Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İstanbul da, Estetica da Eser hanıma oldum.

ben aslında özel ile araştırma hastanesinde ameliyat olmanın avantajlarını ve dezavantajlarını merak ediyorum. mesela ben Üsküdar'da oturuyorum ve bana en yakın altunizade esteworld ile Göztepe eğitim ve araştırma hastanesi var. esteworld'da ameliyat olan bir tanıdığım yok ama yanılmıyorsam naime21 Göztepe'de ameliyat oldu. karar verme aşaması çok zor.

bu ileti vesilesi ile birazcık sesli düşündüm :) hepimize sağlık, mutluluk ve huzur :)

içim bu güzel haberlerle ferahlıyor sahiden. ilk izlediğimde çok etkilenmiştim. daha sonra burada bazı hanımlar eğer çok şikayetçi değilseniz asla yaptırmayın dediler. ancak 5 yıldır aklımda var olan bir şey bu. sırt ağrısı, omuzlardaki sutyen izleri, bele oranla xl duran göğüs cup'ı. insanın kendisine yarattığı psikolojik baskı bambaşka bir şey. iyi ki 2013 senesindeyiz ve iyi ki tıp ilerliyor :)

bu güzel haber için teşekkür ederim. jelesec :)

Oldu bitti bile geçmiş olsun.. bolbol karbonatlı suyunu iç, narkozun bütün vucuttaki etkisini temizleyip atacak, ayrıca bedenini alkaliye çevirdiği için bolbol oksijen girecek ve vucudun diyer insanların iyileşme gününe göre çok sağlıklı ve hızlı iyileşecek.. direnlerin umarım çıkmıştır..onlar olmasa içerde biriken sıvı başına dert olurdu bu yüzden direnlerimiz çok önemlii.. bol bol yeşillik yemeye çalış,ama hastahene koşulllarında yada evde en kolay yiyecek olan salatılık, günde yarım kilo yemeye çalış . ve muhakak deniz tuzu kullanın bundan sonra.. diyer sofra tuzları çok fazla kimyasalmış..Salatalığın sana vereceği ferahlığı ve sağlığı hissedeceksin.. tabiki bedene bol yeşil enerji vererek yaraların hızla iyileşecek.. benim bu gün 15 gün oldu , bu günde dikişlerimi aldı.. yaşım 55 olmasına ve 2500 grlık bir yük gitmesine rağmen hızla iyileşmem doktorumunda dikkatini çekti artık oda karbonatlısu içiyor.. :)

sen kaç yaşındaydın, kaç grm lık yükün gitti, bedenin kaçtı şimdi kaç oldu..hangi hastahanede ameliyat oldun.. hadi bir yaz bilgini allalım.bu gün kaçıncı günündesin...sevgiler..

Esasen hayrankaldım yaşınızı duyunca :) gerçi bende 43 yaşındayım ama bir on sene geçse olurmuyum bilmem ameliyat .
Karbonatlı su içmeye sizin tavsiyenizde başladım (gerçi unutuyorum arada ) çok da güzel tavsiyelerde bulunuyorsunuz . Uyuyorum okudukça çoğuna. Bugün benim 17. Günüm çok şükür önce Allah sonrada süper Dr sayesinde harikalar yaşadım. Benimde direnlerim vardı , tabii dirensin olmaz ama Pipet gibi 2 - 3 cm şeylerdi. Sanırım 4 tane takmış Dr ama sargının içinde hiç görmedim . 3. Gün kontrolde çıkardı farkına bile varmadım:) hiç erinmeden sık sık aynanın karşısında buluyorum kendimi , eeee naparsın güzele bakmak sevapmış gerçi benden çok az alındı ama toparlanınca şöyle südyen takmadan keyfini çıkarıyorum artık. Kalın askılar yok hatta askı dahi yok . Biz kadınlar ne harika şeyleriz bee valla güzellik olunca ağrı acı tııın
Ameliyat olanlara ve olacak olanlara geçmiş olsun Allah pişman etmesin inşallah .
Verdiğiniz tüm güzel bilgiler için çok teşekkürler güle güle kullanın inşallah

Son düzenleme:

doktora gittim her şey çok güzel dedi.çok iyi gidiyor dedi. kabuk bağladı dedğim ilaçtan öyle duruyormuş temizledi :) gayet normaller.... artık antibiyotk krem kullanmıcam sadece kırmızı bi ilaç var rifocin ampul onu kullan on bes gün daha dedi. pazartesinden itibaren göğüs uçlarını kapatmaana gerek yok dedi.15 gün sonra rifocini de bırakıp sadece iz giderici krem kullanmaya başlıcam. her banyoda bebe yağıyla göğüslerime masaj yapmalıymışım.

ilk üç dört gün şiş değildi. şimdi şiştiler ne zaman inecek acaba. gerçi böyle bile güzel ama olsun.sizlerin şişliklerin inmesi ne kadar zaman aldıı???

