- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.761
arzumcum ne cikacak bilmiyorum ki benimki biliorsun gogus altinda kesiyerim sende iz goremedim ben oyle olacaksa sorun yok ama benden ultrason istemisti sonuclari aldim dun dam olarak nasil yapacaksiniz diye soriim sormazsam uygunsn bi durum ile karsilasmakta var utanmak sikilmaz neyse durumum bi yana birakmk lazim..Meme büyütme ameliyatından sonra meme ucu asimetrisi nedeni ile ameliyat oldum ben.Jelesec bilir,telefon ile kendisinden bazı bilgileri almıştım sağ olsun.Benim merakım ne kadar iz kalacağı konusunda idi.Çünkü bana yapılan müdahale meme küçültme ameliyatında olduğu gibi meme ucu kahverengi kısmı çevresinden kesip olması gereken yere taşımak idi..Şükürler olsun sonuç istediğim gibi oldu.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat olmuştum zaten,kalan iz meme ucu kesisinde ne kadar ise o kadar olduTabi süreç ilk başlarda biraz sıkıntılı idi.Ameliyattan sonra meme ucu kahverengi bölge diğerine göre daha geniş duruyordu.Bu gerginlikten dolayı böyleydi.Ama zamanla o gerginlik gitti ve diğeri ile eşitlendi.Tamamen aynı boyda olmasada beni rahatsız edecek farklılıkta değildi.Albümde her iki meme ucumun fotosunuda paylaştım zaten..
Yarım kesilip gerdirilmesi yani oraya,olması gereken yere çekilmesi yuvarlak görüntüyü bozabilir diye düşünüyorum ben.Çünkü bir gerdirme olacak.Ama bu beni rahatsız etmez dersen sen bilirsin tabi.Birde doktorlarımız kişiye göre yapılacak şeyin en iyisini daha iyi bilir tabi.Her doktorunda farklı yaklaşımları olabilir bu konuda.Bu yüzden birkaç doktor ile görüşüp fikir almakta yarar var.Hangisi mantığımıza uygun geliyorsa,hangisi içimize siniyorsa onu tercih edip bu sıkıntıda kurtulmak gerek..Bu sıkıntıyı bende yaşadım,bilirim.. Umarım senin için en doğru olan kararı verirsin canım..
arkadaşlar herkese merhaba,
merhaba ben bu ameliyatı aykut mısırlıoğlu diye bi doktora oldum fakat kendisisn yaptığı operasyon yüzünden üstünden 3 yıl geçmesine rağmen korkunç izler bıraktı şimdi ilker manavbası na burun ameliyatı oldum ve kendisinden çok memnunum aykut beyin mahvettiği göğüs izlerini o yok edecek yakın zamanda ilker beye izlerim için tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum ilker manavbaşını tavsiye ederim
Arkadaslar doktor sedat tatar'la ilgili sorunuz olursa cevaplamaya hazırım. Ben kendısınden çok menun kaldım çok iyi bir insan iyi bir doktor. Amelıyatımın üzerınden 18 gun gectı durumum gayet ıyı sadece arada sızlamalar oluyo bununda normal oldugunu dusunuyorum. Burada okuduklarımın çok yararını gördum bende bırılerıne faydalı olabılırsem ne mutlu bana. Amelıyat olanlara şifalar diliyorum. Amelıyat olmak ısteyenler umarım ıstedıklerı doktoru bulup bı an önce yuklerınden kurtulurlar.
merhaba. bende izmirde bu ameliyatı olmak istiyorum. önerebileceğiniz dr isimleri varmı.ölçüm 80D. ne kadar zaman sonra işe dönebilirim.
Kızlaaarrrr !!!!! Acilll yardımmmmm !!!
