- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.461
Kızlar salı günü ameliyatım var. ölçüm şu an 75c
doktorum 75b kesin olur dedi ama ben 75a istiyorum.
Minyon ve zayıfım.
Bana 75a uygun gibi geldi.
Sizin kaçtı kaç oldu bedenleriniz
acil lütfen
yapma yavrum ne ameliyatı beden bile küçülttürmüyorsun senin canına mı karezin varKızlar salı günü ameliyatım var. ölçüm şu an 75c
doktorum 75b kesin olur dedi ama ben 75a istiyorum.
Minyon ve zayıfım.
Bana 75a uygun gibi geldi.
Sizin kaçtı kaç oldu bedenleriniz
acil lütfen
kızlar bundan 4 ay önce diyetisyenle diyete başladım ve tabi sporada
o zmanlarda 80 kiloydum göğüs bedenim 105 110 civarındaydı yani cok büyüktü
su anda 57 kiloya düştüm ve 90 b beden göğüs bedenim önceleri çok kafaya koymuştum amelyatla kücültürecektim ama su anda 5 8 kilo daha var vermem gereken sizce amelyat olsam mı olmasam mı yoksa beklesem mi ramazan çıkana kadar
kızlar bundan 4 ay önce diyetisyenle diyete başladım ve tabi sporada
o zmanlarda 80 kiloydum göğüs bedenim 105 110 civarındaydı yani cok büyüktü
su anda 57 kiloya düştüm ve 90 b beden göğüs bedenim önceleri çok kafaya koymuştum amelyatla kücültürecektim ama su anda 5 8 kilo daha var vermem gereken sizce amelyat olsam mı olmasam mı yoksa beklesem mi ramazan çıkana kadar
zeynep ,90 A mı yapmak için ameliyat olmak istiyorsun. zaten B cup olmuşsun, sarkanıda kom sütyenlerin seranasıyla topla.. git al tak bak.. ne güzel toparlanacak.. mucize sütyen.. yaşın kaç..Benim ameliyat sonunda A oldu, ama keşke B olsaymış.allah yapısı gibi değil.. simetrik değil.. kesikler birbirine uymamış..Birde . Ameliyat, beden için zor birşey, çekilen acılar çileler kolay değil,. acısı ,sızısı, dikişler, kesikler..ameliyatın , çok gerekmedikçe olunmaması gerekir diye düşünüyorum..
zeynep ,90 A mı yapmak için ameliyat olmak istiyorsun. zaten B cup olmuşsun, sarkanıda kom sütyenlerin seranasıyla topla.. Igit al tak bak.. ne güzel toparlanacak.. mucize sütyen.. yaşın kaç..Benim ameliyat sonunda A oldu, ama keşke B olsaymış.allah yapısı gibi değil.. simetrik değil.. kesikler birbirine uymamış..Birde . Ameliyat, beden için zor birşey, çekilen acılar çileler kolay değil,. acısı ,sızısı, dikişler, kesikler..ameliyatın , çok gerekmedikçe olunmaması gerekir diye düşünüyorum..
Benim ameliyattan önce 80 C idi. Etrafımdaki herkes olmamamı söyledi ama dinlemedim.bazı konularada asla kimseyi dinlemiyorsunuz.
Tamam meşakkatli bir iş ama bunu yaşamak istiyor insan.bir aydan fazla oldu hala az da olsa ağrılarım var ama
Pişmanlık duymuyorum iyiki oldum.en azindan toparlamak için hangi sütyen daha iyi muhabbeti bitti.dışardan
Görünüm aynı ama askılar yüzünden omuzlarım ağrımıyor artık toparlandığı için. Mutluyum yani.bu sebepten olmak isteyen olsun ameliyat, sadece
DR iyi seçilmelidir. Bu da benimfikrim.
Şu boyunlarına halkalar takıp dolaşan, yada ayaklarini 5 numara küçük ayakkabılara sokuşturan kadınları düşünürsek
Bu okadarda kötü gelmiyor insana
Ben yeni ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun diyorum.Naime hnm sizdende özür diliyorum umarım sizi
Kızdırmamışımdır.ameliyat döneminde tecrübelerinizden çok yararlandım çünki. Sizi kırmak istemem
canım 90 b iç çamaşırım baya para verdim alırken :)) gözle görünür faklar varzeynep ,90 A mı yapmak için ameliyat olmak istiyorsun. zaten B cup olmuşsun, sarkanıda kom sütyenlerin seranasıyla topla.. git al tak bak.. ne güzel toparlanacak.. mucize sütyen.. yaşın kaç..Benim ameliyat sonunda A oldu, ama keşke B olsaymış.allah yapısı gibi değil.. simetrik değil.. kesikler birbirine uymamış..Birde . Ameliyat, beden için zor birşey, çekilen acılar çileler kolay değil,. acısı ,sızısı, dikişler, kesikler..ameliyatın , çok gerekmedikçe olunmaması gerekir diye düşünüyorum..
bu konuda size katılıyorum konun sütyenleri güzel ama tek model bende sıkılırım o yüzden yeni inciyi tercih ediyorum aradığım her model var mesela su anda üzerimdeki dantelli :) :)önerdiğiniz sütyeni kullandım güzel toparlıyor ama göğüs uçları belli oluyor,askıları ve yan bantları çok kalın her kıyafete olmuyor ayrıca sürekli tek model sütyen kullanmak çok sıkıcı. insan daha küçük rahat şöyle dantelli falan sütyenler de istiyor özellikle gençlikte. evet ameliyat çok zor önceside sonrasıda ama adı üstünde estetik ameliyat güzellik için katlanıcaz. nedemişler gülü seven dikenine katlanır...
cok sarkık değil canım ama toparlanmasını istiyorumtebrik etmek istedim. vallahi bravo... goguslerinizde zayiflamayla kuculmus. sarkma mi var o sebeple belki kucultme istiyorsunuzdur. ben de 57 kilo ve boyum uzun olmasina ragmen sarkma oldugu icin ameliyat oldum. 80 c idi 80 b oldu. diklestirme ve kucultme oldu. kuculmesini ben istedim. sarkma da kotu bir problem. zayifim ama goguslerim belime kadar... istediklerimi giyemiyordum. her kiyafette askilar iyi durmuyordu. fizigim guzel straplez giyemiyordum. ameliyat kolay bir ameliyat degil ama ben de su an cok mutluyum.
hani moralini bozmayayım ama, b cub için ameliyat oluyorlar, seninkisi bir cup büyük c cup, deyermi bir beden için , kesilip biçilmeye, kaç yaşındasın, bebek oldumu.. Eyer emzireceksen, yani bebek olacaksa ilerde anne olmayı düşünüyorsan, a cub yapmıyorlar, b cub yapıyorlar süt bezlerini almamak için.. Benim e cub dan büyüktü zar zor içine sığdırıyordum sütyenin.. A cub oldu.. A cub pek sütyen yapılmadığını duydum.. Kom un serenasının b cub ını aldırdı dr.um.. Büyük geldi uçları.. Eyer yaşın küçükse hiç acele etme emzirme işlemlerin bitsin, nasılsa büyüyecekler,sonrasında ona göre yaptırırsın ameliyatını..büyüklüğünü ve sarkıklığını kom serana sütyenler toparlarsın..
kom serena sütyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?