üç gündür roman okur okuyorum bu başlığı :) ameliyat ve sonrasındaki gelişmelerden anladığım şu: biraz dişimizi sıkıyoruz ve netice mü-kem-mel! tebrik ve teşekkür ederim :) bütün bunlar kendime ettiğim psikolojik eziyeti hafifletiyor.

Hadi sende atlattın çoğu gitti azı kaldı:) darısı diğerlerinin başına. Daha dün gibi girip ameliyat nasıl bişey diye sorduğumuz günler.
Regl dönemin yaklaştıysa şişlik ve birazda sızlamalar oluyor bu normal. Benim bu gün 17. Gün oldu daha yeni yeni indi şişlerim.
Dr şuan ki halinden yüzde on daha küçük olacak yakında dedi. Artık takmıyorum birşeyi çünkü herşey düşündüğümden çok daha iyi oldu. Sevgiler ve yeni cicişlerinle mutluluklar

[Merhaba,
Bende forumun uzun zamandır okuyucusuyum. Buradan yararlandığım için kendi deneyimimi yazmam gerekir diye düşündüm. Bu gün ameliyatımın 15. günü.
Öncelikle belirteyim benim direnlerim tam da o videoda göründüğü gibiydi. Üst bölümündeki bir anahtarı açıp kendisini sıkıştırarak havasını biraz boşaltınca bir anlamda hafifçe vakum işlevi görüyor. Direnlerin görüntüsüne neden takıldınız anlamadım. Ama çocuklar için korkutucu olabilir. Doktorum diren takılmasının pek çok riski azalttığını söylemişti. Neyse ben hikayemi baştan yazayım. Doktorum Cengiz Açıkel. Özel bir hastanede ameliyat oldum.
Doktorum bana nasıl bir uygulama yapacağını sonuçta neyle karşılaşacağımı muayene sırasında ayrıntılı anlattı. Fotoraflar gösterdi. İlk anda ne göreceğimi tam olarak anlamamı sağladı ki bu sanırım ameliyat sonrası psikoloji için çok önemli.
Ameliyat öncesi doktorumun önerisiyle bir genel cerraha giderek, hem fiziki muayene oldum hemde momografi ve ultrason çekildi. Neyse ki bir sıkıntı yoktu. Doktor bey çok titiz biri. Tiroid sıkıntımı duyunca onların testlerini bile yineletti.
Ameliyattan bir gün önce anestezi doktorumla tanıştım. Bir dizi soru sordu. Daha önce iki ameliyat geçirmiş, ikisinden de çıkararak uyanmıştım. Bunları paylaştım Çok alerjik bir bünyem olduğu mide problemlerimi vb tüm sağlık sorunlarımı anlattım. Bizzat notlar aldı.

Ameliyat öncesi gece hiç uyuyamadım. Bütün forumu tekrar okudum. Hatta bilimsel makalelere geçtim sabah teknikleri isimleriyle sayabiliyordum. Hatta doktoruma çizimlerimi yaparken ben bile yapabilirim ameliyatı diyerek takıldım. 6 saat önceden yemeği 4 saat önceden su içmeyi bırakarak ameliyat saatinden 2 saat önce hastaneye gittik. Aslında bir saat önce gelin demişlerdi ama evde duramadım. Hastanede odama yerleştim. Doktorum beklediğimden biraz geç geldi. O gelmeden ben ameliyat giysimi giymiştim. çizimlerimi yaptı. Bir gün önce anestezi doktoru bana cesaret iğnesi yapılacağını söylemişti. Ama inanılmaz rahattım. Doktorum iğneyi iptal ettirdi. Ben bu operasyonu gerçekten çok istiyordum. Sanırım bununla ilgili.
Neyse yatağımla birlikte amleyathaneye kadar indirdiler. Ameliyat masasına geçerken biraz korktum. Çok kısa bir an sonra film koptu.

