- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.581
Erkek dr.olmasından cekınıyorum acıkcası ama dr.agresıf falan oldugunu yazmıssınız tereddutte kaldım sımdı .randevuyu da almıstım.
iptal edeyım bırdaha dusuneyım cunku ben hem cok heyecanlı bırıyımdır hemde kafama takarım benı rahatlatıcak ıkna edıcek bır dr.olması benım acımdan onemlı
Bence iptal etme öncelikli olarak ilk görüşmeye git ve dr gör. Memnun kalmazsan zaten ikinci görüşmeye girmezsin. Dr agresif derken biraz spğuk bir kadın . Soru soruyosun cevap veriyo. Daha sonra tekrar sorduğunuzda söylemiştim dinlemiyormusunuz diyor. Bence ilk görüşmeden bişey kaybetmezsin. Belki bana soğuk gelen sana ılımlı gelebilir. Tanımanda fayda var derim. Ama şunuda söylemek isterim benim hîç ağrım ve sızım olmadı. O konuda çok başarılı hîç canım yanmadı.
Cigzag selam; karar verdin ameliyat gününü aldın demek ki sevindim adına; başarılı bir ameliyat diliyorum tarih ne zaman? Doktorun kim?
canım geçmiş olsun şimdiden özelde mi oluyosun devlette mi ?
Özelde canım:) memorialde
bol şans canım. :*
Teşekkür ederim korkuyorum ya su an
neyden korkuyosun tam olrak canım ?
Ercan bey canım 25inde oluyorum çokyecanlıyım :)))
Tüüüüüh cumartesi orada idim kontroldedenk gelse idi kesin uğrardım bestemelodi ile gitmiştik kontrole çok olağan heyecanlı olman her şey gönlünce olsun
Döktoruma sayenizde çok güveniyorum sana mail attım canım heyecanla bekliyorum izden çok korkuyorum çünkü :)
Özelde canım:) memorialde
Döktoruma sayenizde çok güveniyorum sana mail attım canım heyecanla bekliyorum izden çok korkuyorum çünkü :)
Bence iptal etme öncelikli olarak ilk görüşmeye git ve dr gör. Memnun kalmazsan zaten ikinci görüşmeye girmezsin. Dr agresif derken biraz spğuk bir kadın . Soru soruyosun cevap veriyo. Daha sonra tekrar sorduğunuzda söylemiştim dinlemiyormusunuz diyor. Bence ilk görüşmeden bişey kaybetmezsin. Belki bana soğuk gelen sana ılımlı gelebilir. Tanımanda fayda var derim. Ama şunuda söylemek isterim benim hîç ağrım ve sızım olmadı. O konuda çok başarılı hîç canım yanmadı.
Günlerdir araştırıyorum ben cok fazla kılo kaybedıyorum son donemde ( ısteyerek ) nette okuduklarım da kılo alıp verme goguslerı deformasyona ugratıyormus benım kılo verme seruvenım bıtmedı 65 kıloyum 55 olmalıyım. acaba beklemeden mı gıtsem yoksa sabıt kıloma geldıgım de mı bılemedım. Dr.sıze kılo hakkında bısey demısmıydı ?
Cok soru soruyorum ksr bakmay ama olurmu :)
kilo alırsan veya bilmeden bitkisel ürünler kullanırsan büyüyor benimki 6yılda 6-7 beden büyüdü ve tekrar 115 oldu
aynen ameliyat öncesi gibi
tekrar olucam hiç gözüm yemiyor
çok çok zor bir ameliyattı üstelik yaşım bir ameliyat için çok da büyük değildi 30 lu yaşların başında
bu altı yılda kaç kilo aldın ki ölçün eski haline döndü merak ettim
benim de tekrar büyürmü korkusu var ama büyüse de bir daha ameliyat olmam
izmir'de oldum ben. 80 c idi şimdi 80 b ama toparlandı. Yani dikleşti .dr çok iyi allah razı olsun harika bir iş çıkardı. ıstersen yani izmirdeysen yazayım tlf ve isim.
Aman bana ve diğerlerine güvenip ameliyat olmadoktorla görüşüp frekansın tutmadıysa ele gitsin ah izler herkesin kabusu sıkıntısız atlatırsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz şans seninle olsun
ne güzel yaaa. Ben dünya para verip başarılı bir estetik cerraha oldum çok canım yandı.direnler dikişler ameliyat sonrası sımsıkı mumya gibi sarılmıştım günlerce dik konumda yattım bırak yan yatmayı sırt üstü bile yatmak yok sırt üstüne geçtikten sonra da yatıp kalkarken aylarca acıdı ve yıllar geçti normal sütyen takınca alttaki büyük yarım daire şeklinde dikiş hala açılıyor
ve aynı yerden tekrar kesilecek bir daha nasıl kapanır bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?