Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bence iptal etme öncelikli olarak ilk görüşmeye git ve dr gör. Memnun kalmazsan zaten ikinci görüşmeye girmezsin. Dr agresif derken biraz spğuk bir kadın . Soru soruyosun cevap veriyo. Daha sonra tekrar sorduğunuzda söylemiştim dinlemiyormusunuz diyor. Bence ilk görüşmeden bişey kaybetmezsin. Belki bana soğuk gelen sana ılımlı gelebilir. Tanımanda fayda var derim. Ama şunuda söylemek isterim benim hîç ağrım ve sızım olmadı. O konuda çok başarılı hîç canım yanmadı.

ne güzel yaaa. ben dünya para verip başarılı bir estetik cerraha oldum çok canım yandı.direnler dikişler ameliyat sonrası sımsıkı mumya gibi sarılmıştım günlerce dik konumda yattım bırak yan yatmayı sırt üstü bile yatmak yok sırt üstüne geçtikten sonra da yatıp kalkarken aylarca acıdı ve yıllar geçti normal sütyen takınca alttaki büyük yarım daire şeklinde dikiş hala açılıyor
ve aynı yerden tekrar kesilecek bir daha nasıl kapanır bilmem

Döktoruma sayenizde çok güveniyorum sana mail attım canım heyecanla bekliyorum izden çok korkuyorum çünkü :)

Aman bana ve diğerlerine güvenip ameliyat olma doktorla görüşüp frekansın tutmadıysa ele gitsin ah izler herkesin kabusu sıkıntısız atlatırsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz şans seninle olsun

Günlerdir araştırıyorum ben cok fazla kılo kaybedıyorum son donemde ( ısteyerek ) nette okuduklarım da kılo alıp verme goguslerı deformasyona ugratıyormus benım kılo verme seruvenım bıtmedı 65 kıloyum 55 olmalıyım. acaba beklemeden mı gıtsem yoksa sabıt kıloma geldıgım de mı bılemedım. Dr.sıze kılo hakkında bısey demısmıydı ?

Cok soru soruyorum ksr bakmay ama olurmu :)

Dr bana kiloyla ilgili hiçbitşey söylemedi . Ben 70 kiloyla ameliyat oldum.

bu altı yılda kaç kilo aldın ki ölçün eski haline döndü merak ettim
benim de tekrar büyürmü korkusu var ama büyüse de bir daha ameliyat olmam

bu altı yılda kaç kilo aldın ki ölçün eski haline döndü merak ettim
benim de tekrar büyürmü korkusu var ama büyüse de bir daha ameliyat olmam

çok kilo aldım ama zaten çok fazla kesilmişti çok büyüktü içinde büyüyecek birşey kalmamıştı ama yine de büyüdü benim 2 katı kiloma sahip 3 doğum yapmış insanlar biliyorum göğüsleri benim kadar yok
yoruldum ha. ameliyattan sonra daha hızlı büyüdü 30 yaşıma kadar aldığım mesafeyi 6yılda hop aldım tekrar.
zaten çok zorlanmıştım hiç gözüm yemiyor tekrar

Aman bana ve diğerlerine güvenip ameliyat olma doktorla görüşüp frekansın tutmadıysa ele gitsin ah izler herkesin kabusu sıkıntısız atlatırsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz şans seninle olsun

bence iz meselesi bu ameliyatta en az takılacak şey
zaten renkleri açılıyor özellikle I kesisi olursa pek birşey kalmaz
ters T kesisi olursa alttaki uzun yarım daire kapanmıyor ayrıca dikişli sert sütyen giyince veya tekrar büyürse göğüsler, dikişleri açıyor problem çıkıyor
ha bu kadar probleme rağmen, tekrar büyümemiş olsaydı, ben çok memnundum takılacak hiç birşey yok ama ameliyattan sonra çok çok hızlı büyüdüler doktoruma 2kanaldan yazdım cevap vermedi
bir daha gözüm yerse izmire gidince başka bir doktor var aklımda. ona sorcam bu 6-7 yılda böyle büyüyecekse içinin çoğunu alın diyecem zaten zor ameliyat

hangi doktor canım bu
ben de izmirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…