Film geri geldiğinde yatağımdaydım. Sol yanımda hafif bir batma vardı. Ve bacaklarımda beni müthiş rahatlatan bir şeyler takılıydı. Kolumda serum vardı doğal olarak. Göğüslerim hiç acımıyordu. İlk düşündüğüm kusmuyorum bu harika oldu.
Sol yanımdaki batma direnden kaynaklanıyordu. Ki zaman içinde rahatsızlığı artsa da çok kötü değildi. Sağda da aynısından olmasına karşın onu hiç hissetmedim. Doktorum sinire denk gelmesiyle açıkladı durumu. Uyandıktan kısa süre sonra doktorum geldi. Çok neşeli gözüküyordu ki bu insana çok moral veriyor. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Genel durumumu kontrol etti. İki saat sonra yemek yiyebileceğimi söyledi. Bacaklarıma kan dolaşımı için masaj yapan bir şey takmışlardı. Ben ayaklanıncaya kadar durdu. Sesi bizimkileri rahatsız etse de çok keyifliydi. Alınınca bozuldum. O akşam yedik bir şeyler içtik sürekli bir kaç kez tuvalete gittim. Tek sorun çamaşırımı çekmek için yardıma ihtiyacım olmasıydı. İki gün bu durum sürdü zaten. Oturup yatağa oturup kalkarken biraz sıkıntı oluyor. Çünkü kolları kullanmamaya çalışıyorsun. Aslında kullanabileceğimi hissediyordum. Ama çok dikkat ettim. Hemşire serumun yanına bir sürü enjeksiyon yaptı. Sayısını hatırlamıyorum. Ama serumun yanı sıra antibiyotik falan taktı. Gece boyunca kaç kere geldi sayamadım. Çünkü çok uykulu hissediyorum. Aaa bu arada akşam bana bir oyuncak getirdi. Bir kutunun içindeki üç topu nefesimi içine çekerek bir tüpte hareket ettirmem gerekiyordu ki üçünçü top hiç kıpırdamıyordu. Sonunda refaketçim denedi ve çok zor olduğuna karar verdik. Bir çeşit nefes çalışması.
Neyse sabah iyiydim. Sol yan daha çok batıyordu. Doktorum onlarla eve gideceğimi söyleyince bu yüzden üzüldüm. Sonuçta evde kuvvetli ağrı kesiciler olmayacaktı. Doktorum gün içinde birkaç kez geldi. Göğüslerim göğüs ucu dışarıda kalacak şekilde bantlıydı. Oda temel olarak onları kontrol ediyordu. Çok güzel oldular ameliyathanede herkes beğendi falan diye takılıyordu. Doktor yokken hemşire hanım reçeteyi getirdi. Birde ne göreyim doktorum bana bir antibiyotikle birde minoset yazmıştı günde 4 tane alınmak üzere. Birde uyku düzenleyici bir şey. Şok oldum. Hemşire hanım o ana kadar bana enjeksiyonla verdikleri ağrı kesicilerin en çok iki hap kadar etkisi olduğunu söyledi ama ben tabi ki inanmadım. Doktorum gelince bu konudaki itirazlarımı hemen bitirdi. Bu hapların bana yeteceğini hatta çok gerekmiyorsa bunları bile almamamı çünkü ağrı kesicinin kanamayı arttıracağını söyledi. Ki bu pratikte direnlerin süresini uzatacaktı. Doktorum ameliyat saatinden 24 saat sonraya gelecek şekilde direnlerimi ölçü kabına boşalttırmış kalması kararını öyle vermişti. Rahatsız eden sol göğsümde kanama daha azdı. Benim teklifim üzerine bana ölçü kabı verdiler. Sadece biri bile söyledikleri cc nin altına düşerse hemen gelmemi direni çıkartacağını söyledi.
Hastaneden taburcu olduk. Ve ilk defa canım yandı. Çünkü eve taksiyle döndük. Yeni çalışma yapılmış bir yerden kötü bir sürücüyle geçtik. Her sarsıntı özellikle sol direnin olduğu yerde beni bitirdi.
Neyse eve gittim. saati gelince ilk minoset içtim. Ertesi güne kadar başka almadım. Şimdi saydım bugün 15. gün ve ben toplam 8 minoset almışım. Onunda nedeni başka. Ertesi gün iki direnimde de beklenilenden az kan vardı ve ilki kadar kötü olmasa da rahatsız bir yolculukla hastaneye gittim. Doktorum bandajları açtı. Açarken ne kadar hassas cildiniz. Bu bantların alerji yapmaması lazım gibi bir şeyler söyledi. Tabi ben göğüslere hiç bakamıyorum. Ama o an anladım ki benim hissettiğim hafif rahatsızlıkta bantlara verdiğim tepkidenmiş. Direnlerim çıktı. Ve çooook acıdı. Özellikle soldaki çıkarken bayılıyorum sandım.
Bundan sonrası tamamen kendi şanssızlığım. Ben çok alerjik bünyeli bir insanım. Antialejik denilen pek çok pahalı bakım makyaj malzemesini bile çöpe atmışlığım var. Ve bantlar beni mahvetti. Zavallı doktorum her bir pansuman da bir önceki bantın yerinin tedavisiyle uğraştı. Şaka değil sanki yanmış gibi yaralar falan oluştu. İşte minosetlerin kalanını onlar için içtim. Doktorumun verdiği uyku düzenleyiciyi 3 gece kullandım. 7. gün masa başı işime döndüm. Ama eve döndüğümde hep dinlendim. Hatta tam artık iyileştim deyip mutfağa girme kararı almıştım ki bir arkadaşın yemek yaparken kanaması olduğunu okuyup hemen vazgeçtim. Bu arada benden aldıkları herşeyi patalojiye göndermişlerdi. O raporda temiz çıktı.
Şimdi pansumanımı kirleten küçük yer dışında göğüslerim açık. Dikiş yerlerinin üzerinde (dikişler alınmayacakmış) ince bir yara kabuğu var. Bantlardan kaynaklanan yaralar geçti yerleri hafif pembe. Göğüslerim gözüme komik gözüküyor. Sanki bana ait değil gibiler. Benden 20 yaş genç duruyorlar. Boyutları tam istediğim gibi. Göğüs uçlarım tepki veriyor. Şiş olduklarını hissetmiyorum. Sadece öne doğru eğilip biraz kalırsam doğrulunca yanma gibi garip bir acı hissediyorum. Cengiz bey bunun normal olduğunu söyledi.

