Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyatınla ilgili ayrıntı verebilir misin acaba? Kaç bedendin, zorlukları, kolaylıkları, ücretsiz olması için neler yapmak gerekiyor, hastane aşaması, aklına ne gelirse......... ))

Bende fakultede ucretsiz oldum canim doktorun gercekten sikintilarina ikna olmasi lazim vede genetik buyuk memeli olanlara daha cok kurul karsiliyo galiba kilodan dolayi olanlara kilo verdikten sonra karar verelim diyebiliyolar 85 dd idim 85 b oldum harika hissediyorum hafifledim dimdik goguslere ulastim ameliyat zor degil sonrasi dikkat gerektiriyo kollarin hareketleri kisitlandigi icin onun harici bisey yok her sikintiya deger

maşallahdiyeyim.sıkıntılarınızdan kurtulmanıza çok sevindim.

ben,inşallah, seneye haziran gibi düşünüyorum.yaz başlangıcında olursam yardımcım olabilecek.

sizin yazbaşında olmanız,benim için güzel bir örnek oldu.bu mevsimde olmanın zorluğu oldu mu?

hani hep derler ya,bahar ayları en uygun zaman diye.

çok geçmiş olsun canım bizde ablam için düşünüyoruz çünkü çok kötü durumda ve her bir memesi on kilo ağırlığında sütyen bulamıyo hiç bi şekilde psikolojisi bozulmuş durumda siz hangi hastanede ameliyat oldunuz yardımcı olursanız çok seviniriz

Bende fakultede ucretsiz oldum canim doktorun gercekten sikintilarina ikna olmasi lazim vede genetik buyuk memeli olanlara daha cok kurul karsiliyo galiba kilodan dolayi olanlara kilo verdikten sonra karar verelim diyebiliyolar 85 dd idim 85 b oldum harika hissediyorum hafifledim dimdik goguslere ulastim ameliyat zor degil sonrasi dikkat gerektiriyo kollarin hareketleri kisitlandigi icin onun harici bisey yok her sikintiya deger

çok geçmiş olsun canım bizde ablam için düşünüyoruz çünkü çok kötü durumda ve her bir memesi on kilo ağırlığında sütyen bulamıyo hiç bi şekilde psikolojisi bozulmuş durumda siz hangi hastanede ameliyat oldunuz yardımcı olursanız çok seviniriz

Hayirlisi olsun insallahhhh senin icin 18haziranda oldum doktorum sadece sicaklarda disari cikma dedi hic bi sorun yasamadim cok sukur bu ayda olmaktan sana en uygun ay hangisiyse o zaman ol zaten artik evlerdede klima vs oldugu icin bi sorun olmuyo darisi basina )iyi dileklerin icin cok cok cok sagol

Cok gecmis olsun canim ben bursa fakultede ameliyat oldum yesim hanim var ona gittim ve ucretsiz oldum peki ablanin kilosu nasil ?hic dert etmesin kendine ameliyat olur mutlaka rahatlar

Cok gecmis olsun canim ben bursa fakultede ameliyat oldum yesim hanim var ona gittim ve ucretsiz oldum peki ablanin kilosu nasil ?hic dert etmesin kendine ameliyat olur mutlaka rahatlar

çok sıkıntı yapıyo çünkü gittiğimiz her doktor bize para diyor ve inanın göğüsleri göbeğini geçmiş durumda istanbuldayız bizde perşembe günü marmara eğitim araştırma hastanesine gitcez bakalım ablamın kilosu da hep bu memeleri yüzünden oldu strese girip ha bire yedi şimdi 117 kilo ama uzun boylu

doktorum bana göğüslerin zamanla daha da küçüleceğini söyledi, ben biraz daha küçülseydi daha iyi olurdu diye sorduğumda.

gerçekten zamanla küçülüyor mu ameliyat sonrası

Merhaba bebgam ,
boşuna zaman geçirmeyiniz,yaşadığınız şehrin, evinize en yakın eğitim araştırma hastahanesinin plastik cerrahi bölümüne randevu alın..Anlattığınız büyüklükteki göğüsleri raporlu ameliyat yaplıyor ve hiç bir ücret alınmıyor.. bu gün müraccat edip gün alsanız 2-3 ay sonraya ameliyat günü veriliyor.. Anca pskolojik olarakda ablanız hazırlanır..eyer zayıflamayı düşünüyorsa 4 ay sonraya randevusunu alsın..bir amacı olacağı içinde 4 ayda severek zayıflar.Yan taraftaki yağlar , temizlenmiyor.. dikişlerde pek hoş olmuyor, yada zor tutuyor..en güzeli kilolarını hızla vermesi
.

