- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.241
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum. Mart ayında Dr.Macide Yakut'tan Ümraniye devlet hastanesindeyken randevu almıştım. Bana haziran ayının 10'a ameliyat günü vermişti ve yapılaması gereken bütün işlemleri yaptırtmıştı. Kendisi bu ay Göztepe Hastanesine geçti bugün randevum vardı yanına gittim ve bu hastanede ameliyat yapmadığını en erken 6 ay sonrasına gün verebileceğini ve 6 ay sonrada orada olup olmayacağının belli olmadığını söyledi. Göztepe hastanesine gitmek isteyenler için yazıyorum bu yazıyı boşuna zahmet etmeyin. Sanırım para biriktirmeye başlayacağım ve sitede bir çok arkadaş Ercan beyden memnun kendisi ile görüşüp ona ameliyat olmayı düşünüyorum. Günlerce Ümraniye hastanesi gittim geldi o tahlil yaptır ultrason çektir anestezi doktorundan onay al şimdi çektiğim eziyet yanıma kar kaldı. Sabahtan beri sinirim bozulmuş bir vaziyette oturuyorum.
nerisaa geçmiş olsun,Karbonata başladınmı günde en az bir çay kaşığı karbonatı bir bardak suya karıştır iç..bunu günde 4 kez yap,,idrarda yanma olursa asit dışarı çıkıyor.demektir.. yada bağırsaklarda gevşeme yada ishal varsa, bedendeki asit dışarı çıkıyor..hiç ara vermeden içmeye devam et.. aslında hayat boyu içilmesi gerekiyorki beden tamemen alkali kalsın.. sağlıklıyken günde 2 çay kaşığı karbonat yeterli oluyor..karbonat içemezsen eczaneye boş ilaç kapsulü sipariş verirsin, içini karbonatla doldurup.. bol suyla içebilirsin..karbonat bedeni alkali yapıyor, alkali bedende oksijen oluyor, ve hücrelere oksijen taşıyor oksijeni alan hücre canlanıp kendini tamamlamaya başlıyor.. normalde bedenlerimiz yanlış beslenmeden dolayı asidik , içinde karbondioksit var hücrelerede karbondioksit taşınıyor, ve hücreler karbondioksit yüzünden ölüp çürüyorlar, kısaca iç dünyamız bu.biz dışardan güzelleştirmeye çalışırken içimiz çürüyor...
Naime hnm çok teşekkürler paylaşımlarınız için.Gerçekten ben de çok düzenli olarak Eczaneden aldığım İngiliz karbonatını aç karnına yemeklerden yarım saat önce içiyorum.
Canını sıkma lütfen hakkında hayırlısı hangi doktor neresi ise olsuniyi ki yazdın özelden soran arkadaşlara hala ümraniye yazıyordum ben.. ne zaman düşünüyorsun ameliyatı havalar ısındığında zor oluyor bilgine
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankarada gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde 20 mayısta ameliyat olcağım doktor Sedat Tatar'la ilgili bilgisi olan varmı? Ya da gazide ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi?
merhaba bende temmuzda sedat beyden ameliyat günü aldım. Gaziyi tercih etmemin sebebi burun estetiğini tamponsuz yapmalarıydı. ama sedat beyle ilgili bendede hiç bir şey. bilgi alırsan benlede paylaşırmısın lütfen. sen ne için ameliyat olacaksın?
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankarada gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde 20 mayısta ameliyat olcağım doktor Sedat Tatar'la ilgili bilgisi olan varmı? Ya da gazide ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi?
sizlerle iletişime geçemedim mesaj da gönderemiyorum. salı günü ameliyat günü almaya gideceğim bende. Sedat Tatar la ilgili bilgi arıyorum uzun süredir. sizinle konu ile ilgili görüşmek isterim.
Büyük ihtimal seneye bu zamanlar ancak olabilirim önce para biriktirmem lazım. Biraz birikmiş var zaten üstüne ekleme yapıp öyle gideceğim. Benim göğüsler için Macide hanım seninkileri devlet karşılar demişti birde ben onu baya araştırmıştım hastanede çalışan arkadaşımda vardı çok övdüler diye kendisine gittim kısmet değilmiş artık birde Ümraniye devlette Dicle hanım var ama onunla ilgili hiç bir şey bilmiyorum hani pes etme demişler ama izler konusunda çok takılıyorum zaten ameliyat olmaya kendimi zar zor ikna ettim kısmet değilmiş hayırlısı artık.
Mrb arkadaşlar yaklasık bir ay önce yazmıstım neredeyse tüm sayfaları döne döne okudum cesaretimi topladım ve 5gün önce oldum ameliyatımı günden güne iyileşiyor ve iyi hissediyorum lolipop yöntemiyle oldum ve bir gece kaldım hastanede tek sıkıntım direnlerim çıkmadı sizlerin direnlerinden gelen sıvı mitktarı kadar olunca cıkardılar doktorum toplam 5ml oluncaya kadar azalmalı sonrasında sorun yaşamamak için diyor tecrübesine çok güveniyorum ama bu diren isi pek sıkıntılıymış
Arkadaslarimmm bugun anestezi icin randevu almaya gittimm 13unde muayeneye gidecegimm adim adim yaklasiyorum ameliyata ve bu gece ameliyatla ilgili ilk ruyami gordum ve hah tamam simdi basladi heyecan dedim yanii umarim mutlu olurum korkuyorumm
öncelikle geçmiş olsun; dren sıkıntı biraz evet çıkınca rahatlayacaksın... sıvının içte birikip sorun yaratmaması için gelen miktarın azalmış olması lazımdoktorun kim nerede oldun nasıl geçti ameliyatın?
Arkadaşlar, sonunda beklenen gün geldi çattı, kısmetse Perşembeye ameliyatım, var. Dualarınızı bekliyorum, inşallah her şey yolunda gitsin...
Arkadaşlar, sonunda beklenen gün geldi çattı, kısmetse Perşembeye ameliyatım, var. Dualarınızı bekliyorum, inşallah her şey yolunda gitsin...
Mrb jelesec ben ankarada başkent ünv. hastanesinde prof.Hüseyin Borman'a ameliyat oldum iyi geçti çok şükür açık halleriyle görmedim henüz ama dıştan çok iyi görünüyor istedigim gibi küçülmüş ama işin kötü yanı ben hiç yaraya falan bakamam doktor bu küçük bantları çıkarınca nasıl krem sürücem hiç bilmiyorum dikişler alınmayan türdenmiş buna seviniyorum bide kaçıncı günde banyo yapmıştın sen
12 haziranda yatıyorum 13 ünde ameliyatım. çok heyecanlıyım ... bugun ameliyat öncesi tahlilleri ve filmleri çektirdim. doktor bi ay sonra yüzebilirsin dedi :s. bu konu da deneyimi olan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?