- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.681
tabi zor olur yatarken bende düşünüyorum ameliyat olmayı ama öğrenciyim 15 tatilde olsam toparlayabilir miyim onu düşünüyorum açıkcası
[MENTION][/MENTION]Konuyu tam inceleyemedim ama bir sorum olacaktı, ben göğüs küçültme ameliyatından sonra bir daha hiç emzirme yapılamayacağını biliyordum, acaba çok mu eskiden kalma bir bilgi bu. Lütfen kusura bakmayın hiç bir bilgim yok bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
canım tek korktuğu izse korkmasın
izden ne olur ki
meme başı çevresindeki ve alta doğru I kesisi dikişleri hiç kalmıyor nerdeyse
ama ters T keserlerse o da göğüsün altında yarım ay şeklinde onun geçmesi zor ama görünmüyor bende direnlerin çıktığı yer kapkara duruyor zaten çıkarken çok acımıştı belliydi öyle olacağı
geçmiş olsun tatlım yorumun içinse çok teşekkür ederim canım
Evet canım toparlarsın mutlaka ol benim iki hafta oldu ve ilk haftadan itibaren normal yaşantıma döndüm sırt üstü bile yatma zorunluluğum yok Dr öyle dedi
est. annenin çok büyükse hemen olsun
çok büyük rahatlık
90'ı sigorta ödemez sanırım
ve 90 çok da büyük değil
90dan sonra rahatsız etmeye başlıyor
bütün önün ya karnına ya koltuk altından sırtına ya da yatınca boğazına kadar göğüs oluyor
çok rahatsız edici
olucam zaten inşallah sigorta karşılarsa daha kolay olucak ama karşılamazsa da kendi imkanlarımla olucam mecburen burda yazılanları okuyunca daha çok cesaretlenip hevesleniyorum
omuz ağrısı çok çekiyor ya ankarada önerrebilceniz bir doktor var mı tatlım :)
Boyum 1.61 ve kilom 49 ustelik sarkiklarda
Ben 6 yıl kadar önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti kızlar. Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Ameliyat sonrası biraz zorluk yaşadım, 3 hafta kadar sırt üstü yattım, 6 ay kadar ağır kaldırmadım ...vs ama hepsine değdi.
merhaba Tuba, yanitin icin cok tesekkurler. okudum yazini, gecmis olsun.
ben daha cok doktor tavsiyesi kismiyla ilgiliyim aslinda. yani yaptirmaya kesin kararliyim diyebilirim..
Lily
mrb arkadaşlar. bende ameliyat olalı 40 gün oldu. ama şuanki halimden hiç memnun değilim. ameliyat öncesi 95 beden takıyordum. şimdi 75 E(cup size). göğüslerim gerçekten çok büyük ve sarkıktı. şimdi baya dik duruyorlar. ama yinede çok büyük.çok mutsuzum.bikini alırken yine çok zorlandım. zar zor alabildim. doktor şiş diyor. ne kadar inebilirki. ameliyatın üzerinden baya zaman geçti. ameliyat olan arkadaşlar sizin de başınızdan böyle bir şey geçtimi. dünya başıma yıkılmış gibi.şimdi göğüs ölçüm 93 hemde çok pahalıya ameliyat oldum. hep böyle kalırsa gerçekten çok kötü olur.sizin ameliyattan sonrası ölçüleriniz nasıl. kaç gün sonra istediğiniz gibi oldu. ne olur yardımcı olun.
arkadaşlar annem oldu geçen yıl ankarada bir devlet hastanesinde.doktorları mükemmeldi diyebilirim.internet sitelerinde yazanlara inanmayın iki günde iyileşiyo iz kalmıyo bu laflar yalaannn...üç gün direnler vardı ameliyat dört saat sürdü ilk üç gün kabus gibiydi beş gün kaldık hastanede...ameliyattan sonra çok iyi bakım gerekiyo her gün pansuman hijyen koşullarda...yirmi gün sonra dikişleri alındı.meme ucunu bile kesip tekrar dikmişler simsiyahtı ucu memesinde ters t şeklinde iz var.geçme ihtimali zor ki annem sigara içmiyo ve ben ona çok iyi baktım çabuk iyileştiğini düşünüyorum.bir yıl oldu hala şiş çünkü kollarını çok hareket ettiriyo yerinde durmuyo.tam olarak iyileşeceği günü bekliyoruz .bir de araştırdım troid hormonu meme büyütüyomuş endokrine muayene olun tedavi olun yoksa meme küçültsenizde tekrar büyüyebilir...
cnm ben dr.dr.gezip en sonunda kararımı verdim..dr.tuğrul turan bey var..memoryl hastanesi 12.kat a blok..çok az izle muhteşem gögüsler yapıyo..diil türkiyede dünyada bile yok bu sistem..kendi yıllarca çalışıp geliştirmiş bu yöntemi..biraz pahallı ama sonuçlar harika..resimleri gördüm..o kocaman sarkık ve şekilsiz göğüsleri nasıl küçültmüş nasıl dimdik hale getirmiş inanamazssınız..şekil bozukluğu yok çok az iz var..ve ağrısız bir yöntem..uzuzn uzuzn anlatıyo..ve kendi isterse yapıyo..öle parayı veriim yap yok..ben bile bugün zor ikna ettim..adam çok espirili bi okadar akıllı ve becerikli..herkese tavsiye ederim..
çok yakın bir arkadış bu ameliyatı oldu ve şuan memnun.Doktoru
Op.Dr.Teoman Doğan
ben ameliyat oldum cnm..dr.tuğrul turan..süper bir ameliyat geçirdim..hiç ağrım sızım olmadı diyebilirim..gögüsler süper oldu..ameliyat sonrası memeye dren bile konmadı..dren küçültme ve dikleştirme ameliyatlarında kanamayı dışarı atmak için konulan bişey..perşembe günü oldum bugün dördüncü günüm ve ALLAH ıma çok şükür çok iimm..istediğim herşeyi yapabiliyorum..perşembe günü bir hafta olucak kontrolüm var..para konusunda bişey diyemiyorum tamamen kişisel..ama pazarlığa pek dayanamıyo:))çok ii bir insan..ben 11 bin ytl ödedim ama liposacinda yaptırdım..hastne dahil..hepsi okadar..diğerlerinden pahallı yapıyo..ama diğerlerindende çok farklı yapıyo..ne demek istediğimi muayneye gidince yaptıklarını yörünce anlarsınız..görüşmek isteyen olursa kontrole gşderken götürebilirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?