Evet canim cok dogru bir karar almissiniz lakin soyle bi tavsiyem olacak hastanedeki tum plastih cerrahlara gidin biri para deyip dgeri kurul karsilar diyebiliyo basima geldi cunku ben 2 3 bine razi olnusken sirf bayan diye dger doktora gittim ve ucretsiz oldum naime hanimada katiliyorum bikac ay sonraya alin ve kilo versin o arada cok daha iyi hissedecek kendini emin olsun

kilo vermek için şu an uğraşıyoruz umarım başarabillriz tavsiyeleriniz için teşekkür ederim inanın üç günde beş hastaneye gittik sonuç olumsuz olunca ümitlerimiz kırıldı inşallah bizde sizin gibi ücretsiz olabiliriz eğer olamazsak çok üzülecez allah yardımcımız olsun

bi kaç tane araştırma hastanesine gittik ama sonuç şu devlet karşılamıyo dediler bizde ne yapacağımızı şaşırdık şu an kilo vermek için uğraşıyoruz umarım başarabiliriz böyle ümidimiz kırılınca ablam kendisini daha kötü hissediyo ve strese girince diyetini de bozuyo kafam çok karışık nasıl kalkacam bu işin altından bilemiyorum ablamın iki çocuğuyla ilgilenip aynı zamanda onun hastane işiyle uğraşmak çok zor 4000 liram olsaydı hiç beklemez gider ameliyat ederdim ama işte yokluğun gözü kör olsun kıt kanaat okumaya çalışırken bide bu çıktı neyse allah yardım etsin inşallah başarabiliriz bunun altından kalkabiliriz

merhaba ben dr gittiğimde 59 kg idim .yani son zamanlarda olduğum en fazla kilom bu benim.
özellikle zayıflamak için çaba harcamadım, hatta saldım kendimi spor dahi yapmadım ve kilo aldım. nedeni ise: 52 kg iken ameliyat olursam ve sonra kilo alırsam tekrar büyüyeceği idi.
dr benim göğüslerime 52 kilo iken gitsem sadece dikleştirme yapar gönderirdi. ben kilo aldığımda da büyürdü tekrar.
bunu doktora söylediğimde herkes kilo verir sizde alıpmı geldiniz dedi
şimdi kilo vermeye başladım. iyi ki böyle yapmışım. artık kilo alınca göğüslerim şuanki gibi olacak biliyorum sonucu :)

göğüslerini daracık bir südyenin içine tıkıştıran ve akşama kadar bu şekilde dolaşıp sırtı boynu ağrıyan zavallılardansanız
(eski ben ) hemen hem de hemen olun ameliyatınızı. kırk küsür sene sonra kendimi harika hissetmeye başladım.
boyun ve sırt ağrımda yok. düşünmeden gidin ve olun ameliyat. sadece doktorunuzu iyi seçin. şükür ki tesadüfen iyi bir doktorum oldu .göğüs ucumda en ufak bir iz yok. diğer yerlerde daha şimdiden belli belirsiz.
herkese sağlık diliyorum

begman Hangi şehirdesin ve hangi devlet hastahanelerine müraccat ettiniz ve ne zaman gittiniz.. ben bir ay önce göztepe devlet hastahanesinde raporlu olarak ücretsiz ameliyat oldum.. doktorlarımda çok iyiyidi, çok memnun kaldım.Eyer rapora girmiyecek kadar küçükse,Devlet hastahanesinde ücretli ameliyat ortalama 2000 lira...

merhaba arkadaslar
gecen senelerde hep bu bölüme girer girer birgun bende amelıyat olabılecekmıyım dıye iç gecirirdim.. 1.50 metrelık boyumla 95 beden goguslerım vardı. çok şükür gecen sene cesaret edıp yattım bıcak altına ve pişman oldum ; keske annemı dınleyıp korkmasaymısım da düğünden önce yanı 7 sene once yaptırıp bu ferahlığa kavussaymışım dıye. annem hemsıre oldugu ıcın bu ıslerı bılıyordu ve hep benı cesaretlendırdı ama ben yok cocuk emmezse yok nasıl olur bırsuru vesvese hep erteledım. emzırme donemınde 110 bedenlere cktım ve tak dedı. amelıyatı memlekette oldum dr konusunda sanslıyım annemın beraber amelıyata gırdıgı tecrubesınden emın oldugumuz bır doktordu. bu arada doktorum 2. olursa emzırebılırsın sut bezlerın sapasağlam dedı. nıye beklemısım kı bugun hala anlayamıyorum. kesınlıkle hayatımda verdıgım en ama en ıyı karardır goguslerıı kucultmek. suan 80b. bırde ustune 10 kılo verdım ve mutasyon gecırdım sankı yenıden dogdum. kılo verme olayını dert etmeyın, göbegınızı saklayan göğüsleriniz gidince dehsete dusuyorsunuz ve hayatınız boyunca bekledıgınız motıvasyon gelıyor dırek rejıme baslıyorsunuz. kararsız olan arkadaslarım lutfen ıyı bır doktor bulurbulmaz hemen olun. yalnız yaz aylarını tavsıye etmıyorum ben mersınlıyım 20 temmuzda olmak zorunda kaldım ve sıcaklarda zor oldu. öğretmen oldugum ıcın yaz tatılınde yapbıldım. eger secme sansınız varsa serın bahar aylarını tercıh edın. doktorun ıscılıgı cok onemlı benden sonra amelıyat olan baska bırını gormus annem ve dehsete dusmus goguslerin boyutları barız farklıydı ve yaraları cok kotuydu kesın ız kalacak dedı annem. bende suan en ufak bır pürüz yok dokununca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…