- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.261
biraz zaman geçsin bakman daha kolay olur yaralara... zaten lolipop yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam iz çok az korkulacak bir iz değil
sen benim banyo sürem kadar bekleme ben birşey olur diye çok uzun süre yapmadım banyo silindim saçımı yıkattımkarın germe ameliyatım saha çok yeni ondada doktorum çok ısrar ettiği halde ben 3.haftaya yakın yıkanmadım ama doktor su seviyor 5.6.gün sonra yıkanma serbest diye biliyorum yine doktoruna sor lütfen
Arkadaşlar, sonunda beklenen gün geldi çattı, kısmetse Perşembeye ameliyatım, var. Dualarınızı bekliyorum, inşallah her şey yolunda gitsin...
12 haziranda yatıyorum 13 ünde ameliyatım. çok heyecanlıyım ... bugun ameliyat öncesi tahlilleri ve filmleri çektirdim. doktor bi ay sonra yüzebilirsin dedi :s. bu konu da deneyimi olan var mı :)
Hangi hastanede oluyorsun ameliyatini bende 17sinde yatip 18inde olacagim fakuktede
hayırlı olsun ameliyat tarihinyüzersin ama öyle kulaç atarak yüzme zor ben buralarda 2.ay sonra dikiş yerlerinde açılma olan arkadaşları okudum dikkatli yüzeceksin artık yavaş yavaş bende tatile gideceğim temmuzun ilk haftası yeni karın ameliyatı olduğum için bu tatil korunmalı geçecek benimde
kızlar merhabalar:) ameliyatı oldum ve işe bile başladım harika hissediyorum.biraz ağrılarım oluyor ara ara ama olsun sonuca deger :) harikalar yaa tüm giyemediğim kıyafetlerimi giyiyorum müthiş bi duygu bu herkese tavsiye ediyorum.eger buyukse ve sizi rahatsız ediyorsa mutlaka yaptırın etrafınızdakileri dinlemeyin. toplamda 1950 gr civarında parça çıkmış ama en önemlisi dimdik duruobu arada tabiki hiç para ödemediğim de cabası :)
kızlar merhabalar:) ameliyatı oldum ve işe bile başladım harika hissediyorum.biraz ağrılarım oluyor ara ara ama olsun sonuca deger :) harikalar yaa tüm giyemediğim kıyafetlerimi giyiyorum müthiş bi duygu bu herkese tavsiye ediyorum.eger buyukse ve sizi rahatsız ediyorsa mutlaka yaptırın etrafınızdakileri dinlemeyin. toplamda 1950 gr civarında parça çıkmış ama en önemlisi dimdik duruobu arada tabiki hiç para ödemediğim de cabası :)
nukleus hanımın yazısını olkudum çok geçmiş olsun ameliyatının bu kadar rahat ve güzel geçmesi çok hoş hatta özendirici insanın gidip ameliyat masasına yatası geliyor:) yannız fiyat beni korkuttuben daha hiçbir doktorla görüşmedim fiyat hakkında bi bilgim yok yeni ameliyat olan arkadaşlar(asssk,gülhan,aedaa,amida vb.) formu hala takip ediyorsanız yardımcı olun bildiğim kadarıyla sizler fiyat vermemiştiniz gögüs küçültme fiyatları nasıl sizinkilerde bukadar uçukmu? ben 5 civarındadır diye düşünüyodum yoksa çok dahamı fazla. ayyyyyyyyyy bide para biriktirmeyimi bekliğcem (
sizlerle iletişime geçemedim mesaj da gönderemiyorum. salı günü ameliyat günü almaya gideceğim bende. Sedat Tatar la ilgili bilgi arıyorum uzun süredir. sizinle konu ile ilgili görüşmek isterim.
geçmiş olsun azıcık ağrı güzel sonuç için çekilirgüzel iyileşme süreci diliyorum sizi doktorunuz kimdi?
Çok çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım tüm içtenliğimle tez iyileşmeler diliyorum........:)
merhaba ameliyatınız nasıl geçti.bende salı günü sedat beyle görüşeceğim.sizinle iletişime geçemiyorum. sozcan_78@hotmail.com görüşebilirmiyiz acaba
Arkadaslar doktor sedat tatar'la ilgili sorunuz olursa cevaplamaya hazırım. Ben kendısınden çok menun kaldım çok iyi bir insan iyi bir doktor. Amelıyatımın üzerınden 18 gun gectı durumum gayet ıyı sadece arada sızlamalar oluyo bununda normal oldugunu dusunuyorum. Burada okuduklarımın çok yararını gördum bende bırılerıne faydalı olabılırsem ne mutlu bana. Amelıyat olanlara şifalar diliyorum. Amelıyat olmak ısteyenler umarım ıstedıklerı doktoru bulup bı an önce yuklerınden kurtulurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?