Doktorum pazartesi o minik yeri tekrar pansuman edecek umarım oda bitecek. Sonrasını bilmiyorum. Sonuçta bu büyük bir operasyondu. Şimdiye kadar (alerjim hariç) her şey iyi gitti. Umarım hem benim hemde diğer arkadaşların ki iyi sonuçlanır.

Ben kendimi ağrı eşiği düşük olarak tanımlıyorum. Etrafımdakiler kısaca nazlı diyorlar benim için. Bu kadar az acı hissetmemi iki şeyle açıklıyorum. 1. fiziksel. Göğüs küçültmede videolarda da gördüğümüz gibi bayağı kesip biçiyorlar. Acıyı hissettirecek sinir falan kalmıyor oralarda. 2. Psikolojik. Bu diğer amelyatlara benzemiyor buna katlanmaya hazırsınız istiyorsunuz. Çünkü ameliyat önceki durumum beni mutsuz ediyordu.

Son düzenleme:

Çok sağolun . Gerçekten Öyle nasıl olucak derken bugun 8. günüm :) Sanırım alışamadım daha dikişlerime bile bugun banyo sırasında baktım. Alışıcam bende yakında.. Umarım herkes dilediği cicişlere sorunsuz bir şekilde kavuşur Herkeslere geçmiş olsun :)

şahane anlatmışsınız tecrübenizi. en çok da doktor ve hastanenin ilgisi önemli sanırım. ben cengiz Açıkel'i de araştırmıştım ve bahsettiğiniz hastaneyi biliyorum. eğer bir mahsuru yoksa fiyat bilgisi de verebilir misiniz?

