Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

tabi zor olur yatarken bende düşünüyorum ameliyat olmayı ama öğrenciyim 15 tatilde olsam toparlayabilir miyim onu düşünüyorum açıkcası

Evet canım toparlarsın mutlaka ol benim iki hafta oldu ve ilk haftadan itibaren normal yaşantıma döndüm sırt üstü bile yatma zorunluluğum yok Dr öyle dedi

Eskiden kalma canım ben işin içindeyim ve Dr süt bezlerini isterse koruyor o yüzden önceden bu konunun üstünde çok durmalısınız.benim ki korundu ha nerden biliyorum meme başı ereksiyon hareketi size süt bezlerinin ve sinirlerin korunduğunu gösterir.

Bi de hanımlar cogunuz sütyen konusunda çok bilinçsizsiniz 75 80 değil aslında önemli olan cup ölçüsü a b c. Mesela 80E demek ince bel büyük göğüs demek o da benim ameliyattan önceki Halim

geçmiş olsun tatlım yorumun içinse çok teşekkür ederim canım

Evet canım toparlarsın mutlaka ol benim iki hafta oldu ve ilk haftadan itibaren normal yaşantıma döndüm sırt üstü bile yatma zorunluluğum yok Dr öyle dedi

olucam zaten inşallah sigorta karşılarsa daha kolay olucak ama karşılamazsa da kendi imkanlarımla olucam mecburen burda yazılanları okuyunca daha çok cesaretlenip hevesleniyorum

Boyum 1.61 ve kilom 49 ustelik sarkiklarda

ben de ilk ameliyatta çok zayıftım çok büyüktü
şimdi baya kilo aldım
ameliyattan önceden daha büyük
ama 90 büyük değil
sen toplatıp kaldırtırsın
o kolay bir ameliyat
büyütme de öyle
küçültme çok zor
neresinden ne kesilecek ne alınacak
bir de eşit olması lazım asimetri olmaması lazım
çok zor
kesikler dikişler bilmem ne

Son düzenleme:
ameliyatı sigorta karşılaması için fizik tedavi bölümüne internetten randevu alıp polikinliğe mi muayne olmam gerekiyor bilen var mı ?

sizi ekledim kabul edebilir misiniz resimlernizi görmek istiyorum

doktorunuz kimdi acaba

şimdi çok üzüldüm işte

fiyat olarak ne wermiştiniz acaba

ah ne gzel geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…