10 ay önce küçültme ameliyatı oldum. T tekniğiyle kesi yapıldı. Ama dikişlerim hala çok belirgin. Ve sol meme ucum çok hassas. Dokundukca ısırılıyomuş hissi veriyor. Doktor zamanla geçer dedi ama 10 ay az bir zmn dgl. Ayrıca kesinin alt tarafı bu ameliyatı olan arkadaşlarımda meme kıvrımındayken benim ki resmen memenin altında sabit kaburgamın üstünde. Acaba bu sebeplerden dolayı revizyon ameliyatı olan var mı kendisi veya çevresinde ? Daha iyi bir doktora ikinci bir ameliyat olsam durumu biraz da olsa değiştirme şansım olabilir mi?
Fikir sahibi olanlardan bilgi bekliyorum
Revizyon ameliyati ile bu sıkıntın düzelecektir. Benim ameliyat oldugum doktorum yardımcı olacaktır sana.Meme ameliyat larında çok başarılı kendisi. Op.Dr.Murat Ataseven. Tavsiye ederim.
Revizyon ameliyati ile bu sıkıntın düzelecektir. Benim ameliyat oldugum doktorum yardımcı olacaktır sana.Meme ameliyat larında çok başarılı kendisi. Op.Dr.Murat Ataseven. Tavsiye ederim.
canım merhaba.Ben yeni ameliyat oldum Op.Dr.Murat Ataseven'e.Göğüs ameliyatları konusunda iyi oldugunu duymustum,zaten arkadaslarımdan ikisi ona ameliyat yaptırdılar çok da memnunlar.Muayene için para istemiyordu.İlk basta o hosumuza gitti eşimle:)Ameliyat ucretide gayet normal.Ben mutlaka bir görüş derim.İşe dönüş için en fazla 1 hafta dedi ama ben zaten bayrama denk getirdim dinlenicem evde.Sonra işbaşı gene.SOrmak istediğin bişey olursa anlatırım canım
Sevgili Kamer ben bu adamı hiç duymadım ne iş yapar ? Akraban tamam onu biliyorum da... Bu yaptığın ayıp değil mi ? Bak sonra burada kötü konuşurlar onun hakkında üzülürsün ...
Erkeklerinde meme büyütme estetiği olduğunu ilk sende duyuyorum ...
eşi mi yaptırmış?............
Yok yahu ne eşi bu doktorun ya kardeşi ya kuzeni...
Sevgili Kamer ben bu adamı hiç duymadım ne iş yapar ? Akraban tamam onu biliyorum da... Bu yaptığın ayıp değil mi ? Bak sonra burada kötü konuşurlar onun hakkında üzülürsün ...
Erkeklerinde meme büyütme estetiği olduğunu ilk sende duyuyorum ...
selam kızlar ben bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seylerin içine sıgarlarmı die dusunmuyorum, denediimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca artık nadide sultan yerine taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 6 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan olurum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ama doktorum emzirme doneminde sorun yasanabilir kucuk bı ihtimal dedi.
ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...
sevgiler...
mrb arkadaşlar. bende ameliyat olalı 40 gün oldu. ama şuanki halimden hiç memnun değilim. ameliyat öncesi 95 beden takıyordum. şimdi 75 E(cup size). göğüslerim gerçekten çok büyük ve sarkıktı. şimdi baya dik duruyorlar. ama yinede çok büyük.çok mutsuzum.bikini alırken yine çok zorlandım. zar zor alabildim. doktor şiş diyor. ne kadar inebilirki. ameliyatın üzerinden baya zaman geçti. ameliyat olan arkadaşlar sizin de başınızdan böyle bir şey geçtimi. dünya başıma yıkılmış gibi.şimdi göğüs ölçüm 93 hemde çok pahalıya ameliyat oldum. hep böyle kalırsa gerçekten çok kötü olur.sizin ameliyattan sonrası ölçüleriniz nasıl. kaç gün sonra istediğiniz gibi oldu. ne olur yardımcı olun.
