- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.621
Cenk tokat. Zaten netten adrese ulaşırsın adını yaz yeter. Alsancakta yeri. Fiyatı özelden yazıyorum hemen.
Umarım senin için hayırlısı olur :)
ayy sor bakalım ne diyecek. öyle kalırsa çok kötü olur. çok canım sıkkın
sordm doktoruma zamanla duzelıyormus bende duzelmeye basladı braz yaralarm kabukbagladı kızarıklık var bısı olmaz zamanla duzelır dedi
evet kurtulmak ve küçücük göğüslere sahip olmak o kadar güzel oluyor ki
1-2 yıl çok rahat ettim
sonra eski haline döndü şimdi onları da geçti
kilo aldığın için mi eski haline döndü? tekrar büyümesinin sebebi ne merak ettim
son bi ay çok çektik ablamın göğüs ölçüleri çok büyük hangi numara onu bile bilmiyoruz o derece göbeğini geçmiş durumda evli iki çocuk annesi 112 kiloya düştü en son gitmediğimiz hastane kalmadı hepsinden devlet karşılamıyo diye geri döndük ama çok şükür azmin zaferi diyorum artık istanbul cerrah paşa tıp fakültesine gittik sağlık kuruluna girdi bu çarşamba sonuçlanacak inşallah olumlu olur dualarınızı esirgemeyin rapor olumlu olursa gene yazarım bizim gibi olanlarında rabbim yardımcısı olsun
ayy sor bakalım ne diyecek. öyle kalırsa çok kötü olur. çok canım sıkkın
sordm doktoruma zamanla duzelıyormus bende duzelmeye basladı braz yaralarm kabukbagladı kızarıklık var bısı olmaz zamanla duzelır dedi
Kızlar bende iki hafta oldu ameliyat olalı. Benimde göğsümde fikişlerin etrafında yara oldu ve bu yaralar kabuk bağladı. Bende çok rahatsız oluyorum bu yaralardan iz kalırmı diye. Çok geç iyileşiyor
Kızlar bende iki hafta oldu ameliyat olalı. Benimde göğsümde fikişlerin etrafında yara oldu ve bu yaralar kabuk bağladı. Bende çok rahatsız oluyorum bu yaralardan iz kalırmı diye. Çok geç iyileşiyor[/
benm sol gögsumde dıkıslerde beyazmsı akıntı oluyor doktor önemli degl dedı ama korkuyorm merhem verdı onu kullanıyrm ınş ıyıleşir
Kızlar bende iki hafta oldu ameliyat olalı. Benimde göğsümde fikişlerin etrafında yara oldu ve bu yaralar kabuk bağladı. Bende çok rahatsız oluyorum bu yaralardan iz kalırmı diye. Çok geç iyileşiyor[/
benm sol gögsumde dıkıslerde beyazmsı akıntı oluyor doktor önemli degl dedı ama korkuyorm merhem verdı onu kullanıyrm ınş ıyıleşir
Bana merhem vermedi baticonla pansuman yap dedi sen hangî merhemi kullanıyorsun. Aynı durum bendede var
Bana merhem vermedi baticonla pansuman yap dedi sen hangî merhemi kullanıyorsun. Aynı durum bendede var
stafine arkadas hemsıre batıcon sur acık bırak kurutur dedi ne yapcam bılmıyrum
stafine arkadas hemsıre batıcon sur acık bırak kurutur dedi ne yapcam bılmıyrum
Sürekli baticon sürüp sargı bezi koyuyorum ama çok yavaş iyileşiyor. Bir taraf düzelse bu sefer dikişin diğer tarafında yara oluyor
Sürekli baticon sürüp sargı bezi koyuyorum ama çok yavaş iyileşiyor. Bir taraf düzelse bu sefer dikişin diğer tarafında yara oluyor
sargı bezi cok yakıyor beni sıcakta temiz ince tulbentle rahat edıyrum merhemi bıraktm oda alerjı yaptı bana kendı halınde bakalm ne zamn duzelr
geçen hafta çarşamba tıp fakültesi cebeci hastanesinde ameliyat oldum cuma günü taburcu oldum. Bu güne kadar hiç ağrım sızım yoktu ama dün işe başladım ve mecburen araba kullandım. Bugün sol tarafımda ağrı var ve sabah sol göğsümün altındaki dikişte küçük bir kanama vardı. Kremimi sürdüm gazlı bez koydum ama bu kanama zorlamadan mı oldu dikiş mi açıldı biraz endişeliyim.
Kendinizi zorlamamanız lazım. Ne kadar uzun süre zorlamazsanız o kadar iyi. Kanama çok önemli değil, açılmanın miktarı önemli. Doktorunuzla görüşür veya görünürseniz daha sağlıklı bilgi alırsınız ve tabiki rahatlarsınız. Geçmiş olsun.
Bi arkadasim icin soruyorum gogus kucultme ameliyatindan sonra emziremiyormu yaptiran ? Burda bi plastik cerrahi gorusmesinde oyle cevap verince vazgecmiste ... Ozelden ya da burdan cevap verirseniz cok memnun olurum tesekkurler kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?