Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Senin eski bedenin c miydi o zaman cokta iri degildi saniyorum benim 85ve dd idi b ye dustu amaaannn onemli olann su anda nasil hissettigimiz zaten yaa artik dedigin gibi hayat bize guzelll cok sukurr dimdik ve guzel esim diyoki artik dekolten bile oldu onceden sirf gogustun cokta hakli ama o zaman bise demiyodu tabi simdi degisince soylemeye basladi anlaicagin bi tasla bikac kus vurdum galiba )))))bende soyle super sik sutyenler takmayi hayal ediyorum ama doktorum 6ay boyunca tak bu sutyeni seklin tamamen otursun kalici olsun diyo isi sansa birakmiyo yani zaten kucuk olduklari icin inan bu sutyenede bayildim 6ay daha dayanirim nolcak yavvv ))

cokkk haklisin bi yandanda cok guldum speedy doctor diyelimmmm ahahahah ben 4te girip 8de ciktim su an 8gun olmasina ragmen o kadar duzgunki dikislerim yok gibi masallah ne kadar ozenilmis cidden anlasiliyo gecen sayfalarda bi video paylasilmisti o kadinin dikisleride korkunc gozukuyodu cok sukur oyle bisey yok bu is olduda bittiye gelmez kasaptan et almaya gitmiyoz yani

Canimmm sende benim gibi genc yasta bu sorunu yasamissin benimde halam sagolsun su an 23 yasindayim 24e girdim gircem )ergenlikten beri sorunum vardi cok sukur kurtuldum sende guzelce fakultelere git arastir icine sinen oldugu anda da yaptir artik sadece meme basi ve altindan inen cizgi seklinde yapiyo cogu doktorlaren az iz birakan buymus oyle duydum t seklinde yapanda var heralde gogus yapisina gore karar veriyolar umarim sende kurtulursun kisa zamanda ama pisman olmazsin gibime geliyor

durruyekta yakın zamanda ameliyat olup da böyle mutlu olman nedense beni de çok mutlu ediyor. bursa uludağ üniversitesinde olmuştun di mi? buraya üye olmadan önce bir iki sene daha beklemeye karar vermiştim ama her gün yorumlarınızı okuyorum ve şu an muayeneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum :) üniversite hastanelerinin bu konuda çok başarılı olması ayrıca çok iyi. ben de ramazan bayramından sonra kesinlikle Göztepe eğitim ve araştırma'ya gidicem. yanılmıyorsam naime hanım orada ameliyat olmuş ve çok memnun kalmıştı.

karar vermek, karar verdikten sonra beklemek çok zor. ama artık plan dışında bir şey olmazsa neticenin çok güzel olacağını biliyorum :))

)))))gercekten çok sagol ciddiii mutluyum tarifsiz inanamıyorum fılan sureklı kontrol halındeyımmm üniversite hastanelerı çok başarılı itinalı ve dikkatli gercekten en azından benım gıttığım öyleydi söyle bi mantık yürüttüm açıkçası profesörler asistanlarına örnek olmak,asistanlarda profesörlerden ilerlemek için guzel not almak zorunda bu yüzden de cok cok dikkatli olduklarını düşünüyorum (buda bize yarıyo )birazda içlerinde insanlık samımıyet vede merhamet te varsa tadına doyum olmuyo açıkcası benım tüm doktorlarım böyleydi özel hastaneyi aratmadılar sagolsunlar hemşirelerde hakeza öyleydi çok memnun kaldım herseyden tavsiye edıyorumm

Bence karar verediyseniz hemen gıt randevunu alıp Ramazan sonrasında hemen amelıyat olursun ne kadar çabuk o kadar ıyı )

Bence karar verediyseniz hemen gıt randevunu alıp Ramazan sonrasında hemen amelıyat olursun ne kadar çabuk o kadar ıyı )

ah durruyekta :) şu an kpss denen sınava hazırlanıyorum. hayatımın bir düzene girmesi lazım. ama inşallah süreci ben de buraya yazıcam. çünkü o kadar faydalandım ki sizin tecrübelerinizden :) çok teşekkür ederim.

