- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.281
Arkadaşlar merhaba
Ben aranıza bugün katıldım
Gerçi yaklaşık bir aydır sizleri takip edip ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşamışsınız öğrenmeye çalışıyorum
Ben de Pazartesi günü 10 Haziran saat 9.30 de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatına gireceğim ve çok heyecanlıyım
Yani hem cok istiyorum hem de cok korkuyorum
Sevgili arkadaşlar henüz aranızda cok yeniyim biliyorum ama desteğinize ihtiyacım var
Deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız cok sevinirim
Ameliyat öncesi yapmam gerekenler yanıma neler almalıyım ve sonrasında nelere hazırlıklı olmalıyım gibi
Şimdiden hepinize çok teşekkürler
Merhaba çok geçmiş olsun 18 gün sonra neleri rahat yapabiliyorsunuz ve artık istediğiniz gibi yatabiliyormusunuz. Bana kısaca anlatabilirmisiniz .şimdiden teşekkürler
Arkadaşım doktorun ve ameliyat maliyeti hakkında bilgi verebilir misin? Ben de düşünen ama cesaret edemeyenlerdenim. Senin ameliyatın için de şimdiden geçmiş olsun. Umarım sorunsuz, istediğin sonucu elde edersin.
Arkadaşlar merhaba
Ben aranıza bugün katıldım
Gerçi yaklaşık bir aydır sizleri takip edip ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşamışsınız öğrenmeye çalışıyorum
Ben de Pazartesi günü 10 Haziran saat 9.30 de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatına gireceğim ve çok heyecanlıyım
Yani hem cok istiyorum hem de cok korkuyorum
Sevgili arkadaşlar henüz aranızda cok yeniyim biliyorum ama desteğinize ihtiyacım var
Deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız cok sevinirim
Ameliyat öncesi yapmam gerekenler yanıma neler almalıyım ve sonrasında nelere hazırlıklı olmalıyım gibi
Şimdiden hepinize çok teşekkürler
Yanında terlik taşınamak için normalde gezmeye giderken giydiğin terliğini giy. Evde senden bir beden büyük birinin yumuşak eşofman üstünü ve kendi eşofman altını al. Islak mendil peçete falan al. Eğer titizsen plastik bardak kaşık da al. Ben birgün ne giyerim diye dolaştım çarşıda sonunda eşofmanlarımı alıp gittim. Ve eve gelince baktımkii oğlumun o bol olan eşofmanları endoğrusuymuş. Şimdi onun dolabına dadandım .5. gün bugün sırt üstüyatmak dışında derdim yok. Pazartesi de işe başlama kararı aldım bakalım hayırlısı :) sanada hayırlısıyla ameliyattan çıkıp rahatladığın günleri görmen dileklerimle
Arkadaslar doktor sedat tatar'la ilgili sorunuz olursa cevaplamaya hazırım. Ben kendısınden çok menun kaldım çok iyi bir insan iyi bir doktor. Amelıyatımın üzerınden 18 gun gectı durumum gayet ıyı sadece arada sızlamalar oluyo bununda normal oldugunu dusunuyorum. Burada okuduklarımın çok yararını gördum bende bırılerıne faydalı olabılırsem ne mutlu bana. Amelıyat olanlara şifalar diliyorum. Amelıyat olmak ısteyenler umarım ıstedıklerı doktoru bulup bı an önce yuklerınden kurtulurlar.
kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama gazi ünv. hastanesinde dr. sedat tatar'a ameliyat olmuşsunuz benim de temmuzda ameliyatım var doktor hakkında,ameliyat süreciniz ve sonrası hakkında detaylı bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum..sizin için bi sakıncası yoksa size mail adresimi vereyim bana ordan da mesaj atabilirsiniz wema_35@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim..
Arkadaşlar.. iyiki olmuşum, derleşmiş ya.. Evet iyi ki sonunda olmuşum.. Hala rüyada gibiyim.. Hafifledim.. 2.500 gr alındı..Herşey yolunda gitti,şimdi evimdeyim..hafif sızlamalarım dışında , birazda halsizliğim var.. ama mutluyum..
Arkadaşlar.. iyiki olmuşum, derleşmiş ya.. Evet iyi ki sonunda olmuşum.. Hala rüyada gibiyim.. Hafifledim.. 2.500 gr alındı..Herşey yolunda gitti,şimdi evimdeyim..hafif sızlamalarım dışında , birazda halsizliğim var.. ama mutluyum..
selamlar..
cumartesi sabah ameliyatımı oldum bugün 4. günüm 2 günsonra kalkıp normal yaşamına dönenler oluyor bu ameliyattan sonra ama ben o kadar sanslı değilim sürekli sırt üstü yatmaktan belim agrıdı yataktan kalkamıyorum ve yatamıyorum çok sızlamam var oldukça küçük bir sütyen taktılar pomat sürdükten sonra sank, o da sızlatıyor sonu güzel olucak eminim ama su durum ne zaman geçer tamamen agrım ne zaman bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?