ayy iyi ya valla içimi rahatlattın bende zaten 10 bin tl civarında hazırladım kendime daha yüksek bir rakam söylicen diye açıkçası tırstım biraz :) çünkü tuğrul beyin fiyatlarının diğer doktorlara göre biraz yüksek olduğunu duymuştum ama en iyisi onun olduğunu da biliyorum. Zaten bu iş bir kere yapılcak sonra geri dönüşü yok o yüzden en iyisi tuğrul bey olmalı diye düşünüyorum. Kasım ayını iple çekiyorum valla bir heyecan sardı beni. Kasımdan sonra artık istediğim herşeyi giyebilcek olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyor gibiyim. Bu arada sana herşey için çok teşekkür ederim. Bana çok büyük yardımcı oldun bu konuda
canım dediğim gibi sabit bir fiyatı yok,bu fiyatın üzerine de çıkabilir.muayene edince belli oluyor.herşey gönlünce olsun. inşallah istediğin her şeyi giyineceksin, buradan iyi haberlerini bekliyorum ona göre :)
Yıllardır istediğim ancak cesaret edip bir türlü yaptıramadığım meme küçültme ve toparlama ameliyatı için anneme botoks tedavisi uygulayan Dr. Volkan Tayfur ile 3 Eylül 2013'de yaptığımız görüşme sonrası, ertesi gün hemen ameliyat oldum. Bu kadar çabuk karar vermemde Volkan Bey çok etkili oldu. Açıkca, sıkılmadan ve rahatlıkla sorduğum her soruya verdiği cevaplar tatmin ediciydi. Ameliyatta yapılacaklar, olası riskler vb. herşeyi konuştuk. Volkan Bey ameliyatın ortalama dört-beş saat süreceğini, genel anestesi yapılacağını, bir gün hastanede yatabileceğimi, iki güne normal yaşantıma dönebileceğimi ve bu süreçte ağrı hissetmeyeceğimi söyledi. Ameliyat öncesinde yapılacak tetkikler sonucunda problem çıkarsa ameliyatı yapmayacağını ve önceliğin diğer rahatsızlıkları tedavi etmek olduğunu belirtmesi Volkan Beye güvenmem için yeterliydi.
Süt kanallarına ve göğüs dokusuna zarar vermeden yapılan ameliyat sorunsuz geçti ve o günün akşamında evimdeydim. Etrafımdan daha önce dinlediğim ameliyat sonrası rahatsızlıkların hiçbirini yaşamadım. Ağrı, sızı hiçbir şey hissetmedim. Hatta ağrı kesici kullanma ihtiyacı bile duymadım. Ameliyatın ertesi günü dışarı çıktım.
Vee ilk sonuçlar Sonuç hayal ettiğimin çok çok ötesindeVolkan Bey, zamanla daha iyi olacağını söyledi.
Ameliyat öncesi, sırası ve sonrasının rahat, sorunsuz ve iyi geçmesini sağlayan güleryüzlü ve insana güven veren Doktoruma ve ona bu süreçte yardımcı olan ekibine sonsuz teşekkürler.
doktorunuzzzz kim çok geçmiş olsunnnnben en son doktora kontrole gittiğimde meme yanlarının hala şişkin olduğunu neden bu zamana kadar inmediğine şaşırdı. bu arada 2 ay oldu ameliyat olalı. eğer inmezse liposuction yapacağını söyledi. aynı şeyi yaşayan var mı? bu işlem memeleri sarkıtmaz mı?
bir de göğüs altındaki deri buruşuklukları hala duruyor. onun için de dikişler eridiğinde buruşukluk açılacakmış. açılmazsa t şeklinde kesiyle düzelticem dedi ya.(benim I şeklinde kesildi)
ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim. umarım düzelir de tüm bunlara gerek kalmaz.
bir de meme uçlarımı hissetmiyorum dedi
his var bak dokununca dışarı çıkıyorlar dedi
ama hissetmiyorum ki dışarı çıkması dışında. zamanla düzelir dedi
umutsuzluğa kapıldım gerçekten ne olacak bu durum şimdi memelerimde çok büyük değildi ki - 75C idi,75B oldu- bu kadar sorun yaşadım anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?