Ayyyyy ne kadar guzel yazmissinizz ya naime ablacim salatalik harici karbonatli suyumu annem sagolsun ilk gunden beri iciyorum normal su icmiyorum hatta bugun 4.gunum drenleri cikarmadiklari icin hastanede olmayi tercih ettim daha kafam rahat burda cok dikkat ediyolar kontrol altindayim surekli ama bugun yada yarin artik dren sikintimda bitecek cok sukur biraz fazla geldi benden kan bugun bayagi azalmis cok sukur yasim 23 ,1400gr yuk gitti bendende bedenim 85dd iken su an 85 b bursa uludag fakultesinde oldum (siddetle tavsiye ederim)bu arada narkoz sonrasi cidden sikintim hic olmadi usume yada baska bisi sadece gece ve sabah birer kez sari safra halinde kustum o kadar herald rabbimin izniyle karbonatli suyun etkisini gordum bile

Daha önceki sayfada paylaştığım bir yazıyı , sevgili Ayna12 senin için kopyalıyorum.. Anlaşılıyorki Alerjinden dolayı asidik bir bedenin var.. bu asidi dışarıya atıp, bedenini alkali yapman gerekiyorki, alerji iyileşsin..Alkali bedende oksijen vardır, bu oksijende hücreleri iyileştiriyor. ve hastalıklar temizleniyor bitiyor.Vucut hızla sağlığına kavuşuyor..

Alkali yaşam..
Arkadaşlarım,
her birimizin beden suyu alkali olmalı.. ama bu suyu alkalide tutmak için emek vermek gerekiyor..Yediklerimiz içtiklerimiz, üzüntülerimiz, korkularımız, mutsuzluklarımız bizi asidik yapıyor.. Bedenimizde bu asitle çürüyor....İstediğimiz kadar dışardan güzel yapmaya çalışalım.. ama iç dünyamız huzurlu saflaşmış, alkali değilse, içerden dışarıya yansıyan asidik çirkinlik tüm emekleri boşuna çıkartıyor, İçimiz sağlıklıysa dışarıya yansıyan sağlıklı bir cild ve ışık oluyor, hep beraber ışıldamak dileğiyle.. Alkali yaşama başlıyalım..

İdrar ph ımız ,ph:7.0 üzerinde olması gerekiyor.. İdrar ph ınızı bir laborutura yaptıra bilirsiniz, yada eczanelerde ph ölçer kağıt alabilirsiniz (PH Test Kağıdı - 16.86 TL + KDV) yada ,

dijital ph ölçer (PH METRE-SU AKVARYUM PH ÖLÇER- EN UCUZU BURDA - PH Ölçer ve Elektronik Test, Ölçüm Cihazları sahibinden.com'da - 126716268)
bunu havuz malzemeleri satan dükkanlardanda alabilirsiniz 75 lira..ben bunu tercih ettim ara ara idrar ph kontrolünü çok rahat yapabilmek adına..

Bedendeki asit hücreleri parçalayıp öldürüyor, ölmeye karşı direnen hücreler bitki hücresi konumuna geçiyor asitle beslenip karbondioksit alıp oksijen vererek , büyüyor ve kanser hücresi haline dönüşüp, asitle beslenip büyüyor..

Yada içimize giren virüs yine asitle beslenerek çoğalıyor. başta nezleyle başlıyan her türlü hastalıklar ortaya çıkıyor..

şimdi gelelim bedenimizi alkali bedeni haline dönüştürmeye;

sabah akşam bir çay kaşığı karbonatı birer bardak suya koyup karıştırıp içiyoruz..(eyer karbonatın tadını sevmiyen yada içemeyenler varsa,eczaneye boş kapsul spariş veriyorsunuz , içine yine eczaneden alacağınız sodyum bikarbonat veya ingiliz karbonatıyla dolduruyorsunuz..günde iki yada üç sefer,aç karnına bol su ile içiyoruzki bedenimiz asitten kurtulsun, yıkansın..)

İlk günler idrarda yanma olabilir bu, asidin dışarıya çıkarken hisetmenizdir, eyer daha fazla asidikse bedenimiz,büyük tuvaletiniz de yumuşak çıkar ama asit çok yüklüyse ishal şeklinde asidi dışarı atar siz içmeye devam edin.. beden temizleniyor, kesin bırakmayın karbonatı.. asidi temizleyip atsın bedenden..

