Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benimde 5 saat sürdü fakat nasıl acısız ve ağrısız ameliyata girdiysem aynı şekilde çıktım sonrasıda hiç ağrım olmadı.

Anlattıklarınızdan cesaret bularak K.derince araştırma hastanesının sıtesıne gırdım Meral Yaman Özbaba 'dan randevu almak için bakınıyorum.. ama hala cesaret edemıyorum rapor cıkmazsa cok uzulurum

teşekkür ederim benimde zaten çocuk sahibi olduktan sonra tekrar sarkmasını düşünerek aklıma böyle sorular takılıyor böylede işkence çekiyorum resmen

ilginç
benim müthiş ağrım oldu hem de uzun süre
hele direnlerin ve dikişlerin alınması çok zordu
sizin kaç bedendi

Benîm 95 dd idi ameliyat sonrası 85 b oldu. Dikişlerim henüz alınmadı tek problem dikişlerin bazı yerinden hafif kanamam oluyor. Sizdede oldumu bu normalmi ayrıca drenler çıkartılırkende hiç acım olmadı

Anlattıklarınızdan cesaret bularak K.derince araştırma hastanesının sıtesıne gırdım Meral Yaman Özbaba 'dan randevu almak için bakınıyorum.. ama hala cesaret edemıyorum rapor cıkmazsa cok uzulurum

Şîmdiden hayırlısı olsun. Ama şunuda söylemek istiyorum. Seka devlet hastanesinde şükrü bey var plastik cerrah ve dalında tek numara. Ben kapalı olduğum için meral hanımı tercih ettim eğer erkek dr olur dersen şükrü beyi öncelikli değerlendir derim

dd nasıl acaba öyle ölçü bilmiyorum büyük ve sarkık mıydı? benim öyleydi mesela
kilonuz yaşınız kaç o da etkileyebilir
ameliyat sonrası çok sıkı şekilde sarmadılar mı sizi?
bende hiç kanama vs olmamıştı benim tek derdim çok acı oldu ve uzun sürdü uzun süre yatıp kalkamadım yana dönemedim hep acıdılar

Benim I şrklinde kesmişler şuan drenler yok drenler alınırkende hiç ağrı olmadı. Bugün 10.günüm ve hiç ağrım yok sadece bazen çok hafif sızlama oluyor

diren alınırken acımamış olması ne güzel . çünkü o da dikişlerin başladığı yere dikilmiş oluyor benim çok acıdı
bir de bende ters T şeklinde kesi vardı alttaki yarım dikişi bütün olarak çekerek alıyorlar parça parça kesmiyorlar o çok acıdı

:kkk
39 yaşında ve 72 kiloyum . Ben 95 dd sütyen kullanıyordum en büyük boy. Ameliyattan sonra hiç ağrım olmadığı için ben günlük yaşantıma devam ettim . Heraldeok fazla hareketten kanama oldu biraz önce bktım dikişlerin bir yanında açılma olmuş. Fasulye tanesi kadar açık var. Salı günü kontrolüm var. Dr ne dicek bakalım. Bu arada ben geceleri çok rahat yan yatıyorum belki buda etkilemiştir açılmayı.

özelden yazdım ordan da konuşabiliriz
o kadar büyük boyutta nasıl I kestiler acaba
ters T kesişte, ameliyat sonrası çok sıkıntı oluyor ve benim 7-8 yıl oldu hala normal sütyen giyince alttaki büyük dikişi açıyor
siz kime nerde oldunuz yaşlarımız aynı benim kilom biraz daha fazla ilk ameliyatımda ben çok zayıftım 58 kilo falandım
şimdi bakalım nasıl olacak
birşey diyecem günaha girerim diye demiyorum
bir daha ameliyatı gözüm yerse en küçük 70 mi kaçsa 70 yapacak olan doktora yaptırcam vücudumla uyumlu falan istemiyorum her 6-7 yılda bir ben ameliyat mı olcam
(((((((((((

Özelden msj hakkım yok. Doktorum çok ketum ve agrasif bir kadındı çok fazşa soru soramıyordum. Kocaeli derince eğitim hastanesinde oldum meral yaman özbaba ameliyat etti. Göğüslerim çok büyük olduğu için şimdiki halî küçük görünüyor.

iyi maşaallah baya küçülmesine ve ameliyat sonrasının rahat geçmesine sevindim çok geçmiş olsun
mesaj hakkınız olunca özelden de yazışalım inşaallah.

