Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tesekkür ederim çok yardımcı oldun. Henüz karar veremedim ama aklımdan da çıkmıyor değil. Yaz mevsimi geçsin de eylül gibi tekrar araştırıp sonbaharda bir karar veririm sanırım.

Arkadaşlar merhaba bugün ameliyat olalı 6 gün oldu yavaş yavaş toparlamaya başladım sırt üstü yatmak zorunda olduğumdan ağrıları saymazsak tabi bir de ben hala banyo yapmadım gerçi doktorum dün artık yapabilirsin dedi ama bilemiyorum siz ne zaman banyo yaptınız bandajlar varken sıkıntı olmuyor mu nelere dikkat etmek lazımm hepinizi öptüm

bugün kendimi saha iyi hissettim ameliyat olalı tam 9 gün oldu..yemek yapıyordum önüme bşr baktım sağ göğsüm kıpkırmızı..şok oldum elim ayagım titredi dikişlerim açıldı sandım doktorumu aradım açılma var mı dedı benim gördüğüm kadarıyla yok dedim dikişlerin altında biriken kan dışarı akıyor olabilir dedi..yarın muayne olucam gidip ama bu gece sabah olmaz bana zaten evhamlı panik bir insanım..çok korkuyorum akıntı devam ediyor şu an yazarken bile az az da olsu aktıgını görüyorum..sırf kan değil sulu kan gibi..başına böyle birşey gelen ya da fikri olan lütfen bana yardım etsin

Evet gördüm izli oluyor ama şekilleri çok düzgün oluyor tam istediğim gibi üstü basık altı şişkin duruyor ben temmuzda düşünüyorum ama kafam çok karışık jelesec.. Biliyor musun ağustos sonunda da dugun var ve nişanlım bu ameliyati olmama karşı ama ben senelerdir buna takmış durumdayim bu sene de çalışmaya başlayınca ciddi ciddi düşündüm ama izler ve komplikasyonlar korkutuyor.. Cesaret bulmak için burayi takip ediyorum uzun zamandır ama ben gözüne lens takmak için bi buçuk ay uğraşmış insanim çok korkagim yani:)

çok geçmiş olsun öncelikle; umarım kötü bir durum yoktur.Bizleri de bilgilendirin lütfen doktordan sonra

sen istiyorsan zaten engel tanımazsın (nişanlı,eş,para durumu,korku gibi durumlar engel olamıyor) hangi doktorlarla görüştün bilmiyorum ama mutlaka nasıl şekil ve ne istediğini anlat ona göre t mi j mi belirlenir

Bende yaptım aynı hatayı azcık düzelince kaptırdım kendimi hareket etmeye ve sonuç seninki gibi oldu .fazla hareket ettirme kolunu özellikle de yukarı asla uzanma . Geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur...

Moralinizi bozmayın büyük ihtimalle dren yerinden yol bulup akan kan ve ödem birikintisidir o. Akması kesinlikle çok iyi. Bence siz yeterince dinlenmemişsiniz. Maalesef ben de aynı hataya düştüm. Ama ne kadar hareketsiz olursak o kadar ödem oluşmaması ve mevcut ödemin dışarı atılması o ölçüde kolay oluyor. Geçmiş olsun size.

doktora gittim bugün..iltihap olmuş dedi tekrar antibiyotik yazdı ve agrı kesiciler..benim drenlerim biraz erken çıkarıldı belki ondandır bilemiyorum ama doktorum bu da nazarlıgımız olsun sıkmayın canınızı ama akıntılar bir süre devam edecek dedi..iki sabahtır uyanıyorum kupkuru birşey yok yarım saat içinde sanki bir bardak kanlı su ya da sulu kan :) her neyse geliyor hele bu sabah gelen yere damladı
doktoruma sormayı unuttum o kadar çok aradım ki adamı çekiniyorum artık bana ilk kontrolümde günde iki üç kez duşa girip omzunuzu köpükleyin köpükler omzunuzdan aksın sonra pomad sürün dikişlerinize dedi..şimdi ben aynı uygulamaya devam etsem mi bugün yaptım gerçi ..yani sık sık suya girmek iyi gelir temizler demişlerdi önceden ama şimdi iltihaplıyken de olur mu acaba..
kızlar bilseniz canım nasıl acıyor sol göğsüm maşallah hiç sıkıntı yok ama sağ göğsüm batma yanma sertlik ne ararsan var
offf keyfini bile süremedim :/

lütfen doktorunu aramaktan çekinme ben doktorum tatilde iken bile aradım daha yeni ilaca başlamışsınız 4.5.güne akıntı daha azalır yada kurur..lütfen yormayın kendinizi işi gücü bırakın daha çok erken iş yapmak için ben 2.ayı doldurum (karın germe vs.) inanın hala dikkat ediyorum.Batma yanma çok normal onlara takılmayın tekrar geçmiş olsun

tecrübeli bayanlara sormak istiyorum.İnşallah cevaplarsınız.benim küçük bir bebeğim var.ben de emzirme dönemi bitince küçültme yaptırmak istiyorum.sizleri uzun zamandır takip eiyorum
doğumdan sonra göğüslerim çok büyüdü ve çatlaklar oluştu derisinde.o kadar acıyor ve batıyor ki anlatamam.emzirmenin tadını çıkaramıyorum.hoş zaten çok da sütüm olmuyor.
özellikle anneler ve de göğsü büyüyünce derisi çatlayanlar sizlerde de böyle bir acı hissi olmuşmuydu.?nasıl krem sürersem süreyim batmanın,acının önüne geçemedim.
siz neler yapmıştınız?

Son düzenleme:
Arkadaslar bırakdan amelıyatA gırecegım çok dua edın banaaaa ihtiyacım varrr

Arkadaşım,acil şifalar dilerim.daha sonra bizi bilgilendir bak,seni bekliyor olacağız.
emzirme döneminde olduğum için sessiz sedasız takip ediyorum,sizleri.
sizlerden cesaret aldım,ben de yaptıracağım inşallah.

ben şimdi geçmişi okumaya devam edeyim.şimdi gel hemen yapalım deseler,hemen olacakmışım gibi bir cesaret var içimde.ağrısı,sızısı,ağırlılığı................insanın günlük hayatını o kadar kısıtlıyor ki
ameliyat olan bütün arkadaşlara Allah,acil şifalar versin.Olacaklara da Hayırlı,merhametli,işinini ehli.........doktorlarla karşılaşmak nasip etsin.

Son düzenleme:

Merhaba bende şu an hamileyim, ta 20 li yaşlardan beri göğüs küçültme hayalim oldu. Eee şimdi bide hamilelikle maşallaları var. İnşallah bende emzirme dönemim geçince olacağım bu ameliyatı, bazen diyorum fındık kadar olsalardı istediğim elbiseleri, bluzleri alamamak, hele hele bikini almak düşüncesi bile karın ağrıtıyor. Gıptayla bakıyorum hep cicili bicili bikinilere.
Bende geçmişe dalayım bakalım herkes memnun mu, açıkcası biraz korku var bende...

dün ve bu sabah antibiyotik kullandım bakalım daha akıntı gelmdi..çok teşekkür ederim bu desteğiniz için ben çok evhamlı bir insanım keşke bi ameliyat olup ta evhahımımı da aldırabilsem.ben biraz erken davrandım iş güç yapmaya braz dinlendiricem kendimi..bu benim dünyada en çok istediğim şeydi keyfini sürmek için sabırsızlanıyorum ama zaman en iyi ilaç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…