Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederiyim, bir hayli iyiyim. Siz nasılsınız?

negifylc bu durum birçok kişide oldu.Özellikle meme altındaki tam birleşme yeri çoğu arkadaşın açılmıştı.Sakın ihmal etmeyin.Doktorunuz belki hemen bir dikiş atıp kapatır orayı.Mutlaka takip edin.Çünkü bu tür açılmalar eğer vaktinde önlem alınmazsa geçmesi çok zaman alabiliyor.Bu topiği baştan sona hatim edip 2 yıldır okuyup paylaşm yapan biri olarak tavsiyem bu dur.Geçmiş olsun.

Bu arada bir kaç arkadaş minik yaralardan bahsetmiş.Bu da çoğu arkadaşda yaşanan bir sıkıntı.İnanın bu tür durumların doktorlarla bir ilgisi yok.Tamamen derinizin iyileşmesi ve kalitesiyle ilgili.Doktorunuzun verdiği krem ya da baticon benzeri ilaçları sürdükten sonra yaranın üstünün tamamen kurumasını bekleyin.Daha sonra gazlı bezinizi koyun.Kurumadan koyarsanız gazlı bez yapışıp bir sonraki pansumanınızda o bölgedeki deriyi tekrar çekecektir.Kurutup koyarsanız bu kısırdöngüyü yaşamazsınız.Herkese geçmiş olsun.

Son olarak izler için sorular soran olmuş.Benim artık 2. yılım Ekim ayında dolacak.Meme küçültme ve karın germe kombine olmuştum.Meme izlerim artık hiç anlaşılmıyor.Özellikle dikine inen izim hiç belli değil.Ters T yöntemi olmuştum.Göğüs altında kalan T bölgesindeki izler de bembeyaz ve hiç belli değil.1.yıldan sonra izler artık rahatsız etmiyor ve silikleşiyor inanın

Tsk ederim cvp verme nezaketinde bulundugun icin bende 2 ay once gogus buyutme ameliyati yaptirdim.. zamanla siliklesir tamamen kaybolmasada biraz zaman.. sigara kullanmiyorsan surecin daha hizli olur olumlu yonte doktor krem vermistir ya da bant... Gecmis olsun tkrrdan

Çok sağolun :) arkadasınız açık açık konuşsun drla garanti veren bi Dr a ameliyat olsun benm Dr um Ercan bey :)

merhaba ben de tecrübenize dayanarak sormak istiyorum:
Benim 20 gün oldu ameliyattan bugüne kadar.
Ters t değil de ı şeklinde oldu
dikine inen dikişin altında büzülmeler var. Bunlar ve bir de hissizlik ne zaman geçer

ameliyatın sigorta tarafından karşılanması için alan yada bilen varsa fizik tedavinin verdiği raporun sürecini anlatabilir misiniz kızlar nasıl aldınız hangi testler uygulandı vb.

Kızlar Selam,
Bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum.
İstanbul'da önerdiğiniz doktor/hastane var mıdır?
Birde sonbahar gibi olmak daha iyi diyorlar ter vs gibi şeyler dikişlerde problem çıkartıyormuş. Doğru mudur?

Ben daha yeni oldum ve sıcakla ilgisi yok gayet rahatım Ercan karacaoğluna oldum ve çok memnunum şimdilik

Ben daha yeni oldum ve sıcakla ilgisi yok gayet rahatım Ercan karacaoğluna oldum ve çok memnunum şimdilik

çok tşk ederim kendisini araştıracağım
ben dalış yaptığım için amliyattan sonra 6 ay denize havuza girmemek gerektiğini duymuştum
sezon kapanınca ameliyat olmayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun; iyileşme sürecini sıkıntısız tamamlarsın inşallah meme küçültme olalı çok oldu yeni olanlar yazsın sürecini biz eskilerde geçmişi hatırlayalım edelim

Son düzenleme:
çok tşk ederim kendisini araştıracağım
ben dalış yaptığım için amliyattan sonra 6 ay denize havuza girmemek gerektiğini duymuştum
sezon kapanınca ameliyat olmayı düşünüyorum

