Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende kasım ayı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum tabi önceden gidip bir görüşücem kendisiyle. İnşallah görüşmem iyi geçer sen ameliyatını ne kadara yaptırdın ben de ona göre aşağı yukarı bir bütçe ayarlıcam kendime bir de ameliyat için fiyat söyledikten sonra tuğrul bey hiç pazarlık payı bırakıyor mu :)

tuğrul bey, benim bildiğim küçültme ameliyatlarında tek bir fiyat vermiyo ,muayene sonucuna göre ücreti belirliyor,ben ödediğim fiyatı söylersem yanlış yönlendirmiş olurum. 10 bin tl yi gözden çıkarman gerek .pazarlık işine gelince ben kendisinden biraz tırsdığım için hiç girmedim pazarlığa, zaten pazarlık işlerinde çok kaabiliyetsizimdir :) indirim yapar mıydı bilmiyorum:)[/QUOTE]

ayy iyi ya valla içimi rahatlattın bende zaten 10 bin tl civarında hazırladım kendime daha yüksek bir rakam söylicen diye açıkçası tırstım biraz :) çünkü tuğrul beyin fiyatlarının diğer doktorlara göre biraz yüksek olduğunu duymuştum ama en iyisi onun olduğunu da biliyorum. Zaten bu iş bir kere yapılcak sonra geri dönüşü yok o yüzden en iyisi tuğrul bey olmalı diye düşünüyorum. Kasım ayını iple çekiyorum valla bir heyecan sardı beni. Kasımdan sonra artık istediğim herşeyi giyebilcek olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyor gibiyim. Bu arada sana herşey için çok teşekkür ederim. Bana çok büyük yardımcı oldun bu konuda.

ayy iyi ya valla içimi rahatlattın bende zaten 10 bin tl civarında hazırladım kendime daha yüksek bir rakam söylicen diye açıkçası tırstım biraz :) çünkü tuğrul beyin fiyatlarının diğer doktorlara göre biraz yüksek olduğunu duymuştum ama en iyisi onun olduğunu da biliyorum. Zaten bu iş bir kere yapılcak sonra geri dönüşü yok o yüzden en iyisi tuğrul bey olmalı diye düşünüyorum. Kasım ayını iple çekiyorum valla bir heyecan sardı beni. Kasımdan sonra artık istediğim herşeyi giyebilcek olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyor gibiyim. Bu arada sana herşey için çok teşekkür ederim. Bana çok büyük yardımcı oldun bu konuda

canım dediğim gibi sabit bir fiyatı yok,bu fiyatın üzerine de çıkabilir.muayene edince belli oluyor.herşey gönlünce olsun. inşallah istediğin her şeyi giyineceksin, buradan iyi haberlerini bekliyorum ona göre :)

Kızlarr çok acil cevap verirseniz sevinirim bir sorum olcak ameliyatı sigorta tarafından karşılananlar heyetten ne kAdar sürede rapor çıktı yarın cerraha muayneye gidicem ama heyet tatilde 15 inden sonra toplanıcak yakın bi tarihe verirse yarın ameliyat tarihimi alıcam ama heyette be kadar sürede karar çıkar bilmiyorum bel filmim çekildi sadece göstericem bilenler cevap yazarsa sevinirim

walla olur olmaz ilk haberlerimi seninle paylaşıcam bana çok yardımcı oldun. Kasımda görüşmek üzere kendine iyi bak :)

Merhabalar herkese ben bir defa bur yazmisdim, amma shimdi kararimi vermis durumdayim yaptirmak isityorum. Sadece bilmek istiyorum 21 yasinda hic evli olmamish bayanlar var mi aranizda bu ameliyyati yaptiranlar? anladiginiz gib benim 21 yasim var ve evli degilim, sadece goguslerim beni cok rahatsiz ediyor. kilo 50, boyum 155 amma beden 85 D( oda birazdan bana kucuk gelecek).... lutfen benimle bir sheyler paylasin , ailemi zaten zorla ikna etdim bir.... herkese onceden tesekkur ederim

