Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arzumcum ne cikacak bilmiyorum ki benimki biliorsun gogus altinda kesiyerim sende iz goremedim ben oyle olacaksa sorun yok ama benden ultrason istemisti sonuclari aldim dun dam olarak nasil yapacaksiniz diye soriim sormazsam uygunsn bi durum ile karsilasmakta var utanmak sikilmaz neyse durumum bi yana birakmk lazim..

merhaba. bende izmirde bu ameliyatı olmak istiyorum. önerebileceğiniz dr isimleri varmı.ölçüm 80D. ne kadar zaman sonra işe dönebilirim.

slm canım bende sedat tatara ameliyat olcam ama burundan sen amelyattından memmun kaldın mı ? nasıl bir doktor ?

merhaba. bende izmirde bu ameliyatı olmak istiyorum. önerebileceğiniz dr isimleri varmı.ölçüm 80D. ne kadar zaman sonra işe dönebilirim.

canım merhaba.Ben yeni ameliyat oldum Op.Dr.Murat Ataseven'e.Göğüs ameliyatları konusunda iyi oldugunu duymustum,zaten arkadaslarımdan ikisi ona ameliyat yaptırdılar çok da memnunlar.Muayene için para istemiyordu.İlk basta o hosumuza gitti eşimle:)Ameliyat ucretide gayet normal.Ben mutlaka bir görüş derim.İşe dönüş için en fazla 1 hafta dedi ama ben zaten bayrama denk getirdim dinlenicem evde.Sonra işbaşı gene.SOrmak istediğin bişey olursa anlatırım canım

Kızlaaarrrr !!!!! Acilll yardımmmmm !!!

10 ay önce küçültme ameliyatı oldum. T tekniğiyle kesi yapıldı. Ama dikişlerim hala çok belirgin. Ve sol meme ucum çok hassas. Dokundukca ısırılıyomuş hissi veriyor. Doktor zamanla geçer dedi ama 10 ay az bir zmn dgl. Ayrıca kesinin alt tarafı bu ameliyatı olan arkadaşlarımda meme kıvrımındayken benim ki resmen memenin altında sabit kaburgamın üstünde. Acaba bu sebeplerden dolayı revizyon ameliyatı olan var mı kendisi veya çevresinde ? Daha iyi bir doktora ikinci bir ameliyat olsam durumu biraz da olsa değiştirme şansım olabilir mi?
Fikir sahibi olanlardan bilgi bekliyorum

Revizyon ameliyati ile bu sıkıntın düzelecektir. Benim ameliyat oldugum doktorum yardımcı olacaktır sana.Meme ameliyat larında çok başarılı kendisi. Op.Dr.Murat Ataseven. Tavsiye ederim.

Revizyon ameliyati ile bu sıkıntın düzelecektir. Benim ameliyat oldugum doktorum yardımcı olacaktır sana.Meme ameliyat larında çok başarılı kendisi. Op.Dr.Murat Ataseven. Tavsiye ederim.

Tamam o zaman ben bir araştırıp adresini bulayım bir de kendisiyle görüşeyim. Çok teşekkür ederim :)

minnik80 minnik80 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Reklam Amaçlı Üyelik

yazıyor. ben epeydir girememiştim anlamadım...Op.Dr.Murat Atasevenin kendisi yada onun reklamını yapan kişimiziniz..

Sevgili Kamer ben bu adamı hiç duymadım ne iş yapar ? Akraban tamam onu biliyorum da... Bu yaptığın ayıp değil mi ? Bak sonra burada kötü konuşurlar onun hakkında üzülürsün ...

Erkeklerinde meme büyütme estetiği olduğunu ilk sende duyuyorum ...

eşi mi yaptırmış? ............

:))) büyütme değilde küçültme olanlar çok var:)) biride buradan bir arkadaşımızın eşi idi

Merhabalar, çok uzun süredir bu forumu takip ediyorum ancak pek sık yazma şansım olmuyordu. Ben de Göğüs küçültme ameliyatı oldum ve bilgilendirme amaçlı tecrübemi paylaşmak istedim çünkü bir zamanlar bu forumu ben de büyük bir merakla okuyordum. Ameliyat olalı tam 1 hafta oldu, göğüslerim 90 D idi hatta bir doktor DD kap gibi göründüğünü söylemiştim, bir çocuğum var ve doğumdan sonra çok fazla sarkma olmuştu, hatta deri üzerinde çatlaklar başladığından doktorum çok fazla geç kalmamamı bir an önce karar verip ameliyat olmamı tavsiye etti, sarkma açısından... ben en çok diren denen şeylerin çıkarılırken çok acıttığından korkuyordum ancak korktuğum gibi olmadı, daha önce ameliyat olup narkoz aldığım için narkoz sonrası vs. tecrübemden dolayı direnlerin çıkarılmasını da çok acıkatn bir durum olarak görmedim... ağrılar da 2 gün sonra geçti bu süreçte tabi ağrı kesici aldı, ameliyat zannetiğimden daha ağrısız geçti, şuan göğüslerim silikon takılmış gibi dimdik duruyorlar büyüklüğünden ve görüntüsünden çok çok memnunum, çok büyük bir sıkıntıdan kurtulduğumu düşünüyorum hem ağırlık olarak hem de estetik olarak... izlerin de zamanla iyileşeceğini düşünüyorum, iki kez pansumana gittim şu an için olumsuz gerçekleşen bir durum yok...ameliyatımı İstanbul da oldum... çok mutluyum ve isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum :)

doktorunuz kimdi acaba??teşekkürler

çok geçmişşş olsun sitede acemiyim bende doktor arayanlardanım doktorunuz kimdi acaba????

çok kararsızım arkadaşlar üç doktor arasında kaldım teoman doğan,osman oymak,tuğrul bey bide şimdi ercan karacaoğlunu duydum yardımmmmmm lütfen

nasıl hemen karar verdiniz doktorunuza ben çok kararsızım geçmiş olsun

doktorunuzzzz kim çok geçmiş olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…