Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

son bi ay çok çektik ablamın göğüs ölçüleri çok büyük hangi numara onu bile bilmiyoruz o derece göbeğini geçmiş durumda evli iki çocuk annesi 112 kiloya düştü en son gitmediğimiz hastane kalmadı hepsinden devlet karşılamıyo diye geri döndük ama çok şükür azmin zaferi diyorum artık istanbul cerrah paşa tıp fakültesine gittik sağlık kuruluna girdi bu çarşamba sonuçlanacak inşallah olumlu olur dualarınızı esirgemeyin rapor olumlu olursa gene yazarım bizim gibi olanlarında rabbim yardımcısı olsun

kilo aldığın için mi eski haline döndü? tekrar büyümesinin sebebi ne merak ettim

ahh ahhhh ben de merak ediyorum kimin göğüsleri ameliyat olduğu halde 6-7 yılda, 30 yılda büyüdüğü beden ölçüsünde , 7 beden büyür ki ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaş ve kilo da aldı başını ben bir daha ne zaman nasıl ameliyat olcammmmm

Son düzenleme:
fazla büyük ve sarkık olmayan göğüsleri lazerle kesip liposuction'la küçültüyorlarmış
fazla büyümeden ve sarkmamış olan varsa deneyebilir
izmir'de myra'ydı galiba biz yapıyoruz derdi

bebgam gelişmeleri bize bildir ablan çoooooooooook rahatlayacak ia.
bence 100 bedenden sonrası sigorta kapsamına girmeli
zevk ve güzellik için küçültme ameliyatı olunmaz zor bir ameliyat. o derece büyük göğüsler çok rahatsızlık veriyor mecburen olmak zorunda kalıyorsun

Son düzenleme:

Bi arkadasim icin soruyorum gogus kucultme ameliyatindan sonra emziremiyormu yaptiran ? Burda bi plastik cerrahi gorusmesinde oyle cevap verince vazgecmiste ... Ozelden ya da burdan cevap verirseniz cok memnun olurum tesekkurler kizlarr

geçen hafta çarşamba tıp fakültesi cebeci hastanesinde ameliyat oldum cuma günü taburcu oldum. Bu güne kadar hiç ağrım sızım yoktu ama dün işe başladım ve mecburen araba kullandım. Bugün sol tarafımda ağrı var ve sabah sol göğsümün altındaki dikişte küçük bir kanama vardı. Kremimi sürdüm gazlı bez koydum ama bu kanama zorlamadan mı oldu dikiş mi açıldı biraz endişeliyim.

Kendinizi zorlamamanız lazım. Ne kadar uzun süre zorlamazsanız o kadar iyi. Kanama çok önemli değil, açılmanın miktarı önemli. Doktorunuzla görüşür veya görünürseniz daha sağlıklı bilgi alırsınız ve tabiki rahatlarsınız. Geçmiş olsun.

asskn hanım nasılsınız? bende sizin durumunuzu merak ediyordum. sizin göğüsünüz nasıl seklinden ve büyüklüğünden memnunmusunuz dikişleriniz iyileştimi sizde de böyle akıntılar açılmalar olmuşmuydu. çok sordum galiba cevaplarsanız sevinirim:)

Bi arkadasim icin soruyorum gogus kucultme ameliyatindan sonra emziremiyormu yaptiran ? Burda bi plastik cerrahi gorusmesinde oyle cevap verince vazgecmiste ... Ozelden ya da burdan cevap verirseniz cok memnun olurum tesekkurler kizlarr

Bana doktorum garanti verdi birkaç Dr vermedi onları eledim.ve cidden baya bi uzun sürdü ameliyatım Burdan işini özenecek yaptığını çıkarıyorum ben daha yeni oldum şu dikiş izleri beni rahatsız ediyor onlarda iyileşirse Dr um mükemmel diyebiliim

Ben de ortalığa soruyorum bu ameliyatı olup da 2 3 sene gecen arkadaslarım izleriniz nasıl oldu ??? Gerçekten kafama çok takılıyor bu konu canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…