- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.301
çok geçmiş olsun :)
ben 7. gün araba kullanıp işime gidebilir durumdaydım çok şükür. sadece regl dönemim diye biraz sızlamalar oldu.
sık biraz dişini herşey güzel olacak.
bunları duymaya çok ihtiyacım var bende bir terslik mi var diye düşünmeye başladım :) sertlik hissediyorum ama 10 güne kadar normalmiş ben daha bakmadım bile dikişler biraz düzelsin o zaman bakıcam annem ilgileniyor herşeyimle saolsun :) sen tamamen agrıdan 10 gunde kurtuldun mu peki :)
Bugün biraz daha iyisindir sanırım:) benim bugün tam 11 gün oldu ve yukarılara uzanmak ve ağır kaldırmamak dışında herşeyimi yapabiliyorum.şişliklerim daha bugün inmiş bende şimdi farkettim uyarıncave hafif sızlamalar dışında ağrım yok . Hadi bakalım darısı başına. Valla aynada gördüğüm güzellikler zaten ağrımı sızımı unutturuyor. Dedim ya herşey güzel olacak
Merhaba ne zaman ameliyat oldun , yaşın kaç, bedenin kaçtı,Ameliyet ve sonrasında günlerin nasıl geçti , bir hikayeni okuyalım artık..
Kaç gün sonra işe döndünüz ve işiniz ne .cevap için şimdiden teşekkürler :)
Nereye ameliyat oldun doktorun kim bu arada hayırlı olsun
ben sıkıntımın kaynagını buldum galiba 36 gündür regl olmuyorum..bir kaç gün içinde olucam sanırım bu agrı yapıyor bende..bir an önce olsam geçse keşke bugün 6. günüm sızlama batma ve kaşıntı var:/ doktor annemin yanında sen 15 gün bakan biri varsa sana bakma dedi :) annem de saolsun evdeki bütün aynaları kapattı banyoya güneş gözlüğüyle sokuyo beni :) ben de çok evhamlıyım üstten gözüme çarpan morluklar bile canımı sıkıyor..sen ne güzel rahat atlatmıssın bir de benden toplam 800gr aldılar :)
naime21 doktorunun adını öğrenebilir miyimGeçmiş olsun hersey yolunda gidr ınşallah
Arkadaşlar.. iyiki olmuşum, derleşmiş ya.. Evet iyi ki sonunda olmuşum.. Hala rüyada gibiyim.. Hafifledim.. 2.500 gr alındı..Herşey yolunda gitti,şimdi evimdeyim..hafif sızlamalarım dışında , birazda halsizliğim var.. ama mutluyum..
Aynen regl sonrası hemen iniyor şişlikler.benim de toplam 800 gr alındı çok büyük değildi ama ben bayağı küçük olsun dedim Dr a oda isteğime uydu sağolsun. Bu gün kendimi süper hissediyorum şükür. Aslında artık pansuman bile yapılmasa olur( hergün kendim yapıyorum daha çabuk iyileşsin diye) sadece südyenle gezebilirim. Pazartesi kontrole gidince büyük ihtimal Dr bunu söyleyecekben kurtuldum darısı hepinizin başına :13:
çok geçmiş olsun... hangi hastanede ameliyat oldun? doktorun kimdi?. istanbuldamı yoksa izmirdemi ameliyat olsam kararsızımda yardımcı olursan sevinirim.kaç gece hastanede kaldın? direnlerin nezaman çıkartıldı?
İzmirdeysen sakın sakın başka yere gitme canım. Ben izmirde oldum . Dr cenk tokat çok çok memnun kaldım. Ücret etrafta duyduklarıma göre çok uygun. Gazi hastanesinde sadece 1 gün kalmak yetti. Bana kalsa aynı gün çıkardım ama Dr kal dedi. Hastane de, hemşirelerde çok iyi , zaten kocaman oda tertemiz. Tuvalet kendi odanda ve refakatçı için iki tane çekyat var. Ayrıca iki tane plazma tv :) sıkılmak yok. Ameliyattan çok drenlerden korkardım boşunaymış çünkü bana öyle gözle görünen bir diren takılmadı sargı içinde kalan yumşacık 3 -4 santim bişey takmış enson alayım dediğinde farkettim. Netten gir araştır sen yinede içine neresi sinerse oraya ol ama mutlaka ol rahatsızsan sonuç mükemmel çünküumarım sende istediğin şekle kavuşursun şimdiden geçmiş olsun
Aynen regl sonrası hemen iniyor şişlikler.benim de toplam 800 gr alındı çok büyük değildi ama ben bayağı küçük olsun dedim Dr a oda isteğime uydu sağolsun. Bu gün kendimi süper hissediyorum şükür. Aslında artık pansuman bile yapılmasa olur( hergün kendim yapıyorum daha çabuk iyileşsin diye) sadece südyenle gezebilirim. Pazartesi kontrole gidince büyük ihtimal Dr bunu söyleyecekben kurtuldum darısı hepinizin başına :13:
İzmirdeysen sakın sakın başka yere gitme canım. Ben izmirde oldum . Dr cenk tokat çok çok memnun kaldım. Ücret etrafta duyduklarıma göre çok uygun. Gazi hastanesinde sadece 1 gün kalmak yetti. Bana kalsa aynı gün çıkardım ama Dr kal dedi. Hastane de, hemşirelerde çok iyi , zaten kocaman oda tertemiz. Tuvalet kendi odanda ve refakatçı için iki tane çekyat var. Ayrıca iki tane plazma tv :) sıkılmak yok. Ameliyattan çok drenlerden korkardım boşunaymış çünkü bana öyle gözle görünen bir diren takılmadı sargı içinde kalan yumşacık 3 -4 santim bişey takmış enson alayım dediğinde farkettim. Netten gir araştır sen yinede içine neresi sinerse oraya ol ama mutlaka ol rahatsızsan sonuç mükemmel çünküumarım sende istediğin şekle kavuşursun şimdiden geçmiş olsun
Aynen regl sonrası hemen iniyor şişlikler.benim de toplam 800 gr alındı çok büyük değildi ama ben bayağı küçük olsun dedim Dr a oda isteğime uydu sağolsun. Bu gün kendimi süper hissediyorum şükür. Aslında artık pansuman bile yapılmasa olur( hergün kendim yapıyorum daha çabuk iyileşsin diye) sadece südyenle gezebilirim. Pazartesi kontrole gidince büyük ihtimal Dr bunu söyleyecekben kurtuldum darısı hepinizin başına :13:[/QUOT
inşallah ben de senin gbi rahat ederim daha regl olamadım forumdan öğrendiğim herşeyi yaptım soğan suyu kekik suyu..ama yok..
canım çok acıyor
bi de birşey danısmak istiyorum sana bana 3. güğn muaynemde bi sutyen taktılar asistanları doktorun ama alt kısmı çok uzun değil ve çok ta küçük oldugu için dikişlerimin üzerine gelip canımı acıtabilio..farklı sporcu sutyenleri aldım kendşime kullanımı daha rahat olucak..
ama kullansam mı kullanmasam mı bilemedim :/
Sakıncası yoksa maliyet konusunda fiyat verebilir misin canım ?
Kızlar ben bi kaç doktora resimlerimi mail attım hepsi lollipop yöntemi yaparız diyor sizce nasıl olur bu yöntemle olanlarin meme şeklini merak ediyorum göğüslerin şekli ters t kadar güzel olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?