Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar merhaba
Ben aranıza bugün katıldım
Gerçi yaklaşık bir aydır sizleri takip edip ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşamışsınız öğrenmeye çalışıyorum
Ben de Pazartesi günü 10 Haziran saat 9.30 de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatına gireceğim ve çok heyecanlıyım
Yani hem cok istiyorum hem de cok korkuyorum
Sevgili arkadaşlar henüz aranızda cok yeniyim biliyorum ama desteğinize ihtiyacım var
Deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız cok sevinirim
Ameliyat öncesi yapmam gerekenler yanıma neler almalıyım ve sonrasında nelere hazırlıklı olmalıyım gibi
Şimdiden hepinize çok teşekkürler

Arkadaşım doktorun ve ameliyat maliyeti hakkında bilgi verebilir misin? Ben de düşünen ama cesaret edemeyenlerdenim. Senin ameliyatın için de şimdiden geçmiş olsun. Umarım sorunsuz, istediğin sonucu elde edersin.

Merhaba çok geçmiş olsun 18 gün sonra neleri rahat yapabiliyorsunuz ve artık istediğiniz gibi yatabiliyormusunuz. Bana kısaca anlatabilirmisiniz .şimdiden teşekkürler

Herseyi kendım yapabılıyorum fakat çok yukarılara uzanmıyorum ve kesınlıkle agır bişeyler kaldırmıyorum. Artık hafıf hafıf yan yatmaya basladım yan yatınca biraz agrı hıssı oluyo süreklı sırt üstü yatıyorum. Zaten bilinç altından mı bilmiyorum yana dönme isteiği olmuyo pek fazla :)

Ben ankara gazide amelıyat oldum özel oda patalojı falan derken 1600 tl ye mal oldu.

İdaida merhaba canım
Ben izmir kent de ameliyat olacağım
6500 civarı
Umarım sen de ameliyat olup olmama konusunda biran önce karar verirsin
Aslında en zoru karar aşaması galiba
Bir an önce olsun bitsin istiyorum çünkü çok heyecanlıyım ve hala kararımı sorguluyorum

Yanında terlik taşınamak için normalde gezmeye giderken giydiğin terliğini giy. Evde senden bir beden büyük birinin yumuşak eşofman üstünü ve kendi eşofman altını al. Islak mendil peçete falan al. Eğer titizsen plastik bardak kaşık da al. Ben birgün ne giyerim diye dolaştım çarşıda sonunda eşofmanlarımı alıp gittim. Ve eve gelince baktımkii oğlumun o bol olan eşofmanları endoğrusuymuş. Şimdi onun dolabına dadandım .5. gün bugün sırt üstüyatmak dışında derdim yok. Pazartesi de işe başlama kararı aldım bakalım hayırlısı :) sanada hayırlısıyla ameliyattan çıkıp rahatladığın günleri görmen dileklerimle

Canım paylaşımın ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama gazi ünv. hastanesinde dr. sedat tatar'a ameliyat olmuşsunuz benim de temmuzda ameliyatım var doktor hakkında,ameliyat süreciniz ve sonrası hakkında detaylı bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum..sizin için bi sakıncası yoksa size mail adresimi vereyim bana ordan da mesaj atabilirsiniz wema_35@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim..

Mail adresıne yazdım sormak ıstedıklerınızı forumdan ya da ordan sorabılırsınız

Arkadaşlar.. iyiki olmuşum, derleşmiş ya.. Evet iyi ki sonunda olmuşum.. Hala rüyada gibiyim.. Hafifledim.. 2.500 gr alındı..Herşey yolunda gitti,şimdi evimdeyim..hafif sızlamalarım dışında , birazda halsizliğim var.. ama mutluyum..

Geçmiş olsun hersey yolunda gidr ınşallah

çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir an önce.. ben de yarın olucam sizin kaç bedendi kaç beden oldu şimdi :)

naime hanim cok buyuk gecmis olsun. herseyin yolunda olmasina cok sevindim. ameliyatla ilgili sorularinizi dun gibi hatirliyorum. oldu da bitti bile... maasallah hayirli olsun. insallah guzel bir nekahat dinemi gecirirsiniz... guzelce dinlenin biraz da evdekilere simarin:) tekrar gecmis olsun. sevgiler...

naime hanim cok buyuk gecmis olsun. herseyin yolunda olmasina cok sevindim. ameliyatla ilgili sorularinizi dun gibi hatirliyorum. oldu da bitti bile... maasallah hayirli olsun. insallah guzel bir nekahat dinemi gecirirsiniz... guzelce dinlenin biraz da evdekilere simarin:) tekrar gecmis olsun. sevgiler...

Arkadasımmmm çooook geçmiş olsunnnnnnn cooookkkk sevındımmmm senın adına umarımmmmm benımde oyle olurson6gun

selamlar..
cumartesi sabah ameliyatımı oldum bugün 4. günüm 2 günsonra kalkıp normal yaşamına dönenler oluyor bu ameliyattan sonra ama ben o kadar sanslı değilim sürekli sırt üstü yatmaktan belim agrıdı yataktan kalkamıyorum ve yatamıyorum çok sızlamam var oldukça küçük bir sütyen taktılar pomat sürdükten sonra sank, o da sızlatıyor sonu güzel olucak eminim ama su durum ne zaman geçer tamamen agrım ne zaman bitecek

Çok geçmiş olsun, umarım isteğin gibi olmuştur ve mutlusundur.

çok geçmiş olsun :)

ben 7. gün araba kullanıp işime gidebilir durumdaydım çok şükür. sadece regl dönemim diye biraz sızlamalar oldu.
sık biraz dişini herşey güzel olacak.

çok sevindim naime senin adına kusura bakma geç gördüm ülkenin karışıklığı tatsızlık yüzünden keyfim yok bakamadım bu başlığa...herşey gönlüne göre olsun inşallah sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…