- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.421
ben yazdım ameliyattan sonra 80 di 6 yılda 115 oldu sana tavsiyem ameliyattan sonra ne yemeli içmeli ne sürmeli ne kozmetik ne temizlik hiç bir bitkisel ürün kullanma hepsi göğüs büyütüyor bizim gibi insanlarda büyüme reseptörleri çok
Ameliyat olan arkadaslarimmm yardiminiza ihtiyacim var gogus ucuyla alta inen dikislerin birlesim yerinden az miktar kan rengi sivi geliyo oteki gogsumdende gelmisti doktor normal bunlar kafani takma dedi lakin bu defa sanki birazcik aciklik var gibi hissettim dikislerim acilmis olabilirmi hic bilmiyorum ve korkuyorum cok fazla boyle durumlar yasayan varmi antibiyotikli kremi suruyorum ve antibiyotigimide iciyorum kendiliginden kapanir mi yoksa acile gideyim mi sabahh acil cevap
Şu memesi tekrar eskisi gibi büyüyen arkadaşa takıldığım için bu saatte uykum kaçtı ve senin yazını gördüm .
Sanırım senin 10 günden fazla oldu artık akıntı olmamalı ama belki zorlamış olabilirsin. Benim de olmuştu DR içeride biriken sıvı bulduğu delikten kendini dışarı atıyor normal demişti. Acile neden gidiyorsun ara kendi doktorunu ona git . En azından tlf da sana yardımcı olur ve randevulaşırsın . Ben pansumanı Dr yeterli dediğinde dahi devam ettim . Hergün duş alıp baticon , arkasından bepanthol sürdüm . Sakın ağrım yok diye aşırı hareketlerde de bulunma . Dr 6 ay sonra dikişlerin yüzde doksansekiz iyileşmiş olacak dedi. Yani 6 ay sonra dahi tamamen iyileşmiş olmuyor . Buda en az 6 ay dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor.
Sabah ilk iş Dr ara ve randevu al için rahatlasın . Çok geçmiş olsun
merhaba kızlar bende dün aranıza katıldım biraz heycanlıyım aynı dertten bende müzdaribim. yalnız sadece ssk ile yaptırabiliyorum eşim sadece bu şekilde kabul ediyo bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz
Bu nasıl bir soru ya. Ne için yapılıyor & yaptırılıyor bu kadar estetik operasyonlar, sonuç güzel değilse!!!!
B A K I N I Z
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...k-ameliyati-abdominoplasty-tummytuck-837.html
840-841-842-843-846........
ssk bu ameliyatı ödemiyor diye biliyorum.
doktorum bana 1 mayıstan itibaren sgk kapsamından çıkarıldığını söyledi
bunu nerden araştırabilirim çooookkkkk moralim bozuldu şimdi ayrıca teşekkür ederim
ssk bu ameliyatı ödemiyor diye biliyorum.
doktorum bana 1 mayıstan itibaren sgk kapsamından çıkarıldığını söyledi
Arkadasim ben bu ayin 18inde ameliyat oldum ve oda ucreti haric hicbisey odemedim fakukte hastanelerine danismanda fayda var :))
bu çok güzel bi haber çok teşekkürrrrrrrrrrr ederim henüz gitmedim ama mutlaka gidicem çok teşekkür ederim
ben 95 beden takıyorum ama çok sarkık acaba ssk kapsamına girermi
Arkadasim benim gogus olculerim gogusu kaldirinca altindan olcunce 82 gogus ustunden 112 cikiyodu yani sutyen olcum85 dd imis su anda 85b oldular cok sukur doktor benim kilodan yahut dogum ve emzirmeden degil dogal halinin bu kadar buyuk olmasini gozardi etmedi anabilimdali baskaniydi ve kurul karsilar dedi bu durumu benimde cok sarkikti ve buyuk oldugu icin bi git arastir mutlaka ayni hastanede iki farkli doktor iki farkli sey diyebilir umidini kesme esin sadece buna izin veriyosa arastir mutlaka denk gelir ama fakultelere git daha cok direk devletlerden kalkmis olabilir kurul durumu tam bilmiyorum
Durruyekta cım merhaba.Geçmiş yazıyı okudum.Nasıl oldu göğsündeki açılma olan yer? Bazı arkadaşlarda olan bir durum bu.Genelde iyiyim diyerek hemen hareketlenen arkadaşlarda oldu bu durum.Sanırım doktorlar bu tür komplikasyonların olabileceğini çok iyi izah etmiyorlar hastalarına.Ne olursa olsun en az 1 ay hareketlere dikkat gerekiyor.Basit hemen bir dikişle kapatılıyor korkmana gerek yok.Uyuşturdukları için anlamazsın.İnşallah gerek kalmamıştır.
Bu arada senin ile ölçülerimiz tıpatıp aynı imişBen de ameliyat öncedi 85DD giyerken şimdi 85B giyiyorum:)
Ayrıca sonradan büyür aynı hale geleir diyen arkadaşlar için soruyorum.Acaba çokmu kilo aldılar? Yoksa eski haline gelmesi imkansız birşey.Ya da hormon hapı falan mı aldılar.Lütfen bu teferruatları da yazarlarsa memnun oluruz.Mesela benim beden ölçüm 3 beden küçüldü.2.250 gr yağ ve doku alındı göğsümden.Karın germe de de 3.500 gr yağ alındı karnımdan.Ve operasyon olalı 2 yıl olacak önümüzdeki Ekim ayında.Hala bir değişiklik olmadığı gibi 3 yada 4 kilo aldığımda göğüslerim de en ufak bir değişiklik olmuyor.Başka yerlerimden özellikle kol ve kalça kısmımdan almaya başlıyorum.Yani yağ alınan ameliyat yerlerimde (karın ve göğsümde) bir değişiklik olmuyor.Doktorum da aynısını söylemişti.Bu tür operasyon geçirenlerde ameliyat olan yerlerden değil de kilo aldıkca başka bölgelerinizden yağlanacaksınız demişti.
sonunda bugün bir adım atıp plastik cerrahi doktoruyla görüştüm. heyet raporunun yaklaşık 15 günde çıkacağını söyledi. ama kafamı karıştıran doktora ameliyatı ssk mın karşılayıp karşılamıycağını sorduğumda 'karşılar ama 400-500 tl gibi bi extra masraf çıkar' dedi. bunun mantığı nedir anlamadım. o kadar para verceksem neden devlette oluyorum
sonunda bugün bir adım atıp plastik cerrahi doktoruyla görüştüm. heyet raporunun yaklaşık 15 günde çıkacağını söyledi. ama kafamı karıştıran doktora ameliyatı ssk mın karşılayıp karşılamıycağını sorduğumda 'karşılar ama 400-500 tl gibi bi extra masraf çıkar' dedi. bunun mantığı nedir anlamadım. o kadar para verceksem neden devlette oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?