Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bu gün astrolog Yurda Hal, genişleten büyüten Jüpiter , yengece girdi ve bir yıl boyunca yengeçte kalıcak, Yengeç burcu insanda göğüsleri temsil eder, buda jüpiter sayesinde göğüslerin büyüyüp genişliğeceğini söyledi..bu gün.. ölçülerini alıp yazalım, bakalım seneye bu gün neler olacak..

Ameliyat olan arkadaslarimmm yardiminiza ihtiyacim var gogus ucuyla alta inen dikislerin birlesim yerinden az miktar kan rengi sivi geliyo oteki gogsumdende gelmisti doktor normal bunlar kafani takma dedi lakin bu defa sanki birazcik aciklik var gibi hissettim dikislerim acilmis olabilirmi hic bilmiyorum ve korkuyorum cok fazla boyle durumlar yasayan varmi antibiyotikli kremi suruyorum ve antibiyotigimide iciyorum kendiliginden kapanir mi yoksa acile gideyim mi sabahh acil cevap

Şu memesi tekrar eskisi gibi büyüyen arkadaşa takıldığım için bu saatte uykum kaçtı ve senin yazını gördüm .
Sanırım senin 10 günden fazla oldu artık akıntı olmamalı ama belki zorlamış olabilirsin. Benim de olmuştu DR içeride biriken sıvı bulduğu delikten kendini dışarı atıyor normal demişti. Acile neden gidiyorsun ara kendi doktorunu ona git . En azından tlf da sana yardımcı olur ve randevulaşırsın . Ben pansumanı Dr yeterli dediğinde dahi devam ettim . Hergün duş alıp baticon , arkasından bepanthol sürdüm . Sakın ağrım yok diye aşırı hareketlerde de bulunma . Dr 6 ay sonra dikişlerin yüzde doksansekiz iyileşmiş olacak dedi. Yani 6 ay sonra dahi tamamen iyileşmiş olmuyor . Buda en az 6 ay dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor.
Sabah ilk iş Dr ara ve randevu al için rahatlasın . Çok geçmiş olsun

Canim ayni sekilde bende cok rahatsiz oldum tekrar buyume durumundan ama dikkat edilmesi gerekenleri doktorum dedi ya cok kilo yada hamilelikte fazla kilo onlara dikkat edersen 30yil sonra belki diklestirme olursun sadece dedi icim rahat yani benimde doktorum normal dedi yalniz fakulte olunca haftasonu ona gitmem mumkun degil sali gunu randevum heralde beklicem o gunu umarim sorun yoktur gerci doktorum en kotu dikisin acilsa bile on dakkalik bi mudahaleyle hallolur sorun yok onda dedi ben biraz fazla panigim galiba bide hayatimda bi dikis bile attirmanis biri olarak dahada tedirginim )biraz fazla hareketlendim bu ara iyiyim diye ama olmuyo boyle purdikkat gerekiyo ama kanim kayniyoo ;(

merhaba kızlar bende dün aranıza katıldım biraz heycanlıyım aynı dertten bende müzdaribim. yalnız sadece ssk ile yaptırabiliyorum eşim sadece bu şekilde kabul ediyo bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz

merhaba kızlar bende dün aranıza katıldım biraz heycanlıyım aynı dertten bende müzdaribim. yalnız sadece ssk ile yaptırabiliyorum eşim sadece bu şekilde kabul ediyo bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz

ssk bu ameliyatı ödemiyor diye biliyorum.
doktorum bana 1 mayıstan itibaren sgk kapsamından çıkarıldığını söyledi

arkadaşım sakin ol ne bu şiddet böyle!
bir arkadaş ameliyattan sonra memelerinin tekrar büyüyüp eski haline döndüğünü söylemişti
eski haline dönecekse yaptırmanın bir anlamı yok ki
ben de endişemi gidermek için sordum,
sonuçta ben de ciddi ciddi ameliyat günü aldım ve bekliyorum

ssk bu ameliyatı ödemiyor diye biliyorum.
doktorum bana 1 mayıstan itibaren sgk kapsamından çıkarıldığını söyledi

