Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hanımlar benim amelayatın üzerinden 3 ay geçti,ilk günlerdeki dikliği ve güzelliği yok,yaralar iyileşmeden şekli bozuldu gibi ,şimdi böyle ise seneye ne olacaklar acaba (

benim de 1 sene idare etti canım
sonra tekrar büyüyor ve bu kez sınırları olmuyor çok dağınık büyüyor 2.ameliyatı yapacak doktor ayvayı yedi :)

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım gerçi uzun zamandır takipteydim neyse bende meme küçülte ameliyatı olucam sonbaharda fakat dr tuğrul turan mı dilek avşar mı kararsız kaldım ne yapacağımı şaşırdım olanlar bana cvp yazabilir mi

16 yaşındayım keşke benim göğüslerim de büyük olsalardı.küçücükler ahhh ahh büyütcem diye uğraşıyorum işte genetik biraz da benimkinin küçüklüğü. Sağlık açısından sizde büyük olmasını istemiyorsunuz tabi ama ben en azından büyük göğüslü olmanın duygusunu yaşamak isterdim. Neyse Allah hepimize kolaylık versin inşallah kısa zamanda herkes istediği bedene kavuşur küçük ya da büyük:)

hanımlar benim amelayatın üzerinden 3 ay geçti,ilk günlerdeki dikliği ve güzelliği yok,yaralar iyileşmeden şekli bozuldu gibi ,şimdi böyle ise seneye ne olacaklar acaba (

ayh çok üzüldüm böyle olmasına :26: benim hiç sorunum yok şimdilik ve inşallahta olmaz bu arada doktoruna danıştın mı cnm?

benim de 1 sene idare etti canım
sonra tekrar büyüyor ve bu kez sınırları olmuyor çok dağınık büyüyor 2.ameliyatı yapacak doktor ayvayı yedi :)

ayh çok üzüldüm böyle olmasına :26: benim hiç sorunum yok şimdilik ve inşallahta olmaz bu arada doktoruna danıştın mı cnm?

cevaplarınız için teşekkür ederim.doktoruma soru sorulmaz ki, kazara aradınız cevap vermediği gibi birde azar işitirsiniz:)gerçi ameliyat sonrası mükemmeldiler, doktorum olabilecek en güzel şekli verdi.ama benim vucut yapımla alakalı sanırım, asla pişman değilim.iyiki olmuşum diyorum.gittiği yere kadar keyfini çıkarıcam şimdilik :)

Daha önce gogus ameliyati olmustum ama istedigim sonucu alamadim .sekli duzgundegildi.daha sonra dr coskun erçel e ameliyat oldum .simdi çok memnunum .hem duzgun hem dik olculeride güzel oldu.

merhaba ,bu iki dr la görüşdünüz mü,görüşmediyseniz eğer bence şimdiden gidin görüşün.dilek hanımla ilgili bir bilgim yok ama tuğrul bey meme küçültmede çok iyi.ön görüşme yaklaşık 3 saat sürüyor.ameliyat öncesi ve sonrası çok konforlu.ağrı, sızı ,güç kaybı yok (benim öyle oldu,diğer hastalarda aynı şeyleri söylüyor),diren kullanmadığı için ayrıca bi rahatlık söz konusu.onun dışında fiyatı diğerlerine göre biraz daha yüksek.ameliyatını yaptığı hastane butik otel gibi kendinizi hastanede gibi hissetmiyosunuz.Ama bir kaç dr la görüşmenizde fayda var.aklınızda sorular varsa pek fırsat vermiyo sormanıza, muhtemelen hepsini cevaplamış olur zaten:) gidin görüşün hangi doktora içiniz sinerse ona gidin. hoşçakalın

merhaba
öncelikle benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :) benimde aklımdan aslında dr tuğrul turan var ama okuduğum tüm yorumlar bana onun yolunu gösteriyor. Sadece son bi kaç sorum olcak sana ameliyat olalı ne kadar oldu şuanki halinden memnun musun ? Bir de araştırmalarıma göre tuğrul bey herkesi ameliyat etmiyormuş ikna etmek gerekiyormuş o yüzden biraz çekiniyorum kendisinden :)

