Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

acısı,ağrısı... çok mu fazla?tam da cesaretimi toplamaya çalışmışken.geçmiş yerleri okuyunca genelde iyi ki,

olmuşum diyorlar.kendim için biraz ümitlenmiştim.şu anda,omuz ağrısı,sırt ağrısı.......diğerlerini saymaya bile gerek yok.

diğer taraftan da bir ameliyat var.insan düşünüyor.bunlarla ne zamana kadar yaşanır diye.

hep dua ediyorum,zayıflayınca küçülsün diye.

biliyor musunuz,sırf büyümesinler diye hem hamilelikte hem emzirme döneminde geceleri bile canım yanmasına rağmen

o koca demirli sütyenlerle yattım,canım yana yana.

ama,ne oldu?sıfıra sıfır elde var sıfır.yine büyüdüler,hem de daha fazla.kendime çok acıdım,gebelikte bile rahatımdan ödün vererek taktım ama,hiçbir şey elde edemedim.ki en rahat olmam gereken dönemde.

ameliyattan da korkuyorum.keşke diyorum,mini minnacık olsalardı.küçük göğüslüler gözümde çok şanslı.

Allah,küçültme ameliyatı olmak zorunda olanların yardımcısı olsun.işinin ehli,iyi doktorların eline düşürsün.

sizin de iyileşme süreciniz güzel bir şekilde noktalanır,inşallah.

Canım şimdiden çok çok geçmiş olsun. Umarım problemsiz bir ameliyat geçirir sonunda istediğine ulaşırsın. Herşey gönlüne göre olsun

ramazanın ilk günü demek ameliyatınız var.inşallah,çok sağlıklı güzel bir şekilde geçer.

öncesi de ,sonrası da çok iyi geçer inşallah.

Son düzenleme:
göğüslerimin verdiği sıkıntılardan o kadar nefret ediyorum ki,(elimde değil)

bunu samimi olarak söylüyorum.70 yaşındaki annemin sarkık,buruşuk ve küçük göğüslerine bile imreniyorum.

kendiminkilere tercih ederim.

kendimi annemden bile daha şanssız görüyorum bu konuda.

merhaba arkadaşlar,

ben 2004 yılında göğüs küçültme ameliyatı olmuştum ameliyat sonrası dikişlerim patladı onlarca kez pansumana gittim kanamalarım oldu çok çile çektim ama tüm bunlara rağmen iyi ki küçültmüşüm diyorum.

gerçi sonrasında 4-5 kilo aldığımda bile büyümeye başladılar ve bugün bile çok küçük göğüslü biri olduğumu söyleyemem ama rahatsızlığım son derece azaldı. Şu an ilk bebeğime hamileyim onu emzireyim 2.bebeğimden sonra inşallah tüplerimi de bağlatıcam yeniden göğüs küçültme ameliyatı da olacağım daha doğrusu emzirdikten sonra deforme olacaklarını düşündüğüm için şimdilik böyle düşünüyorum zira şu an patlayacakmış gibi şiştiler (

nedir bizim çektiğimiz yaa olmayan olsun ister olan da türlü türlü şikayet eder tabii en ideali ortalama olması ama herkes şanslı doğmuyor

emzirmede sorun çıkarıyor mu göğüs küçülttürme ameliyat? bana önce doğur sonra yaptır dediler emzirmede sorun çıkar diye. ama sırt ağrılarım artık sinir etmeye başladı. kulaktan dolma bilgilerle de geçmiyor hayat.

Slm kızlar uzun bi aradan sonra :d bayadır girmiodum foruma baktım olcak gibi deil tekrar daldım :d bebek tedavisne basladıgmiçin ameliyattan vazgecmiştim ama suan bebek tedavimiz 2 yıl ertelendi bazı sebeblerden bende bu aarada bu ameliyatı olmak istiyorum durum hiç iyi değil dısardan gören büyük deil normal dior ama degil dün sütyen aldım berleinin bu 35 bilmem kaç olanı bedenim 80 dd boyum da 165 ve cok agır geliolar bana nefes alırken bile zorlanıom ya kahretsin sizcede büyk deilmi sizden fikir almak istedim yasım ise 22

ben de aynı durumdayım, tüp bebek tedavisine başlayacağım ama küçülttürmek de istiyorum çok ağrı yapıyor sırtıma. ama bazıları süt bezlerine zarar verir diyor ondan çekindim. sen sorup sruşturdun mu? emzirmeden önce yapmakta sakınca yok muymuş?

dün ameliyatımı oldum. saat 14.10 da girdim 16.10 da çıktım.16.40 da ayıldım. c cup iken b cup oldu ve toparlandı. toplam 470 gr alındı. ama ayılma sonrası çok sıkıntı yaşadım. bulantı ve kusma. hala da bulantım var.

çok geçmiş olsun biraz daha rahatladığında tecrübelerini ve gerekenleri paylaşırsan bizimle çok sevinirim :) umarım hızlıca iyileşirsin sıkıntısız bir şekilde.

arkadaşlar ben 27 mayısta amelıyat oldum.izmirde yasıyorum ben eskı yeşılyur hastanesı atatturk egıtım arastrma hastanesınde dr meltem ayhan oral'a amalıyat oldum. ve sonuctan cok ama cok memnunum.ne bır agrı cektım nede acı sanırım elım kesılse ancak bu kadar canım yanardı dıyebılırım.en onemlısıde sırt agrılarımdan kurtuldum.mucıze gıbı bısı bu artık staplez buluzları rahatlıkla gıyebılıyorum ne buyuk bır ozgurluk bır bılsenız.buyuk goguslu arkadslar sakın dusunmeyın hemen olun ustelık bır lıra bıle odemedım devlet karsılıyor bu amelıyatı.......

Ameliyatınla ilgili ayrıntı verebilir misin acaba? Kaç bedendin, zorlukları, kolaylıkları, ücretsiz olması için neler yapmak gerekiyor, hastane aşaması, aklına ne gelirse......... ))

Bu sikintiniz bu derece buyukse eger bi gun bile beklemeyin derimm sizee cok mutlu olursunuz cunku

Buyume derken eski halinemi donuyodu 4 kilo filan alinca suanda ne durumdalar eski halinize gore bende hic hamile kalmadimda daha merak ediyorum emzirdikten sonrada paylasirsaniz burda cok mutlu olurum

Arkadasim soyle soyleyeyim gogus dokulari farkli oldugu icin acmadan yuzde yuz bisey diyemeyiz dedi doktorum ama mesela emzirebilecegim ben ameliyat sonrasi bunu ogrendim cocuktan sonra yapmak istedim hep ama bi turlu cocuk olmadi bende ameliyat oldum meme bezleri azaliyo ama tamamen bitniyo azda olsa emziriyorsun bence riske deger

Gecmis olsun canim ayni bebek sorunu bendede var benimde 85dd iken su anda b ve cok mutluyum yasimda 23 gercekten buyukler ameliyat olmalisin mutlaka

Cok cok cok gecmis olsun aramiza hosgeldin sigara iciyormusun ondan olabilir karbonatli su icmeni tavsiye ediyorum sana drenlerden hic korkma hissetmeyeceksin bile cogu gitti azi kaldi dikkat et kendine ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…