Yıllardır istediğim ancak cesaret edip bir türlü yaptıramadığım meme küçültme ve toparlama ameliyatı için anneme botoks tedavisi uygulayan Dr. Volkan Tayfur ile 3 Eylül 2013'de yaptığımız görüşme sonrası, ertesi gün hemen ameliyat oldum. Bu kadar çabuk karar vermemde Volkan Bey çok etkili oldu. Açıkca, sıkılmadan ve rahatlıkla sorduğum her soruya verdiği cevaplar tatmin ediciydi. Ameliyatta yapılacaklar, olası riskler vb. herşeyi konuştuk. Volkan Bey ameliyatın ortalama dört-beş saat süreceğini, genel anestesi yapılacağını, bir gün hastanede yatabileceğimi, iki güne normal yaşantıma dönebileceğimi ve bu süreçte ağrı hissetmeyeceğimi söyledi. Ameliyat öncesinde yapılacak tetkikler sonucunda problem çıkarsa ameliyatı yapmayacağını ve önceliğin diğer rahatsızlıkları tedavi etmek olduğunu belirtmesi Volkan Bey’e güvenmem için yeterliydi.
Süt kanallarına ve göğüs dokusuna zarar vermeden yapılan ameliyat sorunsuz geçti ve o günün akşamında evimdeydim. Etrafımdan daha önce dinlediğim ameliyat sonrası rahatsızlıkların hiçbirini yaşamadım. Ağrı, sızı hiçbir şey hissetmedim. Hatta ağrı kesici kullanma ihtiyacı bile duymadım. Ameliyatın ertesi günü dışarı çıktım.
Vee ilk sonuçlar… Sonuç hayal ettiğimin çok çok ötesinde Volkan Bey, zamanla daha iyi olacağını söyledi.
Ameliyat öncesi, sırası ve sonrasının rahat, sorunsuz ve iyi geçmesini sağlayan güleryüzlü ve insana güven veren Doktorum’a ve ona bu süreçte yardımcı olan ekibine sonsuz teşekkürler.

canım ole heyet ıcın bır sure yok gıdıyorsun amelıyata uygunsan senı sıaraya alıyorlar heyet ıslemı dıye bısı yok o bölümun 3 dr ımza atıyor o kadar onuda amleıyata gırmeden bır gun once halledıyorlar...

Ameliyatınla ilgili ayrıntı verebilir misin acaba? Kaç bedendin, zorlukları, kolaylıkları, ücretsiz olması için neler yapmak gerekiyor, hastane aşaması, aklına ne gelirse......... ))

ben 105 bedendım .sımdı 90 beden oldum .amleıaytın tek zorlugu 1 aylık dınlene surecı canım.hıc bısı kaldırmaman gerekıyor onun dısında ben hıc agrı sızı cekmedım ınan bana paramagım kesılse bu kadar canım yanardı.sgk karıslaması ıcın bırun develete baglı bır hastaneının plastık cerahı bolumune muraccat edeceksın onalr olcum yaparak senın amalıyata uygn olupolamdıgına bakıyorlar,sonra flımlerın cekılıyor memede bır sorun yoksa amalıyat ıcın senı sıraya alıyorlar ben 7 ay bekldım.4 saat amleıyatta kaldım 2 gun kalıp 3 gun tbaurcu oldum.kendımı ıyı hıstemme ragmen 1 ay hıc ıs yapmadım (bu cok önemli)umarım sızde benım gıbı yuklernızden kurtulurusnuz...