20 mayısta Ankara Üni. de oldum ameliyatımı hastanede 3 gece kaldım. Çıkarken 1.69 tl para ödedim :) Doktor raporuma meme altı akıntı ve kist sorunu yazmış. Dolayısıyla bedavaya geldi.
Bu arada neredeyse bir bucuk ay oldu ameliyatı olalı ve dikişlerim kısa sürede kaybolmaya başladı. İlk regl dönemimde fena sancılar girdi kısa süreli ama atlattım.Şimdi 2. regl dönemine giricem bu hafta ara ara sızlıyor yine ve nedense sol göğsümde 4-5 adet minik sivileceler çıkmış. Hayatımda ilk defa göğsümde sivilce görüyorum. Ayın 5inde randevum var bakalım ne diyecek doktor.
Bir de yan yatıyorum artık ama canım yanmıyor değil sonra düz hale geri geliyorum. Ama halimden memnunum şişliklerim hala var sanırım 3-4 aya net bi şekle girecekler. Çünkü dar birşey giydiğimde kotuk altıma doğru şişlik var ve orantısız duryor iki göğüs.
Şimdilik anlatıcaklarım bu kadar. Sağlıklı ve keyifli günler...

bu çok güzel bi haber çok teşekkürrrrrrrrrrr ederim henüz gitmedim ama mutlaka gidicem çok teşekkür ederim
ben 95 beden takıyorum ama çok sarkık acaba ssk kapsamına girermi

Arkadasim benim gogus olculerim gogusu kaldirinca altindan olcunce 82 gogus ustunden 112 cikiyodu yani sutyen olcum85 dd imis su anda 85b oldular cok sukur doktor benim kilodan yahut dogum ve emzirmeden degil dogal halinin bu kadar buyuk olmasini gozardi etmedi anabilimdali baskaniydi ve kurul karsilar dedi bu durumu benimde cok sarkikti ve buyuk oldugu icin bi git arastir mutlaka ayni hastanede iki farkli doktor iki farkli sey diyebilir umidini kesme esin sadece buna izin veriyosa arastir mutlaka denk gelir ama fakultelere git daha cok direk devletlerden kalkmis olabilir kurul durumu tam bilmiyorum

Arkadaşlar, doktorum Macide Yakut hanım, ameliyat olduktan sonra sütyenlerimizin naylon karışık olduğundan , saf pamuk olmadığından ve, gerekli hava geçirgenliği olmadığından dolayı, bir metre kare ,saf pamuk tülbent aldırdı, yıkadıktan sonra ikiye böldürdü, ve gerekli pansumanları yapıp merhemleri sürdükdükten ve gazlı bezleri uçlarına koyduktan sonra, bir tülbenti 3 e kıvırıp 20 cm genişlikte bir şerit haline getirip , göğsümün üzerinden geçirip sırtıma doğru koydurup üzerine sütyemi giydirdi,Bu pamuk tülbent hava sirkilasyonunu sağladığı gibi teride emdi, ve yaranın doğal bir şekilde iyileşmesi için gerekli havayı sağladı.. bu gün 24. günüm hala Tülbenle beraber sütyen giymeye devam ediyorum.. bu sıcaklarda kesiklerin, dikişlerin. hava almasını sağladığı gibi, çokda iyi oldu.. tavsiye ederim, çok sağlıklı bir sistem..

Durruyekta cım merhaba.Geçmiş yazıyı okudum.Nasıl oldu göğsündeki açılma olan yer? Bazı arkadaşlarda olan bir durum bu.Genelde iyiyim diyerek hemen hareketlenen arkadaşlarda oldu bu durum.Sanırım doktorlar bu tür komplikasyonların olabileceğini çok iyi izah etmiyorlar hastalarına.Ne olursa olsun en az 1 ay hareketlere dikkat gerekiyor.Basit hemen bir dikişle kapatılıyor korkmana gerek yok.Uyuşturdukları için anlamazsın.İnşallah gerek kalmamıştır.

