Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Son düzenleyen: Moderatör:

slm kızlar bende gogus kucultme amaliyatı oldum bugun onuncu gunum agrım fazla yoktu meme uclarımda bıraz agrı var bu normalmıdır sızlerdede oldumu

slm kızlar bende gogus kucultme amaliyatı oldum bugun onuncu gunum agrım fazla yoktu meme uclarımda bıraz agrı var bu normalmıdır sızlerdede oldumu

merhaba geçmiş olsun.
Benim de onuncu günüm. Benim ı şeklinde kesiğim var ve göğüs altı buruş buruş duruyor. Senin ki nasıl? Bu duruma çok taktım ben.
Bugün kontrole gittim. 3 ayda göğüs altı düzelir; düzelmezse de lokal anestezi ile düzeltirim dedi.
Göğüs altının kırışık, büzgü büzgü durması dışında şimdilik bir problem yok.

Benimde bugüm 8. Günüm ve sizin gibi benimde göğüs altım buruşuk ve büzgü şeklinde . Ayrıca geceleri uyurken dönüyorum olucak kanama oluyor hafif hafif siz kremkullandıysanız hangi kremi sürdünüz meme başına

Son düzenleme:

benimde sol gogsumde var buzgu buzgu sormadım benimde moralim bozuldu bantlar cıkınca gordum salı gunu kontrolum ozman soracagım bakalım ne dıyecek bendede akıntı oluyo agrım yoktu agrı basladı:18:

bana antibitotik verdi krem de verdi ama ne zaman kullanacgımı soylemedi iz için sanırım bu

gece uyurken ben de iki gündür yan dönüyorum. Kanama bugün bantlar çıkınca oldu; ama hemen kesildi. Doktor krem filan söylemedi. Pansumanı da bıraktırdı. Denize girebilirsin dedi. Ama göğüs altı büzgüsü çok sinir bozucu.

Sen doktora gidince sorarmısın bu durumu. Bakalım o ne diyecek.

benimde sol gogsumde var buzgu buzgu sormadım benimde moralim bozuldu bantlar cıkınca gordum salı gunu kontrolum ozman soracagım bakalım ne dıyecek bendede akıntı oluyo agrım yoktu agrı basladı:18:

Geçmiş olsun; o büzgü durumunu bazı arkadaşlar yaşamıştı başlıkta zamanla azalıyor yada minik revizyon ile düzeltiliyor.Akıntı durumun doktorunuza iletin belki ilaç önerir

Sıkmamaya çalış canını yazdığım gibi potlukların zamanla azaldığını yazanlar olmuştu

iyi gunler kızlar gecmıs olsun bende amelıyat olmayı dusunuyorum kızımın dogumundan sonra goguslerım ıyıce buyudu ve sarktı kendmı cok kotu hıssedıyorum ama amelıyat olmaktanda korkuyorum kac saat suruyo amelıyat hakkında bana bılgı verebılırmısınız =(

kısıden kısıye degısıyomus benm 5 satt surdu bende cok korkuyordum hatta ayın 1 amalıyat olmam gerekıyordu ama bogazlarım gıttı amalıyat masasından dondum 2 korka korka gıttım hıc bı sorunda cıkmadı masada gectı heyecanım bıraz sonrası malum uyuyorsun

doktorum bana göğüslerin zamanla daha da küçüleceğini söyledi, ben biraz daha küçülseydi daha iyi olurdu diye sorduğumda.

gerçekten zamanla küçülüyor mu ameliyat sonrası

kilo alırsan veya bilmeden bitkisel ürünler kullanırsan büyüyor benimki 6yılda 6-7 beden büyüdü ve tekrar 115 oldu
aynen ameliyat öncesi gibi
tekrar olucam hiç gözüm yemiyor
çok çok zor bir ameliyattı üstelik yaşım bir ameliyat için çok da büyük değildi 30 lu yaşların başında

tesekkur ederım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…