Bende ameliyat olalı 3 ayı biraz geçti. Dün kontrole gittim. Herşey tam beklendiği gibi. Tabi herkesin yapısı büyüklük falan farklı. Ama benim doktorum I şeklinde yapılan tekniğin uzun vadede daha iyi sonuç verdiğini söylemişti. Tekrar sarkması daha uzun yıllar alıyormuş. Ameliyattan hemen sonra üstten bakıldığında görüntü güzeldi. Ama yandan bakıldığında memenin altı sanki dümdüzdü. nasıl anlatsam bilemiyorum. Hani altta olması gereken kavis yoktu. Üstelik meme altında bayağı deri fazlası büzüşük ve şiş duruyordu. Hakikaten hoş olmayan bir görüntü. Cengiz bey fotoraflarla açıkladığı için ben çok takılmadım. Meme olması gerekenden yukardaymış ve biraz sarkması hesabıyla yapılıyormuş. Meme olması gereken yere inecek ve fazlalık kaybolacak demişti.
Üç ayın sonunda alttaki fazlalık birinde hemen hemen kaybolmak üzere. Diğeri azaldı ama hala fazlalık var. Gerekirse onu alırım demişti.
Dün kontrolde üc ay daha beklememizi önerdi. Şekil ameliyat sonrasına göre mükemmel. Kavis oluştu. Meme memeye benzedi şükür. Kendisinin beğendiği de çok belliydi. Bu arada şunuda belirtmem lazım. Aslında düzelme son 15 günde oldu. Çünkü ameliyat sonrası doktorun önerdiği bir markanın özel sütyenini duş aldığım zaman hariç hiç çıkarmadan kullanmıştım. Doktoruma pek düzelme yok deyince geceleri çamaşırsız yatın dedi. Ben işi biraz abartıp mümkün olan her zamanda sütyensiz dolaştım. Sonrada ucuz markaların son derece gevşek bir suporcu sutyenine geçiş yaptım. Memeler aşağı doğru inme fırsatı buldu bu sayede. Umarım üç aydan önce bu durum düzelir. Çünkü artık istediğim dantelli sütyenleri de takmak istiyorum.. Alttaki destekleri nedeniyle onları kullanmam yasak. Ama daha fazla sabredemiyorum.

Bu arada izler için kremide ihmal etmeden kullanıyorum. Ve izlerimde iyi durumda. Kabarma yok ve renkleri açılıyor. Ama oda bir başka sorun. Sürekli cantamda. 4 kere falan sürüyorum günde. Kokusundan sıkıldım. İlk zamanlar olduğu kadar kaşındırmasada ara ara tatlı bir kaşıtı yapıyor
Ameliyat sonucunu görmek sabır istesede bu ameliyatı olduğuma çok memnunum. Beni görenler 10 kilodan fazla verdiğimi sanıyor. Ameliyatı çok yakınlarım dışında gizlediğim için değişikliği övüyor ama tam anlamıyla nedeni keşfedemiyorlar. Bazıları yeni giyim stilime bağlıyor.

Ameliyat olacak arkadaşlara korkmamalarını ama çok iyi araştırmalarını, ameliyat sonrası ile ilgili bilgi toplamalarını tavsiye ediyorum. Herkes ilk bir hafataya odaklı gördüğüm kadarıyla. Ama sonrasını ve asıl sonuçlerı iyi inceleyip ona göre karar vermek lazım. Benim gibi çok soran biriyseniz Cengiz Açıkel gibi sabırlı bir doktor bulun ayrıca. Benim kadar bir kaç hastası daha olsa bu işi bırakır herhalde. :)

Son düzenleme:

anladım canım 10 şubata verdiler ameliyat tarihimi daha erken bi tarih verilir diye telaş yaptım şimdi rahatça halletcem herşeyi :)

Slm bende yeni use oldum. Ankara'dayim AMA Kayseride ameliyat olucam. 2 cocuk annesiyim gogus olcum 100 doktora Muayene oldugumda yarisini aliriz dedi. bir taraftan korkuyorum ameliyat sirasinda anaflaktik şok geçirirsem diye. Henüz ayrıntılı muayene olmadım.

