Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok geçmiş olsun. Bir an önce tamamen iyileştirsin ve de keyfini çıkarırsın inşallah .
Bu arada ben nezaman iyileştim diye coşup fazlaca hareket etsem huzurum kaçıyor . Dikkatli olmalısın.
Gündüz çok yorarsam kendimi gece ağrım oluyor uyumakta zorlanıyorum sen de dikkatli ol istirahat et mutlaka.
Tekrar geçmiş olsun

Durruyektacım çok sevindiiim.Senin önceki bekleyişlerini ve sürecini yakınen takip eden biri olarak çok sevindim gerçekten Bursa Tıp fakültesiydi di mi? Parantez içindeki son kelimelerin harika gerçekten Uzun bir süreden beri ülkemizin durumları ve ve benim tatil programımın araya girmesiyle bayağı uzak kaldım buralardan İnşallah sorunsuz bir süreç geçirirsin.Aramıza hoşgeldin

İnşallah gönlünüze göre olsun herşey

kızlarrrr bugun tam 10 gün oluyor. Artık çok rahatım çok ağrım yok sadece moraran yerlerim acıyor dikişlerim pansuman sırasında hiç acımıyor. doktorumda her şey normal gidiyor diyor. benim sol göğsüm diğerine göre daha büyük olduğu içinde sol göğsümün altında kese gibi bişey var yani orda etlerim iki kat. doktorum 3 ay da kendini toparlıcak düzelicek dedi. sizde böyle bir şey var mııı ? bir de ilk 3 4 gün göğüslerim şiş değildi sonradan şişti :s ilk halleri çok güzeldi şimdi şiş ve gerginler çok.... nasıl inicek hiç inmeyecekler gibi geliyor çok moralim bozuluyor

Sagol ablacimm ewet bursa fakultesinde oldum umarim dedigin gibi sorunsuz atlatirim su siralar sadece geceleri olmasin istiyorum cunku oturur pozisyonda uyuyamiyorum ne zaman sonra duz yatabilcem en azindan ablamm

Sagol canim sanada gecmis olsun basit bi ameliyat gecirmedik ciddi onemli bi ameliyat cok dikkatli olmak lazimmm gercekten sende kendine dikkat et kac gun oldu senin

Sagol canim sanada gecmis olsun basit bi ameliyat gecirmedik ciddi onemli bi ameliyat cok dikkatli olmak lazimmm gercekten sende kendine dikkat et kac gun oldu senin

bu gün tam 21 gün oldu artık sadece krem sürüyorum pansuman falan yok. ilk defa bugün südyenimi
bu şekilde kullandım harika oldu :) ve artık bastırmadığım sürece ağrı da yok.
ben hala sırt üstü yatıyorum ama eskisi gibi sorun yok. ilk bir hafta zor oluyor sakın takma kafana yakında tamamen
rahatlayacaksın. dr. yan yatma dedi. o yat diyene kadarda yatmam çünkü eskisi gibi rahatsız olmuyorum :)
bikini giyip gezsem kimse anlamaz kesinlikle. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Son düzenleme:

Selam canımmm benimde dün gecem daha rahattı alışıyorum ilk hafta bitti çok şükür zaten )senin adına sevindim bende bide göğüs altında kesi yok yukardan aşağıya çizgi ve göğüs ucu etrafı dikili o yüzden alt tarafa et kayması tehlikesi var ilk gün olmuştu yazmıştım okuduysan eğer sürekli korku yasıyorum ama bi problem yok psikolojik bi doktorum artık inmez rahat ol dese tamamen kuş olup uçcam pansumanda aşağıda kalın bi tampon koyup baskı olmasını sağlıyoruz senin böyle dikkat etmen gerektimi ???bu arada dün ilk defa aşağıya inen dikislerimi de gördüm neredeyse belli bile değil çok şükür yaa gerçekten doktorumun ellerine sağlık Rabb'ime çok şükür aynen dileyen herkese Rabbim nasip etsin

Merhaba,

Önümüzdeki aylarda meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Daha önce bu ameliyatı olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Dr. olarak Fuat Yüksel veya Fatih Peker'e gitmeyi düşünüyorum. Fatih beye daha önce meme operasyonu yaptırmış bir arkadaşım çok memnun kalmıştı, aynı şekilde Fuat beye de burun estetiği olan bir arkadaşım var, o da dr.unu çok övdü, kararsız kaldım. Bu dr.lar ile ilgili bilgisi olan var mı veya başka dr.lar da olabilir. Bir de korkuyorum beklediğim gibi bir sonuç olmazsa diye

Merhaba arkadaşlar bende meme küçültme operasyonu geçirdim.Bugün tam 1 hafta oldu.Gayet iyim ve kendimi iyi hissediyorum.Ben karın germe ve liposaction da oldum aynı anda.Şükür bu günüme diyorum günden güne iyiye gitmenin keyfini çıkarıyorum:))

Merhaba arkadaşım.Yazın ve paylaşımın için çok teşekkürler yalnız bu karbonatlı suyu aç karnınamı içmek gerekiyor.Bir de bende ameliyat oldum çabuk iyileşmemizi sağlarmı bu su???