Erkek dr.olmasından cekınıyorum acıkcası ama dr.agresıf falan oldugunu yazmıssınız tereddutte kaldım sımdı .randevuyu da almıstım.
iptal edeyım bırdaha dusuneyım cunku ben hem cok heyecanlı bırıyımdır hemde kafama takarım benı rahatlatıcak ıkna edıcek bır dr.olması benım acımdan onemlı

Merhaba üzüldüm açıkçası tekrarlamasına.
Benim savunduğum konu bu işte. Dr gidiyoruz zayıfla gel diyorlar . Zayıflayınca göğüs küçülüyor , ona göre küçültme de az oluyor ameliyatta . Sonra kilo almaya başlayınca hooop aynı tas aynı hamam.
Yazmıştım daha önce , 52 kilolardan 59 lara çıktım ve Dr dedim böyle ameliyat olmak istiyorum. Aa dedi herkes zayıflar siz kilomu aldınız :) evet dedim. Ben böyle istiyorum. Şimdi tekrar kg veriyorum biraz daha küçülecek . Şu an bile harika oldu birde sporla zayıflarsam değme keyfime. Diyelimki ilerde kg aldım ne olur olsa olsa şimdiki gibi yani geleceği nokta bu kadar olacak.
Diğer tavsiyemde cerraha değil estetik cerraha ameliyat olun. Şu alınan ve alınırken acıyan dikişleri duyup şaşırıyorum. Benim alınacak dikişim yoktu eridiler kendileri. Ve göğüs ucumda hiç ama hiç iz yok . Sanki işlem görmemiş gibi. Diğer yerlerde öyle kalın kalın değil sanki jiletle çizilmiş gibi bir iz var oda hafifliyor günden güne.
Umarım bu defa herşey istediğin gibi olur sağlıklara kal

senin ne kadar büyüktü kaça indi kime ameliyat oldun sen de I kesisi mi ters T kesisi mi yapıldı canım? mesela göğüsler gelişme çağında büyür sonra kiloyla çok az büyür benimki büyütücü herşeye çok duyarlı anladığım. bütün yiyecek içeçek çay yağ besin takviyesi (panaks ginseng, nar çekirdeği, kara hindiba ) vs bende hemen göğüs büyütüyor.ben bir dünya para verip çok iyi bir estetik cerraha ameliyat oldum. Ters T kesisinin uzun dikişi bütün olarak alındı ve müthiş canım yandı. direnler çıkarken de öyle. dediğim gibi bir daha ameliyat olursam Angelinca gibi içini toptan mı aldırsam diyorum o kadar bezdim ve çok canım yandı. herhangi bir ameliyat olmaya ödüm kopuyor. öyle travma oldum

İzmir'de oldum ben. 80 C idi şimdi 80 B ama toparlandı. Yani dikleşti .dr çok iyi allah razı olsun harika bir iş çıkardı. Istersen yani izmirdeysen yazayım tlf ve isim.

İzmir'de oldum ben. 80 C idi şimdi 80 B ama toparlandı. Yani dikleşti .dr çok iyi allah razı olsun harika bir iş çıkardı. Istersen yani izmirdeysen yazayım tlf ve isim.

sana özelden yazdım evet yaz lütfen
ben de izmirde oldum muhtemelen aynı doktordur seninki zaten büyük değilmiş o yüzden acın olmamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…