- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.741
rica ederim seve seve cevaplıyorum ben,benim 80 E idi ve de çok sarkmışlardı,izlerin büyüklüğü çıkarılan deri miktarı ile doğru orantılı diye biliyorum yani ne kadar çok deri çıkarsa o kadar çok iz kalır.senin durumun nasıl bilmiyorum ama benim korkunçtular :)
bende kasım ayı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum tabi önceden gidip bir görüşücem kendisiyle. İnşallah görüşmem iyi geçer sen ameliyatını ne kadara yaptırdın ben de ona göre aşağı yukarı bir bütçe ayarlıcam kendime bir de ameliyat için fiyat söyledikten sonra tuğrul bey hiç pazarlık payı bırakıyor mu
tuğrul bey, benim bildiğim küçültme ameliyatlarında tek bir fiyat vermiyo ,muayene sonucuna göre ücreti belirliyor,ben ödediğim fiyatı söylersem yanlış yönlendirmiş olurum. 10 bin tl yi gözden çıkarman gerek .pazarlık işine gelince ben kendisinden biraz tırsdığım içinhiç girmedim pazarlığa, zaten pazarlık işlerinde çok kaabiliyetsizimdir :) indirim yapar mıydı bilmiyorum:)
canım dediğim gibi sabit bir fiyatı yok,bu fiyatın üzerine de çıkabilir.muayene edince belli oluyor.herşey gönlünce olsun. inşallah istediğin her şeyi giyineceksin, buradan iyi haberlerini bekliyorum ona göre :)
Kızlarr çok acil cevap verirseniz sevinirim bir sorum olcak ameliyatı sigorta tarafından karşılananlar heyetten ne kAdar sürede rapor çıktı yarın cerraha muayneye gidicem ama heyet tatilde 15 inden sonra toplanıcak yakın bi tarihe verirse yarın ameliyat tarihimi alıcam ama heyette be kadar sürede karar çıkar bilmiyorum bel filmim çekildi sadece göstericem bilenler cevap yazarsa sevinirim
Ameliyatınla ilgili ayrıntı verebilir misin acaba? Kaç bedendin, zorlukları, kolaylıkları, ücretsiz olması için neler yapmak gerekiyor, hastane aşaması, aklına ne gelirse.........))
tekrar merhaba canım :)
ben ameliyat olalı yaklaşık 3 ayı geçti.ameliyat öncesindeki göğüslerimi düşününce şu anki hali bir mucize gibi.ama ameliyat sonrası ilk güzelliği pek kalmadı gibi .yada benim gözüm alıştı :)bilemiyorum.ama biraz aşağıya indikleri kesin.benim cilt yapım çok kaliteli değilmi denir, sarkmaya çok musait.ben zaten kendimi bildim bileli büyük ve sarkıktılar.iyiki oldum diyorum yani :)diğer konuya gelince Tuğrul bey henüz çocuk doğurmamış genç bayanlara ameliyat yapmaya pek sıcak bakmıyor,doğumla birlikte göğüslerde deformasyon olacağı için doğumlardan sonra yaptırın diye tavsiyede bulunuyormuş.ben evli ve çocuklu olduğum için ikna etme durumum olmadı.birde tuğrul bey ters T şeklinde yapıyor ve izler gözümü tırmalıyor.benim çok büyük ve sarkık olduğu içinmi bilmiyorum ama alt kesi bayağı bir uzun. başka merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım kendine iyi bak :)
canım ole heyet ıcın bır sure yok gıdıyorsun amelıyata uygunsan senı sıaraya alıyorlar heyet ıslemı dıye bısı yok o bölümun 3 dr ımza atıyor o kadar onuda amleıyata gırmeden bır gun once halledıyorlar...
canım ole heyet ıcın bır sure yok gıdıyorsun amelıyata uygunsan senı sıaraya alıyorlar heyet ıslemı dıye bısı yok o bölümun 3 dr ımza atıyor o kadar onuda amleıyata gırmeden bır gun once halledıyorlar...
Konu ile pek alakasi yok ama sizden biri yardimci olabilir sanirim kizlar.. ben gogus buyutme ameliyati oldum 3 ay once asimetri ortaya cikti sag areola digerine gore buyuk sol areola biraz yukarda ve solda areola kucuk. esitlemet icin tasinacak bi doktorla gorustum yapmak istedimedi digeride gerek yok ama yapariz dedi cok detayli anlamadim ama bi kismini kesip gerdirecek sanirim bu sekilde nasil olur fikri olan varmi baska bi arkadasa danistigimda buraya yonlensdirdi.(areolam baya kucuk yari capi 2.5.cm).memebasi kucultme ile asimetri duzeltilecek.
Doktora guveneyim mi baska doktorla goeuseyim mi size nasil yontem uygulandi dogrusu nedir.. bilgi verirseniz cok sevinirim
Doktor sanirim sag gogusu hic ellemeyecek sol asimetrik olan gogusu sag cevresinden yarim kesip gerdirecek kucukluk azalacak ama meme buyutme ameliyati yaptiran arkadas benim komple kesildi sen kucultme yaptiranlara sor onlar daha bilgilidir bu konuda dediler o yuzden burdayim... Ona gore yarim kesilip gerdirilmesi bu seferde gogus ucunu etkilermis bilmiyorum ne yapsam.. ameliyati ank. Yaptirmistm suan kendi doktoruma gitme ihtimalim yok denizlidede devlet hastanesinde gorusme yaptm.pek fikrim yok 2 doktorla gorustm biri gerek yok istersen memeucunu kucultebiliriz ama asimetri yok dedi digeride gerek yok istersen yapariz iz kalir seni rahatsiz eder kabarik olur dedi ama bilmiyorum tam acikca sormadm dinledm ciktim..ultrason aliNacak p.tesi net bilgiyi alayim.. yarim derse yamuk olur mu arkadasin dedigi gibi acabaMerhaba casper; çok geçmiş olsun sıkıcı durum ama benim bildiğim çözümü var bi kaç doktorla görüşüp fikir alsan yardımı olur sana detayları yazarsan başka üyelere de fikir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?