Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende geçen hafta muayene oldum egede sigortanın karşılaması durumunu kendim sordum doktora fizik tedavinin bu raporu vermesi lazım fizik tedavi bölümüne gidip rapor almak için geldiğini söylersen onlar yönlendirir sanırım seni bi şekilde bende daha gitmedim fizik tedaviye.

benim de aynen öyleydi
ameliyat oldum
şimdi tekrar 110 u geçti tekrar olcam hiç gözüm yemiyor ben de ege'de olmuştum
ameliyat olursan dikkat bitkisel hiç birşey yeme içme sürme acayip büyüyor
30 yılda ulaştığı büyüklüğe ameliyattan sonra 7 yılda ulaştı benimkiler müthiş üzgünüm
ilk zamanlar ne kadar sevinmiştim 80 ken
bir daha olursam 4 te 3 ünü alın demeyi düşünüyorum

ameliyattan kaç gün sonra dışarı çıkıp sosyal hayatınıza dönebildiniz ?

benim rahat 6 ay canım çok yandı
özellikle yatıp kalkarken
yan zaten yatamadım
düz yatıp kalkarken de çok acıyordu
değer miydi? tekrar büyümeselerdi herşeye değerdi.
küçük göğüslü olmak harika giydiğin yakışıyor
böyle ne kadar zayıflarsan zayıfla belli olmuyor göğüsler şişko gösteriyor

tabi zor olur yatarken bende düşünüyorum ameliyat olmayı ama öğrenciyim 15 tatilde olsam toparlayabilir miyim onu düşünüyorum açıkcası

peki raporunu da aynı hastanenin fizik tedavi bölümünden mi aldın ?
ben drek plastık cerraha gorundum sonra genel cerraha ımzlattım ogunde kurul toplanıp heyet raporu verdıler yarnkı gun gıdıp aldım dıger yerlerı bılmıyrum benmkı bole oldu fazla uzun surmedı plastk cerrah bnm elımde raporu cıkartmak demıstı

amalıyat sonrası agrm cok olmadı 3 gun faln 2 .gun cıktm hastaneden 20 gun oldu rahatıp ama ıpın verdıgı reaksıyon olmus bende kızarıklık ve yrtılma oldu orası braz yanma yapıyr terlence oda gecmeye basladı sukur rahatm ama yınede fazla ev ısı yapmamaya calısıyrum yemek yapıyrm sadece bol bol ıstıraht edyırm

bende plastik cerraha göründüm ama fizik tedaviden raporu alman lazım dedi bana bende henüz gidemedim. bende fizik tedavide muayene ediyolar mı hangi işlemleri yapıyolar merak ediyorum

cevap yazan ve yazıcak olan arkadaşlara çok teşekkürler. beni ameliyat olmak değil de iyileşme dönemi daha çok düşündürüyor oda çocuklarım olduğu için.

bende beraber olmak istiyorum ameliyatları meme küçültme ve karın germe ancak karın germeden eminolamıyorum şundan dolayı bi çocuğum var ikinciyi şuan düşünmüyorum ama ya tekrar doğurmak istersem ? ilk hamileliğimdeki gibi karnım çatlar mı acaba? çatlarsa tekrar mı operasyon geçiricem yada çatlamasın diye kesin bi yöntem var mı acaba masaj gibi yada bi kozmetik ürünü falan ? emin olamıyorum. riske girmeye değer mi ? memeyi küçültsem karın germeyi 2 sene falan daha bekleyip çocukla ilgili bi karar verip ona göre mi yaptırsam ? oooff

[MENTION][/MENTION]Konuyu tam inceleyemedim ama bir sorum olacaktı, ben göğüs küçültme ameliyatından sonra bir daha hiç emzirme yapılamayacağını biliyordum, acaba çok mu eskiden kalma bir bilgi bu. Lütfen kusura bakmayın hiç bir bilgim yok bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

2.çocuğu isteme ihtimalin varsa karın yaptırma sadece göğüsleri küçült bunlar durmadan büyüyor ve büyüdükçe zor oluyor

artık öyle birşey yok sanırım
doktorlar süt bezlerine ve kanallarına çok dokunmadan da yapıyorlar bu işi
ama herşey göğüsleri açınca belli olur sanırım
yani büyük göğüslerin çoğunluğu yağ mı yoksa süt bezleri kanalları ve diğer dokular mı
ben merak ediyorum benim 7 yılda büyüyenler ne acaba
ilk ameliyattan sonra tam istediğim gibi o kadar küçüktü ki ne yağ ne de doku kalmamış gibiydi
ne kadar mutluydum
şimdi ameliyat öncesine döndü

slm kızlar annem göğüs küçülçme ameliyatı olucak ama korkuyo izi kalır mı diye izi kalıyor mu kızlar yardımcı olursanız sevinirm :)

slm kızlar annem göğüs küçülçme ameliyatı olucak ama korkuyo izi kalır mı diye izi kalıyor mu kızlar yardımcı olursanız sevinirm :)

canım tek korktuğu izse korkmasın
izden ne olur ki
meme başı çevresindeki ve alta doğru I kesisi dikişleri hiç kalmıyor nerdeyse
ama ters T keserlerse o da göğüsün altında yarım ay şeklinde onun geçmesi zor ama görünmüyor bende direnlerin çıktığı yer kapkara duruyor zaten çıkarken çok acımıştı belliydi öyle olacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…