- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.541
Boyunuz , yaşınız ve eski ve yeni göğüs olcunuzu ve gıttıgınız estetık cerrahını yazarmısınız ?
Boyum 1.64 ve 39 yaşındayım. Önceden 95 dd sütyen kullanıyordum . Şîmdi ise 85 b kullanıyorum. Dr meral yaman özbaba.
Boyum 1.64 ve 39 yaşındayım. Önceden 95 dd sütyen kullanıyordum . Şîmdi ise 85 b kullanıyorum. Dr meral yaman özbaba.
Benım boyum 1,56 25 yaşım 85B ölçüm acaba heyet bana rapor verırmı ?
O aşamaları anlatırmısın ?
Benım boyum 1,56 25 yaşım 85B ölçüm acaba heyet bana rapor verırmı ?
O aşamaları anlatırmısın ?
Yaşın henüz genç ve göğüs ölçün büyük değil. Ama yinede dr gidip görüşmen gerek. Sağlık kurulundan geçmek için yani sgk nın bu ameliyatı karşılaması için belli büyüklük kriterleri var. En sağlıklısı dr la görüşmen.
slm kızlar bende gogus kucultme amaliyatı oldum bugun onuncu gunum agrım fazla yoktu meme uclarımda bıraz agrı var bu normalmıdır sızlerdede oldumu
merhaba geçmiş olsun.
Benim de onuncu günüm. Benim ı şeklinde kesiğim var ve göğüs altı buruş buruş duruyor. Senin ki nasıl? Bu duruma çok taktım ben.
Bugün kontrole gittim. 3 ayda göğüs altı düzelir; düzelmezse de lokal anestezi ile düzeltirim dedi.
Göğüs altının kırışık, büzgü büzgü durması dışında şimdilik bir problem yok.
merhaba geçmiş olsun.
Benim de onuncu günüm. Benim ı şeklinde kesiğim var ve göğüs altı buruş buruş duruyor. Senin ki nasıl? Bu duruma çok taktım ben.
Bugün kontrole gittim. 3 ayda göğüs altı düzelir; düzelmezse de lokal anestezi ile düzeltirim dedi.
Benimde bugüm 8. Günüm ve sizin gibi benimde göğüs altım buruşuk ve büzgü şeklinde . Ayrıca geceleri uyurken dönüyorum olucak kanama oluyor hafif hafif siz kremkullandıysanız hangi kremi sürdünüz meme başına
benimde bugüm 8. Günüm ve sizin gibi benimde göğüs altım buruşuk ve büzgü şeklinde . Ayrıca geceleri uyurken dönüyorum olucak kanama oluyor hafif hafif siz kremkullandıysanız hangi kremi sürdünüz meme başına
benimde sol gogsumde var buzgu buzgu sormadım benimde moralim bozuldu bantlar cıkınca gordum salı gunu kontrolum ozman soracagım bakalım ne dıyecek bendede akıntı oluyo agrım yoktu agrı basladı:18:
kızlar çocuk sahibi olmadan ameliyat olna var mı ya da bu konuda görüşü olan tecrübelerinizi düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Yaşın henüz genç ve göğüs ölçün büyük değil. Ama yinede dr gidip görüşmen gerek. Sağlık kurulundan geçmek için yani sgk nın bu ameliyatı karşılaması için belli büyüklük kriterleri var. En sağlıklısı dr la görüşmen.
Heyet raporu almak şu şekilde kendi dr un görüyor vr onaylıyor. Sana kurul raporu adlı bir kağıt veriyor. Sen bu kağıdı 3 dr imzalatıyon imzalayan drlar seni muayne etmiyor. Sen imzalanan evrağı druna veriyon heyet raporu bu şekilde alınıyor
benimde sol gogsumde var buzgu buzgu sormadım benimde moralim bozuldu bantlar cıkınca gordum salı gunu kontrolum ozman soracagım bakalım ne dıyecek bendede akıntı oluyo agrım yoktu agrı basladı:18:
merhaba geçmiş olsun.
Ben birkaç gün içinde olucam cnm süt bezler
Korunacak
iyi gunler kızlar gecmıs olsun bende amelıyat olmayı dusunuyorum kızımın dogumundan sonra goguslerım ıyıce buyudu ve sarktı kendmı cok kotu hıssedıyorum ama amelıyat olmaktanda korkuyorum kac saat suruyo amelıyat hakkında bana bılgı verebılırmısınız =(
Benimde 5 saat sürdü fakat nasıl acısız ve ağrısız ameliyata girdiysem aynı şekilde çıktım sonrasıda hiç ağrım olmadı.
doktorum bana göğüslerin zamanla daha da küçüleceğini söyledi, ben biraz daha küçülseydi daha iyi olurdu diye sorduğumda.
gerçekten zamanla küçülüyor mu ameliyat sonrası
kısıden kısıye degısıyomus benm 5 satt surdu bende cok korkuyordum hatta ayın 1 amalıyat olmam gerekıyordu ama bogazlarım gıttı amalıyat masasından dondum 2 korka korka gıttım hıc bı sorunda cıkmadı masada gectı heyecanım bıraz sonrası malum uyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?