Bu arada senin ile ölçülerimiz tıpatıp aynı imiş Ben de ameliyat öncedi 85DD giyerken şimdi 85B giyiyorum:)

Ayrıca sonradan büyür aynı hale geleir diyen arkadaşlar için soruyorum.Acaba çokmu kilo aldılar? Yoksa eski haline gelmesi imkansız birşey.Ya da hormon hapı falan mı aldılar.Lütfen bu teferruatları da yazarlarsa memnun oluruz.Mesela benim beden ölçüm 3 beden küçüldü.2.250 gr yağ ve doku alındı göğsümden.Karın germe de de 3.500 gr yağ alındı karnımdan.Ve operasyon olalı 2 yıl olacak önümüzdeki Ekim ayında.Hala bir değişiklik olmadığı gibi 3 yada 4 kilo aldığımda göğüslerim de en ufak bir değişiklik olmuyor.Başka yerlerimden özellikle kol ve kalça kısmımdan almaya başlıyorum.Yani yağ alınan ameliyat yerlerimde (karın ve göğsümde) bir değişiklik olmuyor.Doktorum da aynısını söylemişti.Bu tür operasyon geçirenlerde ameliyat olan yerlerden değil de kilo aldıkca başka bölgelerinizden yağlanacaksınız demişti.

Nldglp ablammm iyiyim cok sukur akintim durdu yqrin doktora gidiyorum zaten gorusmeye o zaman bakacak bakalım bi sorun varmi yokmu umarim guzel gecer dua et aaaa bedenlerimiz ayniymis ne hos bi tesadufff )) gogus buyumesine gelince gecende yazdim doktorum beni uyardi cokbkilo alinirsa normalde veya hamilelikte hormonlardan dolayi buyume olur ona dikkat edersen 30yil sonra filan bi diklestirme yaptirmak isteyebilirsin sadece dedi suanda zaten ben etime degmesini hic istemedigim icin doktorum asiri dik yaptım dedi zamanla dogallasacak zaten ama degmeyecek insallah ben dikislerimdende memnunum sanki dusen yerler dikilmemis gibi masaallah sadece bi gogsumun altinda dikisten dolayi et buzusmus ama dikisler duzelince orasida gececek diye ümit ediyorum ama bu konuyu yarın doktoruma soracağım tekrar onun haricinde genel olarak çok güzel çok mutlu yum bir sorun yok cok sukur sizi seviyorum desteginiz cok oldu hic unutmayacagim

sonunda bugün bir adım atıp plastik cerrahi doktoruyla görüştüm. heyet raporunun yaklaşık 15 günde çıkacağını söyledi. ama kafamı karıştıran doktora ameliyatı ssk mın karşılayıp karşılamıycağını sorduğumda 'karşılar ama 400-500 tl gibi bi extra masraf çıkar' dedi. bunun mantığı nedir anlamadım. o kadar para verceksem neden devlette oluyorum

Şaka yapmıyorsunuz değil mi?

Pardon! ya sıfırları eksik yazdınız yada özeldeki ameliyat ücretlerini bilmiyorsunuz. özelde 5000-8000 arası. mantığı da grip olduğunuzda doktora gittiğinizde yada doktorun yazdığı ilaçları aldığınızda nasıl ki fark ödüyorsunuz en azından ben ödüyorum işte o fark.
bu arada uzun süredir yazmıyordum ameliyat olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun çok rahat bir iyileşme süreci dilerim darısı bana ve tüm istiyenlere.....

Ama insan oğluna yaranmak çok zor bizlerin verdiği rakamların yanında çok komik bu . DR istemese siz vermelisiniz okadar bahşiş .
Bence fazla düşünmeden imkan varsa bu rakamlarda olun ve hayatınıza neşe katın. Ben onca para verdim memnun kalınca DR'uma güzel bir çikolata yaptırarak gittim ellerine sağlık .Hakkınızda hayırlısı olsun umarım heyet sonucu uygun görülür ve olursunuz ameliyatı

Bugün DR la görüştüm uçakla yolculuk yapmamda sakınca yokmuş. Ama hala yan yatmamalıyım.
Ayrıca netteki resimlere baktım da valla benim Dr harikalar yaratmış. İz falan kalmamış hele göğüs uçlarım ameliyat olmamışım gibi. Ya Dr çok harika iş çıkarmış ya da benim yapımla alakalı .gerçi tenim sorunludur benim hemen leke olur yada morarırım . Bende ameliyat sonrası morarmada olmadı. İyiki oldum bu ameliyatı , iyiki Dr doğru seçtim çok şükür. Herkese en iyi Dr denk gelsin inşallah.
Ameliyat olacaklara ve olmayı düşünenlere bol şans ve sağlık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…