tekrar merhaba canım :)
ben ameliyat olalı yaklaşık 3 ayı geçti.ameliyat öncesindeki göğüslerimi düşününce şu anki hali bir mucize gibi.ama ameliyat sonrası ilk güzelliği pek kalmadı gibi .yada benim gözüm alıştı :)bilemiyorum.ama biraz aşağıya indikleri kesin.benim cilt yapım çok kaliteli değilmi denir, sarkmaya çok musait.ben zaten kendimi bildim bileli büyük ve sarkıktılar.iyiki oldum diyorum yani :)diğer konuya gelince Tuğrul bey henüz çocuk doğurmamış genç bayanlara ameliyat yapmaya pek sıcak bakmıyor,doğumla birlikte göğüslerde deformasyon olacağı için doğumlardan sonra yaptırın diye tavsiyede bulunuyormuş.ben evli ve çocuklu olduğum için ikna etme durumum olmadı.birde tuğrul bey ters T şeklinde yapıyor ve izler gözümü tırmalıyor.benim çok büyük ve sarkık olduğu içinmi bilmiyorum ama alt kesi bayağı bir uzun. başka merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım kendine iyi bak :)

Ameliyattan önce ve sonra sigara kullanımı hakkında bilgisi olan var mı ?? Ameliyattan en az 1 ay önce sigarayı bırakmalı diye biliyorum peki ameliyat sonrası ??

sana çok teşekkür ederim walla seni de yoruyorum ama bişey daha sorayım :) senin ameliyattan önce bedenin kaçtı şimdi kaç oldu. Sormamın amacı bende de öyle izler büyük olurmu diye korkuyorum açıkçası

rica ederim seve seve cevaplıyorum ben,benim 80 E idi ve de çok sarkmışlardı,izlerin büyüklüğü çıkarılan deri miktarı ile doğru orantılı diye biliyorum yani ne kadar çok deri çıkarsa o kadar çok iz kalır.senin durumun nasıl bilmiyorum ama benim korkunçtular :)

annemde bu operasyonu geçirdi. burada doktor çok çok önemli. çok şükür hiç ağrı sızı çekmedi annem, şu an ameliyat sonrası 4. yılı ama gayet bedenine oranla boyut olarak düzgün duruyo. bizim doktorumuz nişantaşındaydı, kendisi aynı zamanda cerrahpaşa hastanesinde bölüm başkanıydı.

ben en son doktora kontrole gittiğimde meme yanlarının hala şişkin olduğunu neden bu zamana kadar inmediğine şaşırdı. bu arada 2 ay oldu ameliyat olalı. eğer inmezse liposuction yapacağını söyledi. aynı şeyi yaşayan var mı? bu işlem memeleri sarkıtmaz mı?

bir de göğüs altındaki deri buruşuklukları hala duruyor. onun için de dikişler eridiğinde buruşukluk açılacakmış. açılmazsa t şeklinde kesiyle düzelticem dedi ya.(benim I şeklinde kesildi)

ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim. umarım düzelir de tüm bunlara gerek kalmaz.

bir de meme uçlarımı hissetmiyorum dedi
his var bak dokununca dışarı çıkıyorlar dedi
ama hissetmiyorum ki dışarı çıkması dışında. zamanla düzelir dedi

umutsuzluğa kapıldım gerçekten ne olacak bu durum şimdi memelerimde çok büyük değildi ki - 75C idi,75B oldu- bu kadar sorun yaşadım anlamıyorum

benimde hemen hemen iki ay olcak benımdegogus ucumda hıs yok burusmalarım vardı zamanla baya bı azaldı gectı gııbı dıkısımde acılma olmustu ıpe alersı yapmıs kırmızılık varmı sızde meme basında ve gogus altındakı kesılen yerlerde bu benı cok rahatsız edıyor bu bır sene boyunca devam edermıs ızler ıcın krem kullanan varmı aranızda kızarıklıgı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…