- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.321
Kızacaklar belki bana buradan fiyat veriyorum diyeama tekrar yazacağım . 4.500 TL buna tüm hastane masrafları dahil. Ve Dr da hastane de çok iyi ve ilgili. Refakatçı dahil başka hiç bir ücret ödenmiyorsun sen, Dr hallediyor hastane parasını seni muhattap etmiyor. Birde ilk muayenede 100 TL ödemiştim. Pazartesi kontrolüm var giderken kocaman bir çikolata paketi ve çiçekle gideceğim kesinlikle haketti doktorum :13:
Sende olmak istiyorsan dilerim herşey gönlünde olsun
Evet gördüm izli oluyor ama şekilleri çok düzgün oluyor tam istediğim gibi üstü basık altı şişkin duruyor ben temmuzda düşünüyorum ama kafam çok karışık jelesec.. Biliyor musun ağustos sonunda da dugun var ve nişanlım bu ameliyati olmama karşı ama ben senelerdir buna takmış durumdayim bu sene de çalışmaya başlayınca ciddi ciddi düşündüm ama izler ve komplikasyonlar korkutuyor.. Cesaret bulmak için burayi takip ediyorum uzun zamandır ama ben gözüne lens takmak için bi buçuk ay uğraşmış insanim çok korkagim yani:)
bugün kendimi saha iyi hissettim ameliyat olalı tam 9 gün oldu..yemek yapıyordum önüme bşr baktım sağ göğsüm kıpkırmızı..şok oldum elim ayagım titredi dikişlerim açıldı sandım doktorumu aradım açılma var mı dedı benim gördüğüm kadarıyla yok dedim dikişlerin altında biriken kan dışarı akıyor olabilir dedi..yarın muayne olucam gidip ama bu gece sabah olmaz bana zaten evhamlı panik bir insanım..çok korkuyorum akıntı devam ediyor şu an yazarken bile az az da olsu aktıgını görüyorum..sırf kan değil sulu kan gibi..başına böyle birşey gelen ya da fikri olan lütfen bana yardım etsin
Evet gördüm izli oluyor ama şekilleri çok düzgün oluyor tam istediğim gibi üstü basık altı şişkin duruyor ben temmuzda düşünüyorum ama kafam çok karışık jelesec.. Biliyor musun ağustos sonunda da dugun var ve nişanlım bu ameliyati olmama karşı ama ben senelerdir buna takmış durumdayim bu sene de çalışmaya başlayınca ciddi ciddi düşündüm ama izler ve komplikasyonlar korkutuyor.. Cesaret bulmak için burayi takip ediyorum uzun zamandır ama ben gözüne lens takmak için bi buçuk ay uğraşmış insanim çok korkagim yani:)
bugün kendimi saha iyi hissettim ameliyat olalı tam 9 gün oldu..yemek yapıyordum önüme bşr baktım sağ göğsüm kıpkırmızı..şok oldum elim ayagım titredi dikişlerim açıldı sandım doktorumu aradım açılma var mı dedı benim gördüğüm kadarıyla yok dedim dikişlerin altında biriken kan dışarı akıyor olabilir dedi..yarın muayne olucam gidip ama bu gece sabah olmaz bana zaten evhamlı panik bir insanım..çok korkuyorum akıntı devam ediyor şu an yazarken bile az az da olsu aktıgını görüyorum..sırf kan değil sulu kan gibi..başına böyle birşey gelen ya da fikri olan lütfen bana yardım etsin
bugün kendimi saha iyi hissettim ameliyat olalı tam 9 gün oldu..yemek yapıyordum önüme bşr baktım sağ göğsüm kıpkırmızı..şok oldum elim ayagım titredi dikişlerim açıldı sandım doktorumu aradım açılma var mı dedı benim gördüğüm kadarıyla yok dedim dikişlerin altında biriken kan dışarı akıyor olabilir dedi..yarın muayne olucam gidip ama bu gece sabah olmaz bana zaten evhamlı panik bir insanım..çok korkuyorum akıntı devam ediyor şu an yazarken bile az az da olsu aktıgını görüyorum..sırf kan değil sulu kan gibi..başınıza böyle birşey gelen ya da fikri olan lütfen bana yardım etsin
Evet öyle oluyor.. Bi çok doktorla gorustum ama en çok ercan bey yakın geldi
Evet öyle oluyor.. Bi çok doktorla gorustum ama en çok ercan bey yakın geldi
doktora gittim bugün..iltihap olmuş dedi tekrar antibiyotik yazdı ve agrı kesiciler..benim drenlerim biraz erken çıkarıldı belki ondandır bilemiyorum ama doktorum bu da nazarlıgımız olsun sıkmayın canınızı ama akıntılar bir süre devam edecek dedi..iki sabahtır uyanıyorum kupkuru birşey yok yarım saat içinde sanki bir bardak kanlı su ya da sulu kan :) her neyse geliyor hele bu sabah gelen yere damladı
doktoruma sormayı unuttum o kadar çok aradım ki adamı çekiniyorum artık bana ilk kontrolümde günde iki üç kez duşa girip omzunuzu köpükleyin köpükler omzunuzdan aksın sonra pomad sürün dikişlerinize dedi..şimdi ben aynı uygulamaya devam etsem mi bugün yaptım gerçi ..yani sık sık suya girmek iyi gelir temizler demişlerdi önceden ama şimdi iltihaplıyken de olur mu acaba..
kızlar bilseniz canım nasıl acıyor sol göğsüm maşallah hiç sıkıntı yok ama sağ göğsüm batma yanma sertlik ne ararsan var
offf keyfini bile süremedim :/
Arkadaslar bırakdan amelıyatA gırecegım çok dua edın banaaaa ihtiyacım varrr
Arkadaşım,acil şifalar dilerim.daha sonra bizi bilgilendir bak,seni bekliyor olacağız.
emzirme döneminde olduğum için sessiz sedasız takip ediyorum,sizleri.
sizlerden cesaret aldım,ben de yaptıracağım inşallah.
Arkadaslar bırakdan amelıyatA gırecegım çok dua edın banaaaa ihtiyacım varrr
lütfen doktorunu aramaktan çekinme ben doktorum tatilde iken bile aradımdaha yeni ilaca başlamışsınız 4.5.güne akıntı daha azalır yada kurur..lütfen yormayın kendinizi işi gücü bırakın daha çok erken iş yapmak için ben 2.ayı doldurum (karın germe vs.) inanın hala dikkat ediyorum.Batma yanma çok normal onlara takılmayın tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?