Yok canım 1ay sonra girebilirsin dedi bana doktor ama dalış olduğu için uzun süre yapmaman gerekebilir :). Mutlaka bi sürü Dr la görüşmelisin aklına hangisi yatarsa ona ol bence :) mevsim de önemli değil sana ne zaman uyarsa o zaman ol:)

Çok geçmiş olsun; iyileşme sürecini sıkıntısız tamamlarsın inşallah meme küçültme olalı çok oldu yeni olanlar yazsın sürecini biz eskilerde geçmişi hatırlayalım edelim

Sağl canımmm ben daha yeni oldum biliyorsun be şimdiden çok iyiyim birgund insanın hayatı değişiyor resmen :). Yasınız ne olursa olsun genc yaşlı bu durum sizin kendinize sevgiinizi yitiriyorsa güveniniz yok oluyorsa sosyal hayatınızı etkiliyorsa sağlık problemi yaratıyorsa vs vs vs ve imkanınız varsa bu ameliyatı olun.ben daha çok gencim hep evlenir cocuk yaparım sonra olurum diyordum ama sonra dedim ki hayatımın baharını kendimle barışık geçirmediktem sonra ne anlamı var gittim konuştum Dr um süt bezlerini korudu. Olmuş eblenip çocuk yapmış bi sürü insanla konuştum emzirmede problem yaşamadıklarını söylediler

Çok doğru hayatı ertelememek lazım mutsuz takıntı haline getirdi mi yaptırıp kurtulmak en doğrusu eminim mesleğinden dolayıda çok iyi araştırıp bu ameliyatı olmam kararı vermişsindir...küçük memelerinin keyfini çıkar çok da doku alınmış bayağı küçülmüştür

bilen hiç mi yook :26:
ameliyatın sigorta tarafından karşılanması için alan yada bilen varsa fizik tedavinin verdiği raporun sürecini anlatabilir misiniz kızlar nasıl aldınız hangi testler uygulandı vb.

bilen hiç mi yook :26:

ben bir ay oncesınden aldım raporumu ve amaliyat gunumu genel cerraha imzalattım sadece plastık cerrah yonlendırıyor zaten raporun suresı varmı bılmıyorum devlet hastanesınde oldum amaliyatımı

ameliyat olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun. yeni ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrasını biraz anlata bilirmi. ağrı oluyor mu? kaç gün yatak istirahati gerekiyor? ev işlerini nezaman yapa biliyorsunuz? vs...

Ayın altısında 2 ay oluyor ameliyat olalı:)
Ah keşke keşkeee çok öncelerde olsaymışım iyiki daha fazla ertelemedim.
Ameliyattan 4 gün sonra araba kullandım ve işe gittim. Evde yardımcım olduğu için ev işi yapmadım ama kadın olmasa
Ağır kaldırmak ve yukarı uzanmak dışında diğer işleri yapabilirdim . Şuan istesem denize ve havuza girebilirim ama izler leke olur
Diye güneşe çıkmıyorum . Göğüs uçlarımdaki ilk ameliyat izini görmesem uçlara hiç dokunulmadı derdim. Zerre kadar iz yok. Sadece altta iz belirgin ama jilet kesiği gibi incecik . Spor yapıp , hertürlü hareket edebiliyorum.
Olmayan ve düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim hayatınız değişiyor.olacaklara Şimdiden geçmişolsun ve mutluluklar dilerim

24 yaşındayım ve evliyim genç kızlığımdan beri bu büyük göğüslerle mücadele ediyorum 50 55 kiloyken bile büyüklerdi şimdi ise 100 bedeni geçti bebek için bekliyordum şimdiye kadar ama oda olmuyor emzirme meselesinide es geçtim artık o kadar sıkıntılarım varki sırtımın ağrımadığı gün yok psikolojik yanını saymıyorum bile benim merak etttiğim burda devlet hastanesine gittim dr direk ameliyat ddi ama rapor falan istemedi ssk nın karşılıcağnı söledi ama ameliyat için uzun bi tarih verdi sizden heyet raporu gbi şeyler duydum meak ettim ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum üniversitelerde nasıl ilerliyor bu işllemler bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…