- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.601
sen hangi doktora ameliyat oldun
ben de izmirdeyim
benim de 75c iken 75b oldu
hangi doktor canım bu
ben de izmirdeyim
sen hangi doktora ameliyat oldun
ben de izmirdeyim
benim de 75c iken 75b oldu
bence iz meselesi bu ameliyatta en az takılacak şey
zaten renkleri açılıyor özellikle I kesisi olursa pek birşey kalmaz
ters T kesisi olursa alttaki uzun yarım daire kapanmıyor ayrıca dikişli sert sütyen giyince veya tekrar büyürse göğüsler, dikişleri açıyor problem çıkıyor
ha bu kadar probleme rağmen, tekrar büyümemiş olsaydı, ben çok memnundum takılacak hiç birşey yok ama ameliyattan sonra çok çok hızlı büyüdüler doktoruma 2kanaldan yazdım cevap vermedi
bir daha gözüm yerse izmire gidince başka bir doktor var aklımda. ona sorcam bu 6-7 yılda böyle büyüyecekse içinin çoğunu alın diyecem zaten zor ameliyat
ne güzel yaaa. ben dünya para verip başarılı bir estetik cerraha oldum çok canım yandı.direnler dikişler ameliyat sonrası sımsıkı mumya gibi sarılmıştım günlerce dik konumda yattım bırak yan yatmayı sırt üstü bile yatmak yok sırt üstüne geçtikten sonra da yatıp kalkarken aylarca acıdı ve yıllar geçti normal sütyen takınca alttaki büyük yarım daire şeklinde dikiş hala açılıyor
ve aynı yerden tekrar kesilecek bir daha nasıl kapanır bilmem
Ben izleri kötü arkadaşları gördüğüm için çok takıyordum bu konuyasıkıntısız geçsin herkesin süreci ve sonrası mutlu son herkesin hakkı büyüme olayı kilomu çok aldınız yada hamilelik hormonlarla alakalı bi durum vs. neden büyüme oldu? Cevap gelmemesi üzücü ne olursa olsun hastasına açıklama getirmek zorunda bence bi hekim
ameliyata girerken bu işten o kadar dertliydim ki ne iz kalması ne de ilerde süt emdirememek gibi birşeyi hiç düşünmedim hiç sormadım da . çünkü birşey sağlığı bozuyorsa 2 kötü seçenekten daha az kötüsünü seçmek zorundasınız benim de başka seçeneğim yoktu neyini araştırayım? dediğim gibi I kesisi olursa hem dikişler alınırken acı olmuyor hem de pek iz kalmıyor göğüs çevresinde zaten iz olmuyor
sadece Ters T kesisi olursa alttaki yarım daire kesisi problem oluyor
hamilelik ve hormon konusu yok bende. kilo aldım ama kiloyla bu kadar büyüyebileceğini düşünmüyorum. bence göğüs büyüten bir sürü gıda ve bitkisel yağlar veya takviyeler var bilmeden tükettiğim şeyler yüzünden büyüdü diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
doğruysa seda sayanın 4kez göğüs küçülttüğünü duymuştum. 4 kere bu kesiler nasıl çekilir. bir kerede bile iyileşmedi. 4 kere aynı yerin kesilmesi çok problem olur bence.
Çok aşırı büyük idi demek ki seninözel mesajına cevap yazdım bilgine
oldukça büyüktü ve oldukça büyük
kusura bakma arkadaşım gülücük işaretini yanlışlıkla basmaşım sigara için olacakken
ameliyata girerken bu işten o kadar dertliydim ki ne iz kalması ne de ilerde süt emdirememek gibi birşeyi hiç düşünmedim hiç sormadım da . çünkü birşey sağlığı bozuyorsa 2 kötü seçenekten daha az kötüsünü seçmek zorundasınız benim de başka seçeneğim yoktu neyini araştırayım? dediğim gibi I kesisi olursa hem dikişler alınırken acı olmuyor hem de pek iz kalmıyor göğüs çevresinde zaten iz olmuyor
sadece Ters T kesisi olursa alttaki yarım daire kesisi problem oluyor
hamilelik ve hormon konusu yok bende. kilo aldım ama kiloyla bu kadar büyüyebileceğini düşünmüyorum. bence göğüs büyüten bir sürü gıda ve bitkisel yağlar veya takviyeler var bilmeden tükettiğim şeyler yüzünden büyüdü diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
doğruysa seda sayanın 4kez göğüs küçülttüğünü duymuştum. 4 kere bu kesiler nasıl çekilir. bir kerede bile iyileşmedi. 4 kere aynı yerin kesilmesi çok problem olur bence.
Bana doktorum hamilelikte veya normal zamanda fazla kilo alirsan buyume olur dedi yiyeceklerle ilgili bisey soylemedi omur boyu hamilelikte dahil kilomuzu minimum seviyelerde tutmamiz gerekiyo bu guzellik icinde zayif olmak lazim zaten bunun icinde surekki dikkat etmeye deger bence doktorum eger kilona dikkat edersen 30 yil sonra filan istersen diklestirme olursun sadece dedi yani herseyin basi kilo maalesef
olabilir
ama liposuction yaptırınca aynı yer kilo almıyor mesela. başka yerler alıyor
benim göğüsler ameliyattan sonra sanki hiç yoktu ki benim istediğim büyüklük de buydu yoka yakın.
şimdi bir daha o kadar küçültebileceklerini sanmıyorum
ben de yarına göğüs küçültme-dikleştirme için okmeydanı devlet hastanesinden randevu aldım daha 22 yaşındayım.mutsuzum ücreti devlet karşılayacak mı bilmiyorum. bakalım ne olacak
Merak ettim acaba senin göğsünden yağ yerine süt bezlerini mi temizledi bu Dr . Çok üzüldüm senin adına. Yani bir kez ameliyat oluyorsun ve bir kez dahabence sen Dr bir konuş neden böyle oldu diye. Eğer tekrar ameliyat olacaksan da ondan uzak dur.
İzmirdeysen sana söylediğim Dr git bir görün. Çok ama çok geçmiş olsun. Umarım herşey gönlünce olur
İzmir'de oldum ben. 80 C idi şimdi 80 B ama toparlandı. Yani dikleşti .dr çok iyi allah razı olsun harika bir iş çıkardı. Istersen yani izmirdeysen yazayım tlf ve isim.
merhaba kızlar benim bedenim 95 c acaba bu sgk kapsamına girermi bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
doktorun ismini çalıştığı yeri bide ücretini yazabilir misin canım ? bende düşünüyorum izmirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?