- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.641
asskn hanım nasılsınız? bende sizin durumunuzu merak ediyordum. sizin göğüsünüz nasıl seklinden ve büyüklüğünden memnunmusunuz dikişleriniz iyileştimi sizde de böyle akıntılar açılmalar olmuşmuydu. çok sordum galiba cevaplarsanız sevinirim:)
geçen hafta çarşamba tıp fakültesi cebeci hastanesinde ameliyat oldum cuma günü taburcu oldum. Bu güne kadar hiç ağrım sızım yoktu ama dün işe başladım ve mecburen araba kullandım. Bugün sol tarafımda ağrı var ve sabah sol göğsümün altındaki dikişte küçük bir kanama vardı. Kremimi sürdüm gazlı bez koydum ama bu kanama zorlamadan mı oldu dikiş mi açıldı biraz endişeliyim.
Tsk ederim cvp verme nezaketinde bulundugun icin bende 2 ay once gogus buyutme ameliyati yaptirdim.. zamanla siliklesir tamamen kaybolmasada biraz zaman.. sigara kullanmiyorsan surecin daha hizli olur olumlu yonte doktor krem vermistir ya da bant... Gecmis olsun tkrrdanBana doktorum garanti verdi birkaç Dr vermedi onları eledim.ve cidden baya bi uzun sürdü ameliyatım Burdan işini özenecek yaptığını çıkarıyorum ben daha yeni oldum şu dikiş izleri beni rahatsız ediyor onlarda iyileşirse Dr um mükemmel diyebiliim
Teşekkür ederiyim, bir hayli iyiyim. Siz nasılsınız?
Tsk ederim cvp verme nezaketinde bulundugun icin bende 2 ay once gogus buyutme ameliyati yaptirdim.. zamanla siliklesir tamamen kaybolmasada biraz zaman.. sigara kullanmiyorsan surecin daha hizli olur olumlu yonte doktor krem vermistir ya da bant... Gecmis olsun tkrrdan
negifylc bu durum birçok kişide oldu.özellikle meme altındaki tam birleşme yeri çoğu arkadaşın açılmıştı.sakın ihmal etmeyin.doktorunuz belki hemen bir dikiş atıp kapatır orayı.mutlaka takip edin.çünkü bu tür açılmalar eğer vaktinde önlem alınmazsa geçmesi çok zaman alabiliyor.bu topiği baştan sona hatim edip 2 yıldır okuyup paylaşm yapan biri olarak tavsiyem bu dur.geçmiş olsun.
Bu arada bir kaç arkadaş minik yaralardan bahsetmiş.bu da çoğu arkadaşda yaşanan bir sıkıntı.inanın bu tür durumların doktorlarla bir ilgisi yok.tamamen derinizin iyileşmesi ve kalitesiyle ilgili.doktorunuzun verdiği krem ya da baticon benzeri ilaçları sürdükten sonra yaranın üstünün tamamen kurumasını bekleyin.daha sonra gazlı bezinizi koyun.kurumadan koyarsanız gazlı bez yapışıp bir sonraki pansumanınızda o bölgedeki deriyi tekrar çekecektir.kurutup koyarsanız bu kısırdöngüyü yaşamazsınız.herkese geçmiş olsun.
Son olarak izler için sorular soran olmuş.benim artık 2. Yılım ekim ayında dolacak.meme küçültme ve karın germe kombine olmuştum.meme izlerim artık hiç anlaşılmıyor.özellikle dikine inen izim hiç belli değil.ters t yöntemi olmuştum.göğüs altında kalan t bölgesindeki izler de bembeyaz ve hiç belli değil.1.yıldan sonra izler artık rahatsız etmiyor ve silikleşiyor inanın
Kızlar Selam,
Bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum.
İstanbul'da önerdiğiniz doktor/hastane var mıdır?
Birde sonbahar gibi olmak daha iyi diyorlar ter vs gibi şeyler dikişlerde problem çıkartıyormuş. Doğru mudur?
Ben daha yeni oldum ve sıcakla ilgisi yok gayet rahatım Ercan karacaoğluna oldum ve çok memnunum şimdilik
Ben daha yeni oldum ve sıcakla ilgisi yok gayet rahatım Ercan karacaoğluna oldum ve çok memnunum şimdilik
çok tşk ederim kendisini araştıracağım
ben dalış yaptığım için amliyattan sonra 6 ay denize havuza girmemek gerektiğini duymuştum
sezon kapanınca ameliyat olmayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsun; iyileşme sürecini sıkıntısız tamamlarsın inşallahmeme küçültme olalı çok oldu yeni olanlar yazsın sürecini biz eskilerde geçmişi hatırlayalım edelim
Sağl canımmm ben daha yeni oldum biliyorsun be şimdiden çok iyiyim birgund insanın hayatı değişiyor resmen :). Yasınız ne olursa olsun genc yaşlı bu durum sizin kendinize sevgiinizi yitiriyorsa güveniniz yok oluyorsa sosyal hayatınızı etkiliyorsa sağlık problemi yaratıyorsa vs vs vs ve imkanınız varsa bu ameliyatı olun.ben daha çok gencim hep evlenir cocuk yaparım sonra olurum diyordum ama sonra dedim ki hayatımın baharını kendimle barışık geçirmediktem sonra ne anlamı var gittim konuştum Dr um süt bezlerini korudu. Olmuş eblenip çocuk yapmış bi sürü insanla konuştum emzirmede problem yaşamadıklarını söylediler
bilen hiç mi yook :26:
ameliyatın sigorta tarafından karşılanması için alan yada bilen varsa fizik tedavinin verdiği raporun sürecini anlatabilir misiniz kızlar nasıl aldınız hangi testler uygulandı vb.
ameliyat olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun. yeni ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrasını biraz anlata bilirmi. ağrı oluyor mu? kaç gün yatak istirahati gerekiyor? ev işlerini nezaman yapa biliyorsunuz? vs...
ben bir ay oncesınden aldım raporumu ve amaliyat gunumu genel cerraha imzalattım sadece plastık cerrah yonlendırıyor zaten raporun suresı varmı bılmıyorum devlet hastanesınde oldum amaliyatımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?