Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim cevabın için evet lolipop yöntemiyle oldum ben daha bir haftadır saçımı bile yıkatamadım direnlerle öyle tuhaf görünüyorum ki kuaföre gidemedim habire silinip pijamalarımı degistiriyorum yarın doktorumu arıyacağım çıkarsa kuaföre gidicem hemen ama valla onada utanıyorum ne pasaklı kadın bu saçları paslanmış diyecek diye.

naime hanim guzel ve hayirli haberlerinizi bekliyorum. simdiden gecmis olsun dileklerimle... son yazilanlari inceledim de; ne kadar cok ameliyat olan var. bu forum cesareti arttiriyor. endiseleri korkulari yok ediyor. ben de bu forumu okuyarak ameliyat olmaya karar vermistim. 3,5 ay oldu. yaz geliyor kus gibi hafifim, terlemelerim bile azaldi. ameliyat olan herkese gecmis olsun, olacaklara da tavsiyem rahat olun heyecanlanmayin. ameliyatlarinizin mukemmel gecmesi dilegiyle... sevgiler

herkese merhaba
umarım herks iyidir. Ameliyat olalı 4 ay oldu. 5 mayısta potluk için tekrar düzeltme yaptı doktor. İzler için bir jel yazdı. Kullanmaya başlayalı 5-6 gün oluyor. Acayip kaşıntı yaptı. Acaba ben mi yanlış kullanıyorum. Daha önce kullananlar olduğunu okumuştum. Bana tarif ederlerse sevinirim. Ben günd eiki kez ince bir şekilde sürüyorum. Masaj yada herhangi birşey yapmadan çamaşırımı giyiyorum. Acaba beklemek mi lazım. En az 6 ay kullanmam mı gerekecek. Kullananlar varsa lütfen cevap bekliyorum.

kızlar merhabalar:) ameliyatı oldum ve işe bile başladım harika hissediyorum.biraz ağrılarım oluyor ara ara ama olsun sonuca deger :) harikalar yaa tüm giyemediğim kıyafetlerimi giyiyorum müthiş bi duygu bu herkese tavsiye ediyorum.eger buyukse ve sizi rahatsız ediyorsa mutlaka yaptırın etrafınızdakileri dinlemeyin. toplamda 1950 gr civarında parça çıkmış ama en önemlisi dimdik duruo bu arada tabiki hiç para ödemediğim de cabası :)

teşekkür ederimmm :) ben de ağustos ortasında gidicem dikkat edicez artık :)))

Merhaba ne zaman ameliyat oldun , yaşın kaç, bedenin kaçtı,Ameliyet ve sonrasında günlerin nasıl geçti , bir hikayeni okuyalım artık..

Kaç gün sonra işe döndünüz ve işiniz ne .cevap için şimdiden teşekkürler :)

Nereye ameliyat oldun doktorun kim bu arada hayırlı olsun

İzmirde ameliyat olmak isteyene özelde 4.5000 TL hemde otel gibi bir hastene masrafları da içinde diye bilgi vereyim. Sonuçlar ve ilgi de cabası. Sadece 100 TL ödeyerek patolajiyede gönderir içinizi rahatlatırsınız isterseniz. Herkesin benim gibi mutlu olmasını istiyorum. Gerçi henüz işe başlamadım ama sanırım Pazartesi işe gidecek durumda olurum diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Yok canım izmirde özelde 4.500 tl herşey dahil hemde :)

sizlerle iletişime geçemedim mesaj da gönderemiyorum. salı günü ameliyat günü almaya gideceğim bende. Sedat Tatar la ilgili bilgi arıyorum uzun süredir. sizinle konu ile ilgili görüşmek isterim.

Ben çok memnun kaldım harıka bır doktor içiniz rahat olsun

Arkadaslar doktor sedat tatar'la ilgili sorunuz olursa cevaplamaya hazırım. Ben kendısınden çok menun kaldım çok iyi bir insan iyi bir doktor. Amelıyatımın üzerınden 18 gun gectı durumum gayet ıyı sadece arada sızlamalar oluyo bununda normal oldugunu dusunuyorum. Burada okuduklarımın çok yararını gördum bende bırılerıne faydalı olabılırsem ne mutlu bana. Amelıyat olanlara şifalar diliyorum. Amelıyat olmak ısteyenler umarım ıstedıklerı doktoru bulup bı an önce yuklerınden kurtulurlar.

Merhaba çok geçmiş olsun 18 gün sonra neleri rahat yapabiliyorsunuz ve artık istediğiniz gibi yatabiliyormusunuz. Bana kısaca anlatabilirmisiniz .şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…