Ayna hangi kremi kullanıyorsun , ben günde sadece ir defa sürüyorum . Günde 3 - 4. Defa deyince başka krıem diye düşündüm. Daha etkiliye bende kullanayım çünkü 3,5 ay oldu hala renk açılmadı . Cildim de sorunlu zaten. Bir an önce kurtulayım şu izlerden . Şimdiden teşekkürler

Konu ile pek alakasi yok ama sizden biri yardimci olabilir sanirim kizlar.. ben gogus buyutme ameliyati oldum 3 ay once asimetri ortaya cikti sag areola digerine gore buyuk sol areola biraz yukarda ve solda areola kucuk. esitlemet icin tasinacak bi doktorla gorustum yapmak istedimedi digeride gerek yok ama yapariz dedi cok detayli anlamadim ama bi kismini kesip gerdirecek sanirim bu sekilde nasil olur fikri olan varmi baska bi arkadasa danistigimda buraya yonlensdirdi.(areolam baya kucuk yari capi 2.5.cm).memebasi kucultme ile asimetri duzeltilecek.
Doktora guveneyim mi baska doktorla goeuseyim mi size nasil yontem uygulandi dogrusu nedir.. bilgi verirseniz cok sevinirim

Merhaba casper; çok geçmiş olsun sıkıcı durum ama benim bildiğim çözümü var bi kaç doktorla görüşüp fikir alsan yardımı olur sana detayları yazarsan başka üyelere de fikir olur.

Merhaba casper; çok geçmiş olsun sıkıcı durum ama benim bildiğim çözümü var bi kaç doktorla görüşüp fikir alsan yardımı olur sana detayları yazarsan başka üyelere de fikir olur.
Doktor sanirim sag gogusu hic ellemeyecek sol asimetrik olan gogusu sag cevresinden yarim kesip gerdirecek kucukluk azalacak ama meme buyutme ameliyati yaptiran arkadas benim komple kesildi sen kucultme yaptiranlara sor onlar daha bilgilidir bu konuda dediler o yuzden burdayim... Ona gore yarim kesilip gerdirilmesi bu seferde gogus ucunu etkilermis bilmiyorum ne yapsam.. ameliyati ank. Yaptirmistm suan kendi doktoruma gitme ihtimalim yok denizlidede devlet hastanesinde gorusme yaptm.pek fikrim yok 2 doktorla gorustm biri gerek yok istersen memeucunu kucultebiliriz ama asimetri yok dedi digeride gerek yok istersen yapariz iz kalir seni rahatsiz eder kabarik olur dedi ama bilmiyorum tam acikca sormadm dinledm ciktim..ultrason aliNacak p.tesi net bilgiyi alayim.. yarim derse yamuk olur mu arkadasin dedigi gibi acaba

Meme büyütme ameliyatından sonra meme ucu asimetrisi nedeni ile ameliyat oldum ben.Jelesec bilir,telefon ile kendisinden bazı bilgileri almıştım sağ olsun.Benim merakım ne kadar iz kalacağı konusunda idi.Çünkü bana yapılan müdahale meme küçültme ameliyatında olduğu gibi meme ucu kahverengi kısmı çevresinden kesip olması gereken yere taşımak idi..Şükürler olsun sonuç istediğim gibi oldu.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat olmuştum zaten,kalan iz meme ucu kesisinde ne kadar ise o kadar oldu Tabi süreç ilk başlarda biraz sıkıntılı idi.Ameliyattan sonra meme ucu kahverengi bölge diğerine göre daha geniş duruyordu.Bu gerginlikten dolayı böyleydi.Ama zamanla o gerginlik gitti ve diğeri ile eşitlendi.Tamamen aynı boyda olmasada beni rahatsız edecek farklılıkta değildi.Albümde her iki meme ucumun fotosunuda paylaştım zaten..
Yarım kesilip gerdirilmesi yani oraya,olması gereken yere çekilmesi yuvarlak görüntüyü bozabilir diye düşünüyorum ben.Çünkü bir gerdirme olacak.Ama bu beni rahatsız etmez dersen sen bilirsin tabi.Birde doktorlarımız kişiye göre yapılacak şeyin en iyisini daha iyi bilir tabi.Her doktorunda farklı yaklaşımları olabilir bu konuda.Bu yüzden birkaç doktor ile görüşüp fikir almakta yarar var.Hangisi mantığımıza uygun geliyorsa,hangisi içimize siniyorsa onu tercih edip bu sıkıntıda kurtulmak gerek..Bu sıkıntıyı bende yaşadım,bilirim.. Umarım senin için en doğru olan kararı verirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…