- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.381
Arkadaslarrrr yeni hayatiminnn evdeki ilk gunu bu sabah taburcu oldum.oncelikle sunu belirtmek istiyorum drenler cikarken hic hissetmedim bileee :)))en buyuk korkum buydu cunku soylemeden gecemedim eve geldim hemen belden asagimi dus aldirdi annem ust tarafida sabunlu bezle sildik ve saclarimida yikadik uc asamali banyo)) ilaclarimi aldim bu geceden itibaren basliyorum kullanmaya cok daha rahatim iyiki iyiki iyiki olmusummmmmm )))ewe gelip ustume rahat biseyler giyince bi baktimki resmen yok olmuslarrr
Arkadaslar merhaba ameliyat oldum ve size hastaneden yaziyorum az onceki videolari izledim benim drenleriminde ucundaiki tana kocaman bardak var ama dikislerimin alakasi yok korkunc gozukuyolar bu arada kollarimi kullaniyorum lakin guc vermeden direk gogusleri acitiyo birde drenlerim canimi yakiyo iki gundur benimle ve artik sikildim onlardan sonrasinda oturur gibi yatmak ta heryerimi agritiyo ama goguslerim dikis yerlerim gayet iyi bi durumdalar acisi filan minimum dger agrilar daha fazla oldu narkozdan sonra sorun yasamadim cok sukur sadece ertesi gun pansuman esnasinda asagiya kayan bi et fazlasi olmus onu bastirip icine sokarken canim feci yandi ama bugun duzelmis pansumanda sorunsuz oldu hastaneden cok sikildim kizlar drenlerden ne zaman kurtulcam acep bide hic uyuyamiyorum ben tuyo verin azicik karbonatli suyumuda iciyorum (goguslerimmm tas gibi ufak ve dimdikk harikaaaaa ))
Kızlar siz burda anlattıkça benim de içim gidiyor. Ben de yıllardır büyük göğüslerimden şikayetçiydim, doğum ve emzirmeyle iyice de sarktılar. Kafaya koydum ben de küçülteceğim. Sırt ağrısı, yürürken sallanması, artık koşarken siz düşünün, doğru düzgün içine sine sine kıyafet giyememek. Daha 27 yaşımda bu haldeyim. Şimdi emziriyorum ve çalışmadığım içn ameliyatı karşılayamam. İnşallah bu yıl atanıp öğretmen olunca ilk çalışma yılımın sonunda kredi çekip kendimi ve hayatımı baştan sona yenileyeceğim. Dişler, memeler, saç baş fln. Hedefimi koydum 1 ya da 1,5 yıl içinde kiloları atıp yepyeni bir hayata başlamak istiyorum. Buna çoookkk ama çoook ihtiyacım var :) İnşallah gerçekleşir ben de gelip buraya yazarım :)
Durruyektacım çok sevindiiim.Senin önceki bekleyişlerini ve sürecini yakınen takip eden biri olarak çok sevindim gerçektenBursa Tıp fakültesiydi di mi? Parantez içindeki son kelimelerin harika gerçekten Uzun bir süreden beri ülkemizin durumları ve ve benim tatil programımın araya girmesiyle bayağı uzak kaldım buralardan İnşallah sorunsuz bir süreç geçirirsin.Aramıza hoşgeldin
Çok geçmiş olsun. Bir an önce tamamen iyileştirsin ve de keyfini çıkarırsın inşallah .
Bu arada ben nezaman iyileştim diye coşup fazlaca hareket etsem huzurum kaçıyor . Dikkatli olmalısın.
Gündüz çok yorarsam kendimi gece ağrım oluyor uyumakta zorlanıyorum sen de dikkatli ol istirahat et mutlaka.
Tekrar geçmiş olsun
Sagol canim sanada gecmis olsun basit bi ameliyat gecirmedik ciddi onemli bi ameliyat cok dikkatli olmak lazimmm gercekten sende kendine dikkat et kac gun oldu senin
bu gün tam 21 gün oldu artık sadece krem sürüyorum pansuman falan yok. ilk defa bugün südyenimi
bu şekilde kullandım harika oldu :) ve artık bastırmadığım sürece ağrı da yok.
ben hala sırt üstü yatıyorum ama eskisi gibi sorun yok. ilk bir hafta zor oluyor sakın takma kafana yakında tamamen
rahatlayacaksın. dr. yan yatma dedi. o yat diyene kadarda yatmam çünkü eskisi gibi rahatsız olmuyorum :)
bikini giyip gezsem kimse anlamaz kesinlikle. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Daha önceki sayfada paylaştığım bir yazıyı , sevgili Ayna12 senin için kopyalıyorum.. Anlaşılıyorki Alerjinden dolayı asidik bir bedenin var.. bu asidi dışarıya atıp, bedenini alkali yapman gerekiyorki, alerji iyileşsin..Alkali bedende oksijen vardır, bu oksijende hücreleri iyileştiriyor. ve hastalıklar temizleniyor bitiyor.Vucut hızla sağlığına kavuşuyor..
