- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.341
naime21 doktorunun adını öğrenebilir miyim?
bugun 6. günüm. çok güzel hareket edebiliyorum. Hiç ağrım da yok Allah a şükür. bugun annem pansumanımı yaparken göz ucuyla bakıyım dedim... göğüs uçlarım gözükmüyor. kabuk bağlamış yuvarlak bir yara gibi... başladım ağlamaya...... sizin iyileşme durumunuz nasıldı. yarın kontrolüm var dokturuma da sorucam ama merak ediyorum. hiç geçmeyecekmiş gibi duruyor.
bir de şöyle bir video var: ameliyat günü yaşadıklarını ve ameliyat sonrası gelişmeleri gösteriyor. yakında zamanda ameliyat olan @papatya2219 @yagmurgul @mujdeclklr @naime21 hanımlara sormak istiyorum. süreç böyle mi gelişiyor? mesela bu videoda ilk defa direnleri gördüm ve göğsün dikilen bölümleri gergin değil buruşuktu. ama ablamız halinden gayet memnun gözüküyordu geçen zamanda da.
karar vermek çok güç. ancak sizin tecrübelerinizle içim ferah olacak :)
bahsettiğim video: Breast Reduction First Two Days - YouTube
Aman tanrııım !!!
İyiki bu videoyu izlemeden olmuşum ameliyatımı :) bu ne yaa . Bu direnleri görseydim yemin ediyorum
Ameliyat falan olmazdım. Benim direnlerim yok gibi birşey di . Böyle bir sargı sistemim de yoktu.
Oy ooooy eller neler çekmiş yazıııııksen bence video falan izleme belki çok eski sistemdir bunlar.
Olmak istiyorsan Dr iyi seç ve ol sonuç mükemmel çünkü . Hadı hakkında hayırlısı olsun
Size şunu söyleyebilirim ki bu kişinin dikiş izlerini çok çok kötü buldum. Ben 27 Mart ta ameliyat ( meme küçültme ve karın germe) oldum. Üçüncü aya girmedim henüz ama dikişlerimi bu görüntüyle kıyaslamam bile. Ben kabuklar düşerdüşmez kantaron yağı ile masaj yaptım devamlı ve çok faydasını görmüşüm anlaşılan. Tabii herkes doktorunu dinlesin yine de.tek kelime ile cesaretinize hayranım. 25 yaşındayım ve ben de ekim gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. tabii henüz maddi açıdan kendimi ayarlamadım ya da hastane ve doktor seçmedim. d cup'tan b cup'a inşallah. bu sayfa, hepinizin tecrübeleri o kadar yol gösterici ve cesaretlendirici ki. ameliyat olup üşenmeden, samimi bir şekilde tecrübelerini paylaşan bütün cesur hanımlara çok teşekkür ederim. hepiniz mükemmelsiniz.
bunun yanında youtube'dan ameliyatları seyrediyorum da. biraz korkuyorum açıkçası. başımdan bir ameliyat geçti ama emzirememe korkum var. bazı hanımlar ameliyattan sonra potluklar olduğunu söylemiş. doktor ve hastane çok önemli hakikaten. o yüzden biraz daha beklemeliyim sanırım. izlediğim son video ise şu: 20 yaşında bir genç kız, ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını anlatıyor. İngilizce bilmeye gerek yok anlamak için, videonun sonunda ameliyat sonrası hali var. dikişlerinin alınmasını bile belgelemiş.
Breast Reduction Documentary of a 20 yr old - DETAILED, before&afters! - YouTube
hepimize geçmiş olsun :)
bir de şöyle bir video var: ameliyat günü yaşadıklarını ve ameliyat sonrası gelişmeleri gösteriyor. yakında zamanda ameliyat olan @papatya2219 @yagmurgul @mujdeclklr @naime21 hanımlara sormak istiyorum. süreç böyle mi gelişiyor? mesela bu videoda ilk defa direnleri gördüm ve göğsün dikilen bölümleri gergin değil buruşuktu. ama ablamız halinden gayet memnun gözüküyordu geçen zamanda da.
karar vermek çok güç. ancak sizin tecrübelerinizle içim ferah olacak :)
bahsettiğim video: Breast Reduction First Two Days - YouTube
Aman tanrııım !!!
İyiki bu videoyu izlemeden olmuşum ameliyatımı :) bu ne yaa . Bu direnleri görseydim yemin ediyorum
Ameliyat falan olmazdım. Benim direnlerim yok gibi birşey di . Böyle bir sargı sistemim de yoktu.
Oy ooooy eller neler çekmiş yazıııııksen bence video falan izleme belki çok eski sistemdir bunlar.
Olmak istiyorsan Dr iyi seç ve ol sonuç mükemmel çünkü . Hadı hakkında hayırlısı olsun
İster inanın ister inanmayın, bu adamlara estetik cerrah denmez ya. Bu videodaki işi yapan bence kasap. Diğer ameliyat olan arkadaşlar, lütfen sizden rica ediyorum şu linkteki videoyu izleyip kendinizle karşılaştırıp yazarmısınız kıyaslama sonuçlarınızı.
