- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.481
zeynep ,90 A mı yapmak için ameliyat olmak istiyorsun. zaten B cup olmuşsun, sarkanıda kom sütyenlerin seranasıyla topla.. git al tak bak.. ne güzel toparlanacak.. mucize sütyen.. yaşın kaç..Benim ameliyat sonunda A oldu, ama keşke B olsaymış.allah yapısı gibi değil.. simetrik değil.. kesikler birbirine uymamış..Birde . Ameliyat, beden için zor birşey, çekilen acılar çileler kolay değil,. acısı ,sızısı, dikişler, kesikler..ameliyatın , çok gerekmedikçe olunmaması gerekir diye düşünüyorum..
öyle de benim bedenime göre c cup büyük duruyor. Bu yüzden a istiyorum ama a cup ın büyüklüğünü tam kestiremedim.resim filan olsa ona göre kararım netleşecek ..
Yarın ameliyatım var. Bakalım neler yaşayacağım.
öyle de benim bedenime göre c cup büyük duruyor. Bu yüzden a istiyorum ama a cup ın büyüklüğünü tam kestiremedim.resim filan olsa ona göre kararım netleşecek ..
Yarın ameliyatım var. Bakalım neler yaşayacağım.
göğüslerimin verdiği sıkıntılardan o kadar nefret ediyorum ki,(elimde değil)
bunu samimi olarak söylüyorum.70 yaşındaki annemin sarkık,buruşuk ve küçük göğüslerine bile imreniyorum.
kendiminkilere tercih ederim.
kendimi annemden bile daha şanssız görüyorum bu konuda.
Slm kızlar uzun bi aradan sonra :d bayadır girmiodum foruma baktım olcak gibi deil tekrar daldım :d bebek tedavisne basladıgmiçin ameliyattan vazgecmiştim ama suan bebek tedavimiz 2 yıl ertelendi bazı sebeblerden bende bu aarada bu ameliyatı olmak istiyorum durum hiç iyi değildısardan gören büyük deil normal dior ama degil dün sütyen aldım berleinin bu 35 bilmem kaç olanı bedenim 80 dd boyum da 165 ve cok agır geliolar bana nefes alırken bile zorlanıom ya kahretsin sizcede büyk deilmi sizden fikir almak istedim yasım ise 22
dün ameliyatımı oldum. saat 14.10 da girdim 16.10 da çıktım.16.40 da ayıldım. c cup iken b cup oldu ve toparlandı. toplam 470 gr alındı. ama ayılma sonrası çok sıkıntı yaşadım. bulantı ve kusma. hala da bulantım var.
dün ameliyatımı oldum. saat 14.10 da girdim 16.10 da çıktım.16.40 da ayıldım. c cup iken b cup oldu ve toparlandı. toplam 470 gr alındı. ama ayılma sonrası çok sıkıntı yaşadım. bulantı ve kusma. hala da bulantım var.
arkadaşlar ben 27 mayısta amelıyat oldum.izmirde yasıyorum ben eskı yeşılyur hastanesı atatturk egıtım arastrma hastanesınde dr meltem ayhan oral'a amalıyat oldum. ve sonuctan cok ama cok memnunum.ne bır agrı cektım nede acı sanırım elım kesılse ancak bu kadar canım yanardı dıyebılırım.en onemlısıde sırt agrılarımdan kurtuldum.mucıze gıbı bısı bu artık staplez buluzları rahatlıkla gıyebılıyorum ne buyuk bır ozgurluk bır bılsenız.buyuk goguslu arkadslar sakın dusunmeyın hemen olun ustelık bır lıra bıle odemedım devlet karsılıyor bu amelıyatı.......
göğüslerimin verdiği sıkıntılardan o kadar nefret ediyorum ki,(elimde değil)
bunu samimi olarak söylüyorum.70 yaşındaki annemin sarkık,buruşuk ve küçük göğüslerine bile imreniyorum.
kendiminkilere tercih ederim.
kendimi annemden bile daha şanssız görüyorum bu konuda.
merhaba arkadaşlar,
ben 2004 yılında göğüs küçültme ameliyatı olmuştum ameliyat sonrası dikişlerim patladı onlarca kez pansumana gittim kanamalarım oldu çok çile çektim ama tüm bunlara rağmen iyi ki küçültmüşüm diyorum.
gerçi sonrasında 4-5 kilo aldığımda bile büyümeye başladılar ve bugün bile çok küçük göğüslü biri olduğumu söyleyemem ama rahatsızlığım son derece azaldı. Şu an ilk bebeğime hamileyim onu emzireyim 2.bebeğimden sonra inşallah tüplerimi de bağlatıcam yeniden göğüs küçültme ameliyatı da olacağım daha doğrusu emzirdikten sonra deforme olacaklarını düşündüğüm için şimdilik böyle düşünüyorum zira şu an patlayacakmış gibi şiştiler(
nedir bizim çektiğimiz yaa olmayan olsun ister olan da türlü türlü şikayet eder tabii en ideali ortalama olması ama herkes şanslı doğmuyor
emzirmede sorun çıkarıyor mu göğüs küçülttürme ameliyat? bana önce doğur sonra yaptır dediler emzirmede sorun çıkar diye. ama sırt ağrılarım artık sinir etmeye başladı. kulaktan dolma bilgilerle de geçmiyor hayat.
Slm kızlar uzun bi aradan sonra :d bayadır girmiodum foruma baktım olcak gibi deil tekrar daldım :d bebek tedavisne basladıgmiçin ameliyattan vazgecmiştim ama suan bebek tedavimiz 2 yıl ertelendi bazı sebeblerden bende bu aarada bu ameliyatı olmak istiyorum durum hiç iyi değildısardan gören büyük deil normal dior ama degil dün sütyen aldım berleinin bu 35 bilmem kaç olanı bedenim 80 dd boyum da 165 ve cok agır geliolar bana nefes alırken bile zorlanıom ya kahretsin sizcede büyk deilmi sizden fikir almak istedim yasım ise 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?