Alkali yaşam..
Arkadaşlarım,
her birimizin beden suyu alkali olmalı.. ama bu suyu alkalide tutmak için emek vermek gerekiyor..Yediklerimiz içtiklerimiz, üzüntülerimiz, korkularımız, mutsuzluklarımız bizi asidik yapıyor.. Bedenimizde bu asitle çürüyor....İstediğimiz kadar dışardan güzel yapmaya çalışalım.. ama iç dünyamız huzurlu saflaşmış, alkali değilse, içerden dışarıya yansıyan asidik çirkinlik tüm emekleri boşuna çıkartıyor, İçimiz sağlıklıysa dışarıya yansıyan sağlıklı bir cild ve ışık oluyor, hep beraber ışıldamak dileğiyle.. Alkali yaşama başlıyalım..
İdrar ph ımız ,ph:7.0 üzerinde olması gerekiyor.. İdrar ph ınızı bir laborutura yaptıra bilirsiniz, yada eczanelerde ph ölçer kağıt alabilirsiniz (PH Test Kağıdı - 16.86 TL + KDV) yada ,
dijital ph ölçer (PH METRE-SU AKVARYUM PH ÖLÇER- EN UCUZU BURDA - PH Ölçer ve Elektronik Test, Ölçüm Cihazları sahibinden.com'da - 126716268)
bunu havuz malzemeleri satan dükkanlardanda alabilirsiniz 75 lira..ben bunu tercih ettim ara ara idrar ph kontrolünü çok rahat yapabilmek adına..
Bedendeki asit hücreleri parçalayıp öldürüyor, ölmeye karşı direnen hücreler bitki hücresi konumuna geçiyor asitle beslenip karbondioksit alıp oksijen vererek , büyüyor ve kanser hücresi haline dönüşüp, asitle beslenip büyüyor..
Yada içimize giren virüs yine asitle beslenerek çoğalıyor. başta nezleyle başlıyan her türlü hastalıklar ortaya çıkıyor..
şimdi gelelim bedenimizi alkali bedeni haline dönüştürmeye;
sabah akşam bir çay kaşığı karbonatı birer bardak suya koyup karıştırıp içiyoruz..(eyer karbonatın tadını sevmiyen yada içemeyenler varsa,eczaneye boş kapsul spariş veriyorsunuz , içine yine eczaneden alacağınız sodyum bikarbonat veya ingiliz karbonatıyla dolduruyorsunuz..günde iki yada üç sefer,aç karnına bol su ile içiyoruzki bedenimiz asitten kurtulsun, yıkansın..)
İlk günler idrarda yanma olabilir bu, asidin dışarıya çıkarken hisetmenizdir, eyer daha fazla asidikse bedenimiz,büyük tuvaletiniz de yumuşak çıkar ama asit çok yüklüyse ishal şeklinde asidi dışarı atar siz içmeye devam edin.. beden temizleniyor, kesin bırakmayın karbonatı.. asidi temizleyip atsın bedenden..
Limon ve sirke dışarda asidik ama vucuda girince alkali olur.. bu yüzden günde
İki limon, (yarım yarım karbonatlı suyada sıkıp içebilirsiniz)
iki çorba kaşığı sirke( bunuda ister karbonatlı suya ister normal suyunuza karıştırıp içebilirsiniz..)
günlük normal içme suyunuzun ph 8 üzerinde olmasına dikkat edinki her içtiğiniz su sizi temizlesin.. şimdilik saka suyunda ph 8.2 onu bulamayanlar ise gündelik içme suyuna bir litreye bir çay kaşığı karbonat koyarak günlük tüketme suyunu yüksek alkali yaparak içe bilir..
seker ve tatlılar,ve şekerli meyvalar dışarda tatlı ama , bedene girdiğinde asidiktir.. asit bedeni parçalar parçalanmamak için her bir hücrenin etrafını yağlar, bu hergün yağlanmaya devam eder vucut asidik olduğunca, taa ki beden suyu alkali çevirdiğimizde,problem bittiği için yağlanma durur ve yağlar çözülmeye başlar çünki,artık hücreleri çürümekten korumaya gerek kalmamıştır, yapılan diyetlede kolayca incelme başlar.. taki bir daha beden suyunu asitlenmeye sebeb olacak duruma gelene kadar.. Bu yüzden yaşam boyu alkali olarak iç beden suyumuzu korumak gerekiyor..Alkali olabilmek içinde bol bol sebze mümkünse çiğ ,salatalar haline getirerek yemek lazım ve o zaman alkali bir yaşam sağlanır..
