Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben izleri kötü arkadaşları gördüğüm için çok takıyordum bu konuya sıkıntısız geçsin herkesin süreci ve sonrası mutlu son herkesin hakkı büyüme olayı kilomu çok aldınız yada hamilelik hormonlarla alakalı bi durum vs. neden büyüme oldu? Cevap gelmemesi üzücü ne olursa olsun hastasına açıklama getirmek zorunda bence bi hekim

Her doktorun tekniği farklı mumya gibi sımsıkı sarılmıştım yazmışsın ben meme küçültme oldum sarmadı doktor direnden sonra sütyeni taktı sadece ...doktorunuz kimdi ?

ameliyata girerken bu işten o kadar dertliydim ki ne iz kalması ne de ilerde süt emdirememek gibi birşeyi hiç düşünmedim hiç sormadım da . çünkü birşey sağlığı bozuyorsa 2 kötü seçenekten daha az kötüsünü seçmek zorundasınız benim de başka seçeneğim yoktu neyini araştırayım? dediğim gibi I kesisi olursa hem dikişler alınırken acı olmuyor hem de pek iz kalmıyor göğüs çevresinde zaten iz olmuyor
sadece Ters T kesisi olursa alttaki yarım daire kesisi problem oluyor
hamilelik ve hormon konusu yok bende. kilo aldım ama kiloyla bu kadar büyüyebileceğini düşünmüyorum. bence göğüs büyüten bir sürü gıda ve bitkisel yağlar veya takviyeler var bilmeden tükettiğim şeyler yüzünden büyüdü diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
doğruysa seda sayanın 4kez göğüs küçülttüğünü duymuştum. 4 kere bu kesiler nasıl çekilir. bir kerede bile iyileşmedi. 4 kere aynı yerin kesilmesi çok problem olur bence.

Çok aşırı büyük idi demek ki senin özel mesajına cevap yazdım bilgine

Bana doktorum hamilelikte veya normal zamanda fazla kilo alirsan buyume olur dedi yiyeceklerle ilgili bisey soylemedi omur boyu hamilelikte dahil kilomuzu minimum seviyelerde tutmamiz gerekiyo bu guzellik icinde zayif olmak lazim zaten bunun icinde surekki dikkat etmeye deger bence doktorum eger kilona dikkat edersen 30 yil sonra filan istersen diklestirme olursun sadece dedi yani herseyin basi kilo maalesef

olabilir
ama liposuction yaptırınca aynı yer kilo almıyor mesela. başka yerler alıyor
benim göğüsler ameliyattan sonra sanki hiç yoktu ki benim istediğim büyüklük de buydu yoka yakın.
şimdi bir daha o kadar küçültebileceklerini sanmıyorum

Merak ettim acaba senin göğsünden yağ yerine süt bezlerini mi temizledi bu Dr . Çok üzüldüm senin adına. Yani bir kez ameliyat oluyorsun ve bir kez daha bence sen Dr bir konuş neden böyle oldu diye. Eğer tekrar ameliyat olacaksan da ondan uzak dur.
İzmirdeysen sana söylediğim Dr git bir görün. Çok ama çok geçmiş olsun. Umarım herşey gönlünce olur

Son düzenleme:
ben de yarına göğüs küçültme-dikleştirme için okmeydanı devlet hastanesinden randevu aldım daha 22 yaşındayım.mutsuzum ücreti devlet karşılayacak mı bilmiyorum. bakalım ne olacak

[SUB][/SUB]
ben de yarına göğüs küçültme-dikleştirme için okmeydanı devlet hastanesinden randevu aldım daha 22 yaşındayım.mutsuzum ücreti devlet karşılayacak mı bilmiyorum. bakalım ne olacak

Hayırlısı bakalım umarım sonuçlar istediğinden de güzel olur.
Peki ama sen daha önce Dr la konuşmadın mı maddi konuları. Yaşın önemli değil , tanıdığım sen yaştaki bir genç kız oldu ve çok mutlu şuan:) şimdiden geçmiş olsun

doktorda bir sorun olduğunu sanmıyorum sorun bende ben kendi halime üzülüyorum neden bu benim başıma geldi diye
yani bir kez yok diyecek kadar küçük göğüsler 6-7 yılda nasıl bu kadar büyür yağ alınmış olsa tekrar yerine gelemez kaldı ki benim 2 katım kiloya sahip insanların bile o kadar büyük değil neyin alındığı aslında beni pek ilgilendirmiyor benim isteğim ameliyat sonrası kadar küçük göğüslerim olması tekrar.

İzmir'de oldum ben. 80 C idi şimdi 80 B ama toparlandı. Yani dikleşti .dr çok iyi allah razı olsun harika bir iş çıkardı. Istersen yani izmirdeysen yazayım tlf ve isim.

doktorun ismini çalıştığı yeri bide ücretini yazabilir misin canım ? bende düşünüyorum izmirdeyim

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim bedenim 95 c acaba bu sgk kapsamına girermi bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler

Merhabaa üzgünüm ama gırebılecegını zannetmıyorum çünkü doktorların ilgilendıklerı Cup' ölçüsü seninkisinde normal c bedende benim DDidi ve c yada b yapmasını rıca ettım b yaptı bıraz özele gırıyo sizinki zarurete degıl ;(ama yıne gıdın bi görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…