Evet okumuştum ama tam anlayamadım . Benim T şeklinde oldu çok memnunum ama sağ tarafım biraz ağrıyor Dr sağı fazla hareket ettirdiğin için olabilir dedi. Gerçi çok şükür artık iyiyim . Senin de rahatlamana sevindim :) şaka bir yana bu yaz bize güzeeeel
Artık ben normal südyene döndüm Dr takabilirsin dedi. Hep hayalimdi ince askılı danteli südyenler . Artık gördüğümü alıyorum. Evdeki 80 / C ler evi terk etti :)
Hadi hepimiz güle güle kullanalım geçmiş olsun

Merhabalar ben 18 yaşında fazlasıyla büyük göğüslere sahip biriyim göbegime kadar iniyorlar genetik annemden miras(!) Çok rahatsız oluyorum özellikle kıyafet konusunda tam giyinip süslenicek yaştayım ama hep hırkalar bol şeylerle kapamaya çalışıyorum yazın bile bir doktor buldu annem özel ataköy hastanesi nde tanıdık vasıtasıyla olduğu için fiyat çok hesaplı diğer yerlere göre ama çok endişeliyim ameliyat korkum yok ama sonrasında şekli nasıl olur diye doktor T şeklinde yapıyormuş çok iz kalıyormu tecrübelerinizden faydalanmaya çok ihtiyacım var yaşımın sorun olmayacağını söyledi. Hastane hakkında bilgisi olan var mı ? Ameliyattan sonra dikleşiyorlar mı ayrıca bir operasyona gerek var mı ? Cevaplarsanız ve fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler

Canım öncelikle umarım hayırlısıyla sende ameliyatını olur bizler gibi rahata kavuşursun diyorum.
Benim kızımın arkadaşı oldu çok memnun hem öyle bilinen tanınan dr değil okuduğu üniversitede oldu vede çok memnun kaldı .
İzler biraz yapı ile ilgili. Kiminde az kiminde de belli belirsiz kalır ama olsun sonuçta çok güzel oluyor. Benim de T şeklinde oldu . Dikleşiyormu nedemek artık südyensiz dolaşabilecek durumdayım yani sonuç mükemmel :)
Hazır annen sana bakabilecekken ol derim , ol ve keyfini çıkar

Sütyensiz dolaşmak ta bile gözüm yok insanlar dik dik bakmasın yeter yolda yürürken herkes bana daha doğrusu göğüslerime bakıyomuş gibi hissediyorum çok rahatsız edici . Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Arkadaslar bise sorucam ameliyat 5-6 saat süren diyenler var.dr.XXXXXXXXXXXXX sitesinde 25-45 dakika arasi yaziyo meme kücültme. Bu dr.hakkinda bilgisi olan varmi?

25-45 dakika mı ne bu böyle ya. Bir yanlışlık var kesinlikle. Ben meme küçültme+karın germe+lipo oldum. Saat 08:00'de girdim, 14:30 gibi çıktım. Diğer arkadaşlar da hemen hemen aynı sürelerde oldular. Kaldı ki sürenin ne önemi var, zaten anestezi altındasınız. Ya da şunu sorayım kısa sürede oldu da bitti maşalllah mı, daha uzun süreye yayılmış itinalı bir iş mi????

asskn adı gecen doktor hakkında yazacak çok şey var ama yazamıyorum adının iyi veya kötü hiç bir şekilde sitede geçmesini istemiyor 25.45.dakika da meme kesilecek şekil yağ dokusu alınacak şekil verilecek itina ile meme başı ve diğer yerler dikilecek eli hızlı doktormuş ne diyeyim

Jelesec, trafikte hız yapsa büyük ihtimalle kendine zarar verir ama böyle bir işte zararı karşıya vereceği kesin!! Ayrıca estetik gibi önemi kelimenin içerisinde yerince bulunan bir mevzuda doktorun hızdan bahsetmesi çok absürd geldi bana. Derdimiz hız olsaydı ona değil speedy Gonzales'e giderdik herhalde.

Çok doğru sana katılıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…