- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.721
ilginiz için çok teşekkürler,samsun da yaşıyoruz ve ölçtük şimdi 33 cm çıktı
hanımlar benim amelayatın üzerinden 3 ay geçti,ilk günlerdeki dikliği ve güzelliği yok,yaralar iyileşmeden şekli bozuldu gibi ,şimdi böyle ise seneye ne olacaklar acaba(
ben kilo versemde küçülmüyolar,göğüs bile çalıştım bana mısın demedi..
hanımlar benim amelayatın üzerinden 3 ay geçti,ilk günlerdeki dikliği ve güzelliği yok,yaralar iyileşmeden şekli bozuldu gibi ,şimdi böyle ise seneye ne olacaklar acaba(
benim de 1 sene idare etti canım
sonra tekrar büyüyor ve bu kez sınırları olmuyor çok dağınık büyüyor 2.ameliyatı yapacak doktor ayvayı yedi :)
ayh çok üzüldüm böyle olmasına :26: benim hiç sorunum yok şimdilik ve inşallahta olmazbu arada doktoruna danıştın mı cnm?
slm kızlar annem göğüs küçülçme ameliyatı olucak ama korkuyo izi kalır mı diye izi kalıyor mu kızlar yardımcı olursanız sevinirm :)
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım gerçi uzun zamandır takipteydimneyse bende meme küçülte ameliyatı olucam sonbaharda fakat dr tuğrul turan mı dilek avşar mı kararsız kaldım ne yapacağımı şaşırdım olanlar bana cvp yazabilir mi
merhaba ,bu iki dr la görüşdünüz mü,görüşmediyseniz eğer bence şimdiden gidin görüşün.dilek hanımla ilgili bir bilgim yok ama tuğrul bey meme küçültmede çok iyi.ön görüşme yaklaşık 3 saat sürüyor.ameliyat öncesi ve sonrası çok konforlu.ağrı, sızı ,güç kaybı yok (benim öyle oldu,diğer hastalarda aynı şeyleri söylüyor),diren kullanmadığı için ayrıca bi rahatlık söz konusu.onun dışında fiyatı diğerlerine göre biraz daha yüksek.ameliyatını yaptığı hastane butik otel gibi kendinizi hastanede gibi hissetmiyosunuz.Ama bir kaç dr la görüşmenizde fayda var.aklınızda sorular varsa pek fırsat vermiyo sormanıza, muhtemelen hepsini cevaplamış olur zaten:) gidin görüşün hangi doktora içiniz sinerse ona gidin. hoşçakalın
merhaba
öncelikle benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :) benimde aklımdan aslında dr tuğrul turan var ama okuduğum tüm yorumlar bana onun yolunu gösteriyor. Sadece son bi kaç sorum olcak sana ameliyat olalı ne kadar oldu şuanki halinden memnun musun ? Bir de araştırmalarıma göre tuğrul bey herkesi ameliyat etmiyormuş ikna etmek gerekiyormuş o yüzden biraz çekiniyorum kendisinden :)
tekrar merhaba canım :)
ben ameliyat olalı yaklaşık 3 ayı geçti.ameliyat öncesindeki göğüslerimi düşününce şu anki hali bir mucize gibi.ama ameliyat sonrası ilk güzelliği pek kalmadı gibi .yada benim gözüm alıştı :)bilemiyorum.ama biraz aşağıya indikleri kesin.benim cilt yapım çok kaliteli değilmi denir, sarkmaya çok musait.ben zaten kendimi bildim bileli büyük ve sarkıktılar.iyiki oldum diyorum yani :)diğer konuya gelince Tuğrul bey henüz çocuk doğurmamış genç bayanlara ameliyat yapmaya pek sıcak bakmıyor,doğumla birlikte göğüslerde deformasyon olacağı için doğumlardan sonra yaptırın diye tavsiyede bulunuyormuş.ben evli ve çocuklu olduğum için ikna etme durumum olmadı.birde tuğrul bey ters T şeklinde yapıyor ve izler gözümü tırmalıyor.benim çok büyük ve sarkık olduğu içinmi bilmiyorum ama alt kesi bayağı bir uzun. başka merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım kendine iyi bak :)
sana çok teşekkür ederim walla seni de yoruyorum ama bişey daha sorayım :) senin ameliyattan önce bedenin kaçtı şimdi kaç oldu. Sormamın amacı bende de öyle izler büyük olurmu diye korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?