Arkadaslar merhaba ameliyat oldum ve size hastaneden yaziyorum az onceki videolari izledim benim drenleriminde ucundaiki tana kocaman bardak var ama dikislerimin alakasi yok korkunc gozukuyolar bu arada kollarimi kullaniyorum lakin guc vermeden direk gogusleri acitiyo birde drenlerim canimi yakiyo iki gundur benimle ve artik sikildim onlardan sonrasinda oturur gibi yatmak ta heryerimi agritiyo ama goguslerim dikis yerlerim gayet iyi bi durumdalar acisi filan minimum dger agrilar daha fazla oldu narkozdan sonra sorun yasamadim cok sukur sadece ertesi gun pansuman esnasinda asagiya kayan bi et fazlasi olmus onu bastirip icine sokarken canim feci yandi ama bugun duzelmis pansumanda sorunsuz oldu hastaneden cok sikildim kizlar drenlerden ne zaman kurtulcam acep bide hic uyuyamiyorum ben tuyo verin azicik karbonatli suyumuda iciyorum (goguslerimmm tas gibi ufak ve dimdikk harikaaaaa ))
Arkadaslar merhaba ameliyat oldum ve size hastaneden yaziyorum az onceki videolari izledim benim drenleriminde ucundaiki tana kocaman bardak var ama dikislerimin alakasi yok korkunc gozukuyolar bu arada kollarimi kullaniyorum lakin guc vermeden direk gogusleri acitiyo birde drenlerim canimi yakiyo iki gundur benimle ve artik sikildim onlardan sonrasinda oturur gibi yatmak ta heryerimi agritiyo ama goguslerim dikis yerlerim gayet iyi bi durumdalar acisi filan minimum dger agrilar daha fazla oldu narkozdan sonra sorun yasamadim cok sukur sadece ertesi gun pansuman esnasinda asagiya kayan bi et fazlasi olmus onu bastirip icine sokarken canim feci yandi ama bugun duzelmis pansumanda sorunsuz oldu hastaneden cok sikildim kizlar drenlerden ne zaman kurtulcam acep bide hic uyuyamiyorum ben tuyo verin azicik karbonatli suyumuda iciyorum (goguslerimmm tas gibi ufak ve dimdikk harikaaaaa ))
çok geçmiş olsun ve inşallah bir çırpıda sağlık ve mutlulukla her şey normale döner. mutlu tecrübeleri okuyunca çok seviniyorum ve cesaretleniyorum. videolar hakikaten korkunç gözüküyor. peki size o geleneksel soruyu sorayım, henüz hastane ve doktor seçmediğim için, nerede ve kime ameliyat oldunuz acaba?
Dr işine karışılmaz ama bu dren işini neden böyle abartıyorlar anlamıyorum. Anlattığın bardaklar dirense benim hiç görünmeyen 2yada 3 cm lik direnlerim de aynı işi görmedimi( hiç te canımı acıtmadılar.Bu ameliyatı drenlerden korktuğum için geciktirmiştim) ayrıca ameliyatın ardından hemen dahi çıkabilirdim ama Dr kal dediği için sadece 1 gece kaldım. İlk günler feci hatta çok feci sırt ağrılarım olduğu için evin altını üstüne getiriyordum sabaha kadar dolaşıyordum. Ama artık ya alıştım yada hareket şansım daha çoğaldı diye rahatladım. Ağrı kesicini yatmaya yakın içersen en azından bir kaç saat uyursun.
Çoook ama çok geçmiş olsun her acıya değiyor sonuçlar. aynanın karşısında daha çok zaman geçireceksin emin ol acil şifalar
çok geçmiş olsun ve inşallah bir çırpıda sağlık ve mutlulukla her şey normale döner. mutlu tecrübeleri okuyunca çok seviniyorum ve cesaretleniyorum. videolar hakikaten korkunç gözüküyor. peki size o geleneksel soruyu sorayım, henüz hastane ve doktor seçmediğim için, nerede ve kime ameliyat oldunuz acaba?
di mi :) ben neredeyse bütün göğüs küçültme videolarını izledim. eski-yeni teknik ayrımına dikkat ettim. ne facialar var. hatta istediğim tekniği de videolardan seçtim. ( Secondary Breast Reduction - YouTube ) aynen böyle olmasını istiyorum mesela. şekli, küçüklüğü... ve hiç buruşukluk yok. garip ama diren de yok. videoları izleye izleye soğukkanlılaştım galiba. cerrahlar için oyun hamuru gibi bi şey insan vücudu. onu anladım :)
cesaret edersem sizin tecrübelerinizle cesaret edeceğim zaten. iyi ki varsınız ve üşenmeden yazıyorsunuz hepiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?