merhaba hanımlar ,benim ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti, dikiş yerlerinde potluklar varsizin iyileşme sürecinizde böyle bişi yaşadınızmı
merhaba 1 ay daha erken bi süre benimde dikişlerin etrafında buruşukluklar vardı önceleri şimdi tamamen düzeldi sadece dikiş izleri var pembe renkte bence endişe etmen için erken zamanla düzelir
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum. Mart ayında Dr.Macide Yakut'tan Ümraniye devlet hastanesindeyken randevu almıştım. Bana haziran ayının 10'a ameliyat günü vermişti ve yapılaması gereken bütün işlemleri yaptırtmıştı. Kendisi bu ay Göztepe Hastanesine geçti bugün randevum vardı yanına gittim ve bu hastanede ameliyat yapmadığını en erken 6 ay sonrasına gün verebileceğini ve 6 ay sonrada orada olup olmayacağının belli olmadığını söyledi. Göztepe hastanesine gitmek isteyenler için yazıyorum bu yazıyı boşuna zahmet etmeyin. Sanırım para biriktirmeye başlayacağım ve sitede bir çok arkadaş Ercan beyden memnun kendisi ile görüşüp ona ameliyat olmayı düşünüyorum. Günlerce Ümraniye hastanesi gittim geldi o tahlil yaptır ultrason çektir anestezi doktorundan onay al şimdi çektiğim eziyet yanıma kar kaldı. Sabahtan beri sinirim bozulmuş bir vaziyette oturuyorum.
Benim ameliyatimn ustunden 10 gun gecmesine ragmen meme basi etrafinda neredeyse iz yok denecek kadar az. Ama Asagiya dogru inen dik cizgi bariz belli. Su an icin tek sorunum goguslerim cok sis. Dun kontrole gittigimde doktorum cokfazla odem oldugunu soyledi, ozellikle de yanlardakollarimi degdiremiyorum cok aciyor. Karbonatli suya basliyorum yarindan itibaren, belki care olur:)
Merhaba bayanlar :) İlk mesajımı bu konuya yazmak nasipmişyaşım 24 ve daha 3-4 yıl kadar evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünmüyorum göğüs küçültme ameliyatı için ankaradaki doktorumla görüştüm ve haziranın 10 için gün verdi ama benim bazı şüphelerim var sizce bu ameliyatı olmalı mıyım? En büyük korkum evlenirsem çocuğumu emzirememek bundan çok korkuyorum bu yüzden bir türlü kesin emin olup ameliyat olmak istiyorum diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?