Daha fazla bilgilerden faydalanmak için aşağıda lingleri paylaşıyorum...
https://www.facebook.com/pages/Kemal...287746?fref=ts
https://www.facebook.com/dr.aysegul.coruhlu?fref=ts
Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | diyet Beslenme Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
kitap Hakkında | Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | diyet Beslenme Anti-Aging bu kitap her evde olması gerekiyor.. detaylı bilgi burada..
https://twitter.com/aysegulcoruhlu
https://twitter.com/aysegulcoruhlu
dr.Aşegül Çoruhlu tweetin de:Sebze sebze sebze çiğ sebze , sebze suyu. SEBZE SUYUUUU der..
Bende sizden rica ediyorum.. yukardaki yazıyı.. bütün sayfalarda ve maillerde paylaşınki insanlar sağlıklı yaşam için bilgilensinler..
Selam canımmm benimde dün gecem daha rahattı alışıyorum ilk hafta bitti çok şükür zaten)senin adına sevindim bende bide göğüs altında kesi yok yukardan aşağıya çizgi ve göğüs ucu etrafı dikili o yüzden alt tarafa et kayması tehlikesi var ilk gün olmuştu yazmıştım okuduysan eğer sürekli korku yasıyorum ama bi problem yok psikolojik bi doktorum artık inmez rahat ol dese tamamen kuş olup uçcam pansumanda aşağıda kalın bi tampon koyup baskı olmasını sağlıyoruz senin böyle dikkat etmen gerektimi ???bu arada dün ilk defa aşağıya inen dikislerimi de gördüm neredeyse belli bile değil çok şükür yaa gerçekten doktorumun ellerine sağlık Rabb'ime çok şükür aynen dileyen herkese Rabbim nasip etsin
Merhabalar ben 18 yaşında fazlasıyla büyük göğüslere sahip biriyim göbegime kadar iniyorlar genetik annemden miras(!) Çok rahatsız oluyorum özellikle kıyafet konusunda tam giyinip süslenicek yaştayım ama hep hırkalar bol şeylerle kapamaya çalışıyorum yazın bile bir doktor buldu annem özel ataköy hastanesi nde tanıdık vasıtasıyla olduğu için fiyat çok hesaplı diğer yerlere göre ama çok endişeliyim ameliyat korkum yok ama sonrasında şekli nasıl olur diye doktor T şeklinde yapıyormuş çok iz kalıyormu tecrübelerinizden faydalanmaya çok ihtiyacım var yaşımın sorun olmayacağını söyledi. Hastane hakkında bilgisi olan var mı ? Ameliyattan sonra dikleşiyorlar mı ayrıca bir operasyona gerek var mı ? Cevaplarsanız ve fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler
Canım öncelikle umarım hayırlısıyla sende ameliyatını olur bizler gibi rahata kavuşursun diyorum.
Benim kızımın arkadaşı oldu çok memnun hem öyle bilinen tanınan dr değil okuduğu üniversitede oldu vede çok memnun kaldı .
İzler biraz yapı ile ilgili. Kiminde az kiminde de belli belirsiz kalır ama olsun sonuçta çok güzel oluyor. Benim de T şeklinde oldu . Dikleşiyormu nedemek artık südyensiz dolaşabilecek durumdayım yani sonuç mükemmel :)
Hazır annen sana bakabilecekken ol derim , ol ve keyfini çıkar
25-45 dakika mı ne bu böyle ya. Bir yanlışlık var kesinlikle. Ben meme küçültme+karın germe+lipo oldum. Saat 08:00'de girdim, 14:30 gibi çıktım. Diğer arkadaşlar da hemen hemen aynı sürelerde oldular. Kaldı ki sürenin ne önemi var, zaten anestezi altındasınız. Ya da şunu sorayım kısa sürede oldu da bitti maşalllah mı, daha uzun süreye yayılmış itinalı bir iş mi????
asskn adı gecen doktor hakkında yazacak çok şey var ama yazamıyorumadının iyi veya kötü hiç bir şekilde sitede geçmesini istemiyor 25.45.dakika da meme kesilecek şekil yağ dokusu alınacak şekil verilecek itina ile meme başı ve diğer yerler dikilecek eli hızlı doktormuş ne diyeyim
Jelesec, trafikte hız yapsa büyük ihtimalle kendine zarar verir ama böyle bir işte zararı karşıya vereceği kesin!! Ayrıca estetik gibi önemi kelimenin içerisinde yerince bulunan bir mevzuda doktorun hızdan bahsetmesi çok absürd geldi bana. Derdimiz hız olsaydı ona değil speedy Gonzales'e giderdik herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?