Limon ve sirke dışarda asidik ama vucuda girince alkali olur.. bu yüzden günde
İki limon, (yarım yarım karbonatlı suyada sıkıp içebilirsiniz)
iki çorba kaşığı sirke( bunuda ister karbonatlı suya ister normal suyunuza karıştırıp içebilirsiniz..)

günlük normal içme suyunuzun ph 8 üzerinde olmasına dikkat edinki her içtiğiniz su sizi temizlesin.. şimdilik saka suyunda ph 8.2 onu bulamayanlar ise gündelik içme suyuna bir litreye bir çay kaşığı karbonat koyarak günlük tüketme suyunu yüksek alkali yaparak içe bilir..

seker ve tatlılar,ve şekerli meyvalar dışarda tatlı ama , bedene girdiğinde asidiktir.. asit bedeni parçalar parçalanmamak için her bir hücrenin etrafını yağlar, bu hergün yağlanmaya devam eder vucut asidik olduğunca, taa ki beden suyu alkali çevirdiğimizde,problem bittiği için yağlanma durur ve yağlar çözülmeye başlar çünki,artık hücreleri çürümekten korumaya gerek kalmamıştır, yapılan diyetlede kolayca incelme başlar.. taki bir daha beden suyunu asitlenmeye sebeb olacak duruma gelene kadar.. Bu yüzden yaşam boyu alkali olarak iç beden suyumuzu korumak gerekiyor..Alkali olabilmek içinde bol bol sebze mümkünse çiğ ,salatalar haline getirerek yemek lazım ve o zaman alkali bir yaşam sağlanır..
Daha fazla bilgilerden faydalanmak için aşağıda lingleri paylaşıyorum...

https://www.facebook.com/pages/Kemal...287746?fref=ts

https://www.facebook.com/dr.aysegul.coruhlu?fref=ts

Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi

kitap Hakkında | Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | diyet – Beslenme – Anti-Aging bu kitap her evde olması gerekiyor.. detaylı bilgi burada..

https://twitter.com/aysegulcoruhlu

https://twitter.com/aysegulcoruhlu

dr.Aşegül Çoruhlu tweetin de:Sebze sebze sebze çiğ sebze , sebze suyu. SEBZE SUYUUUU der..

Bende sizden rica ediyorum.. yukardaki yazıyı.. bütün sayfalarda ve maillerde paylaşınki insanlar sağlıklı yaşam için bilgilensinler..

Kızlar siz burda anlattıkça benim de içim gidiyor. Ben de yıllardır büyük göğüslerimden şikayetçiydim, doğum ve emzirmeyle iyice de sarktılar. Kafaya koydum ben de küçülteceğim. Sırt ağrısı, yürürken sallanması, artık koşarken siz düşünün, doğru düzgün içine sine sine kıyafet giyememek. Daha 27 yaşımda bu haldeyim. Şimdi emziriyorum ve çalışmadığım içn ameliyatı karşılayamam. İnşallah bu yıl atanıp öğretmen olunca ilk çalışma yılımın sonunda kredi çekip kendimi ve hayatımı baştan sona yenileyeceğim. Dişler, memeler, saç baş fln. Hedefimi koydum 1 ya da 1,5 yıl içinde kiloları atıp yepyeni bir hayata başlamak istiyorum. Buna çoookkk ama çoook ihtiyacım var :) İnşallah gerçekleşir ben de gelip buraya yazarım :)

Arkadaslarrrr yeni hayatiminnn evdeki ilk gunu bu sabah taburcu oldum.oncelikle sunu belirtmek istiyorum drenler cikarken hic hissetmedim bileee :)))en buyuk korkum buydu cunku soylemeden gecemedim eve geldim hemen belden asagimi dus aldirdi annem ust tarafida sabunlu bezle sildik ve saclarimida yikadik uc asamali banyo )) ilaclarimi aldim bu geceden itibaren basliyorum kullanmaya cok daha rahatim iyiki iyiki iyiki olmusummmmmm )))ewe gelip ustume rahat biseyler giyince bi baktimki resmen yok olmuslarrr

çok ama çok geçmiş olsun. bundan sonra her şey kendiliğinden mükemmel bir şekilde ilerler inşallah senin için. darısı bizim başımıza :) o kadar coşkulu yazmışsın ki bi de kendim olmuş da kurtulmuşum gibi sevindim :))

Sana bol şanslar diliyorum.Umarım istediklerini en kısa zamanda gerçekleştirirsin. Bende böyle bir karar aldım ve ilk adımı attım.(memeler, dişler,saç baş sırada:)) güzel sonuçlar almak dileğiyle.

Aminnn inşallah canım inşallah sende en kısa zamanda olup kurtulursun beklemeye gerek yok imkan varsa korkulacak bişey yok ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…