2 yıl önce ameliyat oldum zor bir karardı ama benim için çok önemliydi tam iki buçuk kilo alındı hayatımın en rahat iki yazını geçirdim ama şimdi aklımı çok karıştıran bir durum var hamileyim ikinci çocuğum ilk bebeğimi çok güzel bir şekilde emzirdim 2 yaşına kadar ama bu bebeğimi emziremiyceğim bu beni çok üzüyor bir taraftan kendimi avutuyorum bu estetik değil sağlıki bir gereklilikti diye ama diğer yanım ertelenemezmiydi diyor ama bu ameliyat kararıda kolay verilmiyor biraz vicdan azabı çekiyorum galiba

???????????????? Bu konuyu doktorunuzla görüşmediniz mi? O dönem böyle bir ihtimal planlarınızda yokmuydu? Anlık mı yaşarsınız?!!!!!!!!!!!

ben de eşime diyorum senin ki kadar yaptırıcam diye.süt verme döneminde göğüsler iyice büyüdüğü için iyice ağırlığım arttı.
geçmişi ben de okuyorum,az çok fikir sahibi oldum.bazen ameliyat fikri korkutuyor.ama,bu ağırlıklarla bir ömür yaşamak çok zor.
inşallah,biz de emzirme dönemimiz bitince hayırlısı ile oluruz.

hiç üzülme canım.ben şimdi geçmişte sizin ameliyat olduğunuz yerlerdeyim.çok iyi bir karar vermişsin.

düşünsene 2,5 kiloluk ağırlık şimdi en az 3,5 kiloya çıkacaktı.hayatın daha da zorlaşacaktı.bebeğinden hiçbir şey anlayamayacaktın.
ben bi doktordan dinlemiştim.mesela diyelim ki,senin günlük süt miktarın 4 kilo ise ameliyattan sonra 1 kilo kadar verebilirmişsin.bu da yeni doğan bebeğe yeter,ilerleyen zamanlarda takviye yaparsın.hem,daha iyi bilirsin.büyük göğüslerle bebeği emzirmek çok zor oluyor.içini ferah tut

merak ediyorum,hamilelik döneminde çok büyüdü mü?
bir de ameliyattan ne kadar sonra tam olarak günlük hayatına döndün?çocuk kucaklamak,evi temizlemek gibi............

ameliyatı atlatmışsın,darısı başımıza tavsiye diyorsun yani.sana diyelim o zaman.
bundan sonrası iyi bir bakım artık.ameliyatın ilk günü birazdüşündürüyor.

sen kime oldun canım
ben oldum olduğum en zor ameliyattı diyebilirim bir kaç yıl çok mutluydum
şimdi yine aynı boydalar sanırım tekrar olcam hiç gözüm yemiyor ama mecburen

Ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar merhaba
ben de ameliyat günü aldım bekliyorum
daha önce ameliyat olanlar acaba kalıcımı oluyor küçültme yoksa zamanla eski haline mi dönüyor?

Hepinize selam kızlar. Geçen yaz ameliyat olmuştum uzun zamandır siteye giremiyordum. (yoğunluktan) geçen yaz tatilde havuza girememiştim. bu yaz harika geçecek inşallah. dün alışverişe çıktım kendime bikini aldım. muhteşem bir duygu. koca memeli olupta ameliyata cesaret edemeyenlere diyorum ki "kızlar hiiiiiç taşımayın o fazlalıkları kurtulun gitsin. ameliyat süreci biraz zorlanırsınız ama sonrası gerçekten rahatlık. şiddetle tavsiye ediyorum.
Ameliyat olan arkadaşlarıma sorunsuz iyileşme süreci diliyorum. Sevgiler...

merhaba ne güzel kurtulmuşsun
merak ediyorum meme boyutun değiştimi ameliyattan bu yana

Son düzenleme:
merhaba ne güzel kurtulmuşsun
merak ediyorum meme boyutun değiştimi ameliyattan bu yana

ben yazdım ameliyattan sonra 80 di 6 yılda 115 oldu sana tavsiyem ameliyattan sonra ne yemeli içmeli ne sürmeli ne kozmetik ne temizlik hiç bir bitkisel ürün kullanma hepsi göğüs büyütüyor bizim gibi insanlarda büyüme reseptörleri çok

sen kime oldun canım
ben oldum olduğum en zor ameliyattı diyebilirim bir kaç yıl çok mutluydum
şimdi yine aynı boydalar sanırım tekrar olcam hiç gözüm yemiyor ama mecburen
Bursa fakultede oldum yesim hanim ve asistanlarina....senin icin uzuldum nasil aymi boyuttalar ki kilomu aldin hamilelik gecirip ordami kilo aldin bana doktorum bundan sonra hamilelikte dahil minimum kilo alabilirsin dikkat et diye belirtti bende oyle yapmayi istiyorum cunku zaten kilolu olmayi sevmiyorum her ne kadar cok bi fazlaligim olmasada gorunurde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…