- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.701
merhaba ben de tecrübenize dayanarak sormak istiyorum:
Benim 20 gün oldu ameliyattan bugüne kadar.
Ters t değil de ı şeklinde oldu
dikine inen dikişin altında büzülmeler var. Bunlar ve bir de hissizlik ne zaman geçer
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım... eylül sonu ameliyata karar vermiştim fakat zaman yaklaştıkça endişeleniyorum. benim 4 yaşında ikiz çocuklarım var ameliyattan sonra onlarla ilgilene bilir miyim. kreşe gidiyorlar gündüzleri evde yoklar ama gelince ne yaparım yatmam gerekir mi. temizliğe gerektikçe kadın alıcam ama günlük işleri yemeği yapa bilir miyim. göğüslerim D beden B olmalarını istiyorum ben acıya dayanıklıyımdır ama narkozdan korkuyorum nasıl etkiler bilmiyorum iyileşme kişiye göre değişiyor farkındayım ama deneyimlerinizden yola çıkarak bana fikir verirseniz çok sevinirim. ben bu işi yapa bilir miyim ne dersiniz ???
göğüs küçültme ameliyatını devlet karşılıyor mu kızlar.annemin gögüslerinden çektiği artık canına yetti.sırt ağrılarından dolayımıyor. 120 beden bile küçük geliyor düşünün.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsn.
bende heyet raporuyla olacağım ameliyatı araştırma hastanesinde. sıraya girmiştim 4 ay önce.geçen haber verdiler hafta içi gidiyorum. Yalnız ben çok korkuyorum daha mayıs ayında ameliyat oldum. bir saatlik basit bir şeydi. ilk defa böyle büyük bir ameliyat olacağım. bir şey soracaktım ben bilen varsa yanıtlarsa çok memnun olurum. bu ameliyatı sedasyon+lokal anestezi şeklinde mi yapar devlet hastaneleri yoksa genel anestezi mi? ben sedasyon+lokal den korkuyorum. genel anestezi istiyorum. eğer genel anestezi yapmazlarsa vazgeçeceğim. içim içimi yiyiyor. bilen var mı? bu ameliyatı lokal+sedasyon olan varsa tecrübelerini yazabilir mi?
canım hiç bilmiyorum ben geçen yıl gitmiştim o zaman bana ücret çıkarmıştı aynı hastane. ücretli olmak için gittim ben nisan ayında tekrar. bu sefer heyetle yapacağız dediler 90 beden benim göğüslerim birisi 100 kadar var asimetrik çok. büyük olan ücretsiz olabiliyordu küçük olan ölçü sınırlarına girmiyordu.soruna cevap veremicem henüz ameliyat olmadığımdan ama merak ettiğim bişey var bende rapor almak istiyorum ama yaz olduğu için heyet toplanmıyormuş eylül sonunu bekliyorum gögüs ölçülerini merak ettimde yazar mısın
arkadaşlar ben de gögüs küçültme ameliyatı olucam yaşım 24 bekarım kırıkkalede tıp fakültesinde olucem heyetten perşembe sonuç cıkıcak doktor heyet raporun onaylanır dio d kap kullanıorum 110 beden gögüslerim 19agustosa ameliyat günü verdi doktor ama korkularım var iyileşme süreci ne kadar zamanda olur sehir dışında okuorum 15eylülde okul acılıo o zamana agrım kalır mı izler nasıl oluyor tert t şeklinde acıcagını söledi doktor gögüs ucunda iz kalıyor mu çirkin bi görüntü olsun istemiorum bi korkum da süt bezleri cok zarar görüyor mu ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
ben de ilk ameliyatta çok zayıftım çok büyüktü
şimdi baya kilo aldım
ameliyattan önceden daha büyük
ama 90 büyük değil
sen toplatıp kaldırtırsın
o kolay bir ameliyat
büyütme de öyle
küçültme çok zor
neresinden ne kesilecek ne alınacak
bir de eşit olması lazım asimetri olmaması lazım
çok zor
kesikler dikişler bilmem ne
ilginiz için çok teşekkürler,samsun da yaşıyoruz ve ölçtük şimdi 33 cm çıktıkarşılıyor ama, ölçü standartları var, boğaz çukurundan göğüs ucuna uzunluk en az 30cmm ve üzeri olursa, raporlu yani ücretsiz,, kısaysa ücretli.. En fazla 2000-3000 arası, tabi ameliyatı,hastahanede yapacak gönüllü doktoruda bulmak